מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
שלום, קראתי כמה השוואות וביקורות באתר ואני מבולבל עוד יותר מההתחלה. התקציב אינו גדול בכלל אך אני רוצה את התמורה הכי טובה שאפשר למחיר ראיתי שה930b viewsonic הוא מעולה אך אני לאמצאתיאותו למכירה, אם מישהו ימצא ליאז בכיף או הsamsung 971p או שיש לכם הצעה יותר טובה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
-
-
קראתי בפורום על ה2007FP אם לא דווח על PVA זה בעצם דבר טוב? כי S-IPS נחשב לטוב יותר, נכון? אני מתכוון כנראה לרכוש 2 מסכים כאלה (עבודה על שני מסכים) וארצה לדעת כיצד אני יכול לבדוק את סוג הפאנל בשלב הרכישה. עוד דבר... לאלה שהתנסו במסך זה: מה גודל השוליים? האם הם צרים או רחבים יחסית? שוב משום שאני מתכוון להצמיד שניים. ערב טוב...
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך המסך הזה? סוחב מבחינת איכות תמונה/ביצועים תמורה למחיר וכו'? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם, מאוד מאוד התרשמתי... ברשותי כמה שאלות מאוד מאוד חשובות: כיצד אני יכול פשוט לשמור על המסך?, כלומר לא לפגוע באריכות ימיו של המסך. הבנתי שאני אמור לבדוק פיקסלים שרופים במסך, אז ברשותי התוכנה: DPT, איך אני משתמש בא? לא הבנתי את השימוש, ועם ה"זכוכית מגדלת" איך זה עובד? האם אני אמור לכבות את המסך כל פעם שאני קם מהמחשב? גם אם זה ל-10-15 דקות ואולי גם קצת יותר? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החלטתי לקנות מסך של דל בגודל 23 אך נקלעתי למצב מבלבל: לאחרונה יצא לשוק הדגם החדש Dell U2312HM LED שהחליף את Dell U2311H LCD. על ה-LCD המליצו רבות וגם הביקורות משבחות, אך אין לי מושג אם האיכות של הדגם החדש בטכנולוגיית LED עולה על הישן. אשמח אם מישהו התנסה עם שני הדגמים ויכול לתת לי את חוות דעתו. אשמח גם אם מישהו יוכל להסביר לי איך ההבדל בין הטכנולוגיות בא לידי ביטוי בתצוגה ובכלל. תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
http://www.hothardware.com/articles/Dell_UltraSharp_3008WFP_30inch_LCD_With_DisplayPort/
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
היי, לאחר 3 שנים של עבודה טובה, מסך המחשב הישן שלי (DELL 2209WA) התחיל לעשות בעיות. לעיתים, צד שמאל שלו מציג קווים סגולים שלא מאפשרים לראות כלום בצד הזה. הדבר חוזר על עצמו פעם בכמה זמן, באופן רנדומלי לחלוטין. בתור גיימר, אם דבר כזה קורה לי ברגע חשוב, יכול להיות לזה השלכות רציניות ואני מעדיף להימנע מאי-הנעימות שבדבר. בנוסף, אין לי מושג מתי יגיע היום בו אקום בבוקר והמסך פשוט לא יתפקד כלל, ולכן אני מעדיף למנוע תרופה למכה. יש לציין כי אני יודע שהבעיה במסך, כי ניסיתי אותו במחשב אחר, והבעיה חזרה על עצמה. רציתי לקנות את המסך הזה (בעל פאנל IPS), בגלל המחיר: "Acer V236HLBD 23 אבל חברים ציינו בפניי 3 דברים שיכולים להרוס לי מאוד: 1. יחס הניגודיות של המסך בהשוואה למסכים אחרים. …
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת. אני זקוק להמלצה למסך 24 או 26 אינץ' בתקציב 2000-3000 שח למשחקים
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחפש דיון על ההבדלים בין מסך רחב לרגיל של DELL. היו שם תמונות שהציגו איך המסכים ניראים באינטרנט שולחן עבודה וכו'..
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שלום חברים, אודה מאוד עזרתכם בבחירת מסך 19", המיועד לעבודה משרדית. למה הגודל? בני הזוג משתמשים בעדשות מולטי פוקל, ומתלוננים שבגודל מסך 22", לא נוח לעבוד. שימוש עיקרי: עבודה משרדית נטו. שאלות: - האם ללכת על מסך רחב 16:9 או רגיל 4:3 בגדלים הללו? - מבין המסכים הטובים, על איזה מסך תוכלו להמליץ? - ואם נגביל את התקציב לעד 1000 ש"ח? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם, אני חדשה בפורום, וגם חדשה במסכי מחשב עשיתי סקירה קצרה ויצאתי מאוד מבולבלת. אני צריכה מסך בתקציב של עד 2300 שח לעבודות עריכה גראפיות דיוק בצבע- עבור ירידה לדפוס עבודה עם טקסט וכו' כל הנלווה לגרפיקאים... אני לא יודעת מה לחפש DELL? SASMSUNG? פאנל VA/PVA/TN/IPS? ניגודיות 1:1000 , 1:3000 , גודל: 20" 22"? H-E-L-P!!!
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
שלום חברים .. אני לא בקיא בנושא .. ורציתי את עזרתכם .. אני מעוניין לקנות מסך טלוויזיה גדול ..מסך דק כמובן.. השאלה היא איזה .. האם פלזמה או LCD ?.. יש לי YES בבית ואני רוצה שזה יתאים .. העניין ההוא שיהיה עם זמן תגובה ויחס ניגודיות .. אני לא רוצה לצפות במשחק כדורגל עם מריחות.. אני מבקש איכות גבוהה .. לצפות בסרטים (גם מהמחשב) באיכות גבוהה .. אני רוצה גודל של 40-37 אינצ' ... שיהיו לו חיבורים גם למחשב ... התקציב שלי הוא הוא 7000 ...אפשר לחרוג טיפונת... אני רוצה מסך עם נתונים טובים .. יחס ניגודויות טוב .. (אין לי מושג איזה יחס ניגודיות מתאים לגודל מסך כזה)..ללא מריחות.. זה באמת דחוף.. אני מעוניין לקנות את זה ביומיים הקרובים .. בבקשה ענו תשובות מפורטות ואמינות .. אנ…
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מסך 22 לשטח העבודה אבל מהקריאה שלי פה בפורום הבנתי שהם כולם עם פאנל TN והם לא הכי איכותיים שיש. לי כרגע יש MAG LP717 שהוא בן 3 שנים בערך. ניסיתי לבדוק האם גם הוא TN כדי לדעת האם הפאנל שכרגע יש לי ומספק אותי יתאים. רם הפאנל שלי כרגע הוא TN אז לא תהיה לי בעיה לקנות את ה 22 עם פאנל שכזה. להבהרה - חיפשתי בגוגל די הרבה, וחוץ מלגלות שהמסך הזה נמכר רק למדינות עולם שלישית שאין בהם אנגלית, ושהאתר של MAG מחורבן ואין בו אינפורמציה, לא מצאתי מאום. המסך שאני קונה מיועד בעיקר לעריכת טקסטים + אינטרנט, לסרטים וממש מעט משחקים. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
W2252TQ של LG מוצע למכירה ב890 שקלים. האם שווה לקנות אותו או להוסיף עוד 200 שקל ולקנות מסך אחר כמו 2243BW ? שווה את ההפרש במחיר? חשוב לציין שהשימושים הם לא יותר ממשחקי רשת (מיפלסטורי וכו') אינטרנט, ואופיס. בעיקרון אני מחפש את המסך הכי זול שיתן את התמורה הכי טובה. יש היום כל כך הרבה מסכים בשוק שכל שבוע יש מבצע על משהו אחר ואיבדתי את היידים והרגלים. אם מישהו יוכל להסביר לי/לתת לי דגמים מומלצים בסביבות ה800-900 שקל, או שבכלל שווה להשקיע עוד 200-300 שקל ולרכוש מסך אחר? דברו אלי! תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
בארץ ועוד במקום הכי זול שראיתי ה DELL 2007WFP עולה כ 2315ש"ח http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=255&Pname=DELL ובחול הוא עולה: $359.00 http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-4688 איך הגענו ל 2315?
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה במשחקים ובחלנוות שאני סוגר. כל פעם שאני משחק ומזיז את העכבר במשחק אני רואה צבעים לא טובים , מין פסים כאלה על המסך ... זה לא קשור לVSYNC כי הפעלתי אם אני מבטל את הRTA של המסך זה לא קורה . מה אפשר לעשות? זאת בעיה ידועה עם המסך?
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
הראשון הוא Dell 2007WFP והשני הוא ViewSonic VX2025WM השימושים הם משחקים וסרטים מה אתם אומרים? אם יש הצעות יותר טובות עד 2500ש"ח אשמח לשמוע.
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי התלבטות על האם לקנות את המסך הזה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16824014105&ATT=24-014-105&CMP=OTC-C173T או הDELL 20.1" ב50 דולר או משהו כזה יותר אם למשהו יש המלצות אחרות אני ישמח לקבלן תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתלבט בין המסכים האלה לבין ה CHIMEI T39D... מה שאני יכול להרשות לעצמי בתקציב זה פאנל TN בלבד איזה מסך עדיף?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקי קראתי פה את כל מה שנכתב כבר על המסכים שאני מתכוון לשאול לגביהם והמידע דיי מבלבל.. אחד אומר קח את זה והשני אומר קח את האחר.. אחד מדבר יותר על אורגונומיה מאשר על איכות המסך עצמו והשני על הפאנל.. בקיצור מסכי 24 בתקציב של 1300-1400 ש"ח. הינה המעומדים: 1. LG W2442PA 2. SAMSUNG 2443BW 3. SAMSUNG 2433BW 4. SAMSUNG T240 עקרונית חשבתי אולי גם לחבר את הממיר למסך אבל הוא מוציא רק COMPOSITE שזה לא ממש עוזר לי.. אז נראה לי שאני אוותר על הרעיון, אין לי כוח להוציא עוד כסף בישביל כרטיס טלויזיה למחשב.. בקיצור זו ההתלבטות שלי.. בקשר ל"ארגונומיה" מספיק לי המסך יוכל להיות מול הפרצוף שלי.. כלומר לכוון אותו בזווית למטה ולמעלה. כרגע אני עם LG L1970HR שהוא מסך מעולה כן אבל מעוניין אני במס…
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש שני מסכי LCD איכותיים ביותר לצורך עירכת וידאו על AVID. חשובה לי תצוגת וידאו ברמה גבוהה, צבעים ונוחות לעיניים בשל זמן עבודה ממושך מול המחשב. באיזה מותג ודגם כדאי לבחור. אם אני בוחר במסך אחד רחב, מהי הבחירה המועדפת או האופציות המובילות. תודה רבה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקציב של כ-1500 ש"ח. עד היום הייתי סרבן LCD מובהק אבל לאחרונה נראה כי קצב העדכון יכול להיות נוח. אם יש מסך שחורג מעט מהתקציב אבל הוא טוב יותר משמעותית, אשמח לשמוע גם עליו. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום אני קונה מסך חדש ואני צריך מסך חדש עם חיבור HD, זמן תגובה לא יותר מ-5 MS ורצוי שיהיה או מסמסונג או מפאנאסוניק. סכום חריגה אפשרי 200-250 ש"ח. תנצלו את התקציב
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-