עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by rangerman,

למי שפספס: http://hwzone.co.il/articles/2006_summary/7

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  2. שלום אני מחפש לקנות מצלמה... ומבקש את עצותיכם. חשוב לי שהיא תיהיה קטנה (קוראים לזה בזאפ "קומפקטית במיוחד") ושזמן תגובה שיהיה מהיר ושהיא תיהיה 3-5 מגפיקסל לא צריך יותר מיותר בשבילי בעיקרון היא לשימוש ביתי רגיל + טיולים , אז שלא תיהיה רגישה 'מידיי'. ושיהיה לה מינימום שנתיים אחריות (מאוד חשוב לי , מתוך ניסיון אישי) אשמח לשמוע עצות גם איפה לקנות , וכל דבר אחר תודה

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  3. חברי הפורום שלום רק לאחר שראיתי תמונות של חברי הפורום החלטתי לעלות תמונות של נושא שמעניין אותי,רכבי יוקרה פה תוכלו לראות תמונות של:audi a6 3.2 quttro e-class mercedess x5 bmw יותר מאוחר תצורפנה תמונות של cadillac cts chrysler 300c אשמח להערות והארות... תודה ROSHOS [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  4. Started by CobraBoy,

מה אתם חושבים על המצלמה הבא : PowerShot A720 IS Canon אני מתכוון לקנות אותה והדברים החשובים לי שהיו בה הם: *איכות תמונה גבוהה ומדויקת *צילום בחושך *צילום וידיאו באיכות סבירה המצלמה הזואתי תספק לי את אלו ? אם לא אז תוכלו להציע לי מלמה טובה יותר בסכום דומה לזו הנוכחית ? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  5. Started by eliav-peretz,

אז ככה.. דודה שלי מחפשת מצלמת וידאו. התקציב : 1500-2000 הדרישות : *צילומי הופעות בלט. *אירועים משפחתיים. חשוב שהמצלמה תיהיה נוחה להפעלה, עדיף שתדע להתשמש בכרטיסי SDHC. זהו בינתיים.. תודה

6. Started by atila3,

שלום. האם תוכלו להמליץ לי בבקשה על מצלמת וידאו דיגיטלית עד תקציב של כ-2000 ש"ח? האם במסגרת התקציב הזה ניתן למצוא מצלמות וידאו תומכות HD? תודה מראש וסוף שבוע שקט.

7. שלום,הייתי בחוף ים לפני כמה ימים,וצילמתי תמונה - רציתי לשאול מה דעתכם. האיכות לא עד כדי כך טובה,היא צולמה בפלאפון.(W800I,מה שכן זה לא היה ממש בפוקוס) תיקנתי קצת.(אגב,תעלמו מהמסגרת,אני בכלל לא מצליח לעשות מסגרת שחורה,הכוונה שאני לא מצליח לעשות את המילוי,עד לשלב של היצירת מסגרת אני יכול,אני מניח שזה בגלל שעל הLayer של הBackground יש שם Lock,ואני לא יכול לפתוח אותו) מתכנן על מצלמה דיגטלית חדשה בקרוב. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  8. שלום לכולם, מקווה שההודעה בפורום הנכון ושהחבר'ה פה מבינים גם בוידאו ולא רק בסטילס.. מבקש המלצה לקניית מסרטת/מצלמת וידאו דיגיטלית לפי הפרמטרים הבאים: (אין לי ניסיון בכלל עם מצלמות וידאו דיגיטליות וגם לא יותר מדי עם סטיילס, בקיצור הבנתם) 1. צילום וידאו באיכות טובה עם סאונד 2. יכולת לצלם סרטים עד חצי שעה לפחות 3. נוח למשתמש, אינטואיטיבי 4. קלות עריכה של הסרטים במחשב 5. זום אופטי טוב אבל לא צריך להתפרע 6. אפשרות להרכבה על חצובה 7. הקניה תתבצע בארה"ב, ועדיף חברה מוכרת ואמינה 8. עדיפות למסרטה דיגיטלית, ולא למצלמה דיגטלית רגילה עם יכולות וידאו ניסיתי להגדיר כמה שיותר טוב את הצרכים ומקווה שתענו כמה שיותר מהר. תודה רבה ניר

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  9. Started by sagi5,

שלום לכולם, אני שגיא בן 16 ולומד אלקטרו-אופטיקה. במסגרת הפרוייקט הזה אנחנו אמורים לעשות אב-טיפוס שקשור בעיקר באופטיקה אני בחרתי ללכת לתחום של הצילום כי זה הנושא שאני הכי חזק בו. אשמח אם תעלו לכאן את כל הבעיות שאתם נתקלים בהן בזמן הצילום. תודה על העזרה, שגיא אבסקר

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  10. Started by ttttt,

שלום, אשמח לשמוע את דעתכם לגבי קניית CANON ixus 80, וכן המלצה על מצלמות אחרות עדיפות עליה (אם יש) באותו סדר גודל של מחיר (900 ש"ח~)

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  11. יש לה בעיית רעש ברורה בכל ISO שגבוה מ-100. את הביקורת אפשר לקרוא כאן. צילום ב-ISO400 בגודל מלא (4MB) אפשר להוריד מכאן: http://www.dcresource.com/reviews/panasonic/dmc_fz30-review/P1010042.JPG סתם להשוואה נכנסתי לביקורת שלהם על ה-F10 של פוג'י והורדתי צילום דומה של הפוג'י, גם כן ב-ISO400, (גודל הקובץ 3MB) מכאן: http://www.dcresource.com/reviews/fuji/finepix_f10-review/room-f10-400.jpg הנה שני קטעים דומים מהצילומים האלה (שניהם ב-ISO400), זה לצד זה: אפשר לראות שלמרות שה-FZ30 עולה בערך פי שניים מהפוג'י, איכות התמונה שלה ב-ISO400 הרבה פחות טובה. ואם הפוג'י ידועה כטובה במיוחד ב-ISO גבוה, גם בהשוואה מול מצלמות דומות יותר לפנסוניק כמו האולימפוס C-765 אפשר לראות שהפנסוניק במ…

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  12. Started by benor,

מעניין אותי לדעת, איזה סוג של צילומים אתם אוהבים. אני אתחיל: טבע ונוף, מאקרו, אמנותי, לילה.

• 7 תגובות
    • 693 צפיות
  13. Started by x-amin,

"לשימוש רציני.. אני מאוד אוהבת לצלם ואני רוצה מצלמה שתיתן לי איכות של תמונות טובה, פיקסלים גדולים זום טוב" זה בשביל ידידה וזה הפירוט שלה אז..אשמח לקבל המלצות ואם מישהו יודע על חנויות טובות לצילום באיזור באר שבע

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  14. Started by Maxx,

שלום, יש לי את fx50 שלא כוללת את השפה הרוסית, ברוסיה היא כן נמכרת עם רוסית. האם ניתן להחליף את ה-firmware כך שהיא כן תתמוך בה? אם כן אז איפה אני מוצא דבר כזה, האם ניתן לבקש מהחברה עצמה? תודה.

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  15. Started by pini240,

צולם בפוגי 9500 אשמח לקבל תגובות תודה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  16. כן, אני רוצה מצלמה טובה, מצלמת ווידאו, עד לתקציב של 3700 ש"ח. אין לי הרבה ידע בתחום אז אני אסמוך על ההמלצות שלכם. אם יש יותר טובה ב100\200\300 ש"ח נוספים אז תציינו בבקשה.

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  17. אני צריך מצלמה לצילומים דיי בסיסיים כמו צילום מאוטו נוסע וגם לא צריך רזולוציה גדולה, מה הכי זול שאפשר להשיג משהו כזה ? תודה

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  18. Started by ik_86,

היה לי משעמם אז צילמתי...

19. Started by Xardas,

חשבתי על, Canon PowerShot G9 מה אתם אומרים? כדאי לקנות, או שיש מצלמה טובה יותר במחיר הזה, או בקצת יותר..?

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  20. המצלמה הזאת מוצגת כבעלת מייצב תמונה, אבל אני הבנתי שדווקא למצלמה זאת אין את המייצב, זה נכון ? http://www.priceless.org.il/scripts/prodView.asp?idproduct=323

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  21. איך מצלמת הוידאו הזו?

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  22. Started by Spootnik,

אני מקווה שפה זה המקום ואם לא אז שיעיברו את זה. אני צריך מצלמת בטחון שתצלם ממרחק של 20-25 מטר בלילה ושתיהיה איכותית זה למען תפיסת גנב מכוניות שפועל בשכונה שלי ובקרוב מגיע ה GOLF החדשה שלי צריך המלצה וגם איך זה עובד עם הקלטות אני צריך שבמשך שעות הלילה היא תצלם זאת אומרת מ 00:00 עד 06:00 שהיאר תצלם ותקליט באופן ברור. וכמה זה אמור לקחת ג'יגה על המחשב כל לילה כזה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  23. היי מה קורה? אז ככה אני די מתלבטת בין כמה מצלמות שהציעו לי המצלמה הנוכחית שלי היא CANON A75 אני מתלבטת אם להמשיך בסדרת המצלמות "הרגילות" וללכת על PowerShot SX10 IS שהבנתי שהיא מצלמה טובה עם 10 מיליון מגה פיקסלים ו20* זום או לקפוץ ל"גדולים" ולהשקיע עוד כסף על מצלמה מקצועית/חצי מקצועית כמו : CANON D450 או NIKON D60 הבנתי שניקון מעולים, אבל להחליף עדשה בעתיד יעלה לי כמו חצי מצלמה וזה לא הכי מתאים ואמרו לי בעבר, שמי שניסה עם קנון, לא ירוץ וייחפש משהו אחר, כי קנון זה קנון... אז אשמח אם מישהו ייתן לי כיוון ,המלצה וכדו'... בגדול הצילומים הם בשביל צילומיי משפחה, אירועים, נופים, טבע, אנשים, וכו'... השאלה המתבקשת אם להישאר בשביל ההגדרות צילום האלה עם מצלמה כגון הSX10 (שצ…

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  24. יש לי מצלמת פאנסוניק FX07 ...צילמתי תמונות בתוך חדר חצי מואר מרחוק הן יצאו מצויין- כשמגדילים/מתקרבים...יש רעשים האם עדיף אופצייה של ISO אוטומטי האם עדיף לא לעבור את ה 400 ? ביכלל - מה האופציות לכל מצב = פנים וחוץ רצוי מדריך שאפשר ליקרוא = אם אתם מכירים תודה

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  25. Started by RainCheck,

1. בחלק מהאתרים מצויין כי סוגי הכרטיסים האפשריים למצלמה זו הם SD ו MMC, ובחלק מהאתרים כתוב שאפשר גם SDHC, מישהו יודע מה באמת אפשר/אי אפשר ? 2. בגדול, מה ההבדל בין MMC, SD ו SDHC, ומי מהם עדיף ? 3. אני מעוניין לרכוש כרטיס של בין 4GB - 16GB, ע"מ שישמש אותי לטיול ארוך (יש לי כרטיס לש 1GB לגיבוי), איזה סוג כרטיס כדאי לבחור, ובאיזה נפח (מבחינת עלות תועלת) ? 4. אוכל לרכוש בניו יורק במקום בארץ, האם יש פער מחירים גדול, ועדיף לעשות זאת ? תודה !

• 0 תגובות
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים