עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אפשרות לרכישה נסגרה, נא לסגור את האשכול. שלום לחברי הפורום, עדכון: קבוצת הרכישה עומדת להסגר מי שטרם החליט נא לעדכן עד היום בערב, תודה. ישנה הזדמנות לרכוש את הדגם XB271HU (גרסת ה2K) בקניה קבוצתית לפרק זמן מצומצם. למי שמכיר את הדגם אין צורך להסביר ולהרחיב, ועבור מי שמתעניין במסך גיימינג בעל תדר ריענון גבוהה: - מסך G-SYNC 27" 2K WQHD 2560 X 1440. - פאנל IPS. - תדר ריענון של 144HZ, עד 165HZ Overclock. - מסגרת דקה במיוחד. - והכי חשוב, פחות זליגות אור מאשר בדגם של ASUS PG279Q, גרסת הפאנל חדשה יותר בדגם של ACER. המסך ימכר עם אחריות מלאה ושירות בארץ, במחיר אטרקטיבי שאיני יכול לפרט כרגע , למעוניינים…

• 42 תגובות
    • 13.2k צפיות
  2. Started by elada22,

http://www.ynet-shops.co.il/shop/Template/groupsalesproduct.aspx?came=322&AuctionId=7700684 זה עד מחר בבוקר נראה לכם שווה?? אם אתם יכולים תפרטו טיפה בתשובות כי אני לא מבין גדול במסכי LCD ואני כבר מת לקנות אחד

• 9 תגובות
    • 957 צפיות
  3. Started by Crapy,

חבר שלי קנה תמסך ב2015 ונשאר עוד איזה שנה אחריות והוא קונה עכשיו מסך של 4K והציע למכור לי אותו ב1200 שקל המסך מבחינת הכל במצב חדש הכל עובד תקין אין שריטות וכו, מה אתם חושבים?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by LazyBurger,

קיבלתי את המסך לא מזמן (מעולה ד"א), סידרתי את הבהירות והניגודיות כמה שיוציא לי פחות את העיניים בטקסט, אבל מידי פעם זה קופץ אני לא יודע למה נגיד רגע אחד אני גולש באתר ואז הבהירות הופכת להיות גדולה מאוד. והבהירות לא עולה בתפריט שבמסך. וכשזה במצב הזה אם אני מנסה להעלות או להוריד את הבהירות זה לא משנה (אלא אם אני יורד מ10 ואז פשוט זה נהיה כחול מוזר...) יש עצות? נ.ב איך אני מפעיל את הOVERDRIVE?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אני רוצה לקנות מסך חדש 23 אינץ' ברזולוציית 1920X1080. התקציב הוא 1000 ש"ח אבל אני מוכן לחריגה של עד 200 שקלים. האם כדאי ללכת על DELL U2312 או שיש מסך מומלץ יותר?

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  6. Started by arlef,

שלום, אני רוצה לקנות מסך 22 אינץ'. התקציב הוא סביבות ה1500 ש"ח...(אפשר פחות ) אין לי העדפה לחברה מסויימת. משתמש בעיקר במשחקים. איזה מסך הכי טוב במחיר הזה?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by veredaniel,

האם יש תוכנת דיגנוסטיקה לאיבחון תקלות במסכים?

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by ddr5,

שלום לכולם. במגזין מחשבים )אינני יודע אם מותר לי לציין את שמו(, ישנה כתבה על המסך הנ"ל המשבחת אותו בין היתר ש"יועד לשמש מקצועני גרפיקה ......". "...הודות למכלול הצבעים הרחב שלו" "...איכות צבע מעולה" "מפיק צבעים שרוב מסכי ה LCD יכולים רק לחלום עליו" וכו'. ובהמשך שוב "קהל היעד של המסך הנ"ל, הוא מעצבים גרפיים, גיימרים" חתום על המאמר ג'ון ר. דילייני. (סרקתי את דף המאמר+צילום המסך הנ"ל אבל לא בטוח שידעתי איך להעביר) האם מי מכם יודע האם יש כיסוי להמלצות אלו, האם יש מבחן למסך זה? ותודה לעונים. אגב, מה או מי זו החנות KSP אפשר פרטים? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. קודם כל - המסך מדהים. מייד רצתי להפעיל סרטים לראות אם אני רואה בעיה כמו שאמרו פה שקיימת - אבל לא ראיתי כלום, צבעים נכונים יותר ממה שהייתי רגיל, סוף סוף פוקוס בטקסטים בתוכנת עריכה, וכו'... השאלות שלי: 1. חיברתי עם החיבור שמגיע עם המסך עצמו ולא DVI, אבל לכרטיס מסך שלי אין כניסה למשהו חוץ מ DVI, אז יש לי פלאג קטן שממיר את מה שמגיע עם המסך לDVI (ואיתו השתמשתי). ניסיתי לראות ריצודים בסרטים כמו שהזהירו אותי בפורום שיקרה - אבל לא ראיתי והאיכות מדהימה לדעתי. האם עדיין יש טעם לנסות להשיג / לקנות כבל DVI ? האם זה יוכל לשפר את האיכות עוד יותר ? 2. האם יש צורך בהתקנת הדרייבר המצורף למסך (בא בדיסק) ? מה יש שמה והאם זה נחוץ כדי לשפר את האיכות? פשוט הוא נראה לי מצויין כרגע גם ב…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אני עם המסך של אסוס mw221c ואני מחובר כרגע דרך החיבור הכחול (VGA) בעזרת מתאם לכרטיס מסך 8800gts 640mb , מה אתם אומרים להשאיר את זה ככה או לקחת את הכבל DVI ולחבר בשתי החיבורים גם במסך וגם במחשב DVI ?

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  11. חיבור DVI מעדיף ללא רמקולים מעדיף בסביבות 1500 שח תודה!

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by WhateverX,

התקציב שלי הוא 1400 גג, לא רוצה לשלם יותר. איזה מסך הכי כדאי במחיר הזה? חשבתי על אחד מאלה: http://www.nextop.co.il/Product.asp?...ID=9&Cat2ID=32 http://www.zap.co.il/model.aspx?mode...rby=totalprice שניהם נראים לי טובים, אבל מה יותר? האם ישיבה קרובה הורסת את העניים בצפייה במסך שכזה?

• 8 תגובות
    • 884 צפיות
  13. אם אני רוצה לקנות מסך חדש, זה משנה איזה כ.מסך יש לי? יש לי 9400GT 1GB אני יכול לקנות כל מסך? אני יהיה על 1024X768 אולי אפילו יותר גבוה, תלוי בגודל.. ומה הרזולוציה הכי שאפשר להשתמש עם הכ.מסך הזה?

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by liad88,

שלום, יש לי מסך Flatron w1943e של LG. הוא אצלי כשנתיים ואין לו אחריות. מידי כמה ימים המסך מתחיל להבהב. לעיתים זה מסתדר בעצמו ולפעמים רק כיבוי והדלקה של המסך מרובים עוזרים. אשמח לעצות ותודה מראש, ליעד.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני קונה עוד שבועיים מחשב חדש.. ומשקיע בו די הרבה (5500) יש לי מפרט כמעט סופי בשבוע הבא אני יתייעץ פה עוד קצת ויקנה לעניין: המחשב מיועד למשחקים ותכנות(טקסט) בעיקר... רציתי לדעת איזה מסך לקנות בשבילו כדי שאני יהנה הכי הרבה כי אנלא הכי מבין בעניינים של הניגודיות וכל הדברים האלה אני רוצה מסך 19 ולא גדול יותר מזה... ורציתי גם לדעת אם בהוספה של מחיר אל גדול מדי אפשר לקנות דגם של מסך אחר (19) שנרגיש בו הבדל משמעותי כי אני כן יעדיף לחרוג מהתקציב ולחכות את השבוע שבועיים האלה כדי להשיג את הכסף נ.ב. אם יהיה מסך 17 שיותר טוב משמעותי מה19 במחיר הזה אז אני כנראה אנ יעדיף אותו (וגם זה לאחר דיונים פה איתכם) אם למישהו יש חנות מומלצת ממנה לקנות שירשום אותה פה בבקשה, את המחשב אני כנראה קו…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by wariror42,

[TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD] היי חברים. יש לי את המסך הנ''ל של דלDell U2713H 68.6 cm (27") monitor הנה תמונה סך הכול מסך אששששש באמת מעולה... הבנתי שאפשר במסך הזה לחלק את הדפים ל4 עמודות כלומר לדוגמא בו זמנית את: רוטר דף ,הוט,יוטיוב וכדומה.....כלומר כמה תצוגות בו זמנית. אשמח לדעת איך עושים זאת. שבת שלום [/TD] [/TR] [/TABLE] - - - תגובה אוחדה: - - - מדובר פה על המסך התבלבלתי בכותרת חברים

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Guarding angel,

היי אני מתכוון לרכוש מסך 24'' LCD שיש לו יציאות VGA \ DVI-D אני בעל כרטיס מסך HD2900P HDCP יש לי מתאם לכרטיס מסך DVI2HDMI השאלה היא אם אשים לכרטיס מסך וגם למסך עצמו מתאם DVI2HDMI ואשים לו כבל HDMI האם אראה שינוי באיכות לעומת DVI-D?

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  18. Started by avivlyaviv,

לא ממש הבנתי למה המסך הזה כל כך יקר! : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6569 אכן ישלו פאנל S-IPS אבל חוץ מזה כלום! 18MS 1280X1024 על מה איך ולמה?

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  19. שלום אני עומד לפני קנייה של מסך מחשב חדש.. התקציב שלי עד 1500 שקל ואני צריך שתביאו לי בבקשה את המסך מסקאי פיסי גודל מסך רצוי 22 , אם יש אפשרות אז גם חיבור HDMI לא חובה.. ועוד שאלה. האם כדי לקנות את המסך הבא http://skypc.co.il/pl_product~Q241WB~9~0.htm תודה לעזורים !

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  20. Started by roniz,

אני מתכנן לקנות את המסך של Dell 2209wa. אני מתלבט האם לקנות בפנדה או ב-Ivory בעיקר בגלל ההבדל בנושא האחריות סביב Dead Pixels. פנדה נותנים אחריות לחודש וגובים תמורתה 130 ש"ח יותר ואילו Ivory נותנים רק את האחריות הסטנדרטית של Dell. עד כמה נושא ה-Dead Pixels הוא משמעותי? תודה. רוני

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. היי, בזמן האחרון אני חושב לצמצם במקום ובמקום פינת מחשב שלמה ובנוסף LCD עם ממיר וVOD להפוך הכל לעמדה אחת מקיפה שתכלול מחשב "סלוני" חזק ויחובר לטלויזיה ולוותר לע המחשב. העבודה שלי במחשב מסתכמת בהמון גלישה, מיילים ,מוזיקה, דברים מאוד פשוטים ולא צרכני כוח, לא משחק בכלל. השאלה שלי היא האם אפשר להגיע לאותה רמת נוחות בישיבה מול הLCD וביצוע הפעולות האלו כמו שנוח מול עמדת מחשב קונבנציונלית? (עם מסך 24')? תודה.

22. Started by CyberBot,

Dell UltraSharp U2412M 24'' LED IPS Dell P2419H 23.8'' LED IPS אני מתעסק מעט עם גראפיקה וגיימינג(לא חשוב לי כל ה144hz וכו')

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. ברצוני לקנות את אחד מהמסכים הבאים http://skypc.co.il/pl_product~OP-RC03-1213~9~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~L1953S~9~0.htm אשמח לקבל הצעות נוספות בטווח מחירים הזה 1200~ שקל למסך 19 אינץ , תודה.

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  24. Started by דודו יצחק,

Error Remove Thanks

25. Started by Gal1992y,

תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.