צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת אם יש אפשרות של טיימר (צילום עצמי) במצלמה הזאת. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אינני בטוח שזהו הפורום הנכון. ננסה. המרתי סרט שצולם במסרטה אנלוגית לפורמט VRO. ההמרה בוצעה במכשיר DVD מקליט משולב של TOSHIBA. אני כרגע רוצה לערוך את הסרט. ניסיתי להעלות את הסרט לSony Veags 6.0 שבה אני בדרך כלל משתמש. הבעיה - הסרט עולה מצוין אבל ללא Sound. כלומר (למי שמכיר את התכנה) יש Track של וידאו אבל לא עולה Audio Track. בהרצה של הסרט דרך כל תכנה או במכשיר DVD זה רץ עם ה- Sound. השאלה שלי, כיצד ניתן בכל זאת להעלות את הסרט ל- Vegas עם ה- Sound?! ואם זה בלתי אפשרי ב- Vegas, באיזו תכנה עלי להשתמש?
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
עכשיו הגיעה אחרי שלקחתי מפומבי בארה"ב , סה"כ אחרי כל ההוצאות יצא 2300 ... ממבט ראשוני זה נראה משהו אש , עוד מעט אני אצלם איתו קצת ואעלה
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
היא נפלה (כך טוען הילד) מאז העדשה לא נפתחת עד הסוף כולל העינית ...רק חצי דרך, אין אחריות , התיקון יקר מידי. למישהו יש עיצה מה לעשות??? היא אחלה מצלמה עבורי ...עד היום... אשמח לכל עיצה /סיוע תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
מה עדיף? עפ"י הוראות הפעלה של המצלמה שלי IXUS 55 אני יכול להשתמש בכל אחד מהכרטיסים תודה רבה לעוזרים נעם
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
מעונין לקנות דיגיטלית ע 3000 שקל דרישות לא נעול על מותג כל שהוא מצלמה בעיקר לטיולים , משקל פחות חשוב זום גדול עם מייצב צילום רצף מהיר רצוי יכולת מאקרו סבירה איכות תמונה נקודה חשובה כולל בזום מקסימלי ו6 ומעלה מגה פיקסל אפשרות לפלש חיצוני חשבתי בתחילה על רפלקסית דיגיטלית , אבל הבנתי שבמחיר הזה אוכל לרכוש רק משומשת ואני מעונין במצלמה חדשה ולכן אתפשר על דמוי האם מצלמה של 6 מגה תאפשר הגדלה של עד א-3 בלא גרעון ורעש בצילום 100 אסא תודה
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למצלמה דיגיטלית במחיר של עד 300$ למצלמה דרושות התכונות הבאות: שתיהיה קטנה עם מסך גדול, שתתמחה בתמונות קלוז אפ ובעקרון היא מיועדת לגן ילדים.
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
איזה מצלמה יש הכי מומלצץ במסגרת התקציב הזה? שתהיה איכותית בתמונות.. גם בחושך. שיהיה לה זום טוב ושכמובן תהיה אמינה.
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת, איזה סוג של צילומים אתם אוהבים. אני אתחיל: טבע ונוף, מאקרו, אמנותי, לילה. נ.ב מישהו יודע איך פותחים סקר?
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
שלום אבא שלי מעוניין במצלמה פשוטה לא רצינית עד 600 ש"ח שתוכל להכיל בסביבות ה 400 תמונות אני לא יודע אם כרטיס זכרון של 512 יספיק תודה!!
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
מחקתי קובץ בטעות מהמצלמה ולא צילמתי שום דבר מאז אולי יש אפשרות לשחזר? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
באתר קסיו : http://world.casio.com/qv/download/en/ תוכלו למצוא. אני מצאתי למצלמה שלי S600 ועכשיו אני יכול לשים בה כרטיסי SD בגדלים מעל 8 ג'יגה! Provides support for SDHC memory cards with capacities of 8GB or greater
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
-
שלום לכולם למישהו היה התנסות עם המצלמה הזאת?אני יכול לקנות אותה ב3500 +מתנה 300 ש"ח קניית ציוד
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אני צריך חוברת הפעלה בעיברית לfx01 , איך אפשר להשיג תודה אם למישהו יש מדריך או משהו שיעזור..................... תודה
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות בחו"ל - מה הייתרונות שלו על-פני memory stick pro extreme 3?
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אני מתלבט בין FZ 20 ל- FZ 30 של פנסוניק : מה דעתכם ? א. ה-30 יקרה יותר בכ-500 ש"ח, אבל אני מבין שהיא נוחה יותר לשימוש (זום ופוקוס ידני, ועוד...) השאלה היא אם הנוחות הזו והביצועים שלה, לעומת ה-20, שווים את ההפרש ? ב. ואיך הקאנון S2 IS בהשוואה אליהן ? (במחיר היא זולה מה- FZ 20 בכ-500 ש"ח). אשמח מאד לקבל תגובות ממי שמכיר את המצלמות הנ"ל.
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
טוב, שלום לכולם. רובכם פה עוסקים במצלמות סטילס דיגיטליות, אבל אני צריך עזרה בבחירת מצלמת וידאו דיגיטלית. זה מה שאני רוצה במצלמה: צורה ומשקל - חשוב מאוד שתהיה מצלמה קטנה, קלה, קומפקטית ונוחה. קלות שימוש - שתהיה קלה לתפעול וכמובן שתהיה בה האופציה של צילום אוטומטי לחלוטין. גודל מסך - הרוב זה 2.5, אבל לא אתנגד ליותר אם יש... זום אופטי של X20 חיישן גדול (הרוב זה 1/6 אז כנראה אלך על זה, אבל אם יש משהו יותר טוב בלי השפעה גדולה על המחיר אני אעדיף כמו 1/3). רזולוצייה גבוהה של צילום הווידאו - הבנתי שהנפוץ זה 500 אלף פיקסלים ומעלה... אז כמה שיותר, יותר טוב. מייצב תמונה איכותי (נגד זעזועים). כניסה למיקרופון חיצוני ולאוזניות. מוכנה לחצובה. מגיעה עם תאורה מובנת למקרה שאני …
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אני צריך מצלמה דיגטלית לא ממש משוכללת אבל איכותית עד 1,000 ש"ח חשבתי על מצלמה דיגיטלית CANON דגם POWERSHOT A530 אני צריך גם כרטיס זיכרון של בערך 1GB או 2GB אבל לא יקר, איכותי והוא לא קשור למצלמה(לא כלול בתקציב) תודה
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אלבום שהתמונות עוברות בו באופן אוטומטי עם מוזיקה משהו יכול להמליץ על תוכנה שעושה את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
הורים שלי טסים לסין עוד חודש, איזה מסרטה אתם ממליצים לי לקנות? הורים שלי רוצים משהו קטן לא גדול עם מסך.. תקציב: 1500 שקל (זול בסין =]) ושמעתי שיש את השיטה שזה מקליט על הארד דיסק האם זה עדיף מהדיסקים הקטנים של הדיוידי?
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
ערב טוב, אשמח לקבל את עזרתכם בנוגע לבחירת כרטיס זיכרון בנפח 2GB למצלמה מסוג panasonic dmclz7. איזה כרטיס מומלץ? (עדיפות למחיר כמה שיותר אטרקטיבי) תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
טוב ככה קניתי לפני כמה ימים מצלמה דיגיטלית[מינולטה Z3] מישו יכול לעזור לי להסביר לי להביא טיפים לצילום נכון? טוב וכו'? יעני איך לצלם טוב איך לעשות את המאקרו[אני לאדע בדיוק איך קוראים לזה חח] וכו' זה? תודה מראש :]
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
כרגע יש לי כרטיס של 256M ואפשר לצלם איתו 100 תמונות באיכות הכי גבוה במצלמה. יש לי 100 שקל ואני יכול לקנות איתם כרטיס של 512M (או להוסיף טיפה 40 שקל בשביל 1G אבל ניראה לי ש 512 יספיק לי). אז האפשרויות שלי הן: SanDisk SD 512MB Ultra II? ב 95 שקל לא צריך משלוח מ KSP החנות ליד הבית אני הולך וקונה. Transcend SD 512MB X80 ב 90 + משלוח , עד 14 ימי עבודה. Transcend SD 1GB X80 ב 139 + משלוח , עד 14 ימי עבודה. או אם יש לכם הצעה אחרת. יכול להיות שאני יכול להסיג גם במחיר יותר זול כי יש לאבא חברים שעובדים בחנויות צילום אולי הם יוכלו לסדר לו הנחה קטנה.
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
קיבלתי מצלמה חדשה OPYMPUS FE-115 רציתי לדעת מה ההבדל בין: SHQ,HQ,SQ1,SQ2? נ.ב אם למישהו יש המלצות וטיפים לפונקציות המצלמה תודה מראש BIG FOOT
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-