עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by bagetrek,

שלום , יש לי מצלמה של CANON POWERSHOT A80 ורציתי לדעת אם אפשר לחבר אותה למחשב ולהישתמש בה בתור מצלמת אינטרנט ..ז"א שאני יעשה איתה שיחות ווידאו דרך המסנג'ר ..זאת השאלה שלי האם אפשר לעשות דבר כזה ... תודה מ לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by e-r-a-n,

ניקון 775 היום שמתי לב שהמצלמה והעינית שאליה מצמידים את העין ומסתכלים לא באותה זוית. המסך "מסתכל" יותר למטה והעינית היא שרואה בגובה הנכון. לדוגמה אני אתמקד על האות G, בעינית אני אראה G אבל מהמסך אני אראה חצי מהכפתור G ואת האותיות V,B. יש למישהו שמץ מה הבעיה? סה"כ המצלמה עובדת מצוין...אין לי תלונות או משהו. זה קרה ככה פתאום, פעם אחרונה שיצא לי להשתמש בה זה לפני כמה שבועות, ועד כמה שידוע לי היא עבדה בסדר באותו זמן.. יש למישהו מושג מה מקור הבעיה?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. חברה בבקשה תנו לי חוות דעת על המצלמה של SONY מדגם P43 כמו שמופיעה ב OLSALE ויש גם דגם חדש יותר P73... http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=35051&gsid=10-4 http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7003193&type=2&product=1&= יש שם גם מחיר מעולה ל 4MB גם יבואן הוא ישפאר... רשמי של סוני בארץ גם 3 שנים אחריות!!! וגם SONY :-) אני רואה שם גם חיבור USB2 מהיר וכו'... חשוב לי מאוד מאוד מאוד זמן המתנה בין תמונה לתמונה. במצלמה שלי בת שנתיים וחצי של FUJI אני מחכה 5 שניות בערך ואני מתפוצץ כשאני חייב לצלם אבל אני לא יכול כי היא מכינה את התמונה הבאה. פשוט לא נסבל! אני בטוח שפה זה לא 5 שניות אבל מקסימום שאני רוצה לחכות זה חצי שנייה או שלושת רבע שנייה..…

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  4. Started by jeyjey,

http://video.org.il/product.asp?productid=14 מצלמה טובה? כי אני יכול להשיג אותה ב400... וגם את הקנון A60 אני יכול להשיג באותו מחיר איזה מצלמה יותר טובה?

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  5. תקציב של עד שלוש אלף פחות או יותר!! !אבל מהר אנשים.. אנחנו טסים לחול עכשיו אם אפשר לינק להדפסה או רק את דגם מצלמה דיגיטלית!! דחוף אנשים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. איבדתי תדיסק עם הדרייברים ורציתי לדעת מאיפה אני יכול להוריד אותם אני יודע שלמצלמה קוראים Twinkle cam היא נראה בצורה ראש אשר יושב על סטנד שמגביה אותה.. על הסטנד שמגביה אותה כתוב Quantum אעריך מאוד כל עזרה. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אם אני מטעין בטריה ובאמצע ההתקנה מנתק אותה ואז ממשיך להטעין הבטרייה יכולה להרס? אם כן אז מה עושים בהפסקות חשמל?!?

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  8. Started by waizman,

בנדוד שלי רוצה לקנות מצלמה, והמליצו לו על Fuji S5000 FinePix. נתנו לו דיל של המצלמה + 128MB + בטריות נטענות של 2300 מילי + 240 תמונות לפיתוח בצמצם + תיק נשיאה מרופד, הכל ב 2400. המלצתי לו על ה A80 אבל הוא מתלהב שיש לפוג'י זום אופטי של *10 - "בשביל לצלם כוסיות בים"... בקיצור, יש משהו יותר משתלם במחיר הזה? ומה אתם אומרים על הדיל הזה שלו? תודה

9. הדרישות : יכולת לצלם לוח בחדר הרצאות באיכות גבוהה בתנאי תאורה של חדר מואר באור פלורסנטי וללא פלש יכולת לצלם באיכות טובה טקסט מודפס מספר זום אופטי מקסימלי מצלמה קומפקטית שניכנסת לכיס אפשרות לצילום רחב זוית כך שאני אוכל לתפוס בצילום אחד את כול הלוח אין שום צורך בצילום סרט וידיאו רצוי סוללות סטנדרטיות רצוי מסך מסתובב ואפשרות לחצובה ושלט רחוק לצילום לילה בחשיפות ארוכות זהו פירטתי מה שאני רוצה ומה שאני לא צריך מהמצלמה בצורה הכי מפורטת שאני יכול זה מדורג מהכי חשוב להכי פחות חשוב הכסף לא משחק תפקיד קריטי, אם כי רצוי כמה שפחות חשבתי על pentax optio 555 or 550 המצלמה היחידה למיטב הבנתי שמאפשרת זום כפול 5 בגוף של מצלמת כ…

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  10. יש לי עכשיו 400 ש"ח, ואין לי מושג על מה לבזבז אותם. חשבתי לקנות מצלמה דיגטלית טובה, שתשמש רק לצילום מארז המחשב ומדי פעם להצטלם עם חברים וכו'. אבל יש סיכוי שאני אמצא מצלמה דיגטלית רק ב-400 ש"ח (מקסימום 400 ש"ח).????

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. חבר של אבא שלי, רוצה לקנות מצלמה והוא מתלבט כבר כמה זמן בין שני אלה.. הוא לא יודע מה יותר כדאי לו, או לוותר על מגה פיקסל אחד. או לוותר על מייצב תמונה. מה אתם אומרים? המייצב תמונה, הכרחי בשביל זוום גבוה (ללא חצובה)? תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by bd,

8 מגה פיקסל עם זום ו512 מגה זיכרון

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  13. Started by MiD,

אני בכיוון של רכישת מצלמה דיגיטלית קנון A70 ככל הנראה. מה אתם אומרים על רכישת מצלמה מחודשת? יש סיכוי שיהיו תקלות/בעיות לא רצוית? משיקולי מחיר אני חושב על לקנות באילת בחנות: http://www.camera-eilat.co.il . לגבי כרטיס זכרון - מה דעתכם על PQI? DANE-ELEC? או שכדאי לקחת SAN DISK? העיקר שמהירות הכתיבה תהיה טוב. מטען וסוללות - עד כמה מורגש הבדל בין ה-2000 ל-2400 MAH? תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלווום איפה אני יכול או איך אני יכול לנקות את העדשה של המצלמה שלי בביטחון.. וגם של לא יעלה הרבה.. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  15. היי חברים. המצלמה הנ"ל מוצעת למכירה דרך העבודה של אמא שלי במחיר של כ- 1400 ש"ח. יתרונותייה - זום אופטי X10 ודיגיטלי X3 שימוש בכרטיס שהוא איכותי יותר וכן גוף מתכתי קל. חסרונות: אין תיק נשיאה, כרטיס בנפח 16 מ"ב בלבד! אין מייצב תמונה ובביקורות נאמר שלמצלמה מעט קשה להתמודד עם תנאי תאורה חלשים אך אני מאמין שהנושא הזה כבר תלוי בצלם ולא רק במצלמה. בתנאים ובמחיר הנ"ל (בידיעה שאני אאלץ לקנות כרטיס זכרון בנפח רחב יותר) האם המצלמה איכותית לצלם חובבן והאם מחירה משתלם?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. לפני כמה ימים היא עבדה מצויין (כאילו המחשב זיהה אותה והורדתי עליו תמונות מהמצלמה) אבל פתאום שאני מחבר אותה לUSB לא קורה כלום והמצלמה מופיעה לי ב"לא יודע" במנהל ההתקנים אחרי שהיא תמיד הופיע בהתקני הדמיה! משהו מוזר! יכול ליהיות שלפני כמה ימים אחרי שראיתי פעם אחרונה תמונות התקנתי עידכון אוטומטי של ווינדווז אולי זה דפק את זה! אין לי מושג מה קרה בבקה תעזרו לי. אפילו התקנתי את הדרייבר (לא חייב בכלל) ובתוכנה הוא כותב לי שהוא לא מזהה את המצלמה... בקיצר אני לא יכול להוריד תמונות מהמצלמה למחשב. :-\ מצלמה דיגיטלית של קנון: CANON PS A70 תודה גיל

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. כן קראתי את כל הדיונים בה נאמר כי ה hp לא ממש מצטיינת לעומת הקנון והסוני ,אבל אבא שלי קיבל מבצע מהעבודה את המצלמה +כרטיס 128 מגה ב 1600 ש"ח זה מחיר די נמוך. מה אתם אומרים ? ,בכל זאת כדאי לקנות אותה או ,שגם מצלמות בתקציב הזה יותר טובות ממנה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by shimon956,

שלום לכולם יש לי בעיה אני מלם בחושך בדרך כלל מועדונים ויש אנשים שיש להם עינים אדומות ואין לי מה לעשות אם זההה ואני מפעיל את האופציה של זה עכשיו אני מצלם על M וזה עובד ככה זה לפחות מראה לייי אז אני לא יודע מה לעשות יש למישהו פיתרון?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Dimness,

קנון הכריזה על הדיגיטליות החדשות: Canon PowerShot G6 Canon PowerShot S70 Canon PowerShot A95 Canon PowerShot A400 Canon EOS 20D מידע על המצלמות החדשות (קרדיט ל פיסי ספוט): Canon PowerShot G6 קאנון ממשיכה לשפר את סדרת ה-G של המצלמות הדיגיטליות מתוצרתה, סדרה אשר מצטיינת במצלמות מתקדמות עבור חובבי צילום רציניים. G6 באה לשפר את G5 המצויינת, ומציעה את התכונות הבאות - חיישן CCD חדש ברזולוציה של לא פחות מ-7 מ"פ, צג LCD מסתובב בגודל של 2 אינצ'ים ומבנה גוף חדש, קומפקטי יותר. העדשה היא אותה עדשה שלמדנו להכיר מ-G5 - זום אופטי x4 ומפתח צמצם f/2.0-3.0. המצלמה החדשה הינה גם מהירה הרבה יותר מקודמותיה - מהירות המיקוד האוטומטי עלתה בכ-55 אחוזים וזמן ההדלקה קוצר בכ-30 אחוזים לעומת …

20. היי. אבא שלי החליט לקנות מצלמה דיגיטלית ב-2000 ש"ח. כיוון שאני לא מתמצא בצילום בכלל ובצילום דיגיטלי בפרט אני צריך את עזרתכם בבחירת מצלמה. בתקציב צריך להכניס גם כרטיס זיכרון וציוד נלווה אחר אם צריך. כמו כן חשוב לי שהמצלמה תהיה כמה שיותר נוחה להפעלה כי גם ההורים שלי צריכים להשתמש בה (והם לא כאלה עם "חוש דיגיטלי" ). תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by idan,

חיפשתי בהרבה חנויות וכולם אמרו שכבר לא מייצרים את המצלמה הנ"ל ב C4L אין יותר וגם ברוב החנויות שהמחיר של המצלמה הנ"ל שפוי אין במלאי ולא יביאו כנראה מישהו מכיר חנות שעדיין מוכרת את המצלמה הזאת?? והאם כדאי לחכות לA85 שמגיעה בסוף החודש ומחירה יהיה 1900 שקל ? חנויות במרכז..

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  22. Started by bd,

וכמה הוא עולה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. אני רוצה לקנות מצלמה איכותית ולאחר שיטוט באתר אין לי ספק שה CANON A60\A70\A80 הם הטובות ביותר יש לי רק בעייה אחת איתן, אני רוצה מצלמה שתהיה קטנה יותר היא קצת עבה ולא נוחה... ראיתי של אולימפוס קטנות הרבה יותר ושל קסיו דקות כמו כרטיס אשראי השאלה מי מהן מתקרבות לאיכות של קנון... המצלותיכם תתקבלנה בברכה... תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by psxr,

מצלמה קיבלתי במתנה (פנטקס optio 33lf), כרטיס זיכרון ובטריות קניתי. עכשיו צילמתי והתמונות בבלאגן. באיזה תוכנה אתם משתמשים/ממליצים ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים