עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. שתי המצלמות הן מצלמות סופר זום קומפקטיות . היתרונות העיקריים של הפנסוניק הם : עינית קבועה לעומת העינית הנישלפת של סוני שדורשת מינימום 2 פעולות ידניות כדי שהיא מוכנה לפעולה, מה שהופך את השימוש בעינית של לשלוף ולצלם, לפחות אינטואטיבי.

• 6 תגובות
    • 4k צפיות
  2. שלום, אני טס לחו"ל ביום שני ואני רוצה לקנות משם מצלמה דיגיטלית. השימוש הוא לא מיוחד, סתם לטיולים של המשפחה, וסרטונים. היה לי ניסיון עם מצלמה של HP שכל שניה היתה אומרת שאין בטריות ונכבית למרות שהרגע הטענתי את הבטריות זה היה מעלה לי את העצבים, אז אם אפשר מצלמה איכותית שלא תעשה את הבעיות האלה. תקציב של 200$ גג, אם יש דגמים טובים ומספיקים גם בפחות אז עדיף אותם. תודה רבה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  3. אני רוצה לקנות עדשה רחבה כזאת לאולימפוס C-756 שלי http://www.aloda.co.il/Index.asp?ArticleID=80&CategoryID=145&Page=1 אני רוצה לדעת מה ההבדל בין 26 ל 38 מ"מ, לפני שאני קונה. מישהו יכל למצא תמונה\אתר שעושה השוואה בין שני הסוגים? ראיתי גם שהיבואן הרשמי של אולימפוס לא מציג באתר שלו עדשות IR, אני רוצה לקנות גם אחת כזאת, ואולי גם עדשת UV (הם באמת מורידות את העובך?). איפה אני יכל למצא בארץ?

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  4. Started by D-M-X,

יום ראשון אני מקבל את המצלמה מארה"ב... מה כדאי לבדוק? מה כדאי לצלם כדי לבדוק את היתרונות שלה?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. יש לי מצלמת וידאו מסוג samsung vp-l770 השאלה שלי היא: אני רוצה להעביר סרט שצילמתי למחשב אבל אין בירשותי תדיסק של ההתקנה שלה החומרה החדשה..ברצוני לדעת אם יש דרך אחרת או אם מישהו יהיה מוכן ליצרוב לי בתודה רבה רבה רבה שניר! ניתן לפנות אליי או פה או באיי סי 228629631 מסנג'ר SOOFGI1@HOTMAIL.COM אי מייל SN_IR@WALLA.COM פלאפון 0509399112 תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  6. Started by Ran B,

היי! ברשותי מצלמת GO-PRO מהדור ה3 (החדשה). אני מעוניין לרכוש לה כרטיס זיכרון בנפח רחב ומתאים מבחינת ביצועים ומהירות. כרטיס הזיכרון הנתמך במצלמה הוא מסוג Micro SD. לאחר בדיקה בזאפ, שמתי לב כי הMicro SD של Sandisk מייצרת מתחלקים לקטגוריה בעבור Mobile ולא Mobile. נכנסתי לאתר היצרן ובדקתי את החלוקה הזו - וגם באתר היצרן של Sandisk יש את החלוקה הזו. ועל כן הדוגמא - כרטיס Mobile : http://www.sandisk.com/products/memory-cards/microsd/ultra-class10-for-android/?capacity=32GB כרטיס Camera : http://www.sandisk.com/products/memory-cards/microsd/ultra-class10-with-adapter/?capacity=32GB שניהם בעלי מאפיין דומה של קריאה/כתיבה לזיכרון ב30Mb/s. שניהם Class 10. ההבדל היחיד שאני…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. רצוי שתהיה קומפקטית. זום - לא ממש צריך כי אני לא הולך לצלם ממרחק וגם ככה אני מתכנן קנייה של מצלמה רצינית יותר אבל לא כרגע. אם אפשר גם אפשרויות לשליטה על הצמצם וכו' והסבר מה זה נותן ואם זה שימושי בכלל אז אני אשמח. חשבתי על ה-SONY DSC-W17 או על ה-Nikon Coolpix 7900 מי עדיף מבין השניים או שאולי כדאי ללכת על הקנון כי אני רואה פה הרבה המלצות על ה-A95 או על ה-A510/520 מה עדיף? אגב חשוב לי שתהיה מצלמה כמה שיותר איכותית במסגרת התקציב.

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  8. Started by sagi5,

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  9. Started by tascam,

האים ל Canon PowerShot SD850 IS/ IXUS950 יש גם עדשה רחבה ? האים היא עדיפה על SD800 ?

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  10. Started by adam_godin,

איזה חיתוך עדיף בעינכם?? אולי משהוא אחר? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 920 צפיות
  11. מצ:ב קישור לכתבה בדה מרקר שסוקרת מספר דגמים. http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20090701_1096805&from=haaretz האם המכשירים האלו יוכלו להחליף יום אחד את המצלמות הקומפקטיות?

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  12. Started by R0ck,

"Giant steps are what you take, Walking on the moon..." (The Police - Walking On The Moon) בהשראת השיר המפורסם הנ"ל ושלושה לילות ברוורס, הנצחתי את הירח באמצעות מכפיל ואורך מוקד של 250מ"מ (500 אפקטיבי, לא רציתי למתוח ל 600, מאחר והעיוותים האופטיים היו פוגעים בפיקוס) עם עדשת הסיגמה APO II 100-300. הוספתי גם מסגור שלדעתי די תורם לפריים הנקי (יחסית). דעתכם... [attachment deleted by admin]

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. http://www.dpreview.com/reviews/canoneos400d/ לפי מה שהם אומרים, ה400D נותנת ערך טוב יותר לכסף מהD80 של ניקון, וגם איכות התמונה שלה עדיפה. אבל...הניקון בנויה בצורה ארגונומית ונוחה יותר לרוב האנשים, איכות הבניה שלה עדיפה וביצועיה (מהירות וכדומה) עדיפים. הביקורת על הניקון: http://www.dpreview.com/reviews/nikond80/ אני אישית מחכה לירידת המחירים של הישנות מאשר לחדשות שיצאו.

14. אני חדש עם המצלמה (canon a510) ועוד יותר חדש עם פוטושופ. הנה תמונה שצילמתי ושיחקתי איתה קצת. מה דעתכם?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. זהו פוסט התנסות שלי עם פלאש בצילומי לילה בשעה טובה אני מוכר את הרכב שלי ששירת אותי בנאמנות במשך 3 שנים טובות. כדי להוסיף לו סיכויי מכירה יותר טובים ומהירים ניסיתי להציג אותו תחת אור "חיובי". הרכב בעצמו כמעט ללא שריטות, מכות קטנות מאוד עד כדי לא מורגשות, והצבע שלו עדיין מבריק ונותן השתקפויות יפות מאוד שמחמיאות בצורה משמעותית. חיפשתי את הדרך הכי טובה להוציא את המראה ה"מבריק" הזה מהאוטו כי זה מושך את העין, ולכן דבר ראשון שעשיתי זה לקחתי את האוטו מאחורי הבית ונתתי לו שטיפה כמו שרק אני יודע לעשות, חיברתי את הSB-600 שלי למצלמה כי חשבתי לתומי שצריך כאן פלאש. תמונת נסיון: נראה נחמד מבחינה טכנית נכון? זה מואר וכל השיט הזה? נכון. אבל זה לא מחמיא. לפלאש יש ראש מסתובב שמאפשר…

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by dsane,

משחק בפילטי close up גורם לעומק שדה רדוד האמת אבל אחלה קרבה. המוקד המינימלי המקורי של המצלמה הוא עשרה סנטימטרים. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  17. Hey guys, I want to buy a new digital video camera and the budget is 800 to 1000 dollars I want it to have a big display and a good resolution Its uses will be for normal and non professional filming. thanks :xyxthumbs: BTW: Have you heard about the DCR-SR62 of Sony?

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  18. Started by adam_godin,

היום חיברתי עדשה לפנטקס K20D מדובר ב 35-70 מ1987(כן 21 שנה!!!) עם יכולות מקרו מפוקפקות קיבלתי אותה מחבר שקנה מצלמה ב 1990 ולא נגע בה מאז (פנטקס P30 ) הנה מעט תמונות....ה2 קרופ 100% [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  19. Started by ALÞHA,

;D

• 8 תגובות
    • 869 צפיות
  20. Started by Kenny,

היי אנשים , עד היום צילמתי עם S2 פשוטה , והגיע הזמן אני חושב למצלמה רצינית יותר. היתי מעוניין שתציעו לי מצלמות סביב ה 6500-7500 שקל , כולל פלאש \ ועדשה. המצלמה מיועדת כמו שבטח הבנתם בעיקר בשביל צילום במועדונים. בתור פלאש חשבתי ללכת על ה 580 של Canon . היתי רוצה לשמוע לגבי ההבדלים בינו לבין ה 4X0 (ההבדל במחיר עומד על 500+ ש"ח) תודה לכולם , שבת שלום.

• 39 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. Started by IAF.ofek,

בצילום בתנועה,לא מצאתי שם לתמונה, צולם ב-A520 1/40 F/8 50 ISO http://img520.imageshack.us/img520/2166/img0772edsm0wt.jpg אתם מוזמנים להגיב

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ShOw-Time,

לא מזמן אחותי הביא נחו"ל מצלמה FUJI F40 פעם ראשונה שלנו עם דיגיטלית בבית חחחח.. בקיצור אמרתי לה לחפש F31 אבל לא היה,בניו יורק היא הייתה אז הF40 אחלה מצלמה אבל יש איתה כמה דברים שצריך לסדר למשל שאני מצלם סתם תמונות פשוטות על מצב אוטומטי,אז התמונות יוצאות כהות ממש ואם אני מצלם על מצב לילה,אז תמונות שאני מצלם למרחק יוצא מטושטוש ומעפן,רק מה שמקרוב יוצא סבבה עוד משהו זה למשל אם אני רוצה לצלם את הירח,איך אני עושה את זה? אני עושה זום ואז יוצא חרא תמונה,ואם אני מוסיף מקרו זה עדיין משפר אולי רק בקצת יש מלא טריקים שאני חייב לדעת כדי ללמוד להוציא תמנוות יפות,אני לא מדבר על סתם לצלם חברים כן.... תודה

23. Started by benor,

פחות אמנותיים, אלא יותר צילומים תיעודיים ממקום מעניין. http://www.teva.org.il/?CategoryID=379&ArticleID=1087

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. איזה אפשרויות יש לי כדי לעשות זאת? איזה חיבורים? שמעתי ש-FIREWARE זה מתאים אבל האם זה מעביר באיכות טובה? האם סוג החיבור משנה את האיכות? תודה לעוזרים מראש נ"ב זה תלוי בדגם המצלמה? כי אם כן אני אביא פרטים.... ואני מקווה שזה הפורום המתאים...

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.