צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
המצלמה החדשה ממשיכת ה-A75 ולא ה-A80. למצלמה אין מסך מסתובב, אך היא בעלת 4MP. נוספו 6 אפשרויות צילום חדשות, זום דיגיטלי עמוק יותר,מסך גדול יותר (1.8''), ועוד כמה פיצ'רים. פרטים נוספים באתר הרשמי של CANON אודות ה-A85: http://www.canon.co.jp/Imaging/psa85/overview-e.html [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כל פעם שאני מצלם על 2272*1704 התמונות יוצאות בערך מעל מגה וכשאני מצלם על 1024*768 הם יוצאות בערך 300 K ואני ראיתי אצל אחרים בפורום שהתמונות שהם מעלים ברזולוציות שציינתי הרבה יותר קטנות(במשקל) מאשר שלי... אז מה לעשות שהתמונות שלי לא יהיו כלכך כבדות? תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמה שגודל החיישן במצלמה יותר גדול אז האיכות שלו יותר טובה? ולהפך? לדוגמא: לSONY T1 יש חיישן 1/2.4" 5.1 Megapixel Super HAD CCD imager ולSONY W1 יש חישן 1/1.8 5.1 Megapixel Super HAD CCD imager זה אומר שהחיישן של הT1 יותר טוב מאשר של הW1?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים אני משתמש חדש כאן רציתי לקנות מצלמה דיגטלית האופציה שעומדת מולי כעת היא HP 945 עם זכרון של 128MB היא תעלה לי 2000 ש"ח מה אתם ממליצים האם אפשר להשיג משהו יותר טוב באותו מחיר? אגב אני מחפש מצלמה עם זום אופטי טוב כי אני אוהב לצלם מרחוק וגם אני צריך מצלמה שתצלם טוב בחושך כי אני מתחיל לצלם תמונות ממועדונים לאתרים שונים . נא עזרתכם
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אחותי נוסעת לדרום אמריקה לשנה , והיא צריכה דרך לאכסן את כל התמונות .. ראיתי מן כאלה HDDים ניידים שיש להם כניסות לכרטיסי זכרון בשביל לאכסן תמונות .. יש לכם אולי קצת יותר מידע על זה ? דגמים ביקורות מחירים ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
יש לי פוטוסמרט 735 של HP והיום כשצילמתי איתה היא פתאום הפסיקה לעבוד ולא נדלקת לפני כמה ימים היא נפלה אבל הכל היה בסדר. מישהו יודע מה לעשות ואיך השרות של HP?
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המצלמה הזאת??? http://www.steves-digicams.com/2003_reviews/300d.html אני יפרסם תמונות בקרוב שתוכלו ליראות את האיכות שלה
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
קניתי אותה ב 1700 שקל כולל נקטיק + זיכרון של 128 מגה ! http://www.steves-digicams.com/2003_reviews/nikonsq.html רציתי לדעת משהו אני לא מצליח לעשות שלא יהיה לי עניים אדומות מי שמבין במצלמות שיגיד לי בבקשה !
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה אוקי לא לצחוק פשוט אבל בא לי ריגעית לקנות מצלמה דיגיטאלית פשוטה ונחמדה ושוב לא מדבר על משהו שיצליח לתפוס לי ציפור בקומה האחרונה של עזריאלי או משהו כזה אלה משהו להעביר בסבבה רגעים אם החברה לצלם שטויות בבית בחוץ תמודינג תמחשב וכל מה שעולה ברוחי בגדר אפשרי..מחפש משהו נחמד דיגיטלי כמובן בעל מסך מאחור ואפשרות זיכרון להרחבה וכמו כן אם פלאש מובנה ושוב עדין שיצלם במרחקים קרובים יחסית לא יותר נגיד מ3 מטרים מספיק..ושטויות כאילו בכל מקרה אנלא מקצועי אלה חובבן שמחפש משהו להנציח בכייף רגעים ..באיכות מקובלת וסבירה לא משהו סף הדרך.. קיצר משהו שלא יעבור ת500 שח בכל זאת לא רוצה להשקיע אגורה יותר כי זה לא היעד שלי בחיים צילום ואנלא מכור ממש לזה אלה מדי פעם תופס תמונות יומיומיות קיצר ל…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה ההבדל בין הסוני W1 לסוני P100? (חוץ מהעיצוב וגודל הLCD...) יש בכלל הבדל?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , בגלל שה- 75 היא "שיפור " של הדגם 70 אינינו יודע האם זה בא גם מבחינת איכות התמנהו של המצלמה. לי לא משנה העובדה שזאת- 3 מגה פיקסל או 4... 3 גם יספק אותי. אבל האם ה- A80 נותנת גם איכות תמונה טובה יותר או רק מגה פיקסל נוסף? ההפרש מחירים ביניהם מאד קטן 150 ש"ח במקום שבוא אני אקנה. אז (עוד פעם לא חושב לי ה-4 מגה פיקסל). איזה מצלמה בעלת איכות תמונה טובה יותר ? תודה לעזורים....
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי טוב... אז הייתי נעול בהתחלה על המינולטה A2 אבל אחרי השוואה עם הסוני 828 ירדתי ממנה עכשיו צצה לה ה olympus c8080 שקיבלה ביקורות טובות מאוד ותמונות חדות וטובות אשמח לקבל דעה נוספת
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני יודע שהשאלה היא קצת בנאלית אבל כפי שאמרתי בנושא הקודם שפתחתי, אני מתכוון לקנות את האולימפוס c8080 ההתלבטות בין לקנות בארץ ובין בחו"ל היא נושא האחריות אם מישהו קנה את המצלמה בחו"ל ויודע מה כולל האחריות שם, איך היא עובדת ומה אני עושה בנושא תקלה שיעזור בבקשה בתודה אורי
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום, אתמול חזרתי מחופשה בחו"ל ואחרי סינון ראשוני נותרו לי 359, אחרי סינון נוסף אני מאמין שישארו לי בערך 300 תמונות( קצת התלהבתי מהZ1 החדשה). באיזו חנות כדאי להדפיס את התמונות(10*15)?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אבא שלי קנה לי אותה מארצות הברית והוא רצה לבדוק את האיכות שלה במפלי הניאגרה! אז קבלו פירוט ותמונה: 4.1Megapixel לש תילמיסקמ היצולוזר, HighSpeed AutoFucos Memory Stick/Pro ,3X Digital Zoom ,3.6X SmartZoom ללוכ USB רוביח, Video Out, 1.6" LCD ךסמ, Mpeg Movie Self Timer, 4xFlash Modes,16MB Memory Stick ןורכיז Speakerו ןופורקימ ללוכ והנה תמונה: הוא קנה לי בנוסף עוד כרטיס זיכרון של 128 אבל זה לא מספיק... |: מה אתם אומרים עליה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחת דיגטלית תמונות משהו עם ביצועים...לעסק של הפירסום..צילום תמונה ברמה גבווה..פיקסלים גבווהים וכל מה שקשור... רזולציה גדולה..שיאפשר להדפיס את מה שמצלמים בדפוס שיצא איכותי.....~! ואחת וידאו אם אפשרות חיבור למחשב ..משהו ביתי וטוב 1200$ גג ל 2 המצלמות ! מצלמה איכותית למשרד פירסום..צילום איכותי משהו איכותי ......5 אלף וחצי אלף שקל יש לכם ואת המצלמה מביאים מחול או מהדיוטי פרי... אז תנו דגם המלצה מחיר תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזו מהמצלמות הנ"ל עדיפה ? או שיש מצלמה טובה יותר בתקציב הזה (200$ בארה"ב) ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סוף סוף קיבלתי את המצלמה אחרי שההורים שלי קנו אותה בספרד. אני כבר יודע לצלם ולהתעסק איתה להעביר תמונות לשנות מצבים וכו' אבל צילום ידני ממש מעניין אותי והחוברת הוראות בספרדית, מישהו יכול לתת לי לינק או משהו שקשור להוראות באנגלית? ניסיתי באתר של קנון העולמי ולא מצאתי. נ.ב קיבלתי אחריות אירופאית על המצלמה זה מין דף חתום כזה אני צריך לעשות עוד משהו עם האחריות כדי לממש אותה? או שאם קורה משהו למצלמה פשוט הולכים לקרט או לחנות של קנון עם האחריות הזו ומחליפים מצלמה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באיזה גודל/רזולוציה(אני מתכוון לדוגמא 1024*768 או 640*480) צריך לצלם במצלמה קנון A80 בשביל שייצאו תמונות בגודל רגיל 10X15? או שזה לא קשור? ומי שאני מפתח אצלו את התמונות שולט בגודל? תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן , ברצוני לקנות מצלמת אינטרנט פשוטה בין 100-150 שקלים (טיפה יותר גם בסדר ) אני לא מבין בתחום הזה ואודה מאוד אם תסבירו לי קצת על מה צריך לשאול את המוכר כשאני אבוא לקנות את המצלמה , לינקים יתקבלו בברכה גם כן . תודה מראש =] בבקשה תנסו לענות לי כמה שיותר מהר אני מעונין לקנות מצלמת אינטרנט כבר היום .
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
:'( :'( :'( צילמתי אתמול והכל היה בסדר, היום עשיתי עוד כלמיני נסיונות עם הצמצם וחשיפות בתנאים שונים, ולאחר שהעליתי את התמונות למחשב גיליתי את הדבר הזה, מן נקודה מרוחה כזאת בכל התמונות. א"כ שמתי לב לזה במצלמה וכאשר אני עושה זום הנקודה קטנה, ונהיית יותר ממוקדת וכאשר אני חוזר בחזרה היא נהיית יותר גדולה ודיי קשה להבחין בה בלי הזום. חשבתי שזה אולי לכלוך או איזה כתם או משהו (למרות שהקפדתי ששום דבר לא יגע בעדשה, ותמיד סגרתי אותה כשלא השתמשתי) אז לקחתי את המטלית הזאת שמנקים איתה את המשקפיים, ובעדינות רבה ניגבתי, אך עדיין ה"כתם" הזה נשאר שם, ניסיתי טיפה יותר חזק ועדיין אין שום הבדל, אני מפחד לשרוט את העדשה אז לא אנסה יותר חזק. מישהו אולי יודע מה זה ?? המצלמה חדשה וזה לא נראה…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם למישהו מבינכם יש חצובות, הייתי רוצה לשמוע קצת דעות עליהן, איזה מומלצות ומאיזה להתרחק.. מה צריך לחפש בחצובה, איזה מחירים יש להן ומאיזה חברות אמינות יותר כדאי לקנות. הלכתי עם חבר לת"א וחיפשנו בכל מיני חוניות באיזור אלנבי בן-יהודה, ראינו כלמיני חצובות, בכל מיני מחירים. החל מהפשוטות שעשויות כולם מפלסטיק וממש לא יציבות - וכן המחיר בהתאם (כ150 -200 שקל) עד ליותר יקרות ב 300 + שעשויות ממתכת. יש אולי דגם ספציפי שמומלץ ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות מצלמה דיגטאלית בסביבות ה 4000 שח על איזה דברים אני צריך להיסתכל על איזה נתונים כדי לדעת מה טוב מה לא טוב ?
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
שלומות שוכני פורום יקרים! שמתי לב לכך שהמחירים של הדיגיטליות צנחו(ללא מצנח ככל הנראה) בצורה די משמעותית, מה שפתח בפני עולם חדש לחלוטין של אפשרויות! תקציבי הוא עד 3000~ ש"ח, והדרישות הספציפיות שאני מחפש הן תמיכה ב-RAW, זום אופטי גדול למדי( מקביל -370 מ"מ או יותר) ועוד כל מיני שטויות מיותרות שחברות תמיד דוחפות למצלמות מגזר היאפים שלהם בשביל שאני אתעסק איתה קצת יותר מ-3 דקות ;D(מסך על ציר וכו'). בתודה מראש ...
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אנשים אני מתכנן לקנות A80 מJ&R, כמו גם נרתיק למצלמה. החלטתי לקנות גם כרטיס 512 MB, אני מבקש המלצה לכרטיס CF 512 וחשוב לי שהוא יהיה או מJ&R או מניואגג תודה רבה לעוזרים :-*
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-