צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
ההודעה הזאת גרמה לי לתהות על משהו, לאחרונה יוצא לי המון פעמים להדפיס תמונות בגדול, בדר"כ אני משתדל שהDPI שאני מדפיס בו יהיה כמה שיותר גבוה ( משתדל לשמור על איזור ה300 ) אבל גיליתי שאפילו עם הD80 שלי אי אפשר להדפיס תמונה בגודל 30X45 ב300DPI... הרזולוציה המקסימאלית שלי קטנה מידי ??? עכשיו התהייה שעלתה לי, היא האם אני באמת צריך 300 DPI בשביל להדפיס תמונה? או לחלופין, איזו מצלמה יכולה לספק לי הדפסות בגדלים כאלה ( ואני אפילו לא מדבר על לעשות קרופים.. ) זה דיון שאפשר לפתח מאוד ואשמח לשמוע פה התייחסויות לגבי כל הסוגיה של הדפסת תמונות / קרופים / גודל של תמונות ואיכות שבה צריך לצלם... כולנו יכולים להשכיל וללמוד מזה
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
צולם מלפני שלושה ימים בשיינקין אדם מבוגר וטרוד, אשר חיבק את עצמו והירהר... מעניין על מה חשב. עדשת הקיט (18-70), גווני ספיה. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להמיר קלטת וידאו ישנה שצולמה במצלת JVC לפורמט דיגיטלי בר עריכה בפרימייר. מישהו יודע או יכול להכווין אותי לחנות שתעשה זאת בישבילי? מצרץ תמונה של הקלטת. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר מחפש מצלמה מקצועית (אני לא מבין בזה בכלל) עד 6000 ש"ח או קצת יותר (אבל קצת) תודה
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
היי, אני מחפש אתרים עם תמונות ברזולוציות גבוהות במיוחד (ובחינם) שאפשר להדפיס אותם לתמונת קיר (ברוחב 1.5 מטר) תודה!
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני שוק להביא מצלמת וידיאו HD מחו"ל וראיתי שעדיין קיימת אבחנה בין PAL ל-SECAM. יש לזה איזו שהיא משמעות ב-HD? עוד שאלה - האם ניתן להציג סרטי HD במסכי CRT רגילים או שצריך להמיר אותם ל-SD?
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על מצלמת וידאו קלה לתפעול, קטנה ובנויה טוב. המצלמה מיועדת לשימוש של מספר אנשים, בעיקר בטיסות לחו"ל (כ-10 פעמים בשנה) ולכן אני מחפש משהו שלא יתקלקל מכל מכה קטנה. תודה רבה! עריכה: מישהו יכול לזרוק מילה בכיוון?
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שימוש- צילום על מנת להכין ערכות ופלקטים- גרפיקאית אמורה לערוך את זה אז צריך שהתמונות יהיו באיכות גבוהה . תקציב כמו שאמרתי 2000 שקל או פחות, אבל אם יהיה משהו בקצת יותר עם הבדלים משמעותיים באיכות אז גם בסדר... משום מה ההעדפה שלו היא לCANON .. "אבא שלי סומך על CANON אז אני חושב שעדיף שזו תהיה החברה אבל כל עוד זה יהיה משהו איכותי וטוב אז כל חברה תהיה בסדר..." מה אתם מציעים ?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הסיפור ידוע, ואת מה שאני חושב אני ישמור לעצמי ברשותכם. אז מה שנשאר זה התמונות, בבקשה: (מצטער על הכמות... וזה רק חלק קטן)
-
- 21 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות מצלמה שיש לה חדות טובה למקרו וגם איכות וידאו טובה במחיר לא גבוהה, ראיתי שיש מצלמת PANASONIC DMC-FZ100K , http://www.camera.co...d=5626&salenum= גם ראיתי סירטו האינטרנט : = קשה לי להאמין שאיכות הוידאו כל כך מדהימה, צפיתי בפלזמה שלי ואני המום מאיכות הוידאו, גם ראיתי שהיא עושה תמונות חיות מאוד עם עומק צבעים מדהים, מה דעתכם? האם המצלמה באמת טובה? רוני
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מצאתי בבית איזו מצלמה ישנה של Kodak ורציתי לדעת אם היא שווה משהו או שזה סתם משהו שלא שווה כלום. Kodak 400 EKTRALITE. יוצרה בגרמניה. כתוב REOMAR 24mm אני מניח שזה היצרן של העדשה אולי.. וזה המידע שהצלחתי למצוא.. Ektralite 400 (1981) Built-in flash. The camera has a built-in cover that turns into a handle. Made in Germany המצלמה במצב מצוין, לא יודע אם בכלל נעשה בה שימוש אי פעם, ונראית כאילו הרגע הוציאו מהקופסא. אז אשמח לדעת אם יש בשביל מה לשמור אותה או שאפשר פשוט להשליך לפח. חג שמח, עודד.
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום, כזכור, פירסמתי פה ת'רד על חבר שרוצה לקנות מצלמה. בכל מקרה- בסוף הוא קנה את ה Canon A580 במחסני חשמל. הכל בסדר, אבל יש שם משהו מוזר. כמסתכלים במסך LCD על מנורות (או ליתר דיוק מכוונים את המסך על מנורה), נותר מעיין פס מרצד כזה במרכז המסך. לא ברור בדיוק למה הוא נוצר.... ובכל מקרה כאשר אין תאורה מול המצלמה הוא נעלם. גם התמונות יוצאות בסדר. עם זאת, זה מוזר למדי. האם לדעתכם הדבר הזה תקין או לא?
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מצלמה דיגטלית ביתית, באיכות טובה, בתקציב של עד 1500 ש"ח. אני ממש ממש לא מבין בתחום הזה של מצלמות, אז אם יש כל מיני נתונים ושאלות שאני צריך לענות עליהן כדי לדעת מה אני רוצה, אז שאלו. תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 982 צפיות
-
-
איזה מצלמה טובה יותר מבין שני אלה (תמונות ופרטים בפנים) http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Camera&model_id=592305 או http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Camera&model_id=591737
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
אהלן כולם, אני מעונין לקנות את המצלמה הנ"ל לטיול בחו"ל למישהו יש נסיון איתה (או עם ה G7) ויכול לתת חוות דעת כלשהי? יש המלצות למצלמות אחרות באיכות דומה במחירים קרובים או נמוכים יותר (היא עולה סביבות ה 2300)? אשמח לכל תגובה . תודה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
TOSHIBA PDR-M71 3.2MP אין לי מושג במצלמות דיגיטליות , אני ישאיר לכם את העבודה , תנו עליה ביקורת.... עריכה : הנה 2 תמונות שצולמו איתה על 1024X768 תמונות ראשונות : [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, לאחר התלבטויות החלטתי שהמצלמה הדיגיטלית הראשונה של תהיה ה FUJI F30/31. נשאלת עכשיו השאלה איזו מבין השתיים לקנות, כי יש הבדלים מסוימים, כך נראה, בהתמודדות עם הרעש בISO גבוה: הF30 מנקה קצת יותר אבל מאבדת פרטים ונוטה למשהו יותר פסטלי, בעוד הF31 קצת יותר "מלוכלכת" מבחינה זו אבל שומרת יותר פרטים ומציגה אפילו ב3200 תמונה שהיא עדיין די ברורה עם גירעון שאני די מסמפט בעצם... יש גם נטיה בF31 לתת-חשיפה, במנוגד לF30. העניין של "זיהוי הפרצופים" לא נראה לי משמעותי. ייתכן שהעניין של השוליים הסגולים פחות בעייתי בF31... את הF31 אפשר לרכוש בCAMERA4LESS ב1500 (ונראה לי ש של OLYMPUS TYPE H יתאימו לא?) , אבל לא מדובר שם בכלל על אחריות...?! בכל החנויות האחרות זה 300 יותר אבל עם אחריו…
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השאלה הזאת מופנית יותר לאורן, אבל אני מאמין שיש עוד אנשים בפורום שיתעניינו בה או שיידעו לענות עליה, זאת הסיבה שאני כותב את זה פה ולא בהודעה פרטית. השאלה שלי היא כזאת, אני עכשיו מחפש פלאש חיצוני לפוג'י, חשבתי ללכת לכיוון הSB28/ SB26 אבל משום מה כל מה שאני מוצא עד עכשיו או שלא רלוונטי או שהפלאש במצב לא משהו, אז חשבתי לעצמי -אם אני הולך לקנות DSLR של ניקון בתקופה הקרובה ( בטווח של החצי שנה הקרובה אני מניח שאני אגייס את כל הכסף שאני צריך ועוד קצת אפילו ) אז למה להשקיע בפלאש יד שניה אם אפשר להשיג היום SB600 חדש - שהוא פלאש דיגיטלי טוב יחסית - במחיר של 1000 שקל לכל היותר. השאלה שלי היא ככה, האם כדאי להשקיע עכשיו בSB 600 או להמשיך בחיפושים ובבוא העת לקנות SB 800? האם ההבדל בעוצ…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר'ה אני צריך מדריכים לצילום ובבקשה תמליצו לי למצלמה טובה מחשבן לסכום של 3.000 תודה לעוזרים יותר לצילומי נוף..!
-
- 6 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אני עדיין חובבן ומנסה להתמצא יותר(לומד מאבא שעשה קורס של 3-4שנים והמשיך ובמקצוע) , אבל הנה כמה תמונות , תנו לי את חוות דעתכם : 3 תמונות של מחוץ לבית שלי בלילה עם חשיפה גבוהה ופוקוס טוב : עם עריכה ללא עריכה(תמונה אחרת) גם ללא עריכה עוד תמונה עם חשיפה גבוהה מחוץ לבית עם עריכה ואנטי פוקוס בכוונה(לדעתי זה יפה מאוד) : לוע ארי לבן על גבי הרבה אדומים : כן אני יודע הצבעים לא משהו כי לא היה הרבה אור ואני עדיין לא כל כך טוב בעניין של הסגר והצמצם... הים קרוב לחיפה(תוך כדי נסיעה באוטו ) : מה אתם אומרים? , תתחשבו בזה שאני עדיין לא מבין בזה הרבה , אבל אני מרוצה מהעצמי... , ראיתי דווקא שלא בהרבה מצלמות יש כל כך הרבה אפשרויות ידניות לשליטה , וכאן יש המון... TOSHIBA …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אמ בשבוע שעבר השתמשתי במצלמה , ופתאום היא נתנה לי שגיאת zoom eror וסירבה להידלק מחדש. לא יחסית לה הרבה חשיבות ותתכננתי לקחת אותה למעבדת השירות לתיקון . כשניסתי לראות אם היא עובדת שוב היא עבדה כרגיל וצילמה . היום שוב השתמשתי בה ושוב פעם לאחר כמה דקות של שימוש היא הציגה את אותה שגיאה ולמשך כשעה לא נדלקה . לבסוף ניסתי עוד פעם והיא עבדה . לאחר חצי שעה שוב אותה הודעה של EROR ונכבתה. ככה זה חוזר עד עכשיו היא עובדת פעם כן פעם לא . רציתי לדעת אם מישהו מכיר את התקלה ? אם ניתן לפתור לבד א שחייב לשלוח למעבדה של היבואן לבדיקה? שאלה נוספת היא אם המצלמה תעבוד כאשר אני היה במעבדה , איך אוכל להסביר להם את התקלה כדי שלא ידחו אותי בטענה שהיא עובדת . תודה לעוזרים .
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש בעקרון מצלמה בתקציב של 1500 פלוס מינוס... המצלמות שנראו לי הכי רציניות בסכום הזה היו או ה-canon A700 או ה-sony dsc w7 ואין לי מושג מה עדיף אם ישלמישהו המלצות בשבילי על אחת מהם...איזו עדיפה או אולי דגמים אחרים שלא העלתי כאן אז שיעזור לי בבקשה...
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
אהלן, בתחום הצילום אני לא חדש אבל בתחום צילום הוידאו אני כן,בעיקרון אני צריך מין רשימה של כול היתרונות והחסורונת של מצלמות וידאו רגילות כנגד מצלמות DV וההפך,תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-