עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by em28,

ביררתי לגבי קניית מצלמה קומפקטית (קנון SD400/IXUS50). ומצאתי אותה כחדשה במחירים של 1700-2500 ש"ח. במקביל , קיבלתי הצעה שלא הצלחתי לסרב לה של מצלמה מאותו דגם ב-1000 ש"ח. אמה מה ? המצלמה מחודשת... מה זה אומר ? עפ"י החנות (פוטו ניסים, י-ם) יש אחריות ל-3 שנים ,אבל לא אצל היבואן הרישמי (קרט) אלא אצל חברה בשם 4H. על פניו , חוץ ממדבקה על המצלמה ועל המארז, לא מצאתי סימנים לבעיות במצלמה. דעתכם ?

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  2. איך מצלמת הוידאו הזו?

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  3. Started by pini240,

צולם בפוגי 9500 אשמח לקבל תגובות תודה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  4. אני צריך מצלמה לצילומים דיי בסיסיים כמו צילום מאוטו נוסע וגם לא צריך רזולוציה גדולה, מה הכי זול שאפשר להשיג משהו כזה ? תודה

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  5. היי חברה, לרגל הולדת ביתי הראשונה שצפויה בימים הקרובים, אני רוצה לקנות מצלמת וידיאו דיגיטלית. מכיוון שזה תחום חדש לחלוטין בשבילי הייתי מעוניין בהמלצות וכן דגשים על מה לא להתפשר ומה לא צריך. המחיר בכותרת הוא כיוון כללי אבל לא צריך להשתולל כי אני צריך לקנות את זה בסופו של דבר. תודה מראש

6. Started by x-amin,

"לשימוש רציני.. אני מאוד אוהבת לצלם ואני רוצה מצלמה שתיתן לי איכות של תמונות טובה, פיקסלים גדולים זום טוב" זה בשביל ידידה וזה הפירוט שלה אז..אשמח לקבל המלצות ואם מישהו יודע על חנויות טובות לצילום באיזור באר שבע

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  7. Started by ik_86,

היה לי משעמם אז צילמתי...

8. Started by aquarius,

זה בהמשך לתארד הבא http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=152228.10;topicseen האם לדעתכם בדיקות של קרופים של 100 ו200 משנות או לא

9. עם זום אופטי של X20 לפחות ויכולת צילום סיטלס סבירה ורצוי קומפקטית ככל הניתן בתודה מראש יובל

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  10. שלום אני מחפש לסבא שלי מלמה קומפקטית, קטנה ודקה שנכנסת לכיס. מסך גדול יחסית 2-2.5" אחריות ל-3 שנים או יותר. כמה שיותר איכותית שאפשר למצוא בשוק עד 1200 שקל. תודה.

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  11. Started by dsane,

יש דרך לסדר את העיברית בתוכנה הזו? היא יוצאת הפוכה משומה

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  12. Started by RainCheck,

1. בחלק מהאתרים מצויין כי סוגי הכרטיסים האפשריים למצלמה זו הם SD ו MMC, ובחלק מהאתרים כתוב שאפשר גם SDHC, מישהו יודע מה באמת אפשר/אי אפשר ? 2. בגדול, מה ההבדל בין MMC, SD ו SDHC, ומי מהם עדיף ? 3. אני מעוניין לרכוש כרטיס של בין 4GB - 16GB, ע"מ שישמש אותי לטיול ארוך (יש לי כרטיס לש 1GB לגיבוי), איזה סוג כרטיס כדאי לבחור, ובאיזה נפח (מבחינת עלות תועלת) ? 4. אוכל לרכוש בניו יורק במקום בארץ, האם יש פער מחירים גדול, ועדיף לעשות זאת ? תודה !

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  13. Started by yaloner,

שלום לכולם, מחפש מצלמה קומפקטית עד 700 ש"ח (אם אפשר 600 אז עדיף). המצלמה מיועדת לאדם מבוגר ולכן אלו הנקודות החשובות: גודל תצוגה (מסך LCD) כמה שיותר גדול ידידותית למשתמש איכות תמונה הוא בדיוטי פרי עוד יומיים, אז אם ידוע על דגם שגם יש שם במחיר טוב זה יהיה אחלה (אני יודע שכבר מזמן לא תמיד יותר זול בדיוטי) תודה לכולם

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  14. יש לי בעיה כאשר אני מנסה להעביר תמונות מהמצלמה למחשב אני נתקל בבעיה, כשאני מחבר את המצלמה המערכת מודיעה לי שחוברה חומרה חדשה (canon a630) , לאחר מכן הוא מפנה אותי לאשף חומרה חדשה, אני מנסה להתקין והמערכת מחפשת את הפריט לאחר מכן היא אומרת לי להכניס את הדיסק של XP וללחוץ על אישור. אין לי מושג איזה דיסק הם רוצים, המערכת דורשת ממני להעתיק קבצים מתוך כונן F . והפעולה נכשלת יש לצין שבעבר הצלחתי להעביר תמונות למחשב. מה הבעיה לדעתכם?

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  15. Started by g2a2l2,

שלום רציתי לדעת האם יש מתאם firewier ל usb חיצוני כי אין לי מקום לכרטיס בנייד לחיבור מצלמת וידאו למחשב ואם כן איפה אפשר לקנות

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  16. שלום לכולם, אני מעוניין במצלמה דיגיטלית עם הנתונים הבאים (או משהו מאוד קרוב לכך) : עד 2200 ש"ח . 7 מגה פיקסל. זום אופטי X10 . זיכרון של מינימום 512MB . ושתהיה אפשרות להכניס למצלמה כרטיס זיכרון שאני אקנה בנפרד של 1GB ,כלומר שתתמוך באפשרות הזו. שיהיה ניתן לעשות גם תמונות וגם וידאו דיגיטליים. איכותית ויצרנית וחנות מוכרים . עכשיו אלה לגבי דגם מסוים שמצאתי : olympus sp 510 - יש לו זום אופטי כפי שרציתי,יש לו מגהפיקסל כפי שרציתי,וזיכרון מינימלי כפי שרציתי,והוא מתאים לתקציב . השאלה היא האם ניתן להכניס שם כרטיס זיכרון שאקנה בנפרד שישמש בעצם "מחסנית" זיכרון נוספת למקרה שזאת שבאה עם המצלמה תיגמר? זאת השאלה העיקרית...אשמח לתשובה , תודה.

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  17. יש לאח שלי יום הולדת, וזה התקציב. הייתי רוכש לו את ה F20 שהחלטתי לרכוש לעצמי, שכן אני משער שהיא הדבר הטוב ביותר ב 850 ש"ח, אך היא לא במלאי והיום הולדת היום. האם יש לכם המלצה על דגם טוב בסכום הזה? שאלת אגב: camera4less טוענים שהם ממתינים ליבוא מחו"ל והם מתחייבים על 21 ימי עסקים. מניסיונכם, הם יכולים בכלל להבטיח דבר כזה? ראו מקרה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=232645.0. אחרת ארכוש לעצמי (לא לאחי) את ה F31 שנמצאת במלאי מיידי.

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  18. # מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? רק מצלמה 700-1200 שח עדיף כמה שפחות # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם תנאי תאורה חלשים # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). # האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. - ללא חצובה # האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד 1200 ש"ח לפלאש חדש. לא # האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה …

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  19. Started by Lethal_Acid,

שלום רב, אני מחפש תוכנה לא מסובכת לעריכת תמונות: הוספת מסגרת, חתימה, משחק עם הצבעים וכו'. אשמח להמלצות, תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  20. Started by Peri228,

שלום , אני מחפש מצלמת P&S בתקציב של כ 1500 שקל , ללא כרטיס זיכרון\סוללות\נרתיק וכו' ... המצלמה תשמש למגוון מטרות - אבל בעיקר תצלומי אנשים (ביום ובלילה, עדיף ללא פלאש) ונופים (אין צורך בעדשה רחבה ..) . הדבר הכי חשוב הוא שאני לא אצטרך להתעסק עם זמני חשיפה , מהירות צמצם וכאלה , בשביל להשיג תמונות טובות . תודה מראש ...

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  21. רכשתי מצלמת וידאו דיגיטלית של Canon FS100 עם כרטיס פלאש של 4GB. רציתי לדעת כמה זמן לערכתכם אפשר לצלם על 4GB ? אני יודע שהיום הכרטיסים האלו זולים מאוד ואפשר להשיג נפחים גדולים יותר.

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  22. Started by shlomom,

שלום, אני מעוניין לקנות בעתיד הקרוב מצלמת ווידאו לשימוש כללי, ילדים טיולים מסיבות. התקציב בערך 3000 או באיזור 500$ בארה"ב מה אתם ממליצים, האם יש כל מיני פרמטרים שיש להתחשב בהם שקונים מארה"ב (תאימות וכו')

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  23. חיברתי ממחשב שאין לו את התוכנה ועם כבל שדומה למצלמה שלי(ממצלמה דיגיטלית אחרת..) זה לא עבד. באתי לחבר במחשב שלי שיש בו תוכנה ועכשיו גם אצלי זה לא עובד. רוב הסיכוי שעכשיו זה לא עובד בגלל זה.. מישהו נתקל בזה? ניתן לתיקון? מה אפשר לעשות? תודה

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  24. שלום רב אחי הקטן משחק כדורגל בקבוצת נוער של איזה מועדון ואבא שלי רוצה לצלם את המשחקים שלו[אתם יודעים.. למכור בהרבה שהוא יהיה מפורסם ]. התקציב הוא בערך 3000 שקל... יש מצלמת וידאו שמתאימה לצרכים האלה? כמובן שהיא צריכה גם להתאים לכל דבר אחר כי קשה לי להאמין שנצלם בה רק משחקי כדורגל. חשוב לציין שהמשחקים מתקיימים בשעות הבוקר והצהריים שהשמש חזקה האם הסרט יצא ברור בתנאים כאלה? תודה מראש, אבי.

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  25. Started by MODI,

אל תרדו עלי יותר מידי זאת הפנורמה הראשונה שלי וזה היה בלי חצובה צולם בCANON 350D

• 0 תגובות
    • 695 צפיות

דיונים חדשים בפורומים