עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by -impreza-,

הנה הם הערות יתקבלו בברכה... וזה עוד 2 תמונות לא קשורות שצילמתי תגובות חברים

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  2. האם תשובה , כמו "כמה שיותר" ,זה תשובה טובה ? צלם ביתי ,חובב, שמצלם תמונות של ,משפחה ,חברים , ותמונות בטיולים +כמה תמונות נוף , שמקסימום התמונה הכי גדולה שידפיס , יהיה דף A4 נניח ,רק נניח שכסף זה לא בעייה אז.כמה מגה פיקסל צריך או כדאי שיהיה במצלמה דיגיטלית ?

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by tzahi04,

לפני כמה שבועות התייעצתי כאן בקשר לקניית מצלמה, הצעתם לי את הCANON כשלבסוף קניתי אותה CANON A60 מחודשת + 256 מגה ראם ב800 שקל. היא מצלמת תמונות מדהימות באיכות מעולה, מקצועית מאוד (אני כל יום לומד עליה משהו חדש). אני מסתכל על תמונות נוף שצילמתי, וגם תמונות מאקרו של צמחים ופרחים ולא מאמין שזה באמת צולם במצלמה שלי שעולה 650 (בלי זיכרון) שמצלמת תמונות באיכות מדהימה כמו של מצלמות שעולות הרבה הרבה יותר. גם הוידיאו שלה מצוין. (מי שרוצה אני אשלח לו תמונות) בלעדיכם לא הייתי מחזיר לחנות מצלמה אחרת שעלתה אותו דבר אבל גרועה הרבה יותר. אז רציתי להגיד לכם תודה, תודה רבה על העצות והעזרה. אתם אחלה.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by R0tem1,

1) חבלן שהגיע לבדוק חפץ חשוד, בסוף זה היה שקית של סופר. אין לי מושג למה הWB היה על אור חם 2) סתם כמה אנשים 3) החשיפה הייתה טיפה ארוכה מדיי אבל עדין יצאה תמונה יפה 4) מתוך החלון בחדר, תראו את ההרים 5) שקיעה בנסיעה חזור

• 9 תגובות
    • 834 צפיות
  5. Started by benor,

באחד מן הימים - שביל ישראל. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  6. היי חברה, לרגל הולדת ביתי הראשונה שצפויה בימים הקרובים, אני רוצה לקנות מצלמת וידיאו דיגיטלית. מכיוון שזה תחום חדש לחלוטין בשבילי הייתי מעוניין בהמלצות וכן דגשים על מה לא להתפשר ומה לא צריך. המחיר בכותרת הוא כיוון כללי אבל לא צריך להשתולל כי אני צריך לקנות את זה בסופו של דבר. תודה מראש

7. אני חייב את העזרה שלכם בבקשה רק התחום הזה שאני אוהב אותו ממש זה לעשות קליפים זה החלום שלי אז החלטתי סופית לעזוב הכל ואני רוצה להגשים אותו אז ככה אני מתחיל מכלום. אני צריך מצלמה שתוכל לצלם סרט/קליפים שאני מתכנן לעשות אני לא יודע מה כדאי דיגיטלית או וידאו ומה אתם ממליצים? ואני צריך שיהיה מיקצועי. בקשר לתקציב אני מוכן לשלם עד 2000 שקל צריך שיהיה איכותי . אם אין ברירה אפשר לעלות ל3000 4000 תלוי אם תוכלו גם לפרט לי אני אודה לכם ואם תוכלו תביאו לינקים בבקשה. תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  8. 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? 5000 ש"ח 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. גבוהה 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? מגוון canon powershot 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים באור יום, הרבה תמונות של הילדה בתוך הבית, מעט תמונות ברחובות חשוכים באמצע הלילה, מעט מאוד תמונות של הילדה במופעי ריקוד באולם חשוך, מעט תמונות ציפורים ממרחק רק בשעות הערביים) מעט בחושך, הרבה אור יום, לצלם אנשים ממרחק רב. 5. האם אתה מתכוון להדפיס את תמונותי…

• 7 תגובות
    • 3.5k צפיות
  9. Started by itaim,

נכון בZ2 אין הגבלה לסירטוני הוידאו ויש וידאו דיי איכותי רק שהמנגנון של הזום קצת מרעיש.. וזה נישמע בסרטון עכשיו בZ3 לפי מה שכתבו תיקנו את זה ועשו מנגנון שקט אבל מצד שני הגבילו את הוידאו... למה זה? דבר שני: אני רציתי להזמין בקרוב את הZ2 אבל עכשיו שעומדת לצאת הZ3 אז אני לא יודע אם כדאי לחכות אמרו לי שהZ3 תעלה כמו הZ2 עכשיו אפילו אם זה לא נכון שתצא הZ3 הZ2 תעלה פחות מתי תצא הZ3 ומתי היא תגיע לארץ? וכמה בערך יהיה המחיר עליה? ואם שווה לחכות?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. השבוע שתי עדשות יוצאות דופן מתוצרת סוני: DSC-QX10 ו-DSC-QX100. למעשה לא מדובר בעדשות פשוטות, אלא בעדשות-מצלמות: כל אחת מכילה בתוכה גם חיישן, מעבד, משדר WiFi/NFC וחריץ לכרטיסי SD. כלומר, למרות גוף שנראה כעדשה בלבד מדובר במצלמות לכל דבר, המסוגלות ללכוד ולשמור תמונות, וחסרות רק אמצעי קלט ופלט, כדי לשלוט בצילום ולראות את התמונות המצולמות. הטריק הוא שהעדשות הללו נועדו "להתלבש" על מכשירים חכמים ולהחליף את עדשת המצלמה שלהם - כך שהמכשיר המארח שולט בעדשה ומקבל את התמונות באמצעות קישוריות אלחוטית. סוני תוציא אפליקציות לתקשורת עם העדשה עבור מכשירי iOS ואנדרואיד. http://www.sonyalpharumors.com/sr5-hot-first-images-of-the-new-dsc-qx10-and-dsc-qx100-lens-cameras/

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. Started by -LosNir-,

שאלות הכרחיות מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? כ 1500 ש"ח למצלמה בלבד. אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בעיקר באור יום / Indoor אבל מידי פעם בתאורה פחות מיטיבית (לא חושך) האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ).לא מתכוון להשתמש בפלאש חיצוני / מוקפץ, רק במובנה. האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. אין כוונה לרכוש חצובה כרגע - אם כי בעתיד הרחוק יתכן ואעשה זאת ולכן חשו…

• 36 תגובות
    • 6.5k צפיות
  12. Started by OverclockedMyToaster,

אני מחפש לקנות מצלמת וידאו בכ1600 שח. היא מיועדת לצילום חופשות משפחתיות (מדובר על טיולים בחו"ל, שעלולים לקחת יום שלם, ולכן אעדיף מצלמת וידאו עם "הרבה מרץ"), לכן צריכה להיות עמידה ונוחה (דווקא לא מבחינת גודל). האם ניתן לקנות בסכום הזה מצלמת וידאו של תקליטורים ולא קלטות? תודה מראש. מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? כ1600 אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בתאורה טובה, אבל יהיה נחמד אם תהיה אפשרות לצילום בתאורה חלשה האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? אם יהיה כזה מצב - אני מעדיף להיות מסוגל לצלם האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? כן האם אתה מתכוון להדפיס או לצפות ב…

13. Started by shlomom,

שלום, יש חצובה שראיתי היום ואני מעונין לרכוש אותה - מדובר בחצובת MDK C3530, זה מה שרשום עליה. לחצובה יש ראש עם מתקן מתנתק למצלמה, פלס לחצובה ופלס לראש למצב מאוזן, והטיה לראש,רגליים עם 3 שלבים + מוט ניתן להגבהה עם מנואלה וידנית, קלה לדעתי ודי יציבה לפי הבדיקה הפיזית שלי. המחיר בסביבות 90 ש"ח. השאלה אם מישהו מכיר את הדגם/חברה? ומה כבר כל כך גרוע בחצובה כזאת?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שלום, אני צריך לצלם חתונה בקרוב והתבקשתי לרכוש מצלמת וידאו בסיסית שתצלם בצורה נורמלית, שום דבר מיוחד, העיקר שיראו כמו שצריך, בתקציב של 500-1000 ש"ח. אם יש משהו מומלץ במיוחד, או שמישהו יכול לייעץ מהניסיון האישי שלו, אני אשמח לשמוע.

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  15. קנון הכריזה על הקנון S100, מחליפתה של ה-@95 שזכתה לפופולריות רבה ולביקורות מעולות. ה-S100 מוסיפה מספר תכונות שהופכות אותה למצלמת טיולים אפקטיבית יותר מקודמתה -- טווח זום גמיש ושימוש יותר (24-120) במחיר של מפתח צמצם מעט קטן יותר (תחום 2.0-5.9) מקלט GPS צילום ב-1080p עם זום אם איכות התמונה שקולה או טובה משל ה-S95, מדובר במצלמת טיולים מעולה לאניני-הטעם.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by Bagheera,

נגמר הגז אז בחרתי לנצל את שאריות הלהבה לבחון את עדשת המאקרו החדשה על ה D100 (אחח אם היא רק יכלה לכתוב קבצי RAW במהירות נורמלית לכרטיס ) * EXIF זמין בתמונה, בלחיצה ניתן לקבל את התמונה ב 1920X1200.

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  17. שלום! אני צריך המלצה מהמקצוענים פה למצלמה לאחי הקטן לקראת יום הולדת 12. הוא מבין במערכות ממוחשבות אבל אני מעדיף בשבילו משהו די פשוט לתפעול. חשבתי על Canon PowerShot A1100 IS אבל אם יש משהו טוב יותר אז אני אבחר בו. עריכה: הזמנתי את Canon PowerShot A1100 IS פשוט לא ענו לי קודם וזה די דחוף אבל אפשר להביע חוות דעת : הנה השאלון: •מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 820 •אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בכל תנאי התאורה • האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). כן לפעמים •האם יש לך נכונות לצלם…

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  18. Started by IAF.ofek,

החדשות של קאנון בארץ ב-C4L 1349 ¤ - Canon PowerShot A530 2039 ¤ - Canon PowerShot A700 1743 ¤ - Canon PowerShot A540 1051 ¤ - Canon PowerShot A430 ה-A700 יקרה יחסית למה שהיא מספקת,ה-A540 תיהיה משתלמת ב-300-400 ש"ח פחות

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  19. Started by Cynicoren,

שלום, אני לא מבין כמעט שום דבר בצילום. קראתי מדריכים שונים וכל מה שהבנתי זה שאני מעדיף HDD. חשוב לי שאיכות הצילום תהיה טובה, ושהעברת הקבצים למחשב תהיה נוחה. אשמח לקרוא הצעותיכם.

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  20. Started by aviran_n,

השארתי את התמונות ברזולוציה מקורית, אז כדי לצפות בתמונות בגודל מלא תלחצו על התמונות שכאן... אני עדיין דיי מתחיל עם המצלמה הזאת, אשמח לקבל טיפים לשיפור.

• 10 תגובות
    • 917 צפיות
  21. Started by Chevy,

איכשהו הרבה מאד דיסקים הגיעו לידי ולפני הזריקה לפח צילמתי יש לי תמונה של כל הדיסקים במגדל, אם למישהו משעמם ורוצה לספור ;D פסח שמח וכשר ומסודר לכולם אלו דיסקים של MSDN בשפות שונות (איטלקית/גרמנית/צרפתית/הולנדית...) שהגיעו במארז של MS

• 13 תגובות
    • 881 צפיות
  22. Started by overload,

אביב הגיע פסח בא. הארץ, בשיא יופיה. (חלק מהתמונות גדולות מדי בשביל להציג פה, אז תסלחו על הקישור)

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  23. האם יש הבדל משמעותי בין ההספקים השונים כלומר 1800, 2300, 2400 וכו'? מבחינת זמן שימוש? והאם הייתם נוגעים בסוללות הישראליות שכתוב עליהן "כוח טורבו" ? תודה

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  24. Started by zion789,

כביכול הוא צלם מתחיל וגם קומפקטית הייתה מספקת אותו נראה לי אבל הוא היה רוצה יותר להתנסות במצלמות החצי מקצועיות כדי להבין את כל יכולות המצלמה * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד ה1500 +טיפה חריגה(אם צריך) * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר?באור,בין היתר גם בתנאי אור ירודים אבל בשאיפה ל ISO כמה שיותר נמוך אני לא רואה אותו מצלם בגבוה,חשובה לו איכות התמונה מאוד,הוא מתכוון לצלם חברים,תמונות נוף,תמונות בעלות אור ירוד בשאיפה לבלי פלש חששוב לו מאוד שצילום הלילה יהיה איכותי כמו צילום היום * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by eli33,

צולם עם K800I אשמח אם תוכלו לתת לי טיפים לצילום פרחים מקרוב ..חוץ מכמובן לצלם במצב מאקרו(בין היתר מאיזה מרחק לצלם במאקרו וכו') צילמתי עוד מה תמונות של עוד כמה פרחים.. אבל הם יצאו גרועות זאתי יצאה הכי טובה..לכן אני מבקש את הטיפים שלכם .. תודה

• 6 תגובות
    • 808 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.