צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
למישהו יש הצעות מעניינות לצילום תמונות שקשורות בפיזיקה (מכניקה)?
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
יש לי את הנוזל הזה: http://www.photosol.com/eclipse_e2product.htm ומטלית לניקוי מסכי LCD מה עכשיו? תודה
-
- 20 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
עוד תמונה קטנה של לוח שח מט ישן - אין לי מושג מה עוד לצלם בבית? הכל ניראה לי משעמם והחוצה לא הכי בא לי לצאת כרגע עם הקסא"מים ד"א ניסיתי לעשות קצת טישטוש בפוטושופ, התמונה עצמה יצא די חדה אבל האור הישיר לא אהבתי אותו אז החלטתי לעשות שיכבה עם טישטוש אבל נידמה לי יצא יותר מידי
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לפני חודש וחצי התיעצתי פה בנוגע למצלמת זום דיגיטלית, וההתלבטות העיקרית שלי הייתה בין הZ10 לZ1. ואחרי שבסוף כמעט הלכתי על הפוגי 5500 (וירדתי בגלל התמונות המגורענות שלו), בסוף הזמנתי את הZ10 לאחר המלצות רבות פה בפורום, וגם כי המחיר ירד ביותר מ200 שקל בחודש האחרון (עכשיו היא עולה בסביבות ה1200). אז הזמנתי את הZ10+כרטיס זיכרון של 256 מגה+ סוללות GP 2300 ותיק למצלמה. יש איזשהו מצלמה שתהיה בחירה יותר מוצלחת בתווך מחיר של 1500 בלי האיבזורים?
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
שלום! אני מתכוון לקנות מצלמה חדשה ..עכשיו אני רוצה לשאול איזה תוכנה מומלצת שתשפר לי את הצילום או האיכות? או שתוכנה שאני יכול קצת לערוך תתמונה..שתהיה פשוטה ואיכותית יש אחת כזאת? :s05:
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מאחד הטיולים שלי ליד גן אירועים בעיר... תודה לכל המגיבים, יוסי.
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
כרגע עובד עם ה D300 של ניקון SLR מקצועית, והפוגי S2 +S3 המקצועיות. לטיולים יש אצלי אולימפוס FE 330 דקה דקה ונחמדה (לא שלי, אז לא מעניין אותי ממש), אבל היא מספקת+ ... אני כבר כמה זמן מחפש מצלמה נורמלית ודקה לטיולים וכל מיני ליומיום. יצא לי לקבל את ה TZ5 של פנסוניק , שקראתי עליה אחלה ביקורות. אז הכי קל היה לי להשוות אותה לאולימפוס הקטנה, וזה ההתרשמות שלי: אז באמת יש לה עדשה נפלאה, רחבה משהו... איכות מסך מדהימה, מהירות הפעלה ללא דיליי מרגיז, העברת תמונות חלקה ומהירה,אופציה של מצגת תמונות שזה נחמד,גריפ נוח ליד לאחיזה,זום גדול וללא מריחות גם בתזוזה ! כמה חסרונות שמצאתי : כבדה יחסית,לא נכנסת לכיס בקלות, לא הופכת את התמונות בצפייה,אין אופציה לצילום פנורמי,אין מצב M, מה שהפריע …
-
- 28 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
לא נעים לי שאחרי כל הדיבורים אני משנה את דעתי פתאום, אבל אני מרגיש שהקאנון הזאת היא התפשרות... אחרי הטעויות שעשיתי עם המצלמה הקודמת שלי אני לא רוצה שזה יקרה שוב. אני מעדיף להוציא עוד כמה מאות שקלים ולקבל מצלמה מספקת שתשאר איתי להרבה זמן מאשר לשלם פחות ולהצטער. בתקציב של 1500 שקל (רק למצלמה, לא כולל כרטיס או בטריות), מה אתם מציעים? ושום סליחה על הטרחה=[
-
- 51 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום חברים, רזולוציית המצלמה הנוכחית שלי (Canon SX30IS, אבל אני חושב לשדרג ל- Mirrorless) היא 14MP. באופן רגיל, אני לא נזקק לרזולוציה המירבית, ובשביל לחסוך במקום אחסון במחשב (יש לי עשרות אלפי תמונות, אם לא יותר מזה) הורדתי את הגדרות הצילום הרגילות במצלמה למחצית מזה. השאלה שלי היא האם למצלמה יש דרך כלשהי לנצל את הרזולוציה הנמוכה לשיפור הרגישות שלה (אני לא מבין גדול, אבל אני יודע שפחות פיקסלים על שטח חיישן נתון נותנים רגישות יותר גבוהה לאור)? הניחוש שלי הוא שלא, כי מספר הפיקסלים בחיישן הוא עדיין 14M, וחלק פשוט "מכובים" או לא מנוצלים, אבל חשבתי שאולי בכל זאת יש דרך "חכמה" לנצל את המידע הנוסף שבפיקסלים אלה, כדי לשפר את איכות תמונת המקור. מישהו מבין בזה? יודע איך מבוצע תהליך ה…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? ... התקציב לא רלוונטי, אבל אם יש אופציה זולה ואופציה יקרה - לפרט את היתרונות של היקרה. אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? ... אממ גם צילום יומיומי וגם צילום אומנותי. בכל תנאי התאורה. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). ... אין לי פלאש חיצוני ואני גם לא בונה על אחד. חשוב לי שיהיה מעט noise, עד כמה שאפשר. האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? ... בלי חצובה. האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? ... לא. האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת …
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אחרי שאספתי את ה70-300 החמודה להפליא שהזמנתי הלכתי לצלם אנשים אקראיים, ובלי לשם לב צילמתי סלברטאי יושב בבית קפה עם מישהי אחרת מזו שאיתה הוא אמור להיות. כשהורדתי את התמונות למחשב, חברה שלי הציעה לנסות למכור את התמונה לאיזה צהובון. למישהו יש מושג מה הפרוצדורה ומה המחירים של תמונות כאלה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
על האחרונה אני ממש לא סגור למה היא יצאה טיפה מגורענת... צולם ב ISO 400.... דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מבין המצלמות הנל על מה אתם ממליצים? המחיר זהה בשניהם, והוא בתקציב שלי. המצלמה מיועדת בעיקר לצילומי משפחה וטיולים, וכן הזום הגדול חשוב לי. לפוגי אין מייצב ולקנון יש, דבר שחשוב לי.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
אוסף תמונות שצילמתי לאחרונה, מהי חוות דעתכם. קצת תמונות ממזג אוויר נוח. תמונות בנסיעה: תמונות שונות: תמונות INDOOR: תעשו זום ותגידו בתאבון, שימו לב מה בלע החתול 8) להורדה: http://www.megaupload.com/?d=IRE7XV4O יום ללא שמש ותנאי מזג אוויר קשים. http://www.megaupload.com/?d=HUVTYVNJ ראש הנקרה. להורדה: http://www.megaupload.com/?d=Z3THRRDJ
-
- 39 תגובות
- 8.8k צפיות
-
-
שלום חברים. לפני כחודש ״גיליתי״ את עולם הצילום, ומאז אני לא מפסיק לקרוא ולהתעניין-בין אם חומר בעברית, ובין אם חומר באנגלית. בכל אופן, אחרי שהתחלתי להיכנס מעט ״לעניינים״, עלו אצלי לא מעט שאלות בנוגע לשני נושאים. הנושא הראשון:הבנתי שהצלם חובב מתחיל, עליי לרכוש מצלמה ״ברמת כניסה״. אחרי סקירה של לא מעט מצלמות, בין אם מצלמות של קנון ובין אם מצלמות של ניקון, הגעתי למספר מצלמות שאני מתבלט ביניהן:canon d550, canon d600, NIkon 5100, canon d650(דגמי הeos של קנון). ההתלבטות העיקרית היא בעיקר בין הd550 לבין הd600. האם ההבדל ביניהן הוא רק המסך המפרקי? האם שאר ההבדלים מינוריים? הנושא השני:האם לקנות את המצלמה בתוספת עדשות קיט? או האם לקנות אך ורק גוף, ומאוחר יותר לרכוש עדשות שאמנם יקרות…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1100D 600D 200-400 F4 עם מכפל מובנה F4 500 F4 600 שתי האחרונות הן חידוש של דגם קודם שבין השאר קנון הצליחו להוריד הרבה משקל 17 ו 24 אחוז... שני פלאשים ברמת כניסה ו 5 קומפקטיות כאן: http://dpreview.com/ תהנו...
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, מחפש לקנות מצלמת פוקט סביב ה-300-400 ש"ח. רצוי שתהיה באיכות סבירה ושתבוא בצבע ורוד או אדום (מתנה לילדה). תודה
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
משהו קטן שצילמתי, סרקתי (סוף סוף יש סורק סרטי 35mm!!) וערכתי. MINOLTA DYNAX 404si 35-80mm Lens
-
- 7 תגובות
- 936 צפיות
-
-
Hp PhotoSmart E217 כדאי לי?? 4 מגה פיקסל 4X זום דיגטלי lCD בגודל 3.5 ס"מ כדאי לי לקנות?
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://liranv.deviantart.com/art/The-Definition-Of-Beauty-64712949 פורטרט של אחותי. צולם עם Canon A80. אשמח לתגובות.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חשוב מאוד שתעבוד על סוללות AA ויהיה לה זום של לפחות כפול 8. כמה שיותר אפשרויות ידניות יותר טוב
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=JBa520 היא גירסה מתקדמת של A75(נכון?) שהייתה המומלצת של האתר לשנת 2004,כלומר איכות התמונה דומה, נכון ? מהו זמן הצילום בין תמונה לתמונה בגירסה הזו? דרך אגב יש לכם את ההמלצה לשנת 2005?
-
- 7 תגובות
- 679 צפיות
-
-
האם יש אפשרות להעביר תמונות מהמחשב למצלמה ??.....ניסיתי כמה פעמיים ולא הלך
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה מצלמה עדיפה ? הFuji Finepix - S3000 או הCanon A80?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-