צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
לאחר שכבר החלטתי לקנות את TZ5 ראיתי שכמעט אין הבדלים לבין TX4 ההבדלים הם: מסך טיפה יותר גדול רזולציה יותר גבוהה ווידאיו HD אף אחד מההבדלים הנ"ל לא משחק אצלי תפקיד. השאלה אם יש עוד הבדלים בניהם והאם שווה להשקיע עוד 200-300 שקל עבור TZ5 ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
אני עדיין מתרגל לעדשה החדשה הצעות לשיפור בברכה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה תוכנה לעריכת תמונות כמו פוטושופ אך חינמית. האם יש אחת שאיכשהו מתקרבת לפוטושופ ואם כן איפו אפשא למצוא? תודה
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מצלמה דיגטלית בערך בקציב של 2000 ומשהו שקל בנתיים ראיתי את ניקון 7900 והיא נראית לי מעולה משיהו יכול לתת לי פידבאק עליה? ולמישהו אולי יש מצלמה אחרת להמליץ שהיא משתלמת יותר במחיר ובאיכות? דבר נוסף אם אפשר גם טיפים קטנים בזיכרון למצלמה בכלליות מי המומלצים לכל מצלמה ומה ההדלים בינהם כי ממש אין לי מושג.
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רציתי להזמין מצלמה PENTAX k7 זו מצלמה חדשה שרק עכשיו יוצאת לשוק... נכון להיום (אני בטקסס וחוזר לארץ בעוד 3 ימים) רק באתר הזה ראיתי שיש אותה במלאי www.willoughbys.com האם מישהו מכיר אותם? האם הם אמינים?
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמצה עד 2000 ש"ח שתהיה כמה שיותר קטנה ו28MM חובה, יש אותה ואחרות לא נראות לי כל כך האמת. הבעיה ששראיתי הרבה מאוד בעיות(פגמים?)איתה כמו רכות בחלק גדול מהתמונה ולא רק בפינות וגם זמני הצילום בחלק מהביקורות(אתרים או משתמשים)גרועים ובחל רשום שהיא מהירה וגם יש הבדלי ציונים גדולים. מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תקציב בסביבות 2500+- (אני מזמין או היום או מחר) אני צריך מצלמה מקצועית! לצלם הכל כולל נופים ואפשרות לזום גבוהה.. שאוכל לצלם חיות בתנועה בלי טישטוש בתמונה ושתיהיה מהירה! הציעו לי בינתיים את ה- Sony DSC-H5 אני לא בטוח לגביה ועכשיו לפני יומיים שלושה אמרת לי לקנות את הfuji s6500 ואני ואחי מתווכחים איזה מצלמה כדי... הסתכלתי ב dpreview והשוואתי ו= Max resolution 2848 x 2136 <3072 x 2304 Click for help Low resolution 2048 x 1536, 1600 x 1200, 640 x 480 <2592 x 1944, 1280 x 960, 640 x 480 Image ratio w:h 4:3, 3:2 = 4:3, 3:2 Effective pixels 6.1 million < 7.1 million Sensor photo detectors 6.3 million < 7.2 million Sensor…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי A520 קלאסית, אבל אני מעביר אותה להורים ומעוניין בדגם חדש. אחד הדברים שאני מחפש אחרי האיכות, הוא כמובן הדקות שלה. עם המחשבה להכניס אותה לכיס של הג'ינס ולא להרגיש. מה דעתכם על ה S5 של ניקון? קראתי עליה ביקורות די אוהדות בחיפושים שונים. מוצעת כרגע למכירה בוואלה שופס ב 1189 ש"ח. כדאי?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המצלמה החדשה ממשיכת ה-A75 ולא ה-A80. למצלמה אין מסך מסתובב, אך היא בעלת 4MP. נוספו 6 אפשרויות צילום חדשות, זום דיגיטלי עמוק יותר,מסך גדול יותר (1.8''), ועוד כמה פיצ'רים. פרטים נוספים באתר הרשמי של CANON אודות ה-A85: http://www.canon.co.jp/Imaging/psa85/overview-e.html [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית חדשה אחרי שהייתה לי התנסות די טובה עם CANON A75, שעברו עליה כמה דברים לא נעימים ולכן אני רוצה לקנות מצלמה אחרת חדשה. התקציב הוא 2100 ש"ח, ראיתי שבתקציב הזה המצלמה החדשה בסדרה CANON A85 נכנסת בול בתקציב אבל קצת מפריע לי הזום הקצר שלה 3X. אמרו לי שיש מצלמות של אולימפוס בתקציב הזה עם זום הרבה יותר גדול, אבל השאלה היא האם שווה ללכת על זום ולוותר על פיצ'רים אחרים שיש בCANON אם בכלל. כל המלצה תתקבל בברכה, שלכם דודי .
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לך איך אני מצלם מאקרו בלי שייצא לי מטושטש ונמרח? אני משתמש בA75.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום בבוקר הלכתי לצלם משהו שתיכננתי לצלם בחופש,ובדרך עברתי ליד שדה חרציות,במקרה ראיתי זבובונים יושבים להם בנחת על החרציות,שלפתי את המצלמה והתחלתי לצלם,יצא מאקרו לא רע,רק החדות ירדה בצורה מעצבנת בגלל ההקטנה. 1/1600 f/4 ISO 50 עבר קרופ http://img115.imageshack.us/img115/5282/img1942eds5uz.jpg http://img239.imageshack.us/img239/3921/img1948eds8ga.jpg
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שמצאתי את בחירת ליבי, צריך גם לדאוג לעזרים השונים. יחד עם המצלמה צריך לרכוש גם (דיגיטלית ראשונה בבית - לא לצחוק): -כרטיס זכרון. -קורא כרטיס זכרון (נדרש בכלל?) - סוללה נוספת (צריך יעודית או שאפשר רגילות?) (שכחתי משהו?) איזה כרטיס זכרון מומלץ (גודל/מהירות/סוג/יצרן) לנוכח העובדה כי המצלמה תשמש גם לוידאו מדי פעם וגם תצלם ב-RAW? כדאי לקנות כרטיש אחד גדול/שניים קטנים יותר? מה הנפח הכי משתלם ביחס לעלות? עד כמה משמעותי מהירות הכרטיס ועד כמה רואים שיפור בביצועים? לגבי הרכישה עצמה: ב-EBAY ראיתי את המצלמה ב-2,000 ש"ח כולל משלוח (כולל מע"מ 2,310). בארץ היא עולה 2,900 ש"ח. מה דעתכם לגבי רכישה בחו"ל ואז קניית אחריות של MACK לארץ? (ראו: http://www.video.org.il/Product.aspx?product…
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
אני רוצה להשתדרג לDSLR אחרי שנים רבות של צילום ב Point-and-shoot אני אוהב לצלם אבל לא מקצוען (מעוניין ללמוד) התקציב גמיש אבל נע מסביב ל1000 דולר לא מעוניין לקנות בארץ לפי מה שראיתי יקר מדי יש לי אפשרות לקנות בסין (לא יודע אם שווה) או באמריקה ממש אשמח אם מישהו יכל להמליץ לי משהו. מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? לפי מה שהבנתי שווה להשקיע בסביבות ה1000$לגוף ועדשה (לא בקיא בתחום הצילום המקצועי אשמך להצעת מחיר משתלמת) האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוסף (עדשות נוספות, פלאש וכו')? לא האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צילום נוסף (עבור מצלמת ה-DSLR)? אם כן, איזה סכום בשנה אתה מתכוון להקצות לכך? לא יודע כרגע האם יש לך…
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
שלום אנשים, ברשות ידידתי מצלמה CANNON SX 120. גם ברשותי מצלמה כזו ואני מאוד אוהב אותה. אני חושב שהיא מצלמה פנטסטית בתחום המצלמות הקומפקטיות. בכל אופן, המצלמה נקנתה לפני כשנתיים ולאחרונה התקלקלה. על כל התמונות ישנם מעין "כתמים שחורים". לצערי הרב, ידידתי לא קנתה את המצלמה מהיבואן הרשמי, אלא מחנות פרטית שמספקת אחריות פרטית, וכמובן שמאותו הרגע ישנן צרות: היא הפקידה את המצלמה בחנות, ששלחה אותה לבדיקת מעבדה בעלות של 50 ש"ח. לאחר בדיקת המעבדה נאמר לה כי הנזק אינו מכוסה בביטוח, זאת משום ש"העדשה דפוקה" [ואני מדבר במובן של -יש מכות על העדשה]. כעת אנחנו בדילמה - האם כדאי שתשחרר את המצלמה מהמעבדות ותלך למקום אחר? [כי ייתכן שאלו עובדים עלינו?] או האם עדיף שתתקן את המצלמה? ברמת העיקרון…
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
מומלץ לראות אותה בהגדלה: http://static.flickr.com/58/183232734_d2ee54df8c_o.jpg
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני עומד לרכוש אותה עוד כמה ימים.... sony dsc-p200? תודה.
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
תגובות? אני לא צלם מומחה או משהו כזה גם אמן פוטושופ אני רחוק מלהיות... צולם בsamsung NV3 הידוע בכינוי הכל חוץ מפלאפון... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
רציתי לשאול מהי הדרך הטובה ביותר לשמור תמונה שצולמה במצלמה דיגטלית ולאחר מכן נערכה. התמונות מצולומת בפורמט JPEG. אבל אני מניח שבכל שמירה לאחר של תמונה ,אני בטח מאבד איכות. אני רוצה לערוך תמונה,לעשות כמה שינויים ולשמור אותה מבלי לדחוס אותה מחדש ומבלי איבוד איכות. יש כדבר הזה ?
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה זמן צילמתי את התמונה הזו עם ה D70 של דוד שלי אצל סבא שלי. הציפור היא תור.. לא יודע איזה בדיוק אני לא מבין בזה בדיוק כמו סבא שלי.. הוא רצה שאני אצלם לו כמה דברים והצלחתי לתפוס את התור בשלבי המראה.. לא הצלחתי למצוא שם יותר טוב לתמונה קצת ערכתי בפוטושופ.. אני מקווה שלא הרסתי....
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום.. הייתי עם כל המשפחה וקנינו היום בבסט ביי FUJI E500+זכרון 128+תיק ב1400ש"ח. בהתחלה רציתילפתוח את הדיון כדי לשאול האם זה כדאי.. אבל 5 דק' עם המצלמה וחיפוש קצר באינטרנט הובילו אותי למסקנה שממש לא כדאי!! (תקנו אותי אם אני טועה) בקיצור ניתן תוך 10ימים להחזיר אותה ולקבל תמורה מלאה(=כסף). אז ככה, התקציב שלי הוא עד 1500. איזה מצלמה בתקציב הזה היא הכדאית והטובה ביותר?? תודה רבה רבה לעוזרים!!!! השימוש הוא שימוש ביתי ולא צילום מקצועי אם כי יכול להיות מצבים שיהיה צריך צילום מקצועי איתה.
-
- 30 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
אני חיפשתי לתומי מצלמה דיגיטלית. והגעתי ל- www.internetshopworld.com המחירים באתר הזה זולים בחצי מהכי זול שמצאתי בארה"ב. א-ב-ל, הם דורשים מינימום הזמנה של 501 דולר. זה מריח רע, יכול להיות שהם אמיתיים? מישהו נכווה איתם? תודה, נ כתובת האתר שוב: www.internetshopworld.com
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
היי, אני רוצה להזמין סופטבוקס + קקטוס ומצאתי חבילה דיי משתלמת באתר בחו"ל : http://www.gadgetinfinity.com/product.php?productid=17270&cat=0&page=1 עכשיו, המחיר הזה הוא דיי אטרטיבי למרות שהחצובה מגיעה ללא תיק נשיאה, אבל בכל מקרה, הבעיה שלי היא עם המשלוח, נרשמתי לאתר ונדהמתי לגלות את הנתונים הבאים תחת סעיף בחירת דרך המשלוח : Delivery method Regular Airmail - 15 days ($45.00) UPS Express - 3 days ($205.50) עכשיו, UPS ברור שאני לא אקח, אני לא יושב על ערמות של כסף וזה לא כ"כ דחוף לי בשביל להוסיף עוד 160 דולר סתם ככה. השאלה שלי היא האם יש עוד מסים שאני אצטרך לשלם בכניסה לארץ על החבילה הזאת ואם כן, כמה? זה חשוב לי מאוד ע"מ לחשב את העלות הכוללת של ההבאה של זה לארץ ו…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-