עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. בשבוע האחרון יש מבצעים לקנון A-75 ו-A-85 וה-A-80 כמעט ולא מופיעה במבצעים. למה לא מפרסמים אותה, ומה ההבדל בינה לבין ה-A-85

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אזור ג'נבה, גבול צרפת שוויץ תהנו ! http://pctip.co.il/cc/clicks.php?id=7

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by asta,

hay guys אני טירון בכל מה שקשור לצילום אבל ברור לי שעבור הדפסות יש צורך במצלמה דיגיטלית יעודית אבל מה קורה , אם כול מה שאני רוצה זה לצפות בתמונות stills על גבי מסך 19 אינץ ברזולוציה של 1024 * 768 האם לשם כך ניתן להיסתפק ביכולת צילום ה stills של מצלמות mini-dv סטנדרטיות 800000 pixels sony , panasonic ,canon או שחייבים מצלמות mini-dv יקרות שמסוגלות לצלם באבחנה של 1-2 mega pixels היתרונות המובנים של מצלמות וידיאו חדשות הם zoom *10 (sony) , ( *24 panasonic ) מייצב תמונה איכותי יכולת איכותית של צילום לילה קיבולת לא מוגבלת למעשה מפני שניתן להקליט על קסטת mini-dv זולה webcam איכותי האם השיקולים שלי בהעדפת מצלמת וידאו על פני מצלמת stills נכונים?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by FARKASH7,

אני צריך המלצה למצלמה דיגיטלית הדרישות שלי הם לא גבוהות מאוד אני רוצה תמונות באיכות טובה, מצלמה שתיהיה פשוטה לתפעול, שתכלול כרטיס זיכרון בעל נפח שיאפשר לאכסן מספר גדול של תמונות, ושהמחיר יכלול בטריות נטענות שיוכלו להחזיק את המצלמה לזמן שמתקבל על הדעת תודה אופיר. חשבתי על הA60 ראיתי אותה באיזה אתר מכירות לא זוכר כבר איזה במחיר של 700 שקל מה אתם אומרים? אם נקנה לה סוללות נטענות וכרטיס זיכרון נוסף זה יהיה באיזור ה1000.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by asafay1,

חברה האם זה הגיוני שמוכרים 4 בטריות GP AA 1800mA כולל מטען במחיר של 59 שח?? יש איזה שהוא קאטש? ???

• 23 תגובות
    • 3.4k צפיות
  6. Started by Asaf.Y,

שלום לכולם! ההורים שלי חושבים לקנות מצלמה של PENTAX לאחר שהם ראו את המצלמה של דוד שלי . אשמח לקבל מכם חוות דעת על המצלמה והאם המחיר שלה טוב? http://netaction.co.il/multi.phtml?item=1837272. אשמח אם תעזרו לי.. אסף.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by amisha,

יש לי זיכרונות של 128/64/8 מגה מהמצלמה הישנה ואני מעוניין להשתמש בהם במצלמה הבאה שלי יש לכם המלצה למיניהם ? אני לא הולך לדפוק תמונות על ימין ועל שמאל ואני צלם חובבן אפילו אבל אני צריך מצלמה באיכות גבוהה שמגיבה מהר מאוד ללחיצה על הלחצן לצילום ושלא תבלע סוללות מסך - ממש לא חובה גודל - לא קובע!!!!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by ron_boby,

אני מעוניין לקנות מצלמה דיגטלית חדשה. -צילום תמונות באיכות גבוהה. -אפשרות לצילום וידאו (גם קטעים קצרים זה טוב, ואם יש אפשרות להקלטת קול זה מצויין). -חייב שיהיה מסך ציבעוני קטן! -רצוי שהיא תהיה כמה שיותר קטנה. -עד 600 דולר (אני יכול לגלוש ל-700... מעדיף שלא). -אני קונה את המצלמה בארה"ב, אז אם אפשר אתרים משם. תודה מראש :-)

• 31 תגובות
    • 3.6k צפיות
  9. אהלן כידוע לכם רכשתי לפני כיומיים תאולימפוס וראיתי שישנה אפשרות צילום פאנורמי ישירות מתוך המצלמה הייתי רוצה לדעת הסברים ופרטים על פונקציה זו וכמו כן מניסיונות של אחרים לגבי שימוש בפונקציה זו ישירות מתוך המצלמה בזמן אמת והדרכה לגבי כך ויתרונות שבדבר ומזה בכלל??? תודה לכל העוזרים ^ * ^ -

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by bsyna,

קניתי לשפני חודש קנון A80. אני מאוד מרוצה פרט לדבר אחד. אני לא מצליח שהתאריך יופיע לי על התמונות. מה צריך לעשות. שי

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by yukii,

היי האם למשהו נסיון בשימוש במצלמה זו?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. Started by dmanbuhnik,

טופ, אני צריך לקנות כבר מצלמה דיגיטילית הדרישות: 1) לא לעבור את ה1000 שקל 2) יש עדיפות מירבית למצלמה עם כרטיס מסוג CF מכיוון שעם המצלמה אני ירכוש כרטיס זכרון של 512MB (המצלמה תשמש אותי גם בטיול הגדול אז אני צריך הרבה מקום) 3) מצלמת חובבנים ללא צורך באפשרויות שידרוג (עדשות למיניהם) 4) יהיה צורך להדפיס באיכות טובה (לא צריך מעולה) בגודל של תמונה רגילה (זה נקרא A6 לא?) ולא יהיה שימוש בהדפסה בגודל גדול יותר (3MP אמור להספיק זה בדיוק אם אני לא טועה) 5) אין צורך ביותר מזום אופטי של X3 (הזום הדיגיטלי לא רלוונטי כי הוא לא יהיה בשימוש) 6) אין שום צורך בצילום סרט (בטוח שלא יעשה בזה שימוש) 7) עדיפות כמובן למצלמה שלא זוללת סוללות 8 ) לא חשוב כמה סוללות או המשקל (אין שום בעיה של מצלמה …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=dc-04&Cat2Cat1ID=3274&Cat2ID=0 איך המצלמה הזאת בתור מצלמת רשת ואיך היא בתור מצלמה דיגיטלית? לא חשוב שהאיכות תהיה מצויינת אבל שתהיה סבירה.. שווה לקנות אותה במחיר הזה? תודה 8)

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  14. חברה אנשים יקרים צלמים חובבים ומקצוענים כאחד הינני מחפש אתרים ישראלים שמכילים גלריות שונות ומגוונות של תמונות שונות במצבים ואפקטים שונים שצולמו ע"י אנשים שונים בניהם גם גולשים..תודה לעוזרים אשמח לקבל מידע וקישורים ... אסף פרי.. ;D

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by dbx22,

כל פעם שאני מצלם על 2272*1704 התמונות יוצאות בערך מעל מגה וכשאני מצלם על 1024*768 הם יוצאות בערך 300 K ואני ראיתי אצל אחרים בפורום שהתמונות שהם מעלים ברזולוציות שציינתי הרבה יותר קטנות(במשקל) מאשר שלי... אז מה לעשות שהתמונות שלי לא יהיו כלכך כבדות? תודה רבה לכל העוזרים!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. חברה אהלן קניתי מצלמה דיגיטאלית פשוטה וזולה וקטנה של מוסטאג קיצקץ יש לי כמה דברים בתפריט שהייתי רוצה לדעת מה פשר משמעותם ולכן באתי למקום המתאים...אוקי אז ככה יש לי אפשרות שניקראת חשיפה שניתן לבחור ולשנות: מצב אוטומטי ושאר המצבים הם בחירה בין : +1.0 ,+0.5 , -0.5 ,-1.0 זה האפשרויות שיש לי הייתי רוצה לדעת ולקבל הסבר קצרצר לגבי פונקציה זאת מה שימושה ומה זה כל מיספר ומה לבחור שם ולאיזה תנאי צילום ... דבר שני יש לי פונקציה בשם: BANDING ובפונקציה זו ניתן לבחור או 50 או 60HZ מה זאת האופציה הזו מה שימושה ותפקידה ומה ההבדל בין 50 ל60 הרץ ומה הכי מומלץ...? שאלה שלישית: יש לי בתפריט פונקציה בשם: PHOTO EFFECT שבה בין היתר יש אפשרות לבחור בגוון ספיה חום או בגוון שחור לבן או או ללא כלום…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by nas,

היי, אחותי נוסעת לדרום אמריקה לשנה , והיא צריכה דרך לאכסן את כל התמונות .. ראיתי מן כאלה HDDים ניידים שיש להם כניסות לכרטיסי זכרון בשביל לאכסן תמונות .. יש לכם אולי קצת יותר מידע על זה ? דגמים ביקורות מחירים ? תודה.

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  18. Started by lion03,

יש לי פוטוסמרט 735 של HP והיום כשצילמתי איתה היא פתאום הפסיקה לעבוד ולא נדלקת לפני כמה ימים היא נפלה אבל הכל היה בסדר. מישהו יודע מה לעשות ואיך השרות של HP?

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  19. מה אתם אומרים על המצלמה הזאת??? http://www.steves-digicams.com/2003_reviews/300d.html אני יפרסם תמונות בקרוב שתוכלו ליראות את האיכות שלה

• 1 תגובה
    • 989 צפיות
  20. קניתי אותה ב 1700 שקל כולל נקטיק + זיכרון של 128 מגה ! http://www.steves-digicams.com/2003_reviews/nikonsq.html רציתי לדעת משהו אני לא מצליח לעשות שלא יהיה לי עניים אדומות מי שמבין במצלמות שיגיד לי בבקשה !

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום אנשים אני משתמש חדש כאן רציתי לקנות מצלמה דיגטלית האופציה שעומדת מולי כעת היא HP 945 עם זכרון של 128MB היא תעלה לי 2000 ש"ח מה אתם ממליצים האם אפשר להשיג משהו יותר טוב באותו מחיר? אגב אני מחפש מצלמה עם זום אופטי טוב כי אני אוהב לצלם מרחוק וגם אני צריך מצלמה שתצלם טוב בחושך כי אני מתחיל לצלם תמונות ממועדונים לאתרים שונים . נא עזרתכם

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by gggilad13,

מה ההבדל בין הסוני W1 לסוני P100? (חוץ מהעיצוב וגודל הLCD...) יש בכלל הבדל?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by gggilad13,

כמה שגודל החיישן במצלמה יותר גדול אז האיכות שלו יותר טובה? ולהפך? לדוגמא: לSONY T1 יש חיישן 1/2.4" 5.1 Megapixel Super HAD CCD imager ולSONY W1 יש חישן 1/1.8 5.1 Megapixel Super HAD CCD imager זה אומר שהחיישן של הT1 יותר טוב מאשר של הW1?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אני יודע שהשאלה היא קצת בנאלית אבל כפי שאמרתי בנושא הקודם שפתחתי, אני מתכוון לקנות את האולימפוס c8080 ההתלבטות בין לקנות בארץ ובין בחו"ל היא נושא האחריות אם מישהו קנה את המצלמה בחו"ל ויודע מה כולל האחריות שם, איך היא עובדת ומה אני עושה בנושא תקלה שיעזור בבקשה בתודה אורי

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  25. חברה אוקי לא לצחוק פשוט אבל בא לי ריגעית לקנות מצלמה דיגיטאלית פשוטה ונחמדה ושוב לא מדבר על משהו שיצליח לתפוס לי ציפור בקומה האחרונה של עזריאלי או משהו כזה אלה משהו להעביר בסבבה רגעים אם החברה לצלם שטויות בבית בחוץ תמודינג תמחשב וכל מה שעולה ברוחי בגדר אפשרי..מחפש משהו נחמד דיגיטלי כמובן בעל מסך מאחור ואפשרות זיכרון להרחבה וכמו כן אם פלאש מובנה ושוב עדין שיצלם במרחקים קרובים יחסית לא יותר נגיד מ3 מטרים מספיק..ושטויות כאילו בכל מקרה אנלא מקצועי אלה חובבן שמחפש משהו להנציח בכייף רגעים ..באיכות מקובלת וסבירה לא משהו סף הדרך.. קיצר משהו שלא יעבור ת500 שח בכל זאת לא רוצה להשקיע אגורה יותר כי זה לא היעד שלי בחיים צילום ואנלא מכור ממש לזה אלה מדי פעם תופס תמונות יומיומיות קיצר ל…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים