צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום! אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית כמו שכתוב בכותרת חשבתי על הMinolta Dimage Z3 ולדוד שלי שלי יש את הHP 945 רציתי גם לדעת את היתרונות של המינולטה על הHP כי המינולטה הרבה יותר יקרה ותיתנו לי גם הצעות נוספות למצלמות בתקציב שלי. תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא בטוח שדבר כזה בכלל קיים. האם מישהו רכש את הדגם הזה בארץ לאחרונה ויודע? אם לא קיים באינטרנט אך קיים מודפס, אז אני מחפש להשאיל ממישהו כדי לצלם/לסרוק ב-50 ש"ח דמי עמלה פלוס 50 ש"ח פיקדון. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכלום. יש לי מצלמה מסוג FUJI FINEPIX A303 חיברתי אותה למחשב היום והמחשב לא מזהה אותה וגם המצלמה לא מזהה שהיא מחוברת למחשב. ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר וזה לא עזר, חיברתי אותה לכל USB שיש במחשב וגם זה לא עזר. עד היום היא עבדה ללא שום בעייה. יכול להיות שזה קשור לכך שאמא שלי הפילה אותה בטעות לפני כמה ימים? מה יכולה להיות הבעייה?? בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
*צונזר* ב *צונזר* ש"ח מקבלים מצלמה A75 כרטיס 128 מגה חצובה משלוח עד הבית! לא יאמן... משהו יודע אם יש טריק? נכון שהכרטיס איטי והחצובה בטח לא משהו, אבל עדיין... מחיר סוף!!! והוא יורד פעמיים בשבוע, לא מגזים... יניב
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
ואם אפשר גם לינק מאיפה אפשר לקנות אותה תודה
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
העם המצלמה מסוגלת לצלם במשך יותר מ30 שניות ברזולוצה של 640 על מה שזה לא יהיה, או שזה פשוט מוגבל למצב הזה, לא משנה מה גודל הקטריס?!!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מבין כמעט כלום בנושא של מצלמות דיגיטליות אז בבקשה תעזרו לי.
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עיסקה בשווי 1540 ש"ח הכוללת - A75 + חצובה מתנה, מטען GP בהספק של 2400 "מאעך - Mah" + ארבע סוללות כלולות בהספק של 2400 מעאך + טעינה מ 12v DC בסיוויק + נרתיק מעאפן של SilverLine + כ' זיכרון של סאנדיסק בנפח של 256 מגהבייט + קורא כרטיסי קומפאקט-פלאש USB II. אחת העסקאות היותר משתלמות שביצעתי בחיי.
-
- 42 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
ההתלבטות היא בעיקר בפיצ'רים, ובמיוחד בחדות התמונה (הכי מעניין אותי) מישהו השווה ביניהם? מה עדיף? (המצלמות עולות אותו הדבר)
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המטרות שלי הם להגיע לאיכות גבוהה כאשר אני מדבר ורואה את החברים בארה"ב . אני רוצה תצוגה חלקה !!!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על מצלמה שאני יכול לחבר לפאלם. מכיוון שאני לא מבין בדברים האלה אני גם לא יודע מה התקציב שאני צריך לאחת טובה אז פשוט תביאו כאלה שלא עולות יקר מדי
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
היי חברה. לא מצאתי שום תרד שמדבר ממש על הבדלים ספציפים בין A75 ל A85. בהתחלה רציתי לקנות את A60, אבל מצאתי עבודה במלון בים המלח!! זה אומר שכל המשכורת הראשונה הולכת למצלמה. השאלה שלי היא כזאת: האם שווה להוסיף סכום של 300-400 ש"ח כדי לקנות את הA85 במקום A75? האם יש הבדלים משמעותיים בין המצלמות?...אתם יודעים צילום לילה\נוף\מאקרו וכו'.. תודה רבה ברצוני הפעם לקנות משהו רציני שימשיך איתי כמה שנים נחמדות.
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש כרגע מצלמת וידאו דיגיטלית, הבעיה היא שאני זקוק למעט רקע על כל האופציות שקיימות כדי שיהיה לי מאיפה להתחיל. אם מישהו יכול לתת פה קישור למקום שנותן איזה סקיהר או משהו כזה על המוסים, הפורמטים וכל מה שצריך לדעת לפני שקונים אני אשמח לשמוע. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
האלן יש לי מצלמה HP Photosmart 735 אבל הכמות זיכרון שלה ממש לא מספיקה לי (8 תמונות באיכות הכי גבוהה ) ולכן החלטתי שאני קונה כרטיס זיכרון של לפחות 128 מגה... הסוג כרטיס שאני צריך זה secure digital.. אז ככה אני מחפש משהו שיהיה מהיר (זה מעצבן אותי שצריך לחכות 15 שניות אחרי תמונה כדי לצלם סרטון!!) אבל לא יותר מדי יקר.... הטווח שלי זה 0-250 שקל אבל אפשר לחרוג קצת...(ואם יש גם כרטיס SD די מהיר של 256 מגה במחיר הזה אני ישמח לדעת) אני גר בחיפה ומאוד מעדיף לקנות מחנות 'אמיתית' בסביבה אבל אם יש הצעות טובות מהאינטרנט אז למה לא.... יש פה בחיפה חנות בשם KSP שמוכרת זיכרון secure digital עם 128 מגה זיכרון של חברת A-DATA ב140 שקל.... העסקה הזאת שווה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברצוני לקנות מצלמה - מה שבטוח זה שאני הולך על Canon השאלה שלי היא כזאת: האם יש הבדל גדול בין איכות הצילום בין המצלמות או שרק עניין המגה פיקסלים הוא ההבדל בינהם. אני רוצה לדעת מה אתם חושבים,אני יהנה מA60? היא תצלם בצורה טובה,תמונות חלקות ויפות? ואם משהו יכול לתת לי לינק לתמונות שצולמו עם A65 בלי חידודים ושינויים בפוטו שופ. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום למנהל הפורום ולשאר חבריו. ברצוני לברר הצעות לקניית מצלמה דיגיטלית סטילס. *השיקול העיקרי העומד על הפרק הוא "מקסימום איכות-מינימום מחיר"! *יש להכליל ציוד היקפי ותומך (פרטו הצעותיכן). *התקציב העומד על הפרק 1000-1400 שקלים חדשים... מה הן הצעותיכם?? בברכת מועדים לשמחה, אופיר
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי פול זמן של בדיקות והשוואת מצלמות הגעתי להתלבטות אחרונה בין ארבעת המצלמות האלו: Canon PowerShot S1 IS Konica Minolta DiMAGE Z2 Konica Minolta DiMAGE Z3 (יותר יקרה מהשאר אז להתיחס בנפרד) HP Photosmart 945 (שכרגע לא נראית לי האופציה המועדפת...) איזה מהמצלמות עדיפה בהתחשבות בכל המאפיינים שלה! ולאל התחיל להגיד לי שלאחת יש משהו כזה ולשניה יש את זה... תודה לכל מי שמגיב.. קישור להשוואה: http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=canon_s1is%2Chp_945%2Ckonicaminolta_dimagez2%2Ckonicaminolta_dimagez3&show=all נ.ב. עוד שאלה שמציקה לי, רק למי שמבין... מה קובע את איכות התמונה או משפיע על כך יותר, גודל חיישן ה-ccd או כמות המגה-פיקסלים במצלמה…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מצלמת רשת הכי פשוטה זולה ולא משהו יותר מדי זבלי... רק לדיבורים בשיחות ועידה קצת על הרשת.. זה בשביל סבתא אז לא לקחת קשה מדי וזה צריך לעלות מקסימות 150 שח.. אז לא להתפרע לי על מצלמות ועידה וידאו קונפרנס משהו ב-20 אלף דולר... איזה מצלמה נורמלית אפשר למצוא בכ"כ זול ואיפה יש לי אותה (אני גר בחיפה...)
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
היי חברה, ההורים שלי נוסעים לקאריבים ויש לי 350 דולר למצלמה דיגיטלית איזה מצלמה לדעתכם ( עדיף גם עם כרטיס זכרון ) הכי שווה לקנות ב-350 דולר? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך קורא כרטיסים לכרטיס הזה: http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=169&cID=61&c=27433 חייב שיהיה בלי צורך לחיבור לחשמל (אם בכלל יש כאלה...) ורצוי שיתמוך ב-usb2. אני פשוט בדרכים וצריך להעביר לנגן מסוג iriver h340. שאלה: הכרטיס זיכרון הזה לא דורש התקנת דרייבר כלשהי, נכון? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ! יש לי מצלמת אינטרנט MUSTEK 300A שעבדה כשנתיים מעולה ולפני כמה ימים שאני מפעיל אותה יש לי מסך שחור....או צילום שהוא ממש כהה ואי אפשר להבין כלום מהתמונה...ממה זה נובע ואיך אפשר לסדר את הבעיה? בתודה, אסף.
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שווה משהו? כי יש מצב שאני זוכה בה במכרז בפחות מ1000 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון למצלמה שלי ויש כמה סוגים של כרטיסים ואני לא יודע מה לקחת יש את Olympus Lexar xD256MB ויש את SanDisk XD256MB אולימפוס ו יש גם את Fuji- 256MB (כולם מתאמים למצלמה שלי Finepix S5000) עכשיו השאלה שלי איזה כרטיס לקחת?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לך איך אני מצלם מאקרו בלי שייצא לי מטושטש ונמרח? אני משתמש בA75.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למה קיבלתי איתה רק 16 מגה של כרטיס ? לא אמורים לקבל יותר ? אני ממש לא בקטע של מצלמות פשוט.... מה לקנות ? כרטיס של 64 ? 128 ? ואיזה חברה לקנות ? (כתוב עליו שזה של ) איזה סוג בטריות מומלץ לקנות למצלמה ? זה AA ואיזה מטען .. נ.ב איך המצלמה בכלליות ? סבירה?...
-
- 5 תגובות
- 943 צפיות
-