עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by almogbiton,

צריך שיגדו לי אם הוא יעבוד טוב עם משחקים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  2. Started by stojakovic,

שלום. מה המסך lcd 19' הכי טוב שיש עד 2000 שקל? ומה ה19' lcd הכי טוב שיש עוד 2500 שקל? והאם יש הבדל ביניהם, ששווה להשקיע את הכסף? תודה!!!

3. מעוניין לקנות מסך גיימינג יחסית גדול ולא במחיר מופרז מינימום 27 אינץ לא כל כך מעניין אותי 2k או 4k רק שיהיה מסך טוב אני לא מבין כלום במסכים ואשמח אם תעזרו לי! תודה רבה.

4. Started by zombie,

אז ככה... המסך ישומש לאינטרנט גיימינג וצפייה בטלויזיה דרך כרטיס טלויזיה... ארגנומיה פחות חשוב כי אני כנראה תולה את המסך על הקיר.... חשוב איכות צבע חדות ושלא יהיה גווסטינג... בקשר לאסוס אני יודע שיש לMW221C ציפוי מבריק...האם ברגע שיש קצת שמש לא רואים טוב?האם אני יראה את עצמי על המסך?האם זה מפריע בכללי?ועד כמה התצוגה שלו טובה?ויש את ה VW222U שאני לא יודע עליו כלום...האם התצוגה שלו יותר טובה?האם יש לו ציפוי מבריק? ויש את הסמסונג 2243BW שיש לו זמן תגובה 5ms שזה די מפריע לי... אבל אין לו ציפוי מבריק, הבנתי שהתצוגה יותר טובה במסכי אסוס.... בקיצור מה הכי כדאי לטלויזיה ומשחקים? הכי חשוב לי זה תצוגה טובה! תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by PKTA55,

קודם כל אני מבקש לדעת האם הכרטיס מסך GS7300 יצליח להתמודד עם מסך LCD 22-24 (לעיבוד תמונה וצפיה בסרטים,לא למשחקים) אם לא איזה כרטיס מינימלי יתאים בנוסף אשמח לחוות דעת על NEC 22WMGX מול DELL 2408 תודה

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  6. אני יודע שחופרים פה על זה... אבל אף אחד לא נותן תשובה כמו שצריך במקום אני מעדיף שתגידי חסרונות של כל מסך ואיך התאכזבתם מאשר יתרונות asus mw221 - ראיתי פה שהוא נבחר בשנייה שמשנים להגדרה של srgb וחארטה כזה. sumsung t220 - בבאג אמרו לי שזה אחד המסכים הכי טובים שיש אבל זה באג וזה חנות. 2243bw - קראתי ביקורות טובות. 2253bw - תאמת אני רואה שאנשים ישר אומרים ללכת ל 2243 שיש שאלה עליו. 226bw - לחבר שלי יש אותו ואני רואה שהרבה אנשים קנו אותו אני סקרן אם הוא עדיין פונקציה היום כי הוא קנה מזמן. תעזרו לי לפסול משהו... באמת שאני מתחיל להשתגע זה כזה הבדל משמעותי ביניהם?? מה אתם הייתם לוקחים מרשימה כזאת או בכלל משהו אחר... פתוח לאפשרויות תודה.

7. אהלן, אני מחפש מסך \ טלווזיה שאוכל לתלות על הקיר שתיהיה FULL HD ושאוכל לבצע בה גם יישומי מחשב - גלישה באינטרנט, עריכת תמונות, עריכת סרטים, יישומי אופיס וכו'... חוץ מזה אני רוצה שתהיה טובה לסרטים ומשחקים. לגבי הגודל - היא תהיה תלויה על הקיר במרחק מטר וחצי ממני בערך, לתצוגה גדולה ומהנה (אם כי לא גדולה מדי) על איזה גודל תמליצו? כרטיס המסך שלי הוא ‏HD 4350 512MB GDDR2 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E‎ תודה!

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  8. אני מתכוון בקרוב לקנות לי LCD חדש בסכום לא מבוטל של כ 1300 ש"ח אך ורק בשביל גיימיניג. המשחקים ברובם כבדים ודורשים איכות יחד עם מהירות ורציתי לשאול לדעתכם מניסיונכם על איזה מסכים הייתם ממליצים לי. מניסיון מבדיקות וכ'ו. תודה רבה מראש :]

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. הכותרת אומרת הכל. המסך מיועד בעיקר למשחקים ועבודה ברשת, אבל סביר ביותר להניח שהוא גם יחליף את הטלויזיה בחדר (הגודל לא בעייתי, המיטה די קרובה). אני לא יודע אם צריך משהו גדול יותר, מה שכן אני צריך שהוא ירוץ על כרטיסי הדור הנוכחי גם במשחקים, אז מסך 40 אינץ' לא בא בחשבון. אני לא בקיא בכל סוגי ה-HD לצורותיו (FULL/READY וכדומה), אז אני לא אתעמק בזה. חשובה לי איכות תמונה טובה, אם צריך לחרוג מהתקציב אז זה גם בסדר (אבל לא באלפי שקלים כן?). פאנל איכותי חובה, ואני צריך גם אפשרות לכוונן אותו ושזווית הראיה תהיה רחבה עד כמה שאפשר. בבקשה, כשאתם ממליצים - תכללו פירוט של היתרונות אבל גם של החסרונות.

10. אני רוצה לקנות מסך חדש (שלי ישן אחושילינג). יש לי כמה דסברים שאני לא מוכן להתפשר עליהם, 144הרץ, לא TN, שהחדות תיהיה סבבה (אל תציעו לי FHD ב32 אינץ), רק אם יש: עיצוב מודרני (לא מעוניין לרכוש כדור דיסקו), מותג נורמאלי (לא חברה שאיזה סיני יצר במחסן), מחיר שלא צריך למשכן טחול בשבילו - עד 1.5/6 אלף ש"ח, רצוי מאוד מאוד פחות על הסכום הזה אני מוציא ת'נשמה.... ביחאת דינק תציעו משהו נחמד, אני מעוניין בהכי זול שעומד בקריטריונים האלה לא אכפת לי כמה מאות לפה או לשם, אם יש כמה שעומדים בזה ויש הפרשי איכות משמעותיים אז לא אכפת לי להוסיף, אני חשבתי על זה https://bit.ly/2OGvZnU. מה אתם אומרים? תודה רבה נשמות.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by sagg,

האם המסך הזה: ViewSonic 19" LCD VP930 הוא מסך טוב ? הסבירו לי כי הנתונים היבשים לא ממש קובעים ושהוא טוב למרות היותו מסך 8MS מחירו סביב ה-1600 ש"ח. האם יש מסך טוב יותר במחירים הללו ? האם הוא באמת האופציה הטובה ביותר סביב המחיר הזה ולמה ? תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם, לאחרונה אני זומם לרכוש מסך למטרת גיימינג שירוץ עם RTX 2080Ti ברזולוצייה 2560x1440, וככל שאני לומד על המסכים המודרניים יותר, כך אני מוצא את עצמי יותר מבולבל. השאלה המרכזית היא מה הוא באמת ההבדל בין מסך G Sync לבין G Sync compatible לגיימר (לא תחרותי/און-ליין). ברור שמסכי G Sync משמעותית יותר יקרים, אך האם ההבדל שווה את ההפרש, בהנחה שאני מחפש חוויה מצוינת (ומוכן לשלם - שוב, אם באמת ישנם הבדלים ניכרים). השאלה אם גיימר-הדיוט יראה הבדל בין שני הסוגים... תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. אני זקוק למסך מחשב אפשר להגיד גם בין השאר למשחקים אבל התקציב שלי הוא רק 600 שקל אין אפשרות לחרוג... אני צריך משהו עד 22" לא יותר מזה רצוי לא פחות מזה כי זה צריך להיות בשידה מיוחדת אשמח לכל העוזרים תודה... מעדיף חברות כמו LG MAG SAMSUNG

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  14. רציתי לדעת מה אתם אומרים על המסך הזה למשחקים בעיקר.. דניאל.

15. שלום רב, לפני מספר ימים רכשתי את המסך (האמת שאמא שלי רכשה אותו אבל לא משנה) CMV T39D 20" בחנות KSP ברעננה. המסך עונה על צרכיה של אמי בצורה סבירה מאוד ואף מעבר לכך ואני מרוצה. הבעיה- ישנו פיקסל שרוף בקצה העליון של המסך. הפיקסל אינו ממש מפריע, אך עם זאת, זה פיקסל שרוף על ההתחלה.... הפיקסל נראה שרוף רק בחלק מהצבעים (מה שאני חושב שנקרא "סאב-פיקסל" או משהו כזה). האחריות של KSP מכסה בימינו גם פיקסל שרוף אחד ב 10 הימים שלאחר הרכישה (סוף סוף). האם אתם יודעים אם זה כולל גם "סאב-פיקסל"? (אין לי רצון להטריח את אמא שלי לחנות סתם, היא עובדת הרבה מאוד) תודה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by kurt80,

הייתי אמור לקנות מסך לפני כמה חודשים אבל העניין נדחה ואני מעוניין לדעת מה התחדש בנתיים ואם יש מסך יותר מומלץ מהמועמד הישן שלי, eizo s1932. בגדול המסך מיועד לעבודה כללית ועריכת תמונות בפוטושופ. תודה.

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  17. שלום לכולם, פעם ראשונה כאן...בכל מקרה, אני מחפשת מסך מחשב. יש לי כרגע גודל מסך של 22 אינצ' של viewsonic ואני מחפשת מסך חדש בתקציב של עד 2000-2500 שקלים, כמה שאלות- 1. האם מסך 24 אינץ זה גדול מידי אחרי 22 אינץ, או שאפשר להתרגל? 2. קצת שאלתי ולא ממש הבנתי אם כדאי מסך IPS או מסך רגיל. השימושים שלי הם אינטרנט, וורד, סרטים, יוטיוב, בעיקר הרבה עבודה על המחשב כי אני סטודנטית. אני כמעט ולא משחקת על המחשב, מלבד קנדי קראש וכאלו שטויות... 3. איזה פירמות מומלצות? חשוב לי שלא יכאבו העיניים ושהמסך יהיה איכותי לאורך זמן- מה אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by moran679,

שלום אני מחפש מסך ברזולוציה 1680x1050 (ספציפית הרזולוציה הזאת בגלל שהוא יתחבר למפצל DVI ביחד עם מסך אחר ברזולוציה הזאת) עד 1000 ש"ח (אם אפשר פחות מ800, גם עדיף). למסך חייב להיות אפשרות לתליה על הקיר, עדיף VESA. עדיף אפשרות קניה מיידית, לא מסך שקשה להשיג. יש לי כרגע ASUS PW201, שווה לקנות עוד אחד או שזה מיושן ופחות טוב מהמסכים שיש כיום במחיר שהוא נמכר?

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  19. שלום, יש באפשרותי לקנות טלוויזית LCD "26 במחיר כמעט זהה למסך מחשב איכותי. האם מסך מחשב יהיה יותר טוב משמעותית (למשחקים וסרטים בעיקר), ואם לא על אילו נתונים כדאי לי להקפיד שיהיו לטלוויזיה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by DJ_Yaniv,

שלום, רציתי לשאול אם המסך LCD LG 42LB7R יתאים לי למחשב והאם הגרפיקה תהיה טוב וחדה במשחקים בעיקר.? הרזולוציה של המסך היא 1920X1080 והמסך תומך ב full hd זה המסך: http://www.time2buy.co.il/Product.asp?productid=696 המסך אמור לשמש אותי גם לטלוויזיה וגם למחשב. יש לי כרטיס מסך HD4870 האם הוא יריץ משחקים כמו קרייסיס, פאר קריי 2 וגיטיאי אי וי ללא תקיעות. תודה מראש לעוזרים.

• 26 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. Started by VegansXe,

הרצת סרט 3D על Dell 2311H? יש חיה כזו? לפי מה שהבנתי זה רק בשיטת "אדום כחול" ולכן Avatar לא מתאים. השאלה האם זה אפשרי במסגרת הסרט שודדי הקארייבים 4: זרמים זרים תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום רב ברשותי מסך 22 אינץ' של חברת סמסונג. אני מאוד מרוצה מהמסך אך הענין הוא שלאחרונה התחלתי יותר ויותר לשחק במחשב ואני למעשה שם לב שרזולצית ברירת המחדל של המסך גבוהה מאוד ומכבידה לי על המחשב.ברשותי כמו כן כרטיס מסך GEFORCE 9800. גם כשאני מנסה לשחק עם הרזולוציה במשחקים ולשחק על רזולוציה נמוכה יותר אני מקבל חצאי מסך וכדומה ולא ניתן לשחק כך. השאלה שלי אם פשוט זה המצב הכללי כשמדובר ב 22 אינץ' והאם רק כרטיס מסך איכותי יותר ויקר יותר פותר את הנושא או שיש אפשרות לשחק ברזולוציה נמוכה יותר אך בצורה שהמשחק נפרס סימטרית על המסך.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by bronco,

איזה כרטיס מסך מומלץ למסכי 24" עבור אינטרנט ווידאו אני לא משחק משחקים אבל חשוב לי איכות תמונה טובה בווידאו ואינטרנט

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  24. Started by עמיר,

לאור האכזבה (בעיקר מזוייות הצפיה) של מסכי TN, רציתי לדעת איזה מסך באמת כדאי לשימושים עיקריים של גלישה/וורד/עבודה-על-מחשב, אחרי זה סרטים/סדרות ולבסוף גם משחקים ? התקציב הוא באזור ה 2000 ש"ח. ראיתי שממליצים פה לרוב את ה 971P על ה VP930, ורציתי לדעת מה ההבדלים ביניהם ? (דווקא המחיר של הסמסונג זול יותר באיזה 50 שקל). עכשיו, גם ראיית שיש המלצות רבות על ה DELL 2007WFP שבהחלט נראה מעניין, השאלה שלי, בתור אחד שלא התעסק עם מסכי WS יותר מאשר בלאפטופים פה ושם, האם כדאי לקנות על עיוור כזה מסך ? בכמה אפשר להשיג אותו ? האם אפשר לוודא לפני פתיחה את ה REVISION שלו ? וגם האם יש לדגם הזה אפשרות לעבוד במצב של 1:1 (בלי מריחה ברזולוציות כמו 1024 על 768 וכאלו?) כמו כן, האם במסכים האלו, זמני הת…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. היי, אני מחפש שני מסכים: 1. מסך איכותי, בסביבות 22", לעריכת תמונות בפוטושופ ראיתי שכולם ממליצים כאן על U2212HM. מבחינת איכות תמונה יש משהו טוב יותר? 2. מסך לאנשים מבוגרים, השימוש יהיה מועט ורק לגלישה. אני לא בטוח אבל אם הרזולוציה תהיה נמוכה זה לא אומר אותיות גדולות יותר? מחפש best value for money

• 3 תגובות
    • 920 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.