עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. האם זה אפשרי? מצלמת קאנון A530...

• 7 תגובות
    • 966 צפיות
  2. היי, אני שוקל לקנות את הA75, (אחי עדיין רוצה לקנות את ה3100.... אבל נסתדר בסוף). בכל מקרה, רציתי לדעת עם יש אפשרות להשתמש במצלמה בתור מצלמת רשת לוידאו זורם באיכות נמוכה... ואיך...

• 8 תגובות
    • 5.6k צפיות
  3. Started by bad-sector,

יש לי חבר שמשתמש במצלמה שלו להעביר קבצים ממחשב למחשב והכל... אצלי ה XP נותן רק אופציה של תמונות - איך אני יכול לשנות את זה ככה שאוכל לאכסן גם מידע במצלמה ? תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  4. מעוניין להעלות קבצי word למצלמה f31fd ולא מצליח רעיונות ?

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  5. ברור שלצורך הדפסה אין שום תחליף למצלמת stills יעודית ,השאלה היא האם לצורך צילום וצפייה על מסך המחשב ניתן להסתפק במצלמת mini-dv עם 800,000 pixel 0.8 MP ? השאלה באה על רקע הירידה הדרסטית שחלה במצלמות mini-dv סטנדרטיות שעד לא מזמן ניחשבו איכותיות מאוד ועכשיו ניראות מיושנות מאוד מול מצלמות 3ccd ובעיקר מול מצלמות hd defnition high יתרון נוסף משמעותי שיש במצלמות mini-dv לעומת מצלמות stills הוא הזום האופטי הגדול של 33 שאי אפשר למצוא בשום מצלמה דיגיטלית (ואני לא מדבר על slr עם עדשות שצריך משכנתא על מנת לקנות אותם ). יתרון נוסף הוא הכמות האינסופית כמעט , של תמונות stills שניתן לצלם על גביי קלטת ה-mini-dv (הקיבולת של קלטת mini-dv היא ( 13 GB לעומת קיבולת …

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  6. מכיוון שאני חדש בכל הקטע של צילום אני אשאל שאלות אולי דביליות לחלק מכם אבל תסלחו לי (כאמור חדש וגו')... השאלה בכותרת, קראתי שזה קשור איכשהו לעומק השדה שהמצלמה תופסת, מישהו יכול אולי לעשות לי קצת סדר בנושא?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by benor,

אוקיי, יש לי מצלמה דיגיטלית Canon A80 ועדשה של מצלמת רפלקס ישנה Canon AE-1. יש משהו שאני יכול לעשות עם העדשה שלה? חשבתי על מאקרו, זה אפשרי? זה לא עלול לגרום לי לנזק למצלמה? תודה. זאת העדשה: http://www.mir.com.my/rb/photography/companies/canon/fdresources/fdlenses/50mm.htm#f1.8

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  8. Started by דניאל י.,

היום הגיע אלי הפלאש שקניתי -SONY F42AM, אין לי יותר מדי ידע בצילום עם פלאש חיצוני, אז רציתי לשאול: בחוברת ראיתי שיש אפשרות לצלם עם הפלאש בצורה אלחוטית, הם כותבים שצריך לכוון את המצלמה למצב אלחוטי, ולא מצאתי אפשרות כזאת בתפריטים. אני עם SONY A350, מישהו יודע? אגב, יכול להיות שצריך מתאם כלשהו? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אני לא יודע האם זה הפורום הנכון, אבל רציתי לדעת האם אפשר איכשהוא להשתמש במצלמה זו כמצלמת אינטרנט.... אני ניסיתי לשחק עם זה קצת אבל זה לא עזר... האם מישהוא יודע דרך שאפשר לעשות זאת?? תודה

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  10. אז ככה, בנוסף לכל הקיט שיש לי היום נשארתי עם הSB28 שקניתי יד שניה בשביל הפוג'י בזמנו ועדיין לא הצלחתי למכור. לאחרונה התחלתי להתעניין באילתור סטודיו, ואז עלתה לי השאלה הבאה : האם קיימת אפשרות להציב את הSB28 על חצובה מיוחדת, עם מתאם שייתן לו יכולות אלחוטיות ( או שיש לו כבר כאלה ואני לא יודע? ) ולהוסיף מטרייה או soft box להשתמש בו בנוסף לSB800 שיש לי?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , מישהו מכיר עורך EXIF טוב שניתן לשנות בוא את השדה של Date Picture Taken ? יש לי בסביבות ה-500 תמונות מעורבבות מ-3 מצלמות , הבעיה שהייתה רק מצלמה אחת מכוונת. אני צריך להעביר קדימה שעה אחת (ודקה )ביתר התמונות משאר המצלמות. מצאתי תוכנה שאפשר לשנות את השדה , אבל צריך לעבור קובץ קובץ וזה יהיה מטורף לעשות את זה.... :s05: שורה תחתונה: אני מחפש תוכנה לשינוי EXIF לכמות גדולה של תמונות (להעביר שעה אחת ודקה אחת קדימה בתמונות) . מישהו מכיר תוכנה כזאת?? תודה !

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  12. אני צריך להעלות כמה מאות תמונות לאינטרנט וזה לא ריאלי לעשות לכל תמונה RESIZE בנפרד..

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום, רציתי לדעת כיצד אני משנה את מהירות הצמצם של המצלמה שלי - Canon IXUS 40, תודה רבה מראש, אופיר

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  14. Started by n_aviv1,

אחרי ניסיון לא מוצלח עם מצלמת פוקט ישנה של קנון ועוד 2 של אולימפוס הוחלט להשתדרג לDSLR ולחזור לעדשות המסורבלות שמפיקות איכות. ככל הנראה EOS 550D היא היורשת העתידית. השאלה היא אם שווה להשקיע בעדשה חדשה או שהעדשה הישנה תתאים? מדובר בעדשת 28-90mm וכתובה עליה מין אות כזו (כמו O עם קו שחוצה אותה) ואז 58mm. מה כל האותיות והמספרים האלה אומרים? והאם היא תתאים מבחינת התושבת? אם הבנתי נכון, יש בעיה בעדשה שמתאימה למצלמות עם פריים "חתוך" על פריים מלא. האם יש בעיה להיפך? כי פילם זה בעצם סוג של פריים מלא אם אני לא טועה ואני הולך לשים אותה על מצלמת APS-C. תודה מראש ;D [br]פורסם בתאריך: 21.03.2011 בשעה 12:47:57 אני אשאל את השאלה בקצת יותר ספציפיות: איך אני יודע אם העדשה הנ"ל (ד"א כנר…

• 27 תגובות
    • 5.6k צפיות
  15. Started by sh_idan,

שלום לכולם ! קיבלתי מצלמה חדשה מסין, והבעיה היא שהכל שם בסינית! איך משנים את זה לאנגלית ?? חיפשתי עידכון קושחה למצלמה ואין. אגב המצלמה היא של סוני דגם cyber shot dsc w-80 תודה !

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by sgt_flippy,

איך אתם משפצרים את המצלמה שלכם? (שמים מדבקה של סמיילי על הלחצן או צובעים את הרצועה במשהו מגניב)

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. מישהו יודע על חנויות אינטרנטית מומלצות שמדפיסות תמונות ושולחות בדואר? יתרונות/חסרונות, איכות, מחירים וכו' רצוי משהו שיש לכם ניסיון איתו, לא תוצאות מחיפוש בגוגל - את זה אני יודע לעשות לבד... תודה

• 3 תגובות
    • 3.3k צפיות
  18. Started by spitzi,

היי, אני מעוניין לשכור מצלמת וידאו HD עם איכות תמונה וסאונד מצוינות למשך יום, לצורך צילום טקס סיום בבה"ד 1, בשבוע הבא בשעות אחה"צ. יש המלצות או הצעות ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Decktor,

תמונה שצילמתי לפני שתי דקות עוד מעט אני יוצא יחד עם אשתי למסע צילומים נרחב בתקווה שעד אז השלג ייתפס יותר טוב.

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by dsane,

כל תגובה תתקבל בברכה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  21. Started by HORADRiM,

Mount Mee, אוסטרליה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  22. Started by Stingray,

תמונות מהיום,לפני כשעה קלה. שום עריכה חוץ מהוספת מסגרת לבנה לכל תמונה (ואחת אפורה).

• 8 תגובות
    • 903 צפיות
  23. שלום רב, מחפש מצלמת כיס בדגש על וידיאו HD חשוב שיהיה הרבה זמן להסריט וסוללה טובה! איך אלה: Sony MHS-PM5 CAMILEO SX900 תקציב: בסביבות 600 + תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by zivf2,

שלום פורום צילום עוד ארבעה ימים יש לי יום הולדת וחשבתי אולי לקנות את Minolta Z2, הייתי אולי הולך על Z3 איך היא יקרה לי מדי בקיצור, מה דעתכם על ה-Z2? יש כאן מישהו שיש לו אותה? אם כן, אז אפשר אולי מבט כללי על המצלמה (חסרונות ויתרונות) תודה רבה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 872 צפיות
  25. אני מחפש מצלמה קטנה ככל שתיהיה , אבל תיהיה על סוללות AA כי אני צריך אותה לטיולים. זמן תגובה מהיר שלא תיהיה עדינה מידיי , בכל זאת היא לטיולים. אין לי צורך שהיא תיהיה 7 מגה פיקסל , אפילו 5 יספק אותי מאוד אין לי בעיה שהיא תיהיה אוטומטית לחלוטין , אני לא מתכוון לשחק עם כל האפשרויות צילום חשבתי על A610\ A620 , אך ראיתי אותה והיא פשוט גדולה פיזית, אז היא ירדה לבנתיים מהפרק. ראיתי גם את Panasonic DMC LZ2 שהיא מתאימה מה יש לכם לומר עליה? טובה? איזה עוד מצלמות אתן חושבים שיתאימו לי ? התקציב הוא עד 1500 למצלמה תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 773 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.