צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
יש לי תמונה די חשובה בשבילי והיא יצאה מאוד מטושטשת. היש מה לעשות בנידון?
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני צריך אתר שיש שם תוכנה של מצלמה סוג -genius - דחוף תודה.
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מצלמה קומפקטית עד 700 ש"ח (אם אפשר 600 אז עדיף). המצלמה מיועדת לאדם מבוגר ולכן אלו הנקודות החשובות: גודל תצוגה (מסך LCD) כמה שיותר גדול ידידותית למשתמש איכות תמונה הוא בדיוטי פרי עוד יומיים, אז אם ידוע על דגם שגם יש שם במחיר טוב זה יהיה אחלה (אני יודע שכבר מזמן לא תמיד יותר זול בדיוטי) תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
זה בהמשך לתארד הבא http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=152228.10;topicseen האם לדעתכם בדיקות של קרופים של 100 ו200 משנות או לא
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
# מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? רק מצלמה 700-1200 שח עדיף כמה שפחות # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם תנאי תאורה חלשים # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). # האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. - ללא חצובה # האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד 1200 ש"ח לפלאש חדש. לא # האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה …
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם יש מתאם firewier ל usb חיצוני כי אין לי מקום לכרטיס בנייד לחיבור מצלמת וידאו למחשב ואם כן איפה אפשר לקנות
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
עם זום אופטי של X20 לפחות ויכולת צילום סיטלס סבירה ורצוי קומפקטית ככל הניתן בתודה מראש יובל
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לסבא שלי מלמה קומפקטית, קטנה ודקה שנכנסת לכיס. מסך גדול יחסית 2-2.5" אחריות ל-3 שנים או יותר. כמה שיותר איכותית שאפשר למצוא בשוק עד 1200 שקל. תודה.
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
היי חברה, לרגל הולדת ביתי הראשונה שצפויה בימים הקרובים, אני רוצה לקנות מצלמת וידיאו דיגיטלית. מכיוון שזה תחום חדש לחלוטין בשבילי הייתי מעוניין בהמלצות וכן דגשים על מה לא להתפשר ומה לא צריך. המחיר בכותרת הוא כיוון כללי אבל לא צריך להשתולל כי אני צריך לקנות את זה בסופו של דבר. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה כאשר אני מנסה להעביר תמונות מהמצלמה למחשב אני נתקל בבעיה, כשאני מחבר את המצלמה המערכת מודיעה לי שחוברה חומרה חדשה (canon a630) , לאחר מכן הוא מפנה אותי לאשף חומרה חדשה, אני מנסה להתקין והמערכת מחפשת את הפריט לאחר מכן היא אומרת לי להכניס את הדיסק של XP וללחוץ על אישור. אין לי מושג איזה דיסק הם רוצים, המערכת דורשת ממני להעתיק קבצים מתוך כונן F . והפעולה נכשלת יש לצין שבעבר הצלחתי להעביר תמונות למחשב. מה הבעיה לדעתכם?
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכם, אני שוקל להזמין מצלמה דרך האתר של SAKAL. עכשיו, מי שייתן את השירות (האחריות) למצלמה הוא י.ד.זוהר יבוא ושיווק מנתניה. מישהו מכיר אותו, יכול לתת לי חוות דעת? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מצלמת P&S בתקציב של כ 1500 שקל , ללא כרטיס זיכרון\סוללות\נרתיק וכו' ... המצלמה תשמש למגוון מטרות - אבל בעיקר תצלומי אנשים (ביום ובלילה, עדיף ללא פלאש) ונופים (אין צורך בעדשה רחבה ..) . הדבר הכי חשוב הוא שאני לא אצטרך להתעסק עם זמני חשיפה , מהירות צמצם וכאלה , בשביל להשיג תמונות טובות . תודה מראש ...
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
הכרטיס: http://www.tamlil2100.co.il/category.asp?cID=659 את המצלמה כולם מכירים. זה אמור לעבוד? עריכה: כן! המצלמה נקנתה ב-camera4less והכרטיס בתמליל (זול יותר), אין שום בעיה והכל עובד.
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש תוכנה לא מסובכת לעריכת תמונות: הוספת מסגרת, חתימה, משחק עם הצבעים וכו'. אשמח להמלצות, תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
רכשתי מצלמת וידאו דיגיטלית של Canon FS100 עם כרטיס פלאש של 4GB. רציתי לדעת כמה זמן לערכתכם אפשר לצלם על 4GB ? אני יודע שהיום הכרטיסים האלו זולים מאוד ואפשר להשיג נפחים גדולים יותר.
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני צריך אותה לצילומים כלליים; בעיקר אנשים, נוף או וידאו פה ושם. לאחר עיון בפורום, מתלבט בין A710, R4, A700, FX07 ו-F30. הבנתי שהחיסרון העיקרי של ה-F30 הוא הזום. עד כמה הדבר משמעותי? מהי המלצתכם? תודה לכל העונים.
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
תודה
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני זוכר שעם המצלמה שלי,Canon PowerShot A620 הצלחתי פעם להגדיר אותה כמצלמת אינטרנט וזה עבד. אבל עכשיו כשאני מנסה אין לי אפשרות לבחור בה כמצלמת אינטרנט במנסג'ר. כנראה שהדרייבר נמחק לי,ובכל מקרה אני לא מוצא את הדיסק. מישהו יכול להסביר לי למה אני לא יכול? אם זה הדרייבר אפשר בבקשה לינק לדרייבר?אני לא מוצא בתודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום... לפני שנה וחצי בערך קניתי את ה canon ועכשיו סתם בא לי להשתמש בה כמצלמת רשת. רציתי לדעת האם זה אפשרי? אם כן, אז איך? תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
2 תמונות - והשניה - ניסיתי לתת לה מראה של תמונה מאוד ישנה, ואולי גם קצת מפחידה
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אל תרדו עלי יותר מידי זאת הפנורמה הראשונה שלי וזה היה בלי חצובה צולם בCANON 350D
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לאח שלי יום הולדת, וזה התקציב. הייתי רוכש לו את ה F20 שהחלטתי לרכוש לעצמי, שכן אני משער שהיא הדבר הטוב ביותר ב 850 ש"ח, אך היא לא במלאי והיום הולדת היום. האם יש לכם המלצה על דגם טוב בסכום הזה? שאלת אגב: camera4less טוענים שהם ממתינים ליבוא מחו"ל והם מתחייבים על 21 ימי עסקים. מניסיונכם, הם יכולים בכלל להבטיח דבר כזה? ראו מקרה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=232645.0. אחרת ארכוש לעצמי (לא לאחי) את ה F31 שנמצאת במלאי מיידי.
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
טוב אז קניתי מצלמה (S6500, יש כבוד ) בכל מקרה אני רוצה לקנות לה איזה כרטיס זכרון...בגלל שאני מצלם דיי הרבה תמונות אז אני מעדיף כרטיס של גיגה.... אני מעדיף שהמחיר לא יעלה על 250 שקל.... אני צריך כרטיס טוב שלא יהיה איטי וישגע אותי...אני לא ממש מכיר חברות והכל אז אם תוכלו לעזור לי זה יהיה נחמד... אהה ובאמת יש הבדל משמעותי בין המהירות 133 או 60 וכל אלה? תמליצו לי בבקשה על כרטיס זכרון טוב של גיגה לפי הדרישות שלי.. http://www.zap.co.il/c-C-FlashMemory תודה...
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות בעתיד הקרוב מצלמת ווידאו לשימוש כללי, ילדים טיולים מסיבות. התקציב בערך 3000 או באיזור 500$ בארה"ב מה אתם ממליצים, האם יש כל מיני פרמטרים שיש להתחשב בהם שקונים מארה"ב (תאימות וכו')
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-