צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אומנם הפורום הוא צילום דיגיטלי, אבל תסלחו לי צולם במסגרת שיעורי צילום בבית ספר, סרט שחור-לבן 400 אסא ומצלמת Canon 500N. עדשת Tamron 28-200. גם הסרט וגם התמונות פותחו פיתוח עצמי בחדר חושך, ובגלל זה ובגלל הסריקה התמונות באיכות כזו. [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב יש לי את המצלמה הזאת.. רציתי לדעת בשביל מישהו שהוא חובב כמובן האם היא נחשבת איכותית? רציתי לדעת אם איפשר לעשות איתה צילום ממושך? ועוד שאלה אחת אחרונה.. אני מצלם הרבה דברים בתנועה אז יש שם מצב של תנועה אבל בגלל שזה לא עצמים ממש רחוק לוקח למצלמה זמן להתפקס עם הסטביליזר על עצם ולא תמיד זה מצליח.. יש דרך אחרת שאני יכול לצלם בתנועה במצב אחר? (ואם אתם משתמשים במושגים כמו מהירות צמצם וזה תסבירו פשוט עד היום לא ממש עניין אותי כל זה עד שגיליתי שזה משנה והרבה) סורי שאני שואל פשוט לא קיבלתי חוברת תיפעול ובאתר שלם יש גג שתי דפים שלא מסבירים ממש ודפים בכללי רובם לא נוגעים למצלמה שלי. שוב יש לכם פורום נפלא ותודה לכל מי שעוזר!!
-
- 8 תגובות
- 722 צפיות
-
-
-
עדיין לא ראיתי פה או במקום אחר תמונות באמת איכותיות של המצלמה הזאת. יכול להיות שהיא פשוט לא מסוגלת ? אגב אם למישהו יש איזה לינקים לתמונות יפות באמת אני אשמח לראות. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב קניתי אותה היום ועם למישהו יש שאלות אז בבקשה עכשיו אני צלם די מחורבן וזה היתה רק בדיקה ראשונית בהתחלה פתיחת קופסא עם הסלולר המיושן שלי ואז צילום באור יום ובחושך במצלמה שימו לב שאני לא יודע עם יש פלאש או לא במצלמה ובחושך צילמתי בלי כמו כן אני לא חסיד של חברה כזאת או אחרת פשוט היתי צריך להחליט והלכתי על הסוני הזאת בכל מקרה פתיחת קופסא (צילמתי בסלולרי ) ופה הצילום באור ובחושך (תכוונו על HD ביוטיוב ) (כן כן זזתי יותר מידי ) בכל מקרה עם זה יעניין אותכם אתם מוזמנים לשאול שאלות או לבקש צילומים בהגדרות מסוימות עם תבקשו אני מוכן לצלם קצת סטיל -אבל זה לא היעוד של המצלמה והיא לא נחשבת להיט בסטיל
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גיסתי מחפשת מצלמה שתשמש אותה ליום יום ולטיול לחו"ל שהיא מתכננת לקראת האביב. היא תכננה לרכוש במקור A560, אולם המלצתי לה לחסוך עוד קצת כסף בזמן שאני אחפש לה משהו מוצלח ומתאים יותר. המצלמה צריכה להיות חזקה במודים האוטומטיים שלה, בקרה ידנית או עינית לא חיוניים כאן, גודל קומפקטי (לא דמוית SLR), וחשוב מאוד רקורד אמינות טוב בשביל לשמור על יחסים טובים עם המשפחה של אישתי. המצלמה תרכש באילת במהלך השבועות הקרובים. מאחר ואני לא ממש מכיר את סגמנט המצלמות הזה, אשמח לקבל המלצות מבעלי ניסיון. תודה.
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום מבקש המלצה למצלמה, בעיקר לצילום בטיולים/חברים/משפחה, חשוב מאוד אורך סוללה ארוך + סוללה נטענת עם מטען של המצלמה, לא סוללות AA חד פעמיות או משהו כזה. עדיפות לקומפקטית/אחת שגם ניתן לצלם איתה וידאו. מבקש המלצה למצלמה הכי איכותית וכדאית שניתן למצוא, בתקציב של עד כ- 1500 ש"ח תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
מה דעתך על הכרטיס הנל למצמה הנ"ל? יש סיכוי שהוא לא יתאים למצלמה? המלצות על כרטיס אחר? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
לא תמונה איכותית מבחינה טכנית (לא נועדה להיות, ולכן פתחתי בכללי ולא בצילום), לכלבלב קוראים בובצו ולחתולה קוראים מיצי (כמה מקורי...). [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם איזה מצלמה מבין השניים אפשר להגיע לאיכות צילום גבוהה יותר? אני מודע לזה שהם שונות, וזה תלוי בהמון דברים, השאלה היא מבחינת פוטנציאל צילום? תודה
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום, אחרי התלבטויות ומחשבות http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=334414.0 בסוף קניתי את ה- K100D Super בסופו של דבר מה שהכריע זה המחיר, המצלמה עלתה לי סה"כ - 1618 ש"ח(בארה"ב). קיבלתי אותה לפני כמה ימים, וזה פשוט תענוג להתחיל לצלם, אחרי מצלמת פילם(מינולטה). בינתיים אני לאט לאט לומד אותה, ופשוט נהנה מאיכות התמונות. בכל מקרה, רציתי להודות לכל מי שיעץ ועזר, תודה רבה עזרתם לי מאוד.
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
אוקיי הפעם קובי אישר לי שזו לא תמונה סטמית רק הפעם אני צריך עזרה בליישר יישרתי כמה שהצלחתי: עריכה: הוספתי תמונה לאחר חידוד ב-USM. חידוד של תמונה שצולמה ב-RAW זה פשוט זוועה אין הבדלים. [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה מצלמה קומפקטית שתשלים את הריפלקס שלי, כשהחשיבות היא על איכות תמונה ועדשה רחבה.
-
- 4 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום רב: בתקופה האחרונה קרו לי לפחות 3-4 מקרים שכרטיס ה-SD של המצלמה שלי (Canon SX150IS) התאפס לאחר העברת תמונות וסירטונים ממנו למחשב שלי. הדרך שבה אני מעביר את הקבצים שלי למחשב היא כזאת: 1. מכניס את כרטיס ה-SD של המצלמה לקורא כרטיסים חיצוני. 2. מחבר את קורא הכרטיסים למחשב עם הכרטיס בתוכו. 3. מבצע Cut n' Paste לקובצי התמונות והסירטונים כדי להעביר אותם מהמצלמה למחשב (אינני צריך אותם במצלמה לאחר ההעברה למחשב, וזוהי הדרך היחידה שלי לשמור על תאריכי היצירה והשינוי שלהם). 4. מוציא את קורא הכרטיסים מהמחשב ע"י לחיצה על אייקון הוצאת ההתקן שבאיזור ההודעות. לאחר מכן, קרו לי 3-4 מקרים לאחרונה שהפעלתי את המצלמה והיא רשמה Memory Card Error (כלומר שהכר…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות בדרך כלל כשקונים את המצלמה יש נתונים שלה מישהו יכול להסביר לי את הנתונים הבאים: צמצם מינימלי 2.0 צילום ברצף 1.2 זום אופטי X4 זום דיגיטלי X4.1 סוג חיישן CCD מהירות סגר מקסימלי 1/2000 מהירות סגר מינימלי 15 מפתח צמצם 2.0-8 גודל חיישן 1/1.8 אס"א 50-400, אוט' ותגידו האם שווה לקנות את המצלמה בכלל ? CANON POWERSHOT G6 ב 1200 ש"ח
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני בקרוב מאוד נוסע לחול לתאילנאדדדדד ואני חושב אולי לקנות שם מצלמה כמו שאמרתי בכותרת קנון 350D או 300D אבל לא מוכן להשקיע בארץ 5000 שקל וזה עוד בלי עדשת קיט אז אני חושב וחסכתי קצת כסף לקנות אותה שם ואני מקווה שההבדל יהיה מאוד משמעותי שם!! העם למישהו כאן יש את המצלמה ורוצה להמליץ לי מה שווה יותר כי ראיתי סיקרות וכל השאר אבל אני רוצה תכלס ביקורת פה של אנשים איך הם המצלמות הללו???
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
יש לי 2 מצלמות שיואמי, האחת זו המצלמת ומסתובבת 360 מעלות, והשניה פשוטה יותר. שתיהן היו בשימוש והכל היה תקין. כרגע שצי המצלמות לא מצליחות להתחבר: 1. מצלמת 360 מעלות: היתה מחוברת ללא בעיות עד לפני כארבעה ימים , ואז פתאום האפליקציה כותבת מצלמה לא מחוברת. כל הנסיונות להתקינה מחדש לא צלחו. כולל ריסט למודם , למצלמה, כולל התקנה מחדש של האפליקציה. המצלמה לא מצליחה לזהות את הקידוד QR , בשלב הזה אין זיהוי לוויפאי של הבית, למרות שאני בוחרת את הרשת שלי בבי. בדקתי והסיסמה נכונה. בהגדרות הוויפי בטלפון מצאתי שנוספה לי רשת נוספת, רשת של המצלמה - ויתכן שזו הבעיה?! מי נתקל במצב הזה? 2. לגבי המצלמה הפשוטה יותר, גם היא לא מזוהה באותו השלב, אבל כשרק היא מחוברת לא רואים את…
-
- 1 תגובה
- 4.2k צפיות
-
-
רכשתי מארה"ב את הcanon 400d. החוברות הוראות באנגלית וקצת קשה להבנה, האם מישהו יוכל להגיד לי מאיפה אפשר להשיג חוברת הוראות? אולי יש באינטרנט בתור קובץ pdf?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
טוב מצלמה למשתמש ממוצע פשוט ולא יותר, צילומי תמונות באיכות טובה-רגילה ואולי גם הסרטה. אז זהו שאני לא מבין כול כך במצלמות וגם האם התקציב הזה חונק? 1k יספיק למשתמש ממוצע ופשוט? תודה
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה פשוטה אבל טובה (לא משו שיתפרק לי אחרי חודשיים) בתקציב של עד 500 ש"ח. דברים שחשוב: -השימוש העיקרי שלה יהיה מתחת למים אז חשוב שתהיה נגד מים!! -בטריה מובנת שנטענת עם כבל (פחות חשוב אבל עדיף). תודה!
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-