עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by ilan_fix,

היי... אני הולך (אחרי הרבה עיקובים) לקנות מצלמה מינולטה Z3. זאת מצלמת 4 מגהפיקסל שמשתמשת בכרטיסי SD, ורק בהם אם אני מבין נכון. השאלה שלי היא,האם מספיק לי הכרטיסים הרגילים, או שכדאי להשקיע בכרטיס SD ULTRA? יהיה הבדל משמעותי במהירות? תודה

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  2. Started by mgm,

שלום, יש למישהו מושג אם מצלמת canon A85 יכולה לתפקד כמצלמת אינטרנט? ואם כן איזו תוכנה צריך? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Dan4,

אני מתכנן טיול לחול בעוד כארבע חודשים ואני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית איכותית במחיר של 2000 שקל אם אפשרות חריגה של עד 200 שקל. אני אצלם שם בעיקר נוף. חשוב לי שהמצלמה תיהיה קלה ושהתמונות יהיו איכותיות מאוד. איזו מצלמה עדיפה מבין אלה? 1.אולימפוס C765 2.אולימפוס C770 3.קנון A95 4.סוני DSCV1 או שבכלל מצלמה אחרת,בבקשה תגיבו

4. מהי המצלמה הכי משתלמת היום בהתחשב במחיר ובאיכות...???

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by nehmia,

למשהו יש המלצה טובה למצלמת אינטרנט ב 100-150 שח....אני צריך אותה לשיחות אינטרנט...

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  6. Started by bad-sector,

יש לי את זה שנים ב CANON A60, אין לי מושג אפילו מה זה... מישהו יכול לתת לי סקירה קצרצרה מה זה ולמה זה משמש?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אז ככה, אני מעוניין לרכוש מצלמת canon, דגם A85. סוג זכרון Compact Flash )128 זום דיגיטלי 3.6 x זום אופטי 3 רזולוציה 4.2 מגה פיקסל. 1800 שווה? יורידו לי במחיר אני מניח. במיוחד לצילומי אקווריום יפים תודה, למבינים בלבד!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אהלן! אני מצלם כבר תקופה ב fuji s7000 ולאחרונה קראתי כמה מגזינים שבהם מופיעות התכונות הבאות באנגלית. אני לא מצליח למצוא את תרגומן לעברית ולהבין מה האופיוצ האלה בצילום אומרות ואיך הם משפיעות על התמונה אשמח אם תעזרו לי : 1) bracketing 2) exposure 3)exposure compensation 4) -/+ ev exposure compensation זהו בינתיים...... תודה רבה רבה לעונים אני מעריך את זה מאוד !!!!

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  9. Started by idg83,

יש לי כמה קבצים שחבר שלי הסריט במצלמה הדיגיטלית שלו ואני לא מצליח להפעיל אותם בmedia palyer או גם בdivx ניסיתי גם לשנות את הסיומות שלהם ולא הצלחתי האם למישהוא יש פתרון או תוכנה מומלצת? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  10. עם 256 MB ... מקווה שיספיק ... - לכמה תמונות בערך על האיכות הכי גבוהה ?

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  11. יש לי 2300 של gp שקניתי במיוחד בשביל המוסטק שלי, והן גדולות מדי בשבילה מזה זה?! זה בטריות aa זה הכל אותו גודל מה קורה פה? זה מוסטק MDC300 אולי למישהו יש אותה וקרה לו דבר דומה והוא הצליח לסדר את זה? ואם לא, אתם יכולים להמליץ לי על בטריות ומטען? איך המוצרים מהדף הזה (חוץ מהתיק כמובן) http://logicpc.co.il/heb/itemlist.aspx?cnam=A01199 ? המצלמה הזאת אוכלת את ה1300 הישנות שלי ביומיים של צילומים...O_o שאלה חדשה: איך אלה? ראיתי שמישהו המליץ על הסט הזה בפורום... http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=500 האתר אמין? כתוב שם 2-3 שעות... זה באמת יטעין סוללות 2004 כל כך מהר? אני בספק... למישהו יש נסיון איתו? לא תהיה איתן הבעיה המוזרה של הגודל? אתם ממליצים להזמין?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by elad-k1,

שלום רציתי שתגידו לי חוות דעת שלכם על המצלמה הזאת http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2182710

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. יש לי מצלמה דיגיטלית ישנה שלקחתי לחול (אני עכשיו בחול) Olympus Camedia D-360L הבעיה היא שהכבל כדי להעביר את התמונות למחשב לא מתאים לשום חיבור במחשב הנייד ה חיבור בוי בצורה הבאה .... ..... הנקודות מייצגות שקעים, ז"א שבמחשב אמורים להיות 4 פינים למעלה ו 5 למטה מישהו יודע איזה חיבור זה? האם יש מתאם מהחיבור הנ"ל ל USB? תודה מראש לכולם! ד"א איך המצלמה לדעתכם? אני יודע שהיא פשוטה (1.3 MP) אבל איך היא בכללי (בתור מצלמה שקיבלתי בחינם מדודי היקר)

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  14. היי חברים, סוג התמונות שלדעתי מצלמות קנון מתמחות בהן אלו תמונות המאקרו, לכן יצאתי עם ה- a95 לסיבוב קצר בגינה של סבתא. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. לשים חריף על הכל ? והתמונה החביבה עליי ....

• 17 תגובות
    • 3k צפיות
  15. אז כככה שלום לכולם ראיתי שכולם פה מעלים תמונות של הדברים שהם מצלמים,וכן גם אני רציתי לעלות לכם את הגלרית מאקרו שלי כמובן רק את המובחרים שלי!! אז הנה הם וכמובן תנו בבקשה תגובות והערות המצלמה שצילמתי איתה היא CANON A80

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by zniibidl,

שתיהן ב-1200 ש"ח האולימפוס מגיעה עם כרטיס זיכרון 128 מגה ואפשרות לעוד כרטיס כזה ב-50 ש"ח אחריות 3 שנים לשתיהן מי מהן לוקחת?

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  17. TOSHIBA PDR-M71 3.2MP אין לי מושג במצלמות דיגיטליות , אני ישאיר לכם את העבודה , תנו עליה ביקורת.... עריכה : הנה 2 תמונות שצולמו איתה על 1024X768 תמונות ראשונות : [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by zniibidl,

אני מאוד אשמח אם כלשהו מנהל ישים את זה בסטיקי.... בעיקרון המטרה שלי בת'רד הזה היא שתסבירו כל מיני מושגים בתחום שאנשים כמוני יוכלו להבין... לדוגמא מאקרו...אין לי מושג מה זה ואני רואה שמדברים על זה פה מלא... אני אישית אשמח לדעת כל מיני דברים כאלה ואני אשמח גם אם זה יהיה סטיקי או שייפתח לסטיקי משהו דומה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום. אני מחפש מצלמה דיגיטלית עם מייצב עד 4000 ש"ח אשמח שהזום האופטי יהיה גבוה מ2.5 כמו כן, אני מחפש מצלמת וידאו DV. מישהו יכול להמליץ על מצלמה שכזאת עם זום אופטי של לפחות 15? (עד 6000 ש"ח)

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by zniibidl,

התקציב הוא 1200+- התקציב לא כולל כרטיס זיכרון כי אני אקנה אחד מאוחר יותר עוד כחודש אני מחפש בעיקרון מצלמה 3 מגה פיקסל ומעלה של חברה טובה דגם טוב מסך אחורי חובה....זום אופטי.. וזום דיגיטלי לאחר צילום....לא יותר משתי סוללות AA על מה אתם ממליצים שעונה על כל הדרישות שלי?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by afekchaos,

איך עושים שלא יהיו עיניים אדומות עם פוטו שופ?

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  22. Started by shamir87,

מישהו יכול להביא לי אתר טוב שיכול להסביר לי איך מגדירים מצלמה דיגטלית לפי כל המצבים שלה?? אני לא מבין כל כך גדול במצלמות אבל אני יודע שיש הרבה מאוד מצבי צילום ואני לא יודע באיזה הגדרות אני צריך להשתמש במצבים מסויימים.. אם מישהו יכול להביא לי מדריך או אתר מפורט שמסביר להגדיר את המצלמה אני אודשה לו.. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  23. Started by RazorJunior,

בכוונה פתחתי את הסקר הזה בפורום צילום דיגיטלי ולא בפורום תצוגה וגרפיקה! המטרה היא לראות באיזה מסכים(CRT VS LCD בעיקר) משתמשים חובבי צילום דיגיטלי... לא גיימרים... אז לא להעביר בבקשה! לעניינינו: כל אחד שיפרט באיזה מסך הוא משתמש לצפייה בכל התמונות שלו נתונים עיקריים: CRT\LCD, SIZE("), MODEL. תודה!

• 33 תגובות
    • 3k צפיות
  24. 1. איך המצלמה של אולימפוס C-370? האם היא שווה 888 ש"ח? 2. איך החברה Fujifilm? כי כל המצלמות שלה זולות בהרבה משל שאר החברות אבל עד כמה שידוע לי היא אמורה להיות די טובה.... 3. איך החברה Kodak? 4. למה אני רואה שבארץ מוכרים דגמי D-xxx של אולימפוס אבל באתר הרשמי שלהם לא קיימים כאלה דגמים?

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  25. :yelclap: http://www.shutterbugs.biz/cgi-bin/still.pl?potd_date=2004-12-17

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים