עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by g1zey,

השימוש הוא ביתי בעיקר ... אני לא מבין בתחום הזה בגלל זה אני גם לא יודע את טווח המחירים של האיכותיות לעומת הפחות . תודה מראש

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  2. שלום לכולם שמי חיים, אני חדש פה בפורום של הצילום. אתמול קניתי מצלמה דיגיטאלית חדשה, Olympus TJU 700 עם כרטיס זיכרון 1 ג'יגה, 7 מגה פיקסל, X3 זום, זה בערך מה שידוע לי... עשיתי איתה כמה תמונות דווקא אני די מרוצה... אני בקרוב מאוד טס לארה"ב בעזרת השם, יחד עם הלהקה שלי, וקניתי את המצלמה כדי שיהיה לי איך לצלם שם... עכשיו יש לי מן התלבטות בעייתית... למצלמה יש בטרייה מיוחדת, מליטיום, השם שלה - li 42b . היא נטענת במטען דרך החשמל, אני לא ממש יודע לכמה זמן היא מספיקה... עכשיו, אני חשבתי שאני אקנה מצלמה שאוכל לשים בה בטריות רגילות, ולמשל אם נגמרות לי בטריות אז יש לי בטריות ספייר כדי שאני אוכל להמשיך לצלם.. אבל במצלמה שלי אין בטריית ספייר ואם הטעינה תיגמר לי תוך כדי שאנחנו במקום יפה…

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  3. Started by D-M-X,

צריך דרייבר או שXP אמור לזהות ישירות כשמחברים?

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  4. Started by עמוס ז,

אינני בטוח שזהו הפורום הנכון. ננסה. המרתי סרט שצולם במסרטה אנלוגית לפורמט VRO. ההמרה בוצעה במכשיר DVD מקליט משולב של TOSHIBA. אני כרגע רוצה לערוך את הסרט. ניסיתי להעלות את הסרט לSony Veags 6.0 שבה אני בדרך כלל משתמש. הבעיה - הסרט עולה מצוין אבל ללא Sound. כלומר (למי שמכיר את התכנה) יש Track של וידאו אבל לא עולה Audio Track. בהרצה של הסרט דרך כל תכנה או במכשיר DVD זה רץ עם ה- Sound. השאלה שלי, כיצד ניתן בכל זאת להעלות את הסרט ל- Vegas עם ה- Sound?! ואם זה בלתי אפשרי ב- Vegas, באיזו תכנה עלי להשתמש?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  5. Started by s0d,

רציתי לדעת אם יש אפשרות של טיימר (צילום עצמי) במצלמה הזאת. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  6. חברים כמו בכותרת, בנוסף, המצלמה מיועדת לאוכולוסיה "מתקשה" (הורים שלי) אז שלא תהיה מסובכת מדי בתודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  7. Started by HuGeMouTh,

כרגע יש לי כרטיס של 256M ואפשר לצלם איתו 100 תמונות באיכות הכי גבוה במצלמה. יש לי 100 שקל ואני יכול לקנות איתם כרטיס של 512M (או להוסיף טיפה 40 שקל בשביל 1G אבל ניראה לי ש 512 יספיק לי). אז האפשרויות שלי הן: SanDisk SD 512MB Ultra II? ב 95 שקל לא צריך משלוח מ KSP החנות ליד הבית אני הולך וקונה. Transcend SD 512MB X80 ב 90 + משלוח , עד 14 ימי עבודה. Transcend SD 1GB X80 ב 139 + משלוח , עד 14 ימי עבודה. או אם יש לכם הצעה אחרת. יכול להיות שאני יכול להסיג גם במחיר יותר זול כי יש לאבא חברים שעובדים בחנויות צילום אולי הם יוכלו לסדר לו הנחה קטנה.

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  8. עדיף פחות אבל זה המקסימום.. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  9. Started by dor_dru,

אני רוצה לעשות אלבום שהתמונות עוברות בו באופן אוטומטי עם מוזיקה משהו יכול להמליץ על תוכנה שעושה את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  10. Started by bommer,

שלום לכולם למישהו היה התנסות עם המצלמה הזאת?אני יכול לקנות אותה ב3500 +מתנה 300 ש"ח קניית ציוד

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  11. Started by 114508534,

אתמול הייתי במסיבה וצילמתי דיי הרבה וכשבאתי להדליק את המצלמה היא סרבה להדלק, האפשרות הראשונה שישר קפצה לי לראת שהסוללות נגמור, באתי הביתה החלפתי סוללות ,לוחץ על POWER והמצלמה לא נדלקת אך נשמע צליל כזה של "פיייייי" כל עוד לוחצים על הPOWER אולי למישהו קרה מקרה דומה ויודע מה הבעיה , המצלמה כזכור לי עדיין באחריות והיא גם דיי יקרה אז חבל עליה תודה

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  12. אני מבין שה-S9000 תומכת ב- וב-CF. לי יש חצי ג'יגה של אבל אני עכשיו רוצה להרחיב וחשבתי על כרטיס של 2 ג'יגה והשאלה שלי האם עדיף לי לקחת CF בכדי שיהיה לי ל-DSLR (נראה שלי שרובם עם הסוג הזה של הכרטיס לא ?) בעתיד למרות שהבנתי שהמצלמה הנ"ל תהיה איטית אם אני ישים לה כרטיס שהוא לא ? מה אתם אומרים ?

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  13. Started by shaico,

אני מתלבט בין FZ 20 ל- FZ 30 של פנסוניק : מה דעתכם ? א. ה-30 יקרה יותר בכ-500 ש"ח, אבל אני מבין שהיא נוחה יותר לשימוש (זום ופוקוס ידני, ועוד...) השאלה היא אם הנוחות הזו והביצועים שלה, לעומת ה-20, שווים את ההפרש ? ב. ואיך הקאנון S2 IS בהשוואה אליהן ? (במחיר היא זולה מה- FZ 20 בכ-500 ש"ח). אשמח מאד לקבל תגובות ממי שמכיר את המצלמות הנ"ל.

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  14. היא נפלה (כך טוען הילד) מאז העדשה לא נפתחת עד הסוף כולל העינית ...רק חצי דרך, אין אחריות , התיקון יקר מידי. למישהו יש עיצה מה לעשות??? היא אחלה מצלמה עבורי ...עד היום... אשמח לכל עיצה /סיוע תודה רבה

15. Started by adirgali,

שלום אבא שלי מעוניין במצלמה פשוטה לא רצינית עד 600 ש"ח שתוכל להכיל בסביבות ה 400 תמונות אני לא יודע אם כרטיס זכרון של 512 יספיק תודה!!

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  16. מחקתי קובץ בטעות מהמצלמה ולא צילמתי שום דבר מאז אולי יש אפשרות לשחזר? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  17. באתר קסיו : http://world.casio.com/qv/download/en/ תוכלו למצוא. אני מצאתי למצלמה שלי S600 ועכשיו אני יכול לשים בה כרטיסי SD בגדלים מעל 8 ג'יגה! Provides support for SDHC memory cards with capacities of 8GB or greater

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  18. Started by benor,

מעניין אותי לדעת, איזה סוג של צילומים אתם אוהבים. אני אתחיל: טבע ונוף, מאקרו, אמנותי, לילה. נ.ב מישהו יודע איך פותחים סקר?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  19. מה עדיף? עפ"י הוראות הפעלה של המצלמה שלי IXUS 55 אני יכול להשתמש בכל אחד מהכרטיסים תודה רבה לעוזרים נעם

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  20. Started by Tal14,

אני צריך מצלמה דיגטלית לא ממש משוכללת אבל איכותית עד 1,000 ש"ח חשבתי על מצלמה דיגיטלית CANON דגם POWERSHOT A530 אני צריך גם כרטיס זיכרון של בערך 1GB או 2GB אבל לא יקר, איכותי והוא לא קשור למצלמה(לא כלול בתקציב) תודה

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  21. Started by eladhor7,

שלום אני מחפש לקנות מצלמת אינטרנט טובה מאוד, באיכות שלה, וגם שבלילה הראיה שלה תיהיה טובה וחלקה. אני ראיתי את המצלמה הזאת - http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3207&main=1 (האם היא טובה ושווה משהו?) וגם את זה - http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=283&scat=190&tcat= האם זה משהו? וזה - http://www.electrophoto.co.il/productspec.asp?id=1069 או זה - http://www.c-comp.co.il/show_details.asp?prod_id=1954 התקציב שלי למצלמה הוא בסביבות ה- 200 , 250 שקל מקסימום. מה הכי כדי מבין ה הרבעה מצלמות האינטרנט שנתתי? אפשר הצעות למצלמה איכותית? תודה

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  22. אני צריך חוברת הפעלה בעיברית לfx01 , איך אפשר להשיג תודה אם למישהו יש מדריך או משהו שיעזור..................... תודה

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  23. Started by big foot,

קיבלתי מצלמה חדשה OPYMPUS FE-115 רציתי לדעת מה ההבדל בין: SHQ,HQ,SQ1,SQ2? נ.ב אם למישהו יש המלצות וטיפים לפונקציות המצלמה תודה מראש BIG FOOT

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  24. טוב ככה קניתי לפני כמה ימים מצלמה דיגיטלית[מינולטה Z3] מישו יכול לעזור לי להסביר לי להביא טיפים לצילום נכון? טוב וכו'? יעני איך לצלם טוב איך לעשות את המאקרו[אני לאדע בדיוק איך קוראים לזה חח] וכו' זה? תודה מראש :]

25. Started by Booobb,

היי, מסך ה LCD של ה Canon A610 נדפק לי, התצוגה נהרסה לגמרי.. כנראה כתוצאה ממכה או נפילה. עכשיו גם אין לי אחריות כי קניתי אותו בארה"ב, אז רציתי לדעת אם אפשר להחליף את המסך (כי הוא לא מובנה בתוך המצלמה) וכמה זה עולה בערך ? והאם אתם מכירים חנויות שמטפלות ב canon באזור הצפון ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 554 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.