עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by itaim,

1) זה בטוח להשים פלאפון או משהו כזה ליד מצלמה דיגיטלית? לא יודע, כל מיני קרינות, מגנטים אולי יכולים להרוס... 2) מה זה אפקט הזיכרון בסוללות?

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  2. תמונות פילם נמסרו לפיתוח (פיתוח פילם בלבד) ונענתי להצעתו לצרוב את התמונות במקום לפתח על נייר. כשניסיתי לראות את התמונות במחשב אני מוצא חלק גדול מהן במצב בו הן צולמו, כלומר, תמונה שצולמה רגיל ללא הטיית המצלמה כמו בהסגרת הזאת [ ], התמונות יצאו/נראות רגיל. אך בהטיית המצלמה לצילום נקרא לזה אופקי [ ] התמונות נראות הפוך 90 מעלות שמאלה. 1.האם הצלם לא היה אמור לצרוב את התמונות במצב אחיד ללא תמונות הפוכות, לא היה אמור לתקן את זה תוך כדי ואו לפני הצריבה? 2.האם יש לי זכות לדרוש ממנו צריבה מחודשת? 3.במידה והתשובה לשתי השאלות שלילית, איך ניתן להפוך את התמונות ובאיזו תוכנה ניתן לעשות זאת? ניסיתי בעזרת SNAGIT ל'תפוס' את התמונה בצפיה ב-ACDSEE ולהפוך אותה חזרה, אך …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. הבעיה התחילה לפני כשבוע וחצי ושמתי לב שזה קורה רק בצילום שיש בו הרבה אור, כלומר בשמש, כלומר כשהצמצם פתוח לקצת זמן. יש עיגול שחור בפינה הימנית העליות והוא מופיע שם תמיד, בכל התמונות, אם אני מצלם בזוית של 45 מעלות ימינה, העיגול מופיע בצד ימין למטה, כלומר הוא באותו מקום כל הזמן. חשבתי שאולי העדשה מלוכלכת וניקיתי אותה טוב טוב עם קיסם אוזניים ועם לחץ אוויר ואז הלכתי לצלם היום שוב ואתם יכולים לראות בתמונה (של הים, למעלה) שהבעיה נשארה. יש לי אחריות על המצלמה אך אין לי זמן כל כך לטפל בזה, אני צריך לשלוח את המצלמה לתיקון או שאפשר לסדר את זה?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by liiight,

תודה מראש לעונים בין העונים הראשונים יוגרל פרס

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  5. Started by Kill-Bill,

היי אחרי ציפיה ארוכה מאוד ושבועיים של המתנה, שלשום בערב קיבלתי את המצלמה (canon a60 ) וזה יצא ממש בהזמנה לקראת החג בינתיים אני מאוד התרשמתי מהיכולות שלה ואני פשוט אוהב אותה החיסרון היחידי שלה זה אכילת סוללות (שאני בטוח שזה ככה כמעט בכל מצלמה דיגיטלית) אני הייתי רוצה להביא תמונות אבל הבעיה היא שאני לא יודע איך בדיוק מעלים אותם לאתר אז אני ישמח אם מישהו יגיד לי תודה זה פורום נהדר שרק בעזרתו הצלחתי למצוא מצלמה נהדרת כל כך

• 4 תגובות
    • 967 צפיות
  6. שלום! רציתי לדעת אם אני יכול לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית שתומכת בפאל + כרטיס firewire או מצלמת וידאו אנלוגית + מתאם למחשב או כרטיס טלוויזיה בתקציב של עד 2100 ש"ח אפשר טיפה לחרוג מהתקציב. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אז ככה. אני לא מבין גדול במצלמות דיגיטליות, אז אני מניח שהבקשה היחידה שלי היא שהמצלמה תצלם טוב בלילה ובחושך. שיהיו לה לפחות 3.2 מגהפיקסל ושלא תעלה יותר מהתקציב שציינתי בכותרת. בתודה מראש, לב.

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  8. אני מכיר את Jugend, Camera.co.il ואת Camera for less... אני מעוניין לקנות את ה A75 של קנון והייתי שמח לדעת על איזו חנות אתם הייתם ממליצים. תודה.

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  9. Started by motorishta,

יש לי מצלמה של סוני דגם-DSC-P73 כשאני צלם ומזיז טיפה אבל ממש טיפה התמונה יוצאת לי מטושטשט! מישהו יודע אם אני יכול לשנות את מהירות הסגר במצלמה הזאות? מה שאני יודע מאיזה מפרט שקראתי שמקסימום מהירות הסגר שלו 1/1000 אז בבקשה אם יש מישהו שיודע שיעזור לי! זה מאוד דחוף לי! תודה!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by nadnad,

אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטליות בסביבות ה700 שקל, אבל אם אני יבין שכדי שיהיה משהו טוב צריך לקנות ב 1000-1200 שקל אין לי בעיה. אוקיי, אז מחיפשי הקצרים בפורום ראיתי שהרבה ממליצים פה על ה Canon A70/80/75 אם אני לא טועה לדוגמה זה: http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=3101787 עכשיו יש שם 3.2 megapixel ויש את זה: http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=3105194#detail שזה מצלמה יותר זולה והיא 4 מגהפיקסל ועוד כל מיני שטויות... למה כזה הבדל במחיר שלכאורה המצלמה השניה יותר טובה? יכול להיות בגלל חברה?אחריות? יכול להיות שאין זום אופטי במצלמה השניה (מה זה זום אופטי בבקשה?) תודה לעוזרים. אה ועוד משהו, נזכרתי שיש כזה LAG במצלמות דיגיטליות (שלוחצים ואז ר…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אפשר לעשות את canon A75 למצלמת אינטרנט שאני יוכל להראות לחברים במסנג'ר?? אם כן בבקשה תסבירו לי...

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  12. דברים שאני רואה בהם יתרון: הכי חשוב - מפיקה צילומים טובים במצב אוטמטי בלי להתעסק יותר מידי שתשמש גם את ההורים שלי. הפקת צילומים טובים בתנאי תאורה שונים. ממשק נוח ופשוט. כרטיס זיכרון - לפחות 128 מגה. סוללות כבר יש. בהקשרים האלה מה אתם אומרים על ה Sony DSC-P43 ? תודה על עזרתכם.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by yotamoo,

שלום, אני יודע שבפורום הזה ואחרים תמיד ממליצים (בסכום שיש לי) על Cannon A75. רציתי לדעת האם בתקציב הזה קיימות מצלמות יותר טובות, כי הרי יש הרבה חברות מעולות כמו אולימפוס וניקון. כלומר אני די נעול על המצלמה הזו, אבל סה"כ אני לא מבין יותר מדי במצלמות ולפני שאני מוציא סכום כזה שהוא רציני בשבילי, אני רוצה להיות בטוח שאני עושה את ההחלטה הכי טובה. תודה רבה, יותם עריכה: שכחתי להוסיף - האם בשבילי, כלצם חובב למטרות ביתיות, לא תספיק ה-A60? כי לפי מה שהבנתי פחות מגהפיקסלים משפיע על גודל התמונה שאפשר לצלם ולא על האיכות... אשמח לתשובה

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. תודה על כלום ..ממש גועלי מצידכם כבר שבוע וחצי אני מחכה לתשובה ולא עונים כבר התרד ניצפה 35 פעמים ואף אחד לא הועיל בטובו לנסות לעזור ממש בושה מצידכם לא ציפיתי ליחס כזה בעיקר לא מה"מבינים " שפה..וזה כולל תאחראי פה..אכזבת אותי..באמת מה אני אמור לקבל תשובה בשנה הבאה מה לקנות ..בכל מקרה גם ללא העזרה שלכם הסתדרתי פניתי לפורום יותר מיקצועי בתחום ואפילו קיבלתי תשובות רציניות ואיכותיות לגבי השאלות שלי כבר לאחר כרבע שעה..מראה על מקצועיות ונכונות לעזור בכל מקרה אתם פשוט א-כ-ז-ב-ה ושבי אל תמחק ..תשא בתוצאות ..

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  15. Started by dog_foot,

חבר שלי בארה"ב והבאתי לו 300 דולר, תעזרו לי לבחור מצלמה בסכומים האלו, מצלמה דיגיטלית...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם!!! אחרי שנה... חזרתי מדרום אמריקה!! אני עכשיו בשלב הראשון של פיתוח אלבום תמונות ודיסקים של סלייד שואו והייתי רוצה לקבל תשובות למספר שאלות: 1. מישהו יודע איך עושים ROTATE לסרט? יש לי כמה סרטים שצילמתי עם המצלמה הפוכה או מאונכת... 2. המלצה לתוכנה טובה ליצירת דיסקים של סלייד שואו ל DVD. 3. איך נחשב הפיתוח הדיגיטלי בארץ? האם יש רמות פיתוח, ניירות צילום, והבדלים בין חנויות הצילום? מישהו מכיר חנות צילום מומלצת בראשון לציון? בינתיים זהו זה, בקרוב בוודאי יהיו עוד שאלות, תודה לכל מי שמשיב!

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  17. Started by bad-sector,

שלום רב לכם... אני מעוניין לרכוש מצלמה דיגיטלית במחיר הכי זול שאפשר... הייתי בטוח שאני הולך לרכוש את ה A60 במחיר 600 שקל עד שראיתי את ה A300 שהיא דווקא 3.2 מגה פיקסל - השאלה אם מבחינת איכות הצילום או טיב המצלמה עצמה זה שווה? אין לי שום צורך ביותר מ 2 מגה פיקסל מאחר והמצלמה תהיה לצילום תמונות כמו במצלמה אנאלוגית - אך ורק תמונות סטנדרטיות... האם הייתם ממליצים על אחת מאלה או בכלל על אחת אחרת?

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  18. לאיזה חברה יש התיזמונים ההנמוכים ביותר ? אני מצלם הרבה ומהר חחח אני מחפש כרטיס של 128 - 256 מגה ..

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום רב! אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית חדשה, והתקציב שלי הינו יחסית מוגבל. הזמנתי לפני כ3 שבועות את המצלמה של canon בדגם ה A60 דרך סקאל במחיר של 700 ש"ח, והספק היה ניאו טכנולוגיות בע"מ. התאכזבתי קשות מהשירות הגרוע שקיבלתי. בחרתי באיסוף עצמי והייתי צריך לתאם פרטים עם הספק, אך הספק לא ענה לטלפונים בצורה שיטתית. לפני מספר ימים הצלחתי להשיג אותם בטלפון ונאמר לי כי המצלמה תגיע במהלך השבוע הזה. היום בבוקר התקשרו להודיע כי אזל המלאי לחלוטין והציעו לי מספר אופציות במחירים גבוהים יותר, אך נאלצתי לסרב וביטלתי את ההזמנה. לאור האירועים המביכים אני נשארתי בלי מצלמה ואני מעוניין לקנות חדשה. אני צריך מצלמה לשימוש כמעט יום יומי - צילום בתים ונכסים וצילום מסמכי טקסט, וכמו כן המצ…

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by asta,

המצלמה היחידה שאני ראיתי שהיא גם ,בגודל של מצלמת כיס וגם בעלת זום אופטי סביר של 5 היא pentax optio 550 or 555 אם יצא לכם להשתמש בה או במצלמות דומות אחרות של pentax , הייתי רוצה לשמוע מה דעתכם בעיקר בקטע של איכות הצילומים בתנאים לא אידיאליים כמו תאורה פלורסנטית למישהוא כאן יש מושג אם יש צורך במייצב תמונה אופטי גם בזום של 5 אם כן אני חושב ללכת על canon s1 מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. יש לי מצלמת אינטרנט של GPT אבל נעלמו הדרייבים... למישהו במקרה יש לדרייבירים למצלמות של GPT או יודע איפה אפשר להשיג דרייברים שיפעילו את המצלמה הדפוקה הזאת. .?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by DJ_Ladi,

איזה מצלמה לקחת?! זהו עד 2000 שקל ואני ננעלתי על הS1... אבל אז ראיתי שיש גם את הZ2... אז איזה יותר עדיפה? מבחינת איכות וכל זה

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  23. Started by bullman,

אני כרגע בהתלבטות בין 3 מצלמות 1. FUJI FINEPIX A210 2. FUJI FINEPIX A330 3. CANNON A60 אני יודע שהפורום מהלל את הA60 בתחום מחירה אך אם ניתן להשיג את 3 באותו מחיר לא עדיף הA330 עם 3.3 MP ? אני גם יודע שכרטיסי ה יקרים יותר אך זה לא משיקולי, כרגע אני מתלבט בין המצלמות הנ"ל . האם למישהו יש פה את אחת מהפוג'י ויכול להאיר את עיני ? הביקורות המקצועיות דווקא היו טובות ואני נוטה לכיוון הA330 הדקה והחדשה יותר. אשמח לעצות וטיפים

• 4 תגובות
    • 965 צפיות
  24. Started by E4,

שלום אני מעונין לרכוש מצלמה דיגיטלית על-סך של 1800-2000 שקלים. חשוב לציין שאני צריך לרכוש כרטיס זיכרון 256 או MB 512 מטען ותיק למצלמה. חשבתי ללכת על ה a80 ומה אתם חושבים ? ***מצלמה חדשה ולא מחודשת*** המצלמה תשמש לטיולים, צילוומים בתנועה ( כלומר ילד קופץ אם סקייט מדרגוות) וצילומים במועדוני לילה. תודה רבה ואשמח לקבל לתגובות.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום לכולם , אני צריך עזרה ב לקנות מצלמה דיגיטלית עד סכום של 200 דולר. תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים