עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by Gritzman,

אני עובד שלב שלב לפי הספר וזה פשוט לא עובד. אני כבר עובד עצות :\ עזרה תתקבל בברכה WINXP PRO בעברית עם SP2 תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by ALE-XtaZi,

דוד שלי מארה"ב שלח לי דרך סבא וסבתא שלי מצלמה דיגיטלית של ניקן עכשיו זה בלי חוברות ובלי כלום ובלי מטען או שנאי של המצלמה אין לי מושג עדין איזה דגם זה כי אני יראה אותה רק בעוד שבועיים בערך כי סבא וסבתא שלי חוזרים יום ראשון ואני בצבא.. האם אני יכול להשיג למצלמה שנאי או מטען בארץ ועם מישהו מכיר תמצלמות של ניקון איך היא והאם צריך בכלל? בתודה גדולה אלכס.

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  3. רציתי לשאול האם מצלמות slr רואים בעינית ממש מה שהעדשה "רואה", כלומר האם אני רואה קודם כל, כל שינוי מהגדרות המכניות שאני עושה לפני הצילום כלומר, האם ניתן לראות תוצאה של מפתח צמצם בדרגה כלשהי לפני שמחליטים לצלם. ושנית האם רואים בשחור לבן והאם באמת שמירת התמונות לכרטיס נעשית באופן מהיר מאוד ? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 984 צפיות
  4. כול פעם שאני מעלה תמונות מהמצלמה למחשב הן יוצאון מצויין אבל ללא תאריך, וכבר השתגעתי כי יש במצלמה תאריך ושעה אבל זה לא מופיע בתמונה, כיצד אני מפעיל את האופצייה שהתאריך ו או השעה יוצגו בתמונה עצמה גם כן?

5. Started by itaim,

יש לי minolta Z2 ויש שם 2 אפשרויות מאוד דומות (אני לא מצאתי הבדלים) גם continuos וגם progressive מאפשרות לי לצלם כמה תמונות ברצף (באותה לחיצה) אז מה ההבדל ביניהם?

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  6. Started by eran57,

יש לי שאלה מה ההבדל בין CompactFlashTM (CF) card (Type I and Type II) והאם יש דגם של חברה מסוימת שעדיף לקנות שמעתי על SANDISK

• 6 תגובות
    • 983 צפיות
  7. Started by tehnodrom,

זכיתי במצלמה olympus c-160 עכשיו קיבלתי עם המצלמה כרטיס זיכרון 16 מגה ועוד כרטיס 256 הכרטיס 16 מגה הוא של החברה עצמה והוא מתחבר לי אבל השני ארוך מידי ולא נכנס עד הסוף.... יכול להיות שהוא לא מתאים? (הכרטיס בצבע כחול כזה חברה PQI)

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  8. Started by gili222,

שלום שמי גילי ואני מחפש להעביר חומר מצולם ממצלמה למחשב וזקוק לכרטיס FIREWIRE אבל אני לא מבין בזה כ"כ ורציתי לקבל מידע מדוייק על הכרטיס, מחירו והחברה שכדאי לקנות ממנה תודה מראש על העזרה

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  9. Started by PhP dUdE,

סוכריה ושקית במבה ילדים למי שמנחש איזו מצלמה זו(Not The A-85) http://www.warpants.co.uk/hostserv/100_0035.JPG הרגל הסקסית שלי: http://www.warpants.co.uk/hostserv/100_0040.JPG אני מבקש לא להביא עליה ביד אה והפוסטר שתלוי לי בחדר,לא נשכח: http://www.warpants.co.uk/hostserv/100_0030.JPG

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by ben_sh090,

שלום רצית לדעת אם אני צריך לקנות מאם לכרטיס זיכרון שלי... במה זה עוזר? והאם באמת צריך את זה? ??? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 973 צפיות
  11. אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית, לאירועים משפחתיים וטיולים בטבע. הייתי רוצה שיהיה לה גם זום טוב, ושאיכות התמונות תהיה טובה. אני לא ממש מכיר מחירים של מצלמות אז אני לא יכול לתת תקציב, אבל אני לא רוצה שהמצלמה תהיה יקרה , אלא יותר ממוצעת, ואם תוכלו לתת לי טווח מחירים של מצלמות דיגטליות זה יהיה בכלל נהדר.

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  12. Started by gggilad13,

יש לי ניקון קולפיקס 5200 שנרכשה לפני לא הרבה זמן... לא יצא לי לצלם איתה יותר מידי אבל כמעט כל התמונות שאני מצלם יוצאות ממש מטושטשות! אני לא מבין למה...ניסיתי לשנות כל מיני מצבים אבל זה לא משפר בהרבה את האיכות.... מישהו יכול לעזור... ???

• 28 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by ben_sh090,

שלום אחים שלי אני רוצה לקנות מצלמה חדשה.. Canon A85 ורציתי שתביאו לי מחיר לגביאה.... שיהיה כלול הכול.. כרטיס זיכרון 256 אחריות 3 שנים של קרט וכו' במחיר הכי נמוך שתמצאו... תודה לעוזרים... אתם חושבים שכדי לי לחסוך כמה מאות שקלים ולקנות את ה75a?? אם כן תנו לי גם הצעה של 75a תודה רבה...! ;D ;D

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by ^GunX^,

היי לכולם , יש לי מצלמה דיגטלית HP photosmart 720 , ורציתי לקבל ממכם המלצה לכרטיס זיכרון מסוג SD. אני לא צריך יותר מ128 , אני רק צריך שהמחיר שלו יהיה סביר וגם שהאיכות שלו תהיה יחסית בסדר. תודה.

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  15. Started by chris_u16,

בתקציב של עד 1200ש"ח ואפילו פחות. התקציב אינו יכול להמתח בשום אופן כבר מתחתי אותו למקסימום שאני מוכן לשלם, בהתחלה חשבתי על לקחת A60 מחודש ואני עדיין שוקל אפשרות זו, במקרה הזה יש הפרש מחיר דיי גבוה בין מחודש לחדש, האם כדאי לקנות מחודש במידה ויש הפרש מחיר גבוה? אבל השאלה החשובה ביותר זה האם יש אלטרנטיבות יותר טובות מהA75 במחיר הזה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by ben007,

היי חברה, ההורים שלי חזרו מחול והביאו לי מצלמה ;D, עם: סוג: קומפקטית 5 MP 3 זום אופטי 2.6דיגיטלי מסך: 1.8 ( 85000 פיסקלים ) אפשרות לצילום וידאו עם סאונד (30 FPS ) בטרייה: CR-V3 and AA כרטיס זכרון: SD זכרון פנימי : 11 MB תוכנות שבאות איתה : acdsee, quicktime מחיר : לפי האתר, נמכרת בפחות מ- 300 דולר, אני קניתי ב-260 תמונות שלה: (מצטער על האיכות, עדיין webcam \: ) תמונות שצולמו איתה : המצלמה ממש חדשה, לא ראיתי אותה בארץ וגם לא אצל סטיב מה אתם אומרים? יכולה להתחרות ב- A95 או ב- S500 ?

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  17. Started by Fertilizer,

מה אתם אומרים http://www.geniusnet.com.tw/product/camera/p533.htm שווה 250 שקל? זה הגיוני?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by almogas,

שמעו חי נוסע בעוד כמה שבועות לטיול בחוץ לארץ והוא צריך כך.. מצלמה דיגיטלית טובה עם זום שיהיה איכותי וטוב אמ בקיצור מצלמה שתיהיה איכותית וטובה.. בשביל טיול הוא מוכן לשלם עד 1400 אז תנו הצעות למצלמות ומה אתם אומרים על a70 של קנון?

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  19. Started by eran57,

שלום לכולם מישהו יכול להמליץ לי על מצלמה דיגיטלית קומפקטית קטנה שיש בה גם את רוב הפרמטרים של מצלמה מיקצועית מה שחשוב לי שהיא תהיה קטנה,המחיר לא חשוב לי

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. חשוב שיהיה לה זום אופטי לפחות X15 שתהיה קטנה ונוחה ועם אפשרות לצילום סטילס על כרטיסי SD... חשבתי על ה PANASONIC PVGS12 איך היא? תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  21. Started by jeyjey,

http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=2011542 המכירה נסגרת עוד כמה דקות ולא נראה לי שהמחיר יעלה בהרבה...

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  22. Started by arkady,

כן תראו . אני קונה מצלמה דיגיטלית ליום ההולדת שלי (בעצם מקבל :<) אז ככה ההורים שלי נתנו לי תקציב של 1700-2000 שקל למצלמה דיגטלית אבל יש לי כמה דרישות: 1) מצלמה עם איכות תמונה טובה (נגיד 4 מיליון מגה פיקסל) 2) אני צריך גם: זיכרון, סוללות (נטענות/רגילות) 3) הכל מחנות אחת (באינרטנט) 4) גודל לא יותר מדי ענקי (נוחה להחזקה) 5) בבקשה תביאו לי לינקים למה שאתם אומרים תודה מראש. ארקדי :-*

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  23. ובהמשך לשאלה אני מעוניין לרכוש מ- Camera4Less את הקנון A95 והמחיר שלהם יחסית נמוך משמעותית משאר החנויות. למי שהיה נסיון קודם אם החנות איך השירות והאחריות שלהם? האם הם אמינים ? וכיצד ניתן לדעת אם המחיר הנמוך לא נובע מכך שהמצלמה מחודשת. תודה. http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=393&cID=30&c=91947 עריכה: ביצעתי חיפוש וראיתי שהחנות הנ"ל לא מוכרת מצלמות מחודשות אם כך אשאך איך השירות והאמינות שלהם.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by mikitur,

למי שיש מצלמה להציע לי עד 4000 ש"ח שישלח לי לאימייל הודעה mikitur@netvision.net.il

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  25. Started by yossibra,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות כרטיס זיכרון למצלמה 256MB אך לפי מה שהבנתי שבמצלמות הקומפקטיות המהירות של הכרטיס לא משמעותית ורציתי לדעת האם גם כרטיס איטי X4 גם כן לא ישפיע ואיך בדיוק עושים את החישוב, מכפילים בכמה?? דרך אגב שמתי לב שעל הכרטיסים של סנדיסק הרגילים לא מצויינת המהירות אז איך אני אמור לדעת את המהירות (או שזה כבר סטנדרט) ודבר נוסף שרציתי לדעת מה טווח המחירים היום

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים