צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש לסבא שלי מלמה קומפקטית, קטנה ודקה שנכנסת לכיס. מסך גדול יחסית 2-2.5" אחריות ל-3 שנים או יותר. כמה שיותר איכותית שאפשר למצוא בשוק עד 1200 שקל. תודה.
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות בעתיד הקרוב מצלמת ווידאו לשימוש כללי, ילדים טיולים מסיבות. התקציב בערך 3000 או באיזור 500$ בארה"ב מה אתם ממליצים, האם יש כל מיני פרמטרים שיש להתחשב בהם שקונים מארה"ב (תאימות וכו')
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
האם ניתן להדפיס תמונה שצולמה ב8 מגה פיקסל לגודל של 80 על 60 ס"מ? אם צריך להגדיל את התוכנה במחשב,איך הכי כדאי לעשות את זה בשביל לקבל את התוצאה הטובה ביותר?
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני צריך אותה לצילומים כלליים; בעיקר אנשים, נוף או וידאו פה ושם. לאחר עיון בפורום, מתלבט בין A710, R4, A700, FX07 ו-F30. הבנתי שהחיסרון העיקרי של ה-F30 הוא הזום. עד כמה הדבר משמעותי? מהי המלצתכם? תודה לכל העונים.
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
# מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? רק מצלמה 700-1200 שח עדיף כמה שפחות # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם תנאי תאורה חלשים # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). # האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. - ללא חצובה # האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד 1200 ש"ח לפלאש חדש. לא # האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה …
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
תודה
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
חשבתי על, Canon PowerShot G9 מה אתם אומרים? כדאי לקנות, או שיש מצלמה טובה יותר במחיר הזה, או בקצת יותר..?
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
אני זוכר שעם המצלמה שלי,Canon PowerShot A620 הצלחתי פעם להגדיר אותה כמצלמת אינטרנט וזה עבד. אבל עכשיו כשאני מנסה אין לי אפשרות לבחור בה כמצלמת אינטרנט במנסג'ר. כנראה שהדרייבר נמחק לי,ובכל מקרה אני לא מוצא את הדיסק. מישהו יכול להסביר לי למה אני לא יכול? אם זה הדרייבר אפשר בבקשה לינק לדרייבר?אני לא מוצא בתודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום,האם ניתן לצלם תמונות מאקרו במצלמה כמו fuji a500 ?,כל המצלמות של פוגי הקטנות שוות לתחת שמתי לב עם ניסיון של כמה... ולמישהו יש מדריך או שיכול להסביר לי בקצרה איך מצלמים מאקרו? תודה ושוב תודה
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמת וידאו דיגיטלית בסביבות ה 2000 ש"ח אני מיטלבת בין Mini-DV לבין DVD-RW , מיצד אחד DVD יותר נוח , אבל על קלטת של Mini-DV אפשר לצלם 60 דקות לעומת 30 על דיסק של 1.4 גיגה גודל חיישן 1/6" , מעדיף כמובן 1/3" אבל אני לא בטוח שיש מצלמות שניכנסות לתקציב הזה. יש אפשרות לחריגה.
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש תוכנה לא מסובכת לעריכת תמונות: הוספת מסגרת, חתימה, משחק עם הצבעים וכו'. אשמח להמלצות, תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי הרבה תמונות להעלות ובפייסבוק אפשר רק עד 60 תמונות ויש לי יותר, בערך 200 תמונות. האם יש אתר טוב שאפשר להעלות אליו?
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לפני שבוע קניתי אחרי תקופה ארוכה מצלמה finepix 9500 אני יודע שכולם אומרים שהיא קשה וכל מני דברים כאלה כי אין לי ביכלל ניסיון עם צילום אבל יש לי קליטה מהירה אני בטוח שאני יסתדר אם יש לכם עצות (חוץ ממה שכתוב בסטיקי כבר קראתי אותו) אז זה המקום אני במשך השבוע בעזה או בגבול הצפון אז כנראה שאני יעל תמונות סוף שבוע הבא
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי מצלמת פאנסוניק FX07 ...צילמתי תמונות בתוך חדר חצי מואר מרחוק הן יצאו מצויין- כשמגדילים/מתקרבים...יש רעשים האם עדיף אופצייה של ISO אוטומטי האם עדיף לא לעבור את ה 400 ? ביכלל - מה האופציות לכל מצב = פנים וחוץ רצוי מדריך שאפשר ליקרוא = אם אתם מכירים תודה
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
היום צילמתי כמה תמונות בשלג וגיליתי ששתיים מתוכן נהרסו, אחת בכלל לא קריאה והשנייה יצאה ככה: עכשיו אני לא יודע אם זה שהכרטיס זכרון דפוק (סתם כרטיס), המצלמה דפוקה, או שפשוט בטמפרטורות האלה קורות פשלות... הכרטיס והמצלמה שניהם בני חודש ולא אמורה להיות לי בעייה עם אחריות.
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מצלמת אינטרנט והיתי מעונין לדעת על מה אני צריך לבדוק במפרט שלה כדי להבחין אם היא תיתן תוצאות טובות או פחות טובות תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום... לפני שנה וחצי בערך קניתי את ה canon ועכשיו סתם בא לי להשתמש בה כמצלמת רשת. רציתי לדעת האם זה אפשרי? אם כן, אז איך? תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם, מקווה שההודעה בפורום הנכון ושהחבר'ה פה מבינים גם בוידאו ולא רק בסטילס.. מבקש המלצה לקניית מסרטת/מצלמת וידאו דיגיטלית לפי הפרמטרים הבאים: (אין לי ניסיון בכלל עם מצלמות וידאו דיגיטליות וגם לא יותר מדי עם סטיילס, בקיצור הבנתם) 1. צילום וידאו באיכות טובה עם סאונד 2. יכולת לצלם סרטים עד חצי שעה לפחות 3. נוח למשתמש, אינטואיטיבי 4. קלות עריכה של הסרטים במחשב 5. זום אופטי טוב אבל לא צריך להתפרע 6. אפשרות להרכבה על חצובה 7. הקניה תתבצע בארה"ב, ועדיף חברה מוכרת ואמינה 8. עדיפות למסרטה דיגיטלית, ולא למצלמה דיגטלית רגילה עם יכולות וידאו ניסיתי להגדיר כמה שיותר טוב את הצרכים ומקווה שתענו כמה שיותר מהר. תודה רבה ניר
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
שלום יש לי את המכשיר והוא נהדר! אבל יש בעיה...אני בגרוש לא יודע לצלם... מישהו יכול לרשום לי את ההגדרות הכי טובות במצלמה בעט הצילום בסביבה מתאימה? למשל אני נמצא בתוך הסלון בבית עם אורות דלוקים...עכשיו מה לעשות בהגדרות כדי שאני יוציא את המקסימום מהמצלמה? עוד דוגמה למשל אני מעוניין לצלם את הגינה באור יום....מה לעשות בהגדרות? אני שואל את כול זה כי משום מה אני לא מגיע לרמה של איכות תמונה כמו לרוב האנשים בפורם עם המכשיר וזה נראה לי מוזר... תודה לכול העוזר!
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
למי שפספס: http://hwzone.co.il/articles/2006_summary/7
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
-
אני מקווה שפה זה המקום ואם לא אז שיעיברו את זה. אני צריך מצלמת בטחון שתצלם ממרחק של 20-25 מטר בלילה ושתיהיה איכותית זה למען תפיסת גנב מכוניות שפועל בשכונה שלי ובקרוב מגיע ה GOLF החדשה שלי צריך המלצה וגם איך זה עובד עם הקלטות אני צריך שבמשך שעות הלילה היא תצלם זאת אומרת מ 00:00 עד 06:00 שהיאר תצלם ותקליט באופן ברור. וכמה זה אמור לקחת ג'יגה על המחשב כל לילה כזה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מצלמת P&S בתקציב של כ 1500 שקל , ללא כרטיס זיכרון\סוללות\נרתיק וכו' ... המצלמה תשמש למגוון מטרות - אבל בעיקר תצלומי אנשים (ביום ובלילה, עדיף ללא פלאש) ונופים (אין צורך בעדשה רחבה ..) . הדבר הכי חשוב הוא שאני לא אצטרך להתעסק עם זמני חשיפה , מהירות צמצם וכאלה , בשביל להשיג תמונות טובות . תודה מראש ...
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
שלום רב אחי הקטן משחק כדורגל בקבוצת נוער של איזה מועדון ואבא שלי רוצה לצלם את המשחקים שלו[אתם יודעים.. למכור בהרבה שהוא יהיה מפורסם ]. התקציב הוא בערך 3000 שקל... יש מצלמת וידאו שמתאימה לצרכים האלה? כמובן שהיא צריכה גם להתאים לכל דבר אחר כי קשה לי להאמין שנצלם בה רק משחקי כדורגל. חשוב לציין שהמשחקים מתקיימים בשעות הבוקר והצהריים שהשמש חזקה האם הסרט יצא ברור בתנאים כאלה? תודה מראש, אבי.
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-