עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by Koss,

2 תמונות - והשניה - ניסיתי לתת לה מראה של תמונה מאוד ישנה, ואולי גם קצת מפחידה

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  2. # מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? רק מצלמה 700-1200 שח עדיף כמה שפחות # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם תנאי תאורה חלשים # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). # האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. - ללא חצובה # האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד 1200 ש"ח לפלאש חדש. לא # האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה …

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  3. עם זום אופטי של X20 לפחות ויכולת צילום סיטלס סבירה ורצוי קומפקטית ככל הניתן בתודה מראש יובל

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  4. שלום, יש לי הרבה תמונות להעלות ובפייסבוק אפשר רק עד 60 תמונות ויש לי יותר, בערך 200 תמונות. האם יש אתר טוב שאפשר להעלות אליו?

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  5. אני מחפש מצלמת וידאו דיגיטלית בסביבות ה 2000 ש"ח אני מיטלבת בין Mini-DV לבין DVD-RW , מיצד אחד DVD יותר נוח , אבל על קלטת של Mini-DV אפשר לצלם 60 דקות לעומת 30 על דיסק של 1.4 גיגה גודל חיישן 1/6" , מעדיף כמובן 1/3" אבל אני לא בטוח שיש מצלמות שניכנסות לתקציב הזה. יש אפשרות לחריגה.

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  6. Started by yaakovd,

אני צריך אותה לצילומים כלליים; בעיקר אנשים, נוף או וידאו פה ושם. לאחר עיון בפורום, מתלבט בין A710, R4, A700, FX07 ו-F30. הבנתי שהחיסרון העיקרי של ה-F30 הוא הזום. עד כמה הדבר משמעותי? מהי המלצתכם? תודה לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  7. צריך את המצלמה הכי טובה במחיר הזה... לא חייב את כל ה1500 אפשר גם פחות אבל לא יותר...

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  8. Started by amit_amit,

שלום לכולם, מישהו כאן יכול להמליץ על מקום שאפשר ללמוד בו צילום דיגטלי בחיפה? וגם איפה יש מדריכים טובים באינטרנט

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  9. Started by dsane,

יש דרך לסדר את העיברית בתוכנה הזו? היא יוצאת הפוכה משומה

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  10. Started by dsane,

. [attachment deleted by admin]

11. Started by urinka,

שלום לפני שבוע קניתי אחרי תקופה ארוכה מצלמה finepix 9500 אני יודע שכולם אומרים שהיא קשה וכל מני דברים כאלה כי אין לי ביכלל ניסיון עם צילום אבל יש לי קליטה מהירה אני בטוח שאני יסתדר אם יש לכם עצות (חוץ ממה שכתוב בסטיקי כבר קראתי אותו) אז זה המקום אני במשך השבוע בעזה או בגבול הצפון אז כנראה שאני יעל תמונות סוף שבוע הבא

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  12. שלום חברים. אני מחפש לקנות מצלמה דיגיטלית עד 1500 ש"ח. המצלמה מיועדת למשתמשת לא הכי בקיאה בצילום, אבל חובבת אומנות ולומדת מהר. הדרישות העיקריות: פשטות הפעלה, איכות גבוהה, וכפתורים מסומנים בצורה ברורה - בקיצור, מצלמה שמפיקה תוצאות משביעות רצון גם אם אתה לא צלם דגול. אם יש מסך גדול זה יתרון, אבל לא קריטי. חשבתי על האולימפוס MJU 600: http://zap.co.il/model.asp?model_id=375571 מה אתם אומרים? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  13. Started by ophir555,

אני מתלבט בין שתי מצלמות - פוג'י 6500 והקנון s3.( כ 2000 שקל לקנון לעומת כ 2300 לפוגי מה שחשוב לי זה איכות תמונה ואפשרות הגדלה לגודל עד a3 דבר שני הבנתי שלפוגי' אין מייצב ולקנון יש אמינות בנוסף בזאפ לא ראיתי שום חוות דעת על הפוגי,( האם זו מצלמה חדשה) מוזר לא מה דעתכם

14. Started by Xardas,

חשבתי על, Canon PowerShot G9 מה אתם אומרים? כדאי לקנות, או שיש מצלמה טובה יותר במחיר הזה, או בקצת יותר..?

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  15. Started by atila3,

שלום. האם תוכלו להמליץ לי בבקשה על מצלמת וידאו דיגיטלית עד תקציב של כ-2000 ש"ח? האם במסגרת התקציב הזה ניתן למצוא מצלמות וידאו תומכות HD? תודה מראש וסוף שבוע שקט.

16. כן, אני רוצה מצלמה טובה, מצלמת ווידאו, עד לתקציב של 3700 ש"ח. אין לי הרבה ידע בתחום אז אני אסמוך על ההמלצות שלכם. אם יש יותר טובה ב100\200\300 ש"ח נוספים אז תציינו בבקשה.

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  17. Started by MODI,

אל תרדו עלי יותר מידי זאת הפנורמה הראשונה שלי וזה היה בלי חצובה צולם בCANON 350D

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  18. יש לה בעיית רעש ברורה בכל ISO שגבוה מ-100. את הביקורת אפשר לקרוא כאן. צילום ב-ISO400 בגודל מלא (4MB) אפשר להוריד מכאן: http://www.dcresource.com/reviews/panasonic/dmc_fz30-review/P1010042.JPG סתם להשוואה נכנסתי לביקורת שלהם על ה-F10 של פוג'י והורדתי צילום דומה של הפוג'י, גם כן ב-ISO400, (גודל הקובץ 3MB) מכאן: http://www.dcresource.com/reviews/fuji/finepix_f10-review/room-f10-400.jpg הנה שני קטעים דומים מהצילומים האלה (שניהם ב-ISO400), זה לצד זה: אפשר לראות שלמרות שה-FZ30 עולה בערך פי שניים מהפוג'י, איכות התמונה שלה ב-ISO400 הרבה פחות טובה. ואם הפוג'י ידועה כטובה במיוחד ב-ISO גבוה, גם בהשוואה מול מצלמות דומות יותר לפנסוניק כמו האולימפוס C-765 אפשר לראות שהפנסוניק במ…

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  19. המצלמה הזאת מוצגת כבעלת מייצב תמונה, אבל אני הבנתי שדווקא למצלמה זאת אין את המייצב, זה נכון ? http://www.priceless.org.il/scripts/prodView.asp?idproduct=323

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  20. אהלן! אני מצלם כבר תקופה ב fuji s7000 ולאחרונה קראתי כמה מגזינים שבהם מופיעות התכונות הבאות באנגלית. אני לא מצליח למצוא את תרגומן לעברית ולהבין מה האופיוצ האלה בצילום אומרות ואיך הם משפיעות על התמונה אשמח אם תעזרו לי : 1) bracketing 2) exposure 3)exposure compensation 4) -/+ ev exposure compensation זהו בינתיים...... תודה רבה רבה לעונים אני מעריך את זה מאוד !!!!

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  21. Started by eran1,

שלום לכולם. אבא שלי קיבל מצלמת וידיאו JVC GRD 33. עכשיו הציעו לו אפשרות לשדרג את המצלמה לאחרת בתוספת תשלום, נתנו לו 2 אפשרויות: 1. JVC GRD 250 בתוספת של 400 ש"ח. 2. HITACHI 550 בתוספת של 2000 ש"ח. נסתי למצוא ביקורות על המצלמו אבל לא ממש מצאתי ואני לא כל כך מבין במצלמות וידיאו אז ני מבקש עזרה לגבי למה כדאי ושווה לשדרג את המצלמות. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  22. Started by CobraBoy,

מה אתם חושבים על המצלמה הבא : PowerShot A720 IS Canon אני מתכוון לקנות אותה והדברים החשובים לי שהיו בה הם: *איכות תמונה גבוהה ומדויקת *צילום בחושך *צילום וידיאו באיכות סבירה המצלמה הזואתי תספק לי את אלו ? אם לא אז תוכלו להציע לי מלמה טובה יותר בסכום דומה לזו הנוכחית ? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  23. יש לי מצלמת פאנסוניק FX07 ...צילמתי תמונות בתוך חדר חצי מואר מרחוק הן יצאו מצויין- כשמגדילים/מתקרבים...יש רעשים האם עדיף אופצייה של ISO אוטומטי האם עדיף לא לעבור את ה 400 ? ביכלל - מה האופציות לכל מצב = פנים וחוץ רצוי מדריך שאפשר ליקרוא = אם אתם מכירים תודה

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  24. חשבתי על S5700, אבל שמעתי עליה דברים לא כ''כ טובים. לכן אני מבקש את הצעותכם. -חיפשתי ברחבי הפורום, ולא כ''כ מצאתי תשובה. -תודה!

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  25. קראתי שאחד השיפורים המרכזים של ריקו ב-GX200 לעומת ה-GX100 היה ביצירת RAW BUFFER שמאפשר צילום של עד 5 תמונות RAW ברצף. זה לטעמי עקב אכילס של ה-GX100 שמהירות שמירת קובץ RAW שלה איטי (3-4 שנ'). האם יתכן עדכון קושחה ב-GX100 שיפתור/ישפר את הנושא של מהירות השמירה של קבצי RAW או אולי יאפשר באפר כזה?

• 1 תגובה
    • 636 צפיות

דיונים חדשים בפורומים