מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
דבר ראשון, שמתי לב לאחרונה שיש לי בעיה בסדרות שאני רואה שיש שבירה כזאת של הסרט כאילו עובר כזה פס מלמטה למעלה של שבירת סצינה זה קורה בדרך כלל בסצינות מהירות כאלו וזה מטריף אותי וזה לא היה פעם ובזמן האחרון זה קורה לי הרבה. ממה נובאת הבעיה ? יש מצב שזה בגלל פעולה נוספת שאני עושה במחשב ? כמו צריבה או טורנט או משהו כזה ? (כל הסדרות שאני רואה באיכות של 720P...) דבר שני ראיתי שיש לי אפשרות בדריברים ל lcd overdrive לא ממש הבנתי מה זה, יש מצב שמישהו פה יסביר לי מה זה עושה ואם אני צריך את זה? ועל כמה להגדיר את זה ? עריכה: טוב עברתי על זה וזה כנראה בעיה הקידוד של הסדרות וזה לגמרי הורס לי את כל הכייף בבצפיה כי זה מציק יש מצב לסדר את זה ? אולי יש נגן שמתקן את זה ? אני משתמש בVLC כעיקר…
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי זה HD4850 אני צריך את המסך למשחקים הכי קבדים ושהאכות יהיה הכי טובה תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
אני צריך להחליט על דגמים לקנייה כמה שיותר מהר יותר טוב השימושים הם אופיס בעיקר סמסונג 2333T או כוונו אותי לדגם מחליף אם יש כמו כן הדל 2312HM הוא הדגם החדש שמחליף את 2311 אני חייב גם המלצות לדגמים של HP תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אני מעוניין במסך מחשב LCD חדש. המסך ישמש בעיקר לישומיי גרפיקה תלת מימדית, כגון משחקים תוכנות שירטוט תלת מימדיות. התקציב הוא לא יותר מ2500 ש"ח. בנוסף אני מעוניין שהמסך יעבוד עם קופסת מיתוג, אבל ייתכן שאני אחבר אותו בתור מסך משני בלי. ואני גם מעוניין שהמסך יהיה עם יציאה דיגיטלית. ויש עוד מגבלה, אני מעוניין לקנות את המסך מנועה מחשבים, כי אין הרבה חנויות יותר טובות מנועה מחשבים בחיפה. www.noacomp.co.il תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כתוצאה מרעמים וברקים לפני כמה שבועות, נשרף המסך שלי, הוא היה מאג גדול ומסורבל אבל עם זאת מספק מאוד. אני רוצה עכשיו לקנות מסך LCD טוב, שהתקציב הוא 1200 ואפשר קצת לחרוג ממנו, לא הרבה. אני לא מבין במסכים כמו שאני מבין במוזיקה אז אני מבקש כאן ייעוץ פשוט. אני לא יודע מה יותר כדאי, מסך רחב או מסך רגיל, אז תגידו לי אתם ם: , רק לא 17 אינץ'.
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
יוצא לי לעבוד המון שעות מול המחשב בתוכנות עם טקסטים קטנים וגרפיקה שקצת מוציאה את העיניים. נכון להיום המסך שלי הוא DELL 2007FP הוותיק. הוא עושה את העבודה, המעמד שלו עם אפשרות כיוונון הגובה ממש נוח אבל המסך קטן לי מידיי ומאוד מעייף לי את העיניים!. ביומיים האחרונים אני עם DELL 2209WAF. יש שיפור. נוח לי יותר לעבוד איתו, אבל חוסר האפשרות לכוונן את הגובה שלו מפריעה לי. אני מחפש מסך חדש שיהיה בגודל שבין 24 ל27 אינץ'. חיבור HDMI אחד לפחות בנוסף לDVI. (או שני HDMI וזהו, גם בסדר) פאנל IPS - יתרון משמעותי. המסך צריך להיות מסך שנוח לעבוד איתו מספר שעות בלי להוציא את העיניים, אני לא יודע בדיוק מה גורם לזה, אבל עם ה2007FP שלי אני מתאמץ יותר מאשר עם ה2209WAF. -אפשרות כוונון גובה - יתרו…
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, ממ אני מחפש מסך כמה שיותר גדול (המעבר לLCD נובע מבעיות עיניים / קרינה של CRT), אך גם איכותי (די מתנגד לפאנל TN). השימושים שלי במחשב הם 60% עבודה עם טקסטים (אינטרנט / איסיקיו וכל אלה), 20% צפיה בסרטים (חלק 3:4 חלק 16:9 - עוד לא החלטתי על מה ללכת) ו-20% משחקים (יריות מגוף ראשון בעיקר - Crysis/COD4/Medal of Honor, וגם NFS וכאלה). בנוסף אני גם משתמש בפוטושופ, ועורך וידאו. אזז אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מסך עד 300$ (עדיף כמה שפחות). אני גר בארה"ב ככה שהמלצות מאתרים כמו NewEgg / ZipZoomFly / Amazon או אפילו Ebay יתקבלו בברכה. תודה רבה, פיטר
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
המליצו לי על מסך [h=1]Dell Professional P2414H 23.8'' LED IPS[/h]ב-KSP הוא עולה 975 ש"ח: http://ksp.co.il/?uin=22772 ב-TMS המליצו לי על Dell 23 Monitor P2314H IPS Full HD Led ושם הוא עולה 844 ש"ח: http://www.tms.co.il/product/13454 וגם על Dell 24 Monitor - P2414H שעולה 921 ש"ח: http://www.tms.co.il/product/13285 אני אישית ביום יום מתעסק בעריכת וידיאו (בתוכנת Premire) ומדי פעם ב-After Effect ופוטושופ. אמרו לי שהמסכים האלה מצוינים לזה, אבל אני לא כזה סומך על המוכרים. רציתי לדעת מה מבין שלושת המסכים האלה הוא הטוב ביותר, והאם אולי יש מסך טוב יותר. תודה.
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
איזה מבין שני המסכים האלו עדיף לשימוש משרדי וסרטים? *אפשרות א: LG W2262TQ http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=737203 *אפשרות ב: Samsung 2333SW http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=720100
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
משוטטות באינטרנט,ראיתי שאפשר להשיג מסך זה ב2000שח בעוד שמסך של דל נמכר בסביבות 2400שח,האם הצג של אסוס יכול להוות תחליף ראוי וזול לצג של Dell? האם יש לו בעיות שצריך לשים אליהם לב,מתגים,סטנד וכדומה? ראיתי מסך של Dell מרשים אבל מסנוור מדיי לטעמי,אבל הצג של 24" (אצל חבר) מדהים,אולי כדאי לחכות שצגים בגודל כזה מחירם יירד? משתמש בעיקר לקריאה וכתיבת טקסטים ואינטרנט
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
שלום, אני בחור שמעביר הרבה זמן ברשת, צופה בהמון סדרות וסרטים דרך המחשב ולפעמים משחק קצת במשחקים ישנים(heroes 4 וכו'). המערכת שיש לי היא ישנה, אבל אני רוצה לשדרג את ה-MAG CRT השמן והישן שלי כדי שאני אוכל להנות מהדברים בהם אני צופה. אני לא בטוח אם יש לי כניסת DVI, אז קחו זאת בחשבון.(ואם זה באמת חשוב, תציעו לי אלטרנטיבות בהנחה ויש לי DVI ובהנחה ואין לי DVI). עריכה: ושיהיה רחב תודה רבה לעוזרים, גיל.
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלחתי בקשה לאתר זאפ לאפשר סינון מסכי LCD לפי סוג פאנל. אני לא יודע אם זה בעקבות הבקשה, אבל האפשרות נוספה. סינון מהנה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מסך samsung xl2370HD רציתי לדעת האם המסך מומלץ ואיך הוא לגיימינג ולטלויזיה וכול מיני אפשרויות חוץ מהHDMI
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
מטרת הסקר הסופית היא לראות אם יש טעם לנסות לארגן רכישה קבוצתית עריכה הסקר אינו מהווה התחיבות לאף אחד. אתם יכולים להצביע איך שאתם רוצים ומחר להתחרט ובכלל לא לקנות מסך. אבל בכדי שהסקר באמת יתן לנו כיוון מסויים אבקש לאחר ההצבעה להוסיף תגובה של מה הצבעתם ולמה, ואפילו רק "הצבעתי" בכדי שיהיה לנו מוסג אמיתי על מספר המעוניינים הפוטנציאלים. [br]פורסם בתאריך: 6.02.2008 בשעה 13:14:42 הצבעתי לרכישה קבוצתית עם מחיר טוב מהמחיר של זאפ ואני מוכן להמתין מעט.[br]פורסם בתאריך: 6.02.2008 בשעה 13:25:14up
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה וזאת ההודעה הראשונה שלי. ברצוני לקנות מסך LCD 19. בעיקרון אני רוצה רק 2MS וניגודיות גבוהה יחסית. אני מתלבט בין כמה דגמים (אין הגבלה מבחינת תקציב)אשמח אם תוכלו להמליץ לי מבניהם או על כל מסך אחר שאתם מכירים וממליצים עליו: 1.LG L1970HR 2.LG L1900R 3.Samsung 931BF 4.Samsung 931C תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לשדרג את המסך הקיים שלי, DELL 2209WA ששירת אותי נאמנה עד כה מחפש מסך עד 24", עד 2500ש"ח דגשים חשובים: פאנל IPS או PVA תצוגת "שחורים" טובה ממשקים נוחים מגיב טוב לכיול חיצוני דיוק צבעים טוב לפחות כמו ב 2209WA עיקר השימוש הוא עריכת צילומים והכנה לדפוס אם יש מסך מומלץ ביותר שחורג בכמה מאות שקלים מהתקציב שלי, אשמח להמלצה בכל זאת, את השיקולים הסופיים אעשה בהמשך תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מסך מאוד מוערך, במיוחד לגיימרים. חיפשתי די הרבה ולא מצאתי, מישהו יודע?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בירושלים. האם להזמין דרך הנט מפנדה, או לקנות ב ivory שיש להם סניף לידי? יש גם את אדס מחשבים האם היא חנות אמינה?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חייב שהמסך יהיה מהחנות הזו, www.logicpc.co.il/heb והסיבה לכך היא שקניתי מסך CRT אתמול, ואני רוצה להחליף אותו בגלל שאני לא מרוצה מהמסך.. תודה למי שיעזור.. דרך אגב, גם מסך CRT יוכל להתקבל כהצעה, לא כזה חשוב לי.. פשוט המסך שקניתי הוא Samsung 793DF כי אמרו לי שהוא טוב ויעמוד בנתונים של 1024*1280 וקצב רענון של 85, אבל זה לא באמת קרה, וגם כנראה שהשפופרת של המסך לא בדיוק שטוחה, וזה משגע לי את העיניים.. אז אם זה מסך CRT שיענה על התנאים האלה.. 1024*1280 ברזולוציה על 85 קצב רענון לפחות.. ואם לא, אז מסך LCD נורמלי.. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בכיול המסך. ניסיתי להתקין את אחד הפרופיל, וזה נראה גרוע. יש הצעות? או מישהו עם ציוד :
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין כמה מסכים: SAMSUNG 940w (שזכה לתשבוחות בtomshardware) LG l194wt שנראה לי טוב אבל לפי מה שהבנתי יצא יותר יקר כי צריך לחפש חנות של משווק מורשה. BENQ FP92W שגם נראה לי טוב 20" dell e207wfp lg l204wt עדכמה שווה להוסיף עוד בערך 400 שח למסכים של 20 וגם האם בטוח לקנות באייבורי את מסכי הLG כי הם עובדים עם המשווק לפי מה שאני יודע כולם TN אך זה בערך התקציב שלי ואני צריך את המסך לסרטים ועבודות ולא משחקים במסך 203B אמרו לי שיש מצב שהיה לי GHOSTING בסרטים (סתם מידע) וזה בעיה כי רוב האפליקציות מחוץ לסביבת windows זה סרטים. תודה ואם יש המלצות למסך אחר דומה גם טוב
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבא שלי צריך לעבודה מסך 19. מדובר על מסך לעבודה שקשורה למשחקי קלפים וכו' לכן גם מסך מאוד פשוט יספיק. הוא רוצה להוציא בסביבות ה-600 ש"ח. כמובן שצריך מסך אמין שניתן לשבת עליו שעות רבות (יחסית..). היש חיה כזאת? (הוא לא רוצה 22 כי זה גדול לו מדי לעבודה.. מבחינתו מספיק 17 אפילו..) תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
החלטתי לוותר על מסך גדול ואני אסתפק ב LCD 26 לראות סרטים. אבל בשביל משחקים ולקרוא באינטרנט איזה מסך מומלץ? תודה
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מסך Samsung, Syncmaster 931bf והשאלה שלי היא האם זה פולט קרינה? הראייה שלי כבר קצת לקוייה ויש לי משקפיים(המספרים סתם אם מישהו רוצה לדעת שבעין שמאל יש לי -1.5 ובעין ימין -1). האם מהמסך הזה הראייה יכולה להתדרר? והאם כדאי להרכיב משקפיים גם כשאני ליד המחשב?
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-