מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
איזה מבין 3 המסכים עדיף ? W2662TQ 21.5" של LG (ש''ח 880) 2243WX PLUS 21.5" של סמסונג (ש''ח 865) 2333SWPLUS 23" של סמסונג (ש''ח 880)
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי את המסך הנ"ל ואני לא יכול לעבור למצב רחב, זה מפריע לי כשאני רואה סרטים בגלל השוליים השחורים, יש אפשרות כזאת בתפריט אבל אני לא יכול לבחור בה, זה קשור אולי לעובדה שהמסך מחובר בחיבור dvi?
-
- 9 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות widescreen (Benq FP92W), ומעניין אותי אם יש גם חיסרונות לדבר? אני אשתמש בזה להרבה גיימינג, צפיה בסרטים ו.. אינטרנט. הכל, כשאני חושב על זה. הרבה מהכל. קיצר, יש לזה גם חיסרונות שאני צריך להיות מודע אליהם? יש סיבה לקחת רגיל ולא widescreen?
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אוקי אני הולך לקנות מסך LCD 19 8MS כנראה proview או סמנסונג עכשיו יש שתי אופציות יש את ה מסך רחב שהוא עולה סך הכל 90 שקל יותר והמליצו שם מאוד עליו פשוט לא הייתי בטוח ויש כמובן את הרגיל מה עדיף?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להטעין פרופיל צבע ולא מצליח. העלתי אותו דרך חלון ה-Color Managment של מערכת ההפעלה עצמה וכמובן שסימנתי אותו כברירת מחדל. זה לא עשה שום שינוי, גם לא לאחר הפעלה מחדש. התוכנה DisplayProfile מאפשרת לדלג בין פרופילי צבע on-the-fly והפרופיל שניסיתי להטעין דרך מערכת ההפעלה נמצא ברשימה שהיא מציגה. ברגע שאני מקליק עליו אני שם לב שהפרופיל אכן נכנס לתוקף מבחינת שינוי בצבעים. הבעיה היא שהתוכנה לא מסוגלת לכפות פרופיל על מערכת ההפעלה וזה בדיוק מה ש-LUT Manager אמורה לעשות. אני מטעין דרכה פרופיל, מכניס אותו לתוקף בתור ה-startup LUT אבל אחרי הפעלה מחדש שוב אובדות ההגדרות והפרופיל אינו נכנס לתוקף. יש למישהו מושג למה זה קורה או שאני עושה משהו לא בסדר? LUT Manager עבדה תחת …
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
מצטער אם זה לא המקום הראוי לפרסם מישהו יודע איפה אני יכול להשיג משהו כזה ? האם הטכנולוגיה והמכשירים האלו כבר בשוק ? התחדשתי בטלויזיה לסלון והפתרון שמוצג פה על ידי אסוס נראה בול מה שאני צריך http://news.ecoustics.com/bbs/messages/10381/646587.html האם זה מה שנקרא סטרימרים ? כי נראה לי שזה לא בדיוק אותו דבר לפי מה שראיתי סטרימרים לא מתחברים למחשב כמו המוצר פה של אסוס
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי היום בבאג וראיתי מסך של ASUS 17" ורואים פשוט מצויין !! עוד לא ראיתי ככה במסך מחשב ! באיזה טכנולוגיה אסוס משתמשים ולמה יש הבדל כ"כ גדול ביינם לביין LG למשל ...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי תראו את המסך הזה http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=2885 זוית צפיה 180 מעלות וזה 22 אינץ... ומחיר בערך סביר מישהו יודע מה סוג הפאנל?
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להסביר מה זה אומר? המסך של הנייד שלי עובד בטכנולוגיה הזאת אבל אין לי מושג מה זה אומר..
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם הבדלי המחירים באמת שווים את זה? המסך X95F של Sony שווה את המחיר?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
XB253QGP predator acer 970 שח כולל משלוח. שווה??
-
- 0 תגובות
- 442 צפיות
-
-
מי שמעוניין שיכתוב, ברגע שיהיו 5-10 איש אני אפנה לכמה חנויות במקביל (startpc plonter) ונראה מה יציעו, המחיר כרגע עומד על 4700 במזומן startpc ו4995-4800 באשראי בפלונטר.
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני יכול להשיג את שני המסכים בתקציב של 1350 ש"ח פשוט לא יודע באיזה מהם לבחור אני אשמח לחוו"ד אם למישהו יש את אחד מהם, או המלצות מאנשים שמבינים בשניהם קראתי ביקורות, ל Xerox יש את המסך זכוכית שמצד אחד מגן ומאפשר צבעים מלאים יותר, ומצד שני יכול לסנוור (ובימי שמש יכול להיות מסנוור אצלי בחדר) מצד שני יש את הסמסונג... שיש לו אופציית Pivot, חסרת שימוש ככל שתהיה... וניתן להגביה ולהזיז אותו- שזה גם יכול להיות חשוב אבל יותר חשוב... איכות הצבע, היכולת של שניהם בכל מה שקשור למשחקים/סרטים... גם נוחות לעבודה משרדית, אבל זה פחות קריטי כמו כן, האם יש הבדל הבדל בזוויות תצוגה שלהם אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
היי חברה, יש לי בעיה דיי רצינית! פירמטתי עם Windows 7, והמסך שלי נורא מטושטש! הבעיה היא כנראה במסך (כל שאר הדרייברים מותקנים מצויין), הבעיה שXerox הפסיקו לייצר מסכים כבר לפני שנים ואין תמיכה, ואין את הדרייבר בשום מקום באינטרנט! אני כבר נואש המסך מטושטש עד כאב! בבקשה אם למישהו יש את הדרייבר, או יכול להגיד לי מאיפה להוריד אותו אני אודה לו מאוד :ם תודה!
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
אחרי חיפושים ומאמצים רבים, מצאתי את המסך הנ"ל, שנראה משתלם מאוד - עם חמש שנות אחריות, זמן תגובה של 5מ"ש, כיסוי זכוכית ופיבוט - ב1630 ש"ח. האם ההצעה משתלמת ? תודה לעוזרים..
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה דעתכם על המסך ואיזה סוג פאנל יש לו (לפי מה אתם יודעים בוודאות את סוג הפאנל?) תודה לכל העונים.
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות את המסך הזה אך לפני אני רוצה לברר עליו עוד טיפה. קודם כל השימוש במחשב הוא בעיקר עבודה שוטפת - אינטרנט, וורד בנוסף גם משחקים (לא מהכבדים ביותר) ולפעמים גם צפייה בסרטים. עכשיו שאלות: 1. עד 1400-1500 ש"ח זה המסך הטוב ביותר שאני יכול למצוא לשימושיי? 2. מה סוג הפאנל במסך הזה? 3. בכללי איך המוצרים של חברת XEROX? זה הכל... תודה.
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אתמול רכשתי את המסך, המשלוח היה מהיר מאוד והמסך הגיע היום. לצערי כבר במהלך ההפעלה של ה XP הבחנתי בנקודות חשודות ... הורדתי DPB ומצאתי 4 נקודות שחורות (2 נקודות במסך הכחול ו 2 במסך האדום. זה אומר שאלו פיקסלים שרופים או שאלו פיקסלים תקועים ?). בכל מקרה, במסגרת האחריות נאמר לי (עוד לפני הקניה) שמעל 3 פיקסלים מחליפים. מעבדת השירות דרך אגב מחליפה בתנאים מקלים יותר (לפחות זה מה שענו לי במייל ...). אני מניח שאני הולך לבדוק את ה"אחריות בבית הלקוח" שלהם. בקיצור - מבאס ! הסיבה שאני מעלה את ההודעה הזאת היא כיוון שמרבים להמליץ על המסך הזה, אבל צריך לקחת בחשבון שלמרות שהוא האיכותי ביותר במחיר הזה (פאנל VA ב 1400 ש"ח) הרי שאני מניח שלהתקע עם 3 פיקסלים שרופים לא שווה את החיסכון של 600 ש…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שני המועמדים הגיעו לקו הסיום, ונשארה התלבטות אחרונה. הלנובו עם זמן תגובה איטי ( למרות שהוא כנראה ה"אמיתי" ולא אפור-אפור ) , יש למישהו נסיון איתו? על הזירוקס יש יותר מידי ביקורות רעות ( כולל אחת טריה בפורום ) על פיקסלים מתים, ולכן תחושת הבטן אומרת לא לקנות.. עצות יתקבלו בברכה...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום מבקש חוות דעתכם למסך הנ"ל באופן כללי וכן מול ה DELL2407 שמחיריהם דומים אך המסך הנ"ל מציד זמני תגובה טובים יותר. בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
עשיתי בירורים לגבי איזה מסך 24 אינץ' כדאי לקנות. באף חנות לא אמרו DELL אבל באחד החנויות שבידיוק עשו מכירה של XEROX XM7-24AFW אמרו שרק את המסך הזה. אמרו שזה מסך מעולה וגם הזכוכית המצופה ממש משפרת את האיכות. http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=589640 הבעיה שאני לא מצאתי בשום מקום כתבה על המסך או מישהו שיש לו את המסך. מישהו שמע על האיכות בפועל של המסך שלא רק על הנייר? האם הוא באמת טוב? ה DELL יקר וה זירוקס הכי טוב על הנייר ויותר זול לכן אני מתלבט כבר איזה שבוע.
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכולם אני הולך לפתוח קצת מהכיס(קצת הרבה) ולקנות מסך 22 אניץ למחשב למשחקים ולמשחקים ולמשחקים COD4,CRYSIS,COMPANY OF HEROES,THE SETTLERS,WARHAMMER,ASSASIN CREED,BIOSHOCK,SNIPER,ועוד אני מה מתלבט בין xerox לבין samsung לשניהם יש המון פידבקים, שניהם נראים טוב חיצונית,לשניהם יש איכות טובה תעזרו לי בעצות למי שיש כדי שאני לא אתבאס אחר כך שניהם בערך אותו מחיר(סמסונג טיפה יותר יקר) חייב לדעת למי יש נסיון עם אלה ספציפית כי ליבי אכול מדילמות תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המסך הזה?בעיקרון אני צריך אותו להכל, במיוחד משחקים. על תתיחסו למחיר אני יכול לקנות אותו בהרבה יותר זול. http://web.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=21149
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
XM7 22AFW של XEROX לחבר שלי יש את המסך הזה הוא מצופה מגן זכוכית מסך מעוצב יפה והאיכות מצויינת השאלה שלי היא במשחקים\ סרטים איך יראו אם יהיו מריחות
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם! כמו שאתם יכולים להבין מהכותרת אני די מתלהב מהמסך החדש שקניתי ;D עברתי מ DELL 2312 המצוין, אבל עם כל הכבוד לדל, ויש כבוד, המסך הזה משאיר להם אבק, הן במחיר המגוחך והן במוצר עצמו. חייב לראות את זה כדי להאמין, תמיד חשבתי שאין יותר מהדל למשתמש בייתי, כנראה שטעיתי. בקיצור, אני ממליץ לכל מי שיכול, פשוט להזמין, מי שרוצה קישור לקנייה אני אתן לו, המסך עלה לי בערך 1750 עם המכס מע"מ וכל מה שכלול ברכישה מסוג זה, זמן ההספקה היה מצוין, חמישה ימי עסקים המסך היה כבר מחובר אצלי בבית. אם מישהו מעוניין בעוד פרטים אפשר לכתוב פה בתגובות, אני אענה על מה שצריך.
-
- 29 תגובות
- 4.7k צפיות
-