מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
בס"ד שלום לכולם, הזמנתי בBLACK FRIDAY מסך מחשב מאמזון http://www.amazon.com/gp/product/B00B2HH7G0/ref=oh_aui_detailpage_o04_s00?ie=UTF8&psc=1 היום הוא הגיע ואין לי מושג איך לחבר אותו, DVI או HDMI או משהו אחר? בגדול מסך למשחקים כמו שאפשר לראות, יש לי מחשב ממש חזק וזה מסך למשחקים כבדים. איך אני אמור לחבר אותו? דרך איזה חיבור? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המסך הזה DELL LCD 22" E228WFP עולה כ ~2090 ש"ח לעומת זאת זה DELL LCD 20" 2007FP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR שהוא 'רק' 20 אינטש עולה ~2400 ש"ח וזה DELL LCD 20" 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR שהוא WIDE עולה פחות, 2300~ ש"ח. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מדוע הבדלי המחירים. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחר את המססך T240 SAMSUNG מ KSP למפרט החדש שלי.. שמתי לך שיש עוד גרסא של T240 שנקראת HD, לא מצאתי אותה בארץ ולפי מה שאני רואה היא אפילו יותר זולה ב US.. http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824001275 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824001280 מה הקטע של ה HD? אני לא יוכל לראות סרטים על איכות מרבית של FULLHD, איך זה בא לידי ביטוי... ה T240 עולה ב KSP 1590 אחלה של מחיר בהתאם לביצועים :-X
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
המסך הזה של סמסונג SAMSUNG 932B http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=502049 או המסך הזה של benq fp93gx http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=410907 שימוש לאינטרנט בעיקר..
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
הSamsung T220 בן ה5 שנים שלי שבק חיים הבוקר. התאורה נכבית שניות ספורות לאחר ההדלקה, ככל הנראה בגלל קבלים שהתנפחו. ראיתי שרובכם פה ממליצים על DELL בגלל הפאנלים האיכותיים שלהם. עם זאת, לחבר שרכש מסך דל 23'' לפני כשנה התחילו לפתע בעיות - חצי מהמסך השמאלי נעשה עכור ועמום. אולי מדובר סתם בחוסר מזל במקרה שלי ושלו אבל בכל מקרה, קריטריון חשוב הוא אמינות לאורך שנים. אני מצפה ממסך מחשב להחזיק יותר מ5 שנים, אלא אם זו תקופת החיים הנורמלית עבורם. אני מכוון לסביבות ה24 אינץ'. המסך ישמש ללימודים [סולידוורקס, מטלב, המון מולטיטסקינג וריבוי חלונות], צפיה בסרטים, גלישה ומשחקי מחשב. רזולוציה של FHD לפחות אני מאמין. התקציב הוא 1000 ש"ח, אבל אני מוכן להוסיף במידה וזה באמת יצדיק זאת. המסך יחובר…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
DELL LCD 19" E197FP הוא היה טוב למשחקים ולסרטים? ואני גם מתכוון לקנות EVGA PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך מחשב - LCD מן הסתם.. בתקציב של עד 1000 ש"ח. שימושים: גלישה באינטרנט, צפייה בסדרות, סרטי HD וקריאה של המוווון מסמכים (בד"כ PDF). לכן אני מחפש מסך שתומך ברזולוציית Full HD ושכמה שפחות יעייף לי את העיניים בזמן שאני קורא מסמכים. המרחק שלי מהמסך הוא בערך 50-60 ס"מ. שמתי לב שרוב פה ממליצים על: DELL U2312HM, שנראה מרשים מאוד. אך האם הוא מתאים להגבלת העייפות שציינתי לעיל?
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום, יש לי בקשה אולי קצת יוצאת דופן (קראתי חלק מההמלצות פה) בעקרון אני עוסק גם בגיימינג וגם בגרפיקה (תלת\וידאו), כרגע יש לי מסך samsung bx2450 (שהוא אחלה) אבל אני זקוק לעוד מסך בשביל עבודה נוחה, בהתחלה חשבתי לקנות עוד אחד אבל אמרו לי שלא מייצרים אותו יותר כי יש פשוט סדרה חדשה עלה לי רעיון לקנות מסך חדש שיהיה העיקרי שלי ויהיה איכותי למשחקים והישן אני אשתמש בתור מסך משני כשאני עובד (לא מתכנן על eyefinity או משהו, אולי סתם כדי להתנסות) חבר שלי המליץ על מסך שהוא 120HZ, הוא אומר שזה נראה הרבה יותר טוב (יש לו 3 מסכי LG W2363D ) אבל אין הרבה מסכים כאלה בארץ ואפילו לא רושמים את זה על המפרטים שלהם (בדרך כלל אני פשוט בודק אם יש לזה 3D ואז אני יודע ) אני מחפש מסך 23 או 24 אי…
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
כיצד ניתן להכנס לתפריט ה"טכנאים" של מסך זה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעצתכם רכשתי היום DELL U4210. ותודה על כל העזרה בלבטים! אך הנה שאלותיים: א. במצב PIVOT המסך עצמו מסתובב על צירו אך התמונה נשארת מאונכת. איך גורמים לתמונה להסתובב יחד עם המסך? ב. איך מכיילים את המסך? הבנתי שזה מוסיף הרבה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
ה ViewSonic LCD 19 VA912 הומלץ לחבר שלי בחנות מחשבים במחיר של 1600 ש"ח. לפי מה שאני יודע ViewSonic הם חברה איכותית. רציתי לדעת את דעתכם על המסך הזה. איך האיכות שלו ביחס למחירו ?? כי הוא נראה מאד משתלם : חברה טובה, 8 מיל', DVI, 1:600 תודה לעוזרים !! :xyxthumbs:
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום לכם האם כרטיס מסך (כזה או אחר ) מהווה פקטור שיכול להשפיעה על רמת כיול המסך (שהדלטה תהיה קטנה מ-1 ) ? ברשותי כרטיס מסך של ASUS 7600 ו מסך EIZO S2431W . תודה אדי
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
אהלן, אני מעונין לקנות מסך LCD תומך בHD, ששימושו העיקרי וכמעט מוחלט יהיה סרטים. מעוניין להשקיע עד 2000 ש"ח. 22 אינצ' או יותר. יש לי כרטיס מסך nvidia 7800GT שלמיטב הבנתי תומך בHD, כלומר תהיה לי האפשרות לשידור HD, ואני עתיד לקבל בקרוב מערכת רמקולים 5.1 למחשב. (של Cambridge Soundworks). הבנתי שכדאי לי לבדוק מסכים של DELL ו-SAMSUNG. אני מעונין במסך שיתמוך ברזולוציה של 1920 x 1080 או 1920 x 1200 (לא ברור לי אם יש הבדל שניתן להבחין בו), כלומר שתהיה לי את האפשרות לFULL-HD. אני מתכנן להריץ עליו בעיקר קבצי .MKV , סרטים וסדרות שקודדו ל720p או 1080i. בהזדמנות זו רציתי לשאול אם זה יתכן שיש מסך בעל תמיכה ברזולוציה 1920 x 1080 אבל שלמעשה אינו ישדר את המקסימום מקבצי HD, כלומר האם הרז…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם זו לא רזולוציה נמוכה מדי לגודל כזה? אני רואה שיש הרבה היצע, ומתלבט, משום שהמחיר אטרקטיבי. השימושים שלי כלליים, אבל אני מקפיד על האיכות. מסך קודם 24 1920*1200. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
שלום קניתי מסך חדש (ASUS VS247HR) ולאחר יום אחד אני כבר רואה שיש פיקסל תקוע (פיקסל שהוא קבוע בצבע אדום). אני יודע שצריך מספר מינימאלי של פיקסלים מתים על מנת לקבל תיקון או החלפה של המסך, אבל במקרה שלי לא עברו אפילו יום יומיים מאז שזה קרה!! מה כדאי לי לעשות? להחזיר את המסך? להחליף אותו באותו אחד או אחד אחר? האם זה משהו שעובר או שזה בטוח ייתקע ככה קבוע? ניסיתי כל מיני דברים כמו לנסות ללחוץ בעדינות באיזור של הנקודה על המסך (כשאני לוחץ כמה סנטימטרים ימינה או שמאלה אז הנקודה האדומה נעלמת אבל כשאני עוזב זה חוזר), ניסיתי את http://www.jscreenfix.com/ לא עזר, ניסיתי וידאו ביוטיוב שמריץ במסך RGB מהר ברצף, גם לא עזר.. תודה מראש לעונים..
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חשבתי על המסך: 1770HQ לפי הנתונים הוא טוב מאודד. אבל אז ראיתי את המסך הזה :VX724 של VS וגם את זה שהוא די חורג מהתקציב... ViewSonic VP730 17 איזה מבינייהם כדאי יותר ?? אני צריך אותו בעיקר לגלישה נוחה, שיהיה כמה שיותר בריא לייניים וגם למשחקים שלא יהיו מריחות.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השימושים שלי במסך הם בעיקר למשחקים.. צריך שתגובתו תהיה מהירה.. משחקי FPS (CS) וגם הרבה גלישה באינטרנט(שהטקטס יהיה ברור) והכי חשוב שלא יהיה פאנל TN... לא משנה לי הגודל אבל עדיף 19 ומעלה.. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני מזיל ריר על המסך הזה כבר כמה חודשים אבל אין אפשרות להשיג אותי במחיר שפוי בארץ. יש מעוניינים בניסוי לקנייה קבוצתית?
-
- 154 תגובות
- 54.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי היי אחרי 4 שנים המאג CRT 996 גסס ומת עכשיו צריך מסך חדש ומבקש המלצות הכי חשוב לי שזה יהיה 2MS ולא יותר וגם וככל שהפקסל יותר קטן יותר טוב " לי " ( אל תשכנעו אותי אחרת ) כל הזמן אני משחק על 1024-768 , השאלה על מסכי 22LCD מה היא הרזלוציה המינמלית וכמה זה ישפיע על פרימיים במשחקים ? למי יש את המסך הזהW2261V ? גודל נקודה 4.48 (כרטיס מסך 260-216 )
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
לצערי בטלויזיות LCD אני לא מבין יות רמדיי, אבל רציתי לדעת האם חיבור טלויזיית LCD 47" דרך HDMI נותן מסך שמתנהג כמחשב רגיל ? כלומר שינוי רזולוציות ותפיסת כל המסך כמו ב-LCD במחשב ?
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי התלבטות כרגע... יש שני מסכים שאני יכול לקנות : ASUS 24" אני לא וזכר איזה דגם אבל זה שכולל מצלמת אינטרנט ומיקרופון... אותו אני קונה ב 1860 ש"ח HANNSG 28" אותו אני קונה ב 1900 ש"ח עכשיו, אני יושב כרגע במרחק של 60 ס"מ מהמסך, אני בטוח ש 24" לא יהייה לי גדול אבל אני לא יודע מה לגבי 28"... אני חייב מסך גדול כי הוא הולך לשמש גם כטלוויזיה עם כרטיס טלוויזיה מהמחשב, ממרחק של 2.2 מטרים מהמסך... אני צריך שתעזרו לי לבחור מה יתאים לי מביניהם.... תתייחסו גם למחיר, אבל כפרמטר הכי פחות חשוב.. הכי חשוב האיכות... כן אני יודע ש IPS ו VA יותר איכותיים מ TN אבל התקציב לא מאפשר זאת, אני חייב מסך גדול והספקים של אבא שלי לא מוכרים אותם... לגבי האסוס: איך המצלמה שלו? כנ"ל לגבי המיק... ולגבי …
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם , לפני שנה קניתי מסך LCD 22" LG , עד היום תפקד לא רע , חוץ מקצת בעיה בסרטים בסצנות חשוכות . היום התיישבתי לראות סרט פתאום אני רואה פיקסל בצבע כחול\לבן שלא משנה את הצבע , זה נקרא פיקסל שרוף ? יש לי אחריות 3 שנים מה זה אומר ? קראתי בדביק שיש אחריות ל5 פיקסלים ומעלה , מה אני צריך לחכות עד שישרפו לי עוד 4 ? מבאס לי את כל הסרט , העניים כל הזמן מתמקדות על הפיקסל הזה . אשמח לתגובות.
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם. קנו לאחי את המסך ורציתי לדעת אין הוא בכללי ואם אפשר האם הוא מסוגל להציג HD ואם כן אז עד כמה? מכיוון שאני מתכנן להשתמש בו בתור מסך לאקס בוקס 360... אשמח לחוות דעת. המחיר ששולם עליו הוא 900 ש"ח ממכרז.
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש ולא מצאתי ממש מידע על הרצים מומלצים, השאלה שלי, כמה הרצים מומלץ לשים בCRT (לי יש Samsung SyncMaster 893DF) ? אני עכשיו עובד על 100 הרצים האם זה תקין זה טוב ? הבנתי שהרצים נמוכים מזיקים לעינים ? איך בדיוק? יש לזה הסבר או משהו ? אשמח לקבל תשובות בנושא =] טימור.
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת המלצות למסך "19, למטרת עבודה-גרפיקה, קריאה, אינטרנט, word וצפיה בסרטים, תקציב: עד 1800-2000 אשמח לשמוע המלצות תודה, אנדראה
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-