עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by galmic,

אפשר שתי המלצות למסך (21.5 וגם 23) שישמש בעיקר לעבודה משרדית אבל מדי פעם גם לראות סרטים וסדרות. בתקציב של (600-800 ) , המסך אמור להחזיק לפחות 4 שנים.זה המפרט של הלפטופ: [h=1]Samsung NP370R5E-A05IL[/h]מעבד: Intel Core i3-3120M 2.50 GHzזיכרון: 8GB DDR3 1600MHZ דיסק קשיח : 750GB SATA 5400RPM צורב DVD: יש מסך : 15.6 LED רזולוציה : 1366x768 מצלמה מובנית: יש כרטיס מסך : Intel HD Graphics 4000 כרטיס קול: Intel High Definition Audio רמקולים : standard מיקרופון מובנה : יש כרטיס רשת רגיל : יש כרטיס רשת אלחוטי WIFI : יש USB : 3 כניסות קורא כרטיסים : יש מערכת הפעלה : Windows 8 64Bit משקל : 2 ק"ג סוללה : 3cell Lithium-Ion HDMI : יש

• 0 תגובות
    • 992 צפיות
  2. Started by DIPSET,

שלום, אני רוצה לקנות מסך שאותו אוכל לחבר ללפטופ שלי. בלפטופ שלי יש חיבור HDMI ולכן אני מניח שאני צריך לחפש מסך שתומך בחיבור הנ"ל. מעבר לזה חשוב לי שהמסך יהיה כמה שיותר נוח לעיניים מכיוון שאשתמש בו במשך שעות רבות ביום לקריאה מרובה של טקסטים (המסך לא מיועד לגיימינג), ולעבודה עם יישומים של תכנות ושל אופיס. אני לא בטוח לגבי הגודל הרצוי, ופתוח להמלצות. אין לי מגבלת תקציב כל עוד לדעתכם התמורה שווה את ההפרש במחיר. תודה

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by omermiz,

אני מתלבט בין שני מסכים 1. LG 22EA53T 2. Dell UltraSharp U2312HM [h=1] לא יודע איזה אחד עדיף, ומה היתרונות והחסרונות של המסכים אחד על השני, אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד.[/h]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. איך עדיף לנקות אותו? כי יש בו לכלוכים וכל זה.. מה אפשר לעשות?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by ABL,

אני מתלבט בין מסך 27 אינץ 1920X1080 לבין 27 אינץ' 2560X1440 האם רואים הבדל ניכר בין השניים? האם 2GB בכרטיס מסך לא תיהיה בעיה להריץ משחקים חדשים? המפרט שלי בצד.

• 23 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. Started by oded6188,

אני מעוניין להעביר אות וידאו בין המחשב למקרן על גבי כבל תקשורת CAT7 באורך 50 מטר האות יוצא מיציאת ה DVI של המחשב, ונכנס לכניסת DVI של המקרן. מדובר בוידאו באיכות גבוהה... מישהו מכיר מוצר טוב שעושה את העבודה?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by 217agent smith,

ברצוני לרכות מסך מחשב בגודל של 23 אינצים. המסך מיועד לשימוש במחשב שלי ולחיבור הxbox 360. לכן אני אדרוש שלמסך יהיה חיבור hdmi וחיבור dvi. התקציב שלי עומד על כ1000 שקלים, עם חריגה של 300 שקלים. אין לי בעיה לקנות מכל חנות, העיקר שתהיה אמינה. אשמח אם למסך יהיה זמן תגובה קצר ככל האפשר היות ואני משחק במשחקי יריות גוף ראשון. אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי, בתשובה מראש נועם.

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  8. שלום, אני רוצה לקנות מסך חדש, בעיקר למשחקים(למשל Battlefield 4 שיוצא עוד מעט) אני לא ממש יודע מה יותר טוב מבחינת חברות, רק שיהיה מסך LED 1920x1080 ובלי 3D. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by ronte,

אני מחפש המלצה למסך FHD בגודל 23-24 אינץ'. ראיתי כי סביבת המחירים מ- 23'' ל- 24'' קופץ בסדר גודל של 200-600 ש"ח. למה המחיר גבוהה משמעותית? למה אין יותר מסכי LCD ומוכרים רק LED? מה ההבדל בעצם? עדיפות לקבל המלצה ל-2 מסכים, 1 בגודל 23 אינץ ואחד בגודל 24 אינץ ואבחר מבינהם. אילו חברות נחשבות לטובות לייצור מסכים ? התקציב הוא עד 1000 ש"ח. הייעוד של המסך: עבודה עם גרפיקה וסרטים. יציאת HDMI ו-DVI. בתודה מראש.

• 21 תגובות
    • 3.6k צפיות
  10. חג שמח חברה, אני ממש מעוניין במסך רחב ואיכותי שיתאים למשחקים, עריכת מוסיקה, ובכלל תפעול של ווינדוס (אוהב את הרעיון של הWIDE SCREEN בכללי)... אני מתלבט בין 2 מסכים, מדובר על שני חברות מובילות אבל הLG פשוט עולה כפול 2 מהמחיר של הDELL על אותו סטייל מסך, ואני לא יודע אם שווה לי להוציא כל כך הרבה כסף על הLG, ובקיצור, הנה לכם ההשוואה , אשמח אם תביעו את דעתכם : הזול יותר : UltraSharp U2913WM של Dell - http://www.dell.com/il/p/dell-u2913wm/pd היקר יותר : LG29EB93 http://www.pccenter.co.il/product/%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-lg-29eb93?aff=Zap 1 - האם הLG שווה את המחיר הכפול על הדל ואם כן למה ? 2 - האם כרטיס מסך Sparkle Geforce GTX760 2GB RETAIL ירוץ טוב עם המסכ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. שלום, כידוע, כיום יש מסכים רבים שמציעים יכולות מגע. רציתי לדעת, האם כולם ללא יוצא מן הכלל מצריכים חיבור USB על מנת לממש פונקציונליות זו או שיש כאלו שמעבירים את המידע דרך HDMI (כך שהכבל היחיד בין המחשב למסך הוא כבל HDMI בודד)? ספציפית, מה תהיה התשובה אם נגביל עצמנו למסכים קטנים במיוחד (7-11 אינץ')? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by abatiah,

ה MAG יותר זול. כמו כן, אין לי מושג מה הפאנל שלו. מקריאה יבשה בשאר הSPECS הנתונים שלו יותר טובים, אבל אין לי מושג כמה זה רלוונטי לעולם האמיתי. קפה-פסטה מאייבורי: Dell דגם U2312HM גודל מסך "23 טכנולוגיה LED רזולוציה מקסימלית 1920x1080 יחס ניגודיות דינמי (DCR) 1:2,000,000 זמן תגובה (ms) 8ms בהירות (cd/m²) 300 חיבורים DVI-D, DP, VGA, USB רמקולים ללא תקן תליה (VESA) כולל אחריות 3 שנים ע"י היבואן הרשמי מותג Mag דגם H2400 גודל מסך "23.6 טכנולוגיה LED רזולוציה מקסימלית 1920x1080 יחס ניגודיות דינמי (DCR) 1:5,000,000 זמן תגובה (ms) 5ms בהירות (cd/m²) 300 חיבורים DVI-D, D-Sub רמקולים כלולים תקן תליה (VESA) ללא אחריות 3 שנים ע"י היבואן הרשמי

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by KF,

האם אני יכול לחבר למחשב נייד שלי מסך מחשב רגיל ולעבוד בריבוי מסכים ? אני צריך חיבורים מיוחדים כלשהם ? נ.ב המסך של הנייד בגודל 15.6 ואני מניח שהמסך שאצרף לו יהיה גדול יותר,האם יש לזה משמעות ?ר

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Madmonator,

המפרט שלי הוא: מעבד :intel i5 4670K 3.40Ghz כרטיס מסך: GEFORCE GTX 770 SC 2GB-5 EVGA לוח אם: Z87M-G43 SATA3 USB HASWELL 1150 msi זיכרון RAM: ד CRUCIAL 4GB DDR3 1600MHZ (יח'2) התקציב: 800 ש"ח תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  15. Started by rony77,

כיום אני עם ה2209wa של דל. רוצה לשדרג גודל ורזולוציה. לשימוש במשחקים ובפוקר און ליין. מתלבט בין: 1. LG IPS 27EA33V 2. DELL U2412M LED ההבדל הכספי לא מעניין אותי. אני משחק פוקר און ליין וחשוב לי שיהיה לי מקום לפתוח מספר רב של שולחנות ככה שאני צריך שטח עבודה במסך, מצד אחד אני מפחד שהמעבר מ22 ל24 יהיה זניח מצד שני ל24 יש רזולוציה יותר גבוהה משל ה27 אז אולי זה מצמצם את ההבדלים בינו לבין ה27. אני עם כרטיס מסך gtx 570 אם זה גם משנה משהו ואינני מתכוון להחליף אותו בקרוב.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by online,

שלום, אני פונה בשם חבר שהמסך שלו התקלקל. המלצתי על Dell U2312HM אבל הוא מעדיף לקנות מ- LG כי הוא מאמין שיוכל לקבל הנחה דרך בן משפחה שעובד שם. מחפש דגמים בגודל 22-24 בין 600-1000 ש"ח. השימוש - גלישה. ראיתי את הדגם IPS231P (גודל 23, פאנל IPS) ב-1040 ש"ח. ראיתי גם את E23EN43T (גודל 23, פאנל TN) ב-800 ש"ח שנראה בסדר. עוד דגם שכדאי להזכיר? גם זול יותר (גודל 22). הנה קישור לרשימה באתר אייבורי.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by xentor,

התקציב עד 2000 אם יש משהו טוב בפחות עדיף היעד בעיקר למשחקים תודה לעוזרים

• 98 תגובות
    • 23.2k צפיות
  18. Started by J S Bach,

כמו בכותרת, האם ישנה אלטרנטיבה כלשהי באותו מחיר?<br /> אולי משהו יותר טוב? תאורת לד אחורית? מסך עם ניגודיות טובה יותר\מבעים מדוייקים יותר\תגובה מהירה יותר באותו מחיר?<br /> <br /> תודה מראש (:

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by zamir12,

אז ככה, מכיוון שאני רוכש מחשב גיימינג חדש רציתי לשדרג גם את המסך לחוויה מושלמת, אני משתמש במחשב בעיקר לסרטים וגיימינג, ראיתי שהמון משחקים וכמובן סרטים תומכים בטכנולוגית 3D השאלה היא כזאת, מה חוות הדעת שלכם למשל על המסך הזה: LG LED 3D D2342P http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=2946 וראיתי שהרבה ממליצים פה על המסך הזה: Dell IPS U2312HM http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=2950 מה ההבדלים ביניהם? והאם כדאי להוסיף 400 ש"ח ולקבל מסך תומך 3D? יהיה שימוש רב במשחקים וסרטים. אני חדש בנושא ה3D ואשמח לשמוע כמה הסברים ודעות. תודה מראש

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. שלום רב! יש לי מסך מחשב מסוג LG FLATRON W1943TE. המסך אצלי כ-3 שנים ולאחרונה הוא התחיל להציד פיקסלים בצבעים ורוד וירוק על גבי כל המסך. החלפת מסך עזרה. מאחר והמסך היה מסך טוב ברצוני לדעת אם יש דרך לתקנו ולא לקנות מסך חדש. תודה מראש לכולם. ליעד.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. אהלן, יש לי לפטופ חדש עם 2 יציאות וידאו - HDMI ו-miniVGA, ויש לי מסך ישן יחסית שיש לו חיבור VGA בלבד. איך עליי לחבר ביניהם על מנת לקבל את האיכות המקסימלית?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  22. שלום לכולם, מקווה שפתחתי את הדיון בפורום הנכון ושמישהו יוכל לעזור לי. הבעיה היא כזאת, לי יש טלוויזיה של TOPFIELD עם חיבור HDMI אחד ותמיכה של 720P, עד היום הייתי מחבר אליה את הPS3 ואת המחשב לסירוגין והכל היה בסדר, לפני כמה ימים רציתי לחבר את הPS3 ומכיוון שהטלויזיה על הקיר והחיבור הוא מאחורה אז צריך לחבר כזה "על עיוור"....בקיצור ניסיתי לחבר ולא הלך ומהעצבים התחלתי להפעיל כוח ממש וכנראה שגרמתי לקצת נזק בחיבור...בסופו של דבר לא הצלחתי לחבר והורדתי את הטלויזיה מהקיר וחיברתי, וכשהדלקתי את הPS3 המסך התחיל לרצד ולראות את התמונה של הPS3 עם שלג כזה וריצודים. הבנתי שכנראה הרסתי משהו, החלפתי כבל HD והבעיה נשארה.....לחצתי לחיצה ארוכה על הכפתור הדלקה של הPS3 כדי שינסה לזהות את החיבור ו…

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  23. Started by TerMiT_BoY,

אהלן חבר'ה, אני רוצה לקנות מסך מחשב 24". התקציב הוא עד 1000 ש"ח. אין דרישות מיוחדות. תודה מראש, טוני

• 4 תגובות
    • 5.1k צפיות
  24. Started by foxil,

שלום, ברשותי טלוויזיה 32' LCD של חברת סמסונג, לאחרונה שדרגתי לטלוויזיה יותר חדשה ואת הטלוויזיה הישנה אשתמש כמסך מחשב. הטלוויזיה תהיה ממוקמת על שולחן עבודה ויהיה קרוב לפנים. השימוש במחשב בערך שעה/שעתיים ביום והמטרת גלישה באינטרנט וסרטונים השאלה היא: בגלל המסך הגדול קרוב לפנים, האם זה מזיק לעיניים? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Boris Chernikov,

מדדתי את המקום שאליו אני צריך להכניס את הטלויזיה וזה הגודל המקסימלי: אורך: 64 ס"מ רוחב: 92 ס"מ תקציב מקסימלי 1800 ש"ח אני רוצה לחבר אליה ממיר HOT עכשיו איך אני יכול לחבר דרך איזה חיבורים ? תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.