צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם רציתי לדעת איך אני עושה מהפלאש שלי מאסטר בצילום אלחוטי( שהפלאש לא מחובר לגוף). כרגע אני מצליח לעשות רק בתור סלייב שהפלאש המקורי של הגוף הוא המסטר. הפלאש הוא פנטקס 540 והגוף הוא פנטקס K 20
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מצלמת כיס ,התקציב שלי הוא עד 1300 ש"ח המצלמה תשמש אותי בטיול לצפון אמריקה , כך שנופים ,טבע וארכיטקטורה הן היעדים לצילום שלי (במצב אוטומטי) הדבר שהכי חשוב לי , זה איכות וחדות התמונה , כמה שפחות גירעון וכמה שיותר איכות . זום ואיכות וידאו לא חשובים לי באותה מידה ואני לא רוצה שהן יבואו על חשבון איכות התמונה ( אם הם בנוסף אז בכיף) אני מכיר את החסרונות של התקציב ומצלמות הכיס , אך בכל זאת אשמח לדעת את דעתכם. איזה מצלמה לדעתכם תהנה על הדרישות שלי? נ.ב אשמח לשאול שאלה כללית - כאשר אנחנו מורידים של המגה פיקסל בהגרות של המצלמה , איכות התמונה יורדת?
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
Hi, Just selled my D5000. I'm about to buy a D90 with Nikkor 18-200 lens VR or VR2. Need a recommandation for a good camera shop in Tel-Aviv or center area. How's Camera Mia? Thanks.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך מצלמה טובה במחיר של בין 700 ל 850 ש"ח עם עדשה של 28 מ"מ. אני לא יודע איזה כדאי. המבחר לא כזה משהו. רוב המצלמות הטובות במחירים האלו הן עם 35-38 מ"מ וזה לא כל כך עוזר לי. בכל אופן, אי אפשר לבקש משהו מדהים במחיר הזה, אבל המינימום: איכות טובה מאוד באור יום. איכות סבבה עד "בסדר" בצילום לילה (דוגמא - בלי יותר מדי רעש דיגיטלי עם ISO של עד 400). קומפקטית או סופר קומפקטית. זום אופטי של X3 במינימום. אורך חיים נורמלי לסוללה (עדיף לתיום יעודית). מייצב תמונה אפקטיבי , כלומר שלא סתם דחפו שם מייצב אלא שידוע שהוא באמת טוב (בחיישן או בעדשה... לא באמת משנה). שימושים - חיי משפחה, outdoor וזהו פחות או יותר. אז מה אתם ממליצים. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות חצובה מקצועית ואיכותית. השימושים העיקריים שלי בחצובה הם צילומי לילה כאשר יש צורך לייצב את המצלמה ללא תזוזה בצילום עם עם זמן חשיפה ארוך. עוד שימוש חשוב הוא צילומי וידיאו עם המצלמה שלי למרות שהיא סטילס(יכולת צילום HD), כך שאני מחפש חצובה בעלת ידית שאופן ההזזה שלה הוא נוח וחלק וסיבובים לכל הכיוונים כמובן(רצוי גם למעלה). לגבי גובה החצובה שיהיה סטנדרטי ושתיהיה חצובה המורכבת מחומרים טובים, עמידה טובה וחזקה. משקל בינוני, לא קריטי לי המשקל. תקציב: עד 600 ש"ח + - תודה
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
היי אני מעוניינת לקנות מצלמה לטיולים ולצלום בייתי אני מעוניינת מצלמה עם וידיאו ואיכות HD בתקציב של עד 1000 ש"ח מצלמה קומפקטית יש 2 מצלמות שנשמעות טובות אשמח לחוות דעתכם 1.מצלמה קומפקטית Samsung Pl150 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=758619 2.מצלמה קומפקטית Panasonic Lumix DMC FH25 / FS35 פנסוניק http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=789883 3.Samsung ST700 אם לדעתכם יש מלצמה אחרת שטובה אשמח לשמוע תודה רבה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
מעניין אם עוד מישהו צילם את המאורע...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צילמתי היום האמר צבאי משוריין בטיול בפריחת כלניות בין אשקלון לשדרות http://img222.imageshack.us/img222/5985/img1440es2zo.jpg
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני זוכר שבעבר היה אפשר להשיג מצלמה נורמלית רק ב-1000 ש"ח, בכל היותר זולות היו בעיות בתמונה כמו כתמים סגולים (די דומה לאיכות של מצלמת פלאפון האמת). אז אני חושב לקנות מצלמה למשפחה אבל התקציב די קטן, 1000 ש"ח זה כבר יותר מדי. אני רק רוצה מצלמה שאיכות התמונה תהיה סבירה, יהיה אפשר לצלם וידאו בצורה נומרלית (ולא רק דקה שתתפוס איזה 60 MB), ושהסוללה לא תגמר תוך כמה דקות. אשמח להצעות בנוגע למצלמות משתלמות במחירים זולים שיתאימו לצרכים שלי. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש ברשותי FUJI FINEPIX F10 ואני לא מוצא אפשרות להדביק תאריך לתמונה ! מישהו יודע אם זה בכלל אפשרי ? תודה !
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבא שלי מעוניין לקנות מצלמה, והגיע לקישור הזה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1FCSP550UZ&cfm=C4443208 יש לי תחושה שניתן להשיג "יותר תמורת הכסף", שמעתי שהמצלמות הפשוטות (לא SLR) של אולימפוס לא מומלצות. עם זאת, הוא הדגיש כמה דברים שהוא התלהב מהם במצלמה: - זום אופטי כפול 18. - מסך כמה שיותר גדול. - המבצע - 24 תשלומים. תודה רבה מראש
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי את המצלמה Canon Eos 350D +עדשה שלא באה איתה בקיט (אין לי את הדגם המדוייק כי היא לא אצלי כרגע..) ופלאש חיצוני (כזה שמתחבר למצלמה ופועל על בטריות משלו ). בכל אופן , אני לא מבין גדול במצלמות ולכן באתי לבקש קצת עזרה. בקרוב יש כמה הופעות של חברים שאני ארצה לצלם (הופעות רוק במועדון כזה, שלא הכי קל למתחילים לצלם בהם עם מצלמה כזו) , ורציתי לבקש קצת עצות. התנאים שכנראה יהיו לי הם חושך (+אורות דיסקו כאלו רגילים כמו בהופעות נורמאליות) ועשן מסריח שתמיד דופקים כדי לעשות פוזה על הקהל. דבר ראשון - אבקש לא לצחוק עליי. זו התנסות ראשונית שלי עם המצלמה(בתנאים כאלו) ויש לי קצת זמן להתכונן איתה אז אני צריך קצת עזרה בנושא. כמה שאלות: 1)האם עליי להשתמש בפלאש (חיצוני\פנימי…
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית קומפקטית. כרגע, הפייבוריטית שלי היא ה- tz7 או ה- tz10. הבעייה היא שהבנתי שלפנסוניק אין יבואן רשמי בארץ, ולכן עלולה להיווצר בעיה עם האחריות. השאלה שלי היא, אם אני קונה את המצלמה בארה''ב, איזו אחריות (אם בכלל) אני אקבל? תודה לכל מי שיוכל להאיר את עיניי בנושא.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שהתקלקלה לי הקאנון A610 אני מחפש כעת לקנות מצלמה חדשה דומה מאוד לזו שהיתה לי. בסך הכל הכי חשוב לי שהיא תהיה בעלת מסך מסתובב (vari-angle זה נקרא, אם אני לא טועה) ושתהיה מבית טוב. השימוש הוא כללי מאוד ומיועד לצלם חובבני. המחיר שאני יכול להרשות לעצמי הוא כ - 150$ עם זליגה קטנה אם צריך. אני אוכל לקנות גם בארה"ב. זהו.. אודה לכם מאוד מאוד אם תוכלו לייעץ לי בקניה ! תודה רבה לכולם !
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
http://img300.imageshack.us/my.php?image=18uq1.jpg http://img155.imageshack.us/my.php?image=137vi.jpg http://img300.imageshack.us/my.php?image=111oh.jpg
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
קונה מתנה לאחי לחתונה מצלמה דיגיטאלית, אני צריך המלצה בבקשה שתיכנס לתקציב שלי ואם יש איזה שהיא מצלמה שיש לה אפשרות להחליף עדשות . אשמח לקבל כמה דגמים שאתם יכולים להמליץ לי עליהם תודה.
-
- 8 תגובות
- 741 צפיות
-
-
האם אכן הצליחו פוגי לייצר מצלמה בעלת איכויות ייחודיות של צבע וטווח דינמי? בתמונות נראה שיש להם אכן יתרון משמעותי בתחום הצבע והטווח הדינמי. מצד שני נראה כי יש חוסר חדות וחוסר פרטים בתמונות. האם זה בגלל מגבלת זכרון (רק 6.1 מ"פ)? מעניין לראות חברה שמנסה ליצור מצלמה "מחוץ לעדר" עם דגשים אחרים. האם הצליחו להתגבר על בעיית החדות בדגמים אחרים?
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? 3500 האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוסף (עדשות נוספות, פלאש וכו')? אכן האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צילום נוסף (עבור מצלמת ה-DSLR)? אם כן, איזה סכום בשנה אתה מתכוון להקצות לכך? לא האם יש לך נכונות לקנות מצלמה ו/או ציוד משלים בשוק היד שניה? ישנה אפשרות האם יש לך ציוד קודם ממצלמת DSLR או ממצלמת SLR פילם? אם כן, פרט. יש לי ממצלמות SLR שני עדשות אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בתנאי תאורה חלשים (אולמות אירועים) האם אתה מתכוון לצלם בעלי חיים מרחוק? ציפורים במעוף? חרקים מקרוב? לא האם אתה מתכוון לצלם ספורט? אם כן, איזה ענף ספורט ו…
-
- 60 תגובות
- 9.9k צפיות
-
-
זה ממש דחוף בבבבקשה תעזרו מצלמה FUJI E500 מחיר: 1450 מתנות: זכרון 128 מטען מה אתם אומרםי על המצלמה הזאת??? בבבבבבקשה דחוווווף!!!! חייב תשובה ב10-15 דק' הקרוסות
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעוניין בחוות דעת על SP-550UZ Olympus חוות דעת ב מיוחד בנושא הזמן תגובה בן צילום לצילום. דן
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-