מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש מסך בגודל 27 אינץ ברזולוציה 1440X2560 עם ארגונומיה טובה, שיהיה ניתן לעלות ולהוריד את הגובה שלו בקלות. אני מתכנן להזמין מEBAY/אמזון ולכן התקציב הוא 600-550 דולר כולל משלוח ומע"מ-עדיף כמה שיותר זול. המסך משמש לעבודה רגילה (אינטרנט, WORD וכו') וקצת למשחקים. האם יש חיה כזו או שאאלץ להסתפק במסך ללא ארגונומיה טובה? במידה ואין אשמח אם תוכלו להמליץ לי על 27 ללא ארגונומיה. הכרטיס מסך הינו GTX760 מעבד 4770. תודה מראש, ערן.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה אחרי 5 שנים שעבד נפלא נהרס המסך ASUS MW221C המעולה שהיה לי. עכשיו אני מחפש מסך חדש שיעשה את העבודה. התקציב שלי הוא בטווח ה - 2000 . אני מחפש מסך FULL HD עם כניסת HDMI, אני משתמש בכרטיס מסך Sparkle GTX 560 Ti. תודה!
-
- 27 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
בעיה במסך DELL U2713H היי חברים.צריך את עזרתכם יש לי את המסך הזה ועכשיו קורה שהוא נכנס למצב שינה למרות שבטלתי ושיניתי לאף פעם עדיין הוא נכבה ואני מזיז את העכבר מנתק אותו ואז לוקח לו פוול זמן לחזור לעצמו.מה כן שאני מנתק את ה HDMI לשניה הכול מסתדר. אז מה אתם מציעים לי לעשות? אשמח לעזרה. לילה טוב.
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
יש למישהו מושג איפה (ואם) אפשר להשיג מסך למחשב נייח שגודל המסך לא יעלה על 10' ? העניין הוא שברצוני להשתמש במחשב למוזיקה בסלון ולהעלות בצורה קבועה אייטונס על המסך שיעמוד בסלון. אבל מפריע לי (אסתטית)שהוא יהא גדול יותר מכך. ואם הוא יהא גם טאצ' , בכלל...
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי אפשרות להשתמש במסך 24 עם רזולוציה 1920 על 1200 בחיבור DVI או HDMI או DisplayPort 1.2 באיזה חיבור כדאי להשתמש?, יש לי את כולם בכרטיס המסך.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני בעל אולפן הקלטות ביתי, באולפן שלי אני משתמש למעשה בדואליות, כרגע עם שני מסכי 19" 3*4 אבל אני מתכוון להתחדש בשני מסכים חדשים, רחבים וגדולים יותר (21.5") לענייננו: אני ממש שונא לראות את הרגליים של המסכים שלי. אפילו נמאס לי מזה. אני רוצה לראות שני מסכים צמודים - זה לזה, וצמודים לשולחן. בלי סטנד. אני רוצה לגעת עם סמן העכבר בשולחן. אני רוצה לפחד לשפוך קפה על השולחן שלא ילכלך לי את ה"התחל". אני מניח שהבנתם את המסר. לתלות את המסכים על הקיר? לצערי לא רלוונטי. השולחן שלי רחוק מהקיר משהו כמו 30 ס"מ (דרישה אקוסטית, מה לעשות..) אני גם יודע שיש מסכים מתכווננים של DELL בעיקר, אבל הם לרוב יקרים ותופסים הרבה מקום על השולחן. ( מכירים משהו שלא עונה לקריטריונים האלה? אשמח לדעת.) ב…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יכול לקנות את המסך מסך מחשב HP Pavilion 23xi LED IPS C3Z94AS 23ב-850 ש"ח או Dell U2312HM מה עדיף ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת, זה פשוט מחרפן אותי ורציתי לדעת אם ניתן לעשות משהו בנידון
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אני קורא די הרבה PDFים ומסמכים - כמה שעות ביום. כיום יש לי mag h2000 והוא פשוט קורע לי את העיניים, לא משנה כמה שיחקתי עם ה BRIGHTNESS וה CONTRAST. הרבה פעמים אני מוצא שדווקא המסכים הישנים והזולים עם הנורה החלושה הרבה יותר נוחים לי. בכל מקרה חשבתי לשדרג ולקנות מסך קצת יותר גדול, יש המלצות ? חשוב לציין שהמסך ישמש גם לסרטים וקצת לפוטושופ. איך יהיה לי לקרוא עם ה u2312 ?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טופס המלצה למסך מחשב: תקציבכם: 2000ש"ח למסך חריגה: 500ש"ח למסך מה השימושים שלכם?: עריכה וגיימינג מהו דגם כרטיס המסך הנוכחי שלכם / האחד שאתם עומדים לקנות?: Gigabyte GTX780 OC 3GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E בקשות מיוחדות: Pivot & VESA גודל מסך רצוי: 27 inch מחו"ל או מהארץ? אין עדיפות הערות: מסך מחשב בגודל 27 עם יכולת 120MHZ/144MHZ למערך של 3xPortrait/Landscape מוצר א' להשוואה: LG 27EA63V-P מוצרה ב' להשוואה: -
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת אני מחפש בשביל לקנות לאחי בקטן מסך גודלל באזור של 22 אינצ' +- שהוא יוכל לחבר גם למחשב וגם לאקסבוק ז"א HDMI וDVI במקביל התקציב הוא 700 שקל פחות או יותר. אם יש המלצות....
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך של DELL U2311H ויש לו כבל שמחבר אותו בUSB מהמסך למחשב ,הכבל הזה התעקם והיציאת USB שלו דפוקה כרגע ,איפה ניתן להשיג כזה כבל באיזור המרכז? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם גיבשתי החלטה, ואני מעוניין להתחדש במסך חדש ותקציבי כבר במשך תקופה אני התרשמתי לטובה מהמסכים הזולים מאיביי ורציתי את חוות דעתכם על המסך הבא: http://www.ebay.com/itm/Monex-ZE270-True-Quality-27inch-LED-IPS-Monitor-QHM-2560x1440-QHD-IPS-D-DVI-/161113753527?pt=Computer_Monitors&hash=item258320c7b7 המחיר 308$ כולל משלוח FEDEX חינם. 1. מה אתם אומרים על המסך (הכי זול שמצאתי, יש יותר זול ?) ? 2. שווה להשקיע עוד כמה דולרים ולהביא משהו אחר ? או שכבר שווה להשקיע עוד כמה מאות שקלים ולהביא את LG 27EA33V: http://www.orpc.co.il/product/%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-lg-27ea33v-ips-27?aff=Zap ***אגב, אני משתדרג מהמסך Dell 2007fp תודה רבה לעוזרים
-
- 19 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אני מתלבט לפני קנייה והייתי רוצה לראות את המסך לפני רכישה. אודה מאד לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, זקוק להמלצה למסך מחשב 23-24 אינץ הולך לצפות בו בשידורי הכדורסל של הנבא ובסרטים וכן במשחקי מחשב (gta 5 cod ועוד) באיכות מקסימלית, אז חשוב שיהיה איכותי מאוד סכום- עד 1000 ש"ח לא יכול לחרוג מעבר רזולוציה - 1920/1080 ( רוצה 16:9 ולא 16:10) ראיתי שההמלצה העיקרית בתקציב ובדרישות האלו הוא dell אך מבדיקה שעשיתי באייבורי וקספ הוא לא במלאי אני מעדיף לרכוש ivory או ksp כדי לקחת במקום כי אני רוכש משם מחשב האם יש חלופה הולמת אחרת בתקציב הזה (מבלי להתפשר על איכות) או שאולי הדגם של dell כן במלאי ולא ראיתי? האם כדאי לצרכים שלי לקחת 24 אינץ גם אם זה לא dell אודה לעזרתכם
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש, למשחקים וגם עבודה. יש לי כרגע שני מועמדים הראשון הוא מסך של LG http://www.lg.com/il/monitors/lg-24EA53T והשני הוא של סמסונג : http://www.samsung.com/il/consumer/pc-peripherals/monitor/lcd-led-monitor/LS24B300BL/CH אני נוטה יותר לכיוון של LG כי הפאנל איכותי יותר, אבל אני לא מצליח למצוא ביקורות עליו בניגוד למסך של סמסונג שהוא מאוד מוכר. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, מעוניין בהמלצה למסך בגודל של בין 20-24'. המסך יתחבר למחשב נייד וישמש בעיקר ללימודים (ישומי אופיס), קריאה וסרטים. התקציב הוא סביב ה500 ש"ח, מקווה להוציא משמעותית פחות (לכיוון ה300) אך מוכן להוציא גם יותר אם ההבדל משמעותי. לפני כ5 שנים הומלץ לי בפורום על DELL 2007WFP, המלצה מעולה שאני נהנה ממנה מאז.. (המסך עדיין מעולה מבחינתי, פשוט הרכישה עכשיו היא למעונות ולא לבית..) המחשב נייד הינו lenovo think pad e330 בעל כ.מסך intel hd graphics 4000 ורזולוציה מקסימלית של 1366x768. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
23 אני חושב.. למטרת לימודים וגם סרטים וסדרות מחיר: 800 הנייד: asus zenbook ux31a אם זה רלוונטי תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה לחבר מסך SAMSUNG 971P דרך כבל DVI ל HDMI כאשר ה HDMI נכנס ללאפטופ שלי הנייד לא מזהה את המסך בכלל המסך רושם CHECK SIGNAL וברגע שאני מכניס את ה HDMI לנייד המסך מראה GOING TO SLEEP המסך לא מופיע לא בלוח בקרה שמראה מסכים מחוברים ולא ב DEVICE MANAGER יכול להיות שהכבל עצמו שקניתי DVI קצה אחד HDMI קצה אחר לא יודע להעביר את האות?
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
רכשתי את המסך לפי המלצת הפורום השמח לעזרה בהגדרות. הבנתי שניתן לכוון את המסך להגדרות לתוצוגה טובה יותר עשיתי חיפוש ברשת ולא מצאתי. הדבר היחיד שאני רואה במסך זה הגדרה למצבים מסוימים משחק סרט וכו' השמח לעזרה בנושא תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מסך 23" עד 1000 ש"ח, וצמצמתי לדגם אחד של דל (U2312HMׂׂ) שהבנתי שהוא די מומלץ כאן בפורום, ולדגם אחד של סמסונג (S23C350B). אני מחפש ביקורות על המסך של סמסונג מדגם S23C650D, אבל פשוט לא מוצא. יש כאן אנשים שרכשו את המסך הזה של סמסונג ויכולים לתת ביקורת עליו? תודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם, אודה מאד להמלצה על מסך 23\24 LED IPS וחשוב לי מאד שיהיה לו בורר מצבי תאורה בלחיצת כפתור. הכוונה היא שאני עובד על המחשב הרבה בלילה ושתהיה לי אפשרות להוריד את הבהירות בצורה די מהירה ע"י לחצן פריסט יעודי. בעבר נכוותי ממסכי דל כך שאני מעדיף חברות אחרות. בתודה מראש לכולם.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
גודל מסך : 21.5" (טעיתי בכותרת) כרטיס מסך שברשותי : HD7850 1GB שימוש : גיימינג בעיקר , סרטים/סדרות תקציב : 400-700 ש"ח נתקלתי במסך הזה : http://ksp.co.il/?store=KSP03&uin=19908 איך הוא ? אשמח להמלצות נוספות . תודה מראש !
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות מסך בין 20-22 אינצ עם רמקולים מובנים עד 800 שח על מה הייתם ממליצים? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-