עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by PyroGhost,

תגובות / הערות / הארות והצעות לשיפור יתקבלו בברכה, תודה לכל המגיבים.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by hakoki,

כמו שנאמר panasonic lumix dmc-lz2 לצערי עברו הקטנה(מבאס),ועברו עריכה קלה בפוטושופ. החתול נמצא בתוך כד.

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  3. Started by gameplan,

אשמח לתגובות.

• 6 תגובות
    • 895 צפיות
  4. יש לי מצלמה של CASIO דגם ex740 , מאוד מרוצה ממנה אבל אני לא יודע למה בזמן האחרון התמונות יוצאות נורא חשוכות אחרי שאני מעביר אותם למחשב ואני מדגיש שבמצלמה הם נראות מעולה והם מצולמות באור שמש חזקה אבל אחרי שאני מעביר למחשב כאילו הם צולמו ביום חורפי חשוך . כדי לבדוק שהבעיה לא במחשב העברתי את אותם תמונות למחשב אחר וגם דרך הטלויזיה ועדיין התמונות חשוכות. הוספתי תמונה להמחשה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  5. Started by zoola3,

שלום לכולם, יש ברשותי מצלמה דיגיטלית של אולימפוס. לפני כמה זמן נשבר לי המסך של המצלמה אך היא המשיכה לצלם ותמונות עדיין יצאו טוב. הזמנתי מסך מהאינטרנט, פתחתי את המצלמה והרכבתי אותו, הדלקתי את המצלמה וצילמתי כמה תמונות. חדשות טובות - המסך עובד מצוין. חדשות רעות - התמונות יוצאות סגולות... יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תודה. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 5.2k צפיות
  6. תמונות יוצאות עם רעשים כמו NOISE בפוטו שופ למה? בתמונה הזאת זה ממש... יש תמונות שפחות.. למה זה קורה? ועוד משהו מישהו יכול לעזור לי עם ההגדרות של המצלמה? ב EXIF יש את כל הנתונים... [attachment deleted by admin]

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by dsane,

כל תגובה תתקבל בברכה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  8. Started by dsane,

וגולש.. כל תגובה תתקבל בברכה. [attachment deleted by admin]

9. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שתי תמונות, בבקשה אני רוצה לשמוע דגובות. ;D http://img64.echo.cx/img64/1042/dscf02608ir.jpg http://img64.echo.cx/img64/5531/dscf02611ya.jpg

• 7 תגובות
    • 954 צפיות
  10. Started by benor,

זריחה תורכיה - ההיפודרום

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  11. Started by ^indika^,

צילומי HDR בלילה, טכניקת צילום בשלושה חשיפות שונות, ממש יפה מה אתם אומרים? ;D ;D ;D ;D http://www.kishkush.co.il/content/view/932/36

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  12. Started by KoM,

לאחר הסערה הקצרה והחזקה שהייתה אתמול יצאתי לצלם את העננים שפשוט טסו בשמיים, לדעתי יצא אפקט מעניין... התמונות צולמו עם ה-C8080WZ, חצובה, וזמני חשיפה ארוכים יחסית.

• 23 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. Started by shlomom,

שלום, מה דעתכם על השדה הקצור פס אדום בשמיים:

• 7 תגובות
    • 887 צפיות
  14. Started by YarYar,

תמונות מפארק אוטופיה בקיבוץ בחן. חברה שלי צילמה. תמונות לא רעות בשביל פלאפון אה? הכל על מצב אוטומאטי. בלי עריכה כמובן.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by le011,

התמונות ללא עיבוד ישירות מהמצלמה רק דחיסה כדי להעלות לאתר[br]פורסם בתאריך: 25.08.2008 בשעה 08:44:12 הינה עוד כמה:[br]פורסם בתאריך: 25.08.2008 בשעה 08:53:16הינה עוד אחד-[attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אז אחרי שנה בערך שלא הייתי פעיל בפורום הזה...בזכות אוטומוטור אני חוזר לתחביב הצילום... Audi S5 רביעית - שאני באמת באמת אוהב... ואחרונה... לצערי בתמונה הזאת הפוקוס מתמקד בחלק השמאלי של התמונה...מה לעשות...הרבה אנשים...לחץ... ומצלמה קומפקטית עם פוקוס אוטומטי התמונות צולמו מ canon sd600 מצלמה קטנה ואני חייב לציין שזה דיי מבאס לצלם עם מצלמה כזאת בתערוכות...בשעה שעם מצלמת ריפלקס מקצועית אתה יכול להוציא תמונות הרבה יותר טובות ובשניות...(אנשים שזזים לך ומעצבנים אותך נכנסים לך לתמונה) (אני מתכנן לעבור לציוד הרבה יותר מקצועי בקרוב...) תגובות יתקבלו בברכה :> אבל רק תגובות בונות כן?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by benor,

מדובר במבנה של בית קפה נטוש, שמילואימניק צייר עליו לפני מס' לא מועט של שנים מפה צלבנית עתיקה. מאוד מרשים. החור בקיר, נוצר כתוצאה מפגיעה של פגז ירדני. אתר הטבילה בירדן - קאסר אל יהוד http://www.parks.org.il/BuildaGate5/general2/data_card.php?Cat=~25~~243758761~Card1~&ru=&SiteName=parks&Clt=&Bur=292914688

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by KRS1,

תמונות מאקרו ראשונות - חוות דעת ועצות שיפור בבקשה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם, לפני כמה ימים קיבלתי את הMinolta Z6 החדשה שלי, ואפשר להגיד שזאת בעצם הדיגיטלית הראשונה שלי ניסיתי לעשות קצת צילומי מאקרו, ויצאו לי כמה תמונות שדי אהבתי. הייתי מעוניין שתתנו את חוות דעתכם על התמונות... ושתתרמו קצת עצות לפעמים הבאות, זכרו שאני רק מתחיל. התמונה-

20. טוב אז ככה, אתמול כמחווה קטנה לקחתי את חברתי החדשה ( היום שבוע ביחד ;D ) לעזריאלי, למצפה שבקומה ה49 ( לכל המתעניינים, 22 שקל כניסה, ללא הדרכה וללא שיטים מיותרים, פשוט לעלות ולהסתכל ) לצפות בשקיעה. על הדרך צירפתי את הS9000 שלי לדרך עם החצובה שקניתי לה ( לשם שינוי השכלתי לקחת את החצובה איתי.. ), הרי לכם כמה תמונות שיצאו טוב : לאלה מכם שלא הבינו, התמונה הזאת צולמה חצויה, חלקה הימני זאת מראה וחלקה השמאלי זה החלון.. לאחר שקיבלתי רשות ממנה החלטתי להעלות גם כמה תמונות שלה, ניסיון לצילום פורטרטים תקראו לזה (: ( בכוונה השלט הזה שם ) כמו שחלקכם בטח שם לב, בחלק מהתמונות מורגש הלכלוך שהיה על החלונות, עקב מזג האוויר הם לא הספיקו ממש לנקות שם וזה ממש הפריע …

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by benor,

• 7 תגובות
    • 941 צפיות
  22. Started by ETB,

1. קומבך (איפה שמיצרים את הבירות של קומבכר) 2.באמבארג 3כנ"ל 4. אנדרת השואה ליד הרייכסטג בברלין לסיום תמונה עם סיפור עזויי.. טיילתי עם חבר בחצר המוזיאון היהודי בברלין, וליד התבון/טנור שהיה חלק מהתצוגה במוזיאון, ראינו זרוקים ליד התנור שעון זהב, נגן MP3, בגדים ונעליים, תאינו מה על הדברים האלו עושים על התנור ועל ידו, אבל המשכנו ללכת, לאחר כמה דקות הסתבר שאיזה מטורף נכנס ערום לתוך התנור/טבון (שכמובן לא עבד), ומייד הזרמו לשם לא כוחות משטרה, עד עכשיו לא הבנתי את המניעים של המטורף.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by topgun,

שלום לכולם... קצת באיחור (הטיול היה בסוכות...), אבל מוטב מאוחר מלעולם לא... ולתמונות: teez F/6.3, 1/680, ISO-100 the whole family F/6.3, 1/600, ISO-100 ...tree of doom F/9, 1/1000, ISO-100 (אבל, כמו שניתן לראות, התמונה עברה עריכה די כבדה...)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by vsync,

http://vsync.fortunecity.com העלתי לפה, אתר שבניתי במיוחד אתמול בלילה, תמונות שצילמתי כולל קרופים. זה על שרת אכסון חינם ורפה שכל, כך שלא יכולתי להעלות תמונות של 2-3 מגה באיכות מקורית, אלא הקטנתי קצת והורדתי לאיכות 80 אחוז. הם גם דוחפים קוד בכח בנוסף לקוד שכתבתי בעצמי.. בהזדמנות הראשונה אני מעלה אותו כמו שצריך לשרת אמיתי ולא חינמי. בנתיים זה מה שיש. *אני לא צלם מקצועי, אלא מתכנת מקצועי אז קחו בחשבון.. אגב חשוב, תכנסו ב firefox כי האכסון החינתי הזוועתי הזה נראה מזעזע ב IE בגלל שטויות שלהם

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  25. Started by mcnm,

שלום! הרי לכם כמה וכמה תמונות... URL=http://www.siz.co.il/] תגובות?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים