צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שבת שלום לכולם אני למען האמת לא מבין דבר וחצי דבר במצלמות.אני וחבר טסים לברצלונה וחבר שלי רוכש מצלמה דיגיטלית בימים הקרובים(גם לו אין מושג במצלמות) הוא ראה דגם של מצלמה שרשום כי הוא כולל צילום וידאו HD.יש בכלל דבר כזה? והאם זה משהו שצריך להתיחס אליו כשרוכשים מצלמה? סך הכל אנחנו מתכננים לצלם גם תמונות סטילס אבל גם וידאו.
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
האם 800 שקלים עליה זה מחיר טוב? והאם היא מצלמה טובה לדעתכם? מה היתרונות והחסרונות שלה, ולמי היא מתאימה בעיקר? תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 6 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום, רכשתי מצלמת CANNON 650D - וקיבלתי מחבר עדשה של Sigma 70-300mm , באינטרנט ראיתי במספר מקומות שהעדשה מתאימה למצלמות קנון ואף מתאימה למצלמה זו וגם ל- 600d אך בפועל לא הצלחתי לחבר. מה יכולה להיות הסיבה ? (כרגע יש לי עדשה זמנית). תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מצלמה מסוג 500-E אולימפוס ,במצלמות אולימפוס יש בעיה של מבחר מצומצם של עדשות יחסית ,וגם העדשות שקימות מחירן יחסית גבוהה ,שמעתי כי יש מתאמי עדשות ,שבעזרתן ניתן לחבר עדשה של למשל ניקון למצלמת אולימפוס (תקנו אותי אם אני טועה :s05:) ,למצלמה שלי יש מספר מתאמי עדשה בשוק ,כיצד אני מתאם בין המתאמים לבין העדשה שבה אני מעונין ,אני מקווה ששאלתי הארוכה ברורה מספיק. מישהו :'( ,האם אף אחד לא יודע ..... :-\
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
בתמונה הבאה.....מכיון ימין של הגשר (אבנים...) ועד אמצע התמונה וגם העץ מעל הגשר נראים קצת מטושטש-כתוצאה ממה זה נוצר? זה קיים לי הרבה בתמונות מסויימות שחלקים לא מפורטים מספיק..... עריכה-תעשו כפתור ימין-view image-אז זה יהיה בגודל המתאים.... למי שמועניין התמונה צולמה בשאפהאוזן גבול שוויץ-גרמניה... איתן [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אהלן, יש לי חבר שמתעסק בצילום וקנה לאחרונה D80, רק שאין לו עדיין חצובה נורמלית; היום הולדת שלו מתקרב (סוף החודש) וחשבתי לקנות לו חצובה נחמדה שתתאים למצלמה. יש איזשהם מאפיינים מיוחדים שצריך לחפש, או דגמים שידוע שהם טובים? המחיר לא כל כך קריטי, אבל כמובן שעדיף שהוא יהיה בתחום הסביר. תודה
-
- 22 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום. קיבלתי לפני כמה ימים מצלמת H5 של סוני, עם המצלמה מגיע מטען לסוללות ושתי סוללות נטענות "2500 mAh". השאלה שלי היא שהאם אני יכול להטעין שתי סוללות נטענות שיש לי "GP 1800 mAh" במטען של סוני בלי לגרום נזק לסוללות או למטען עצמו ?.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי מצלמת וידאו של סוני ואני לא זוכר את הדגם אבל הוא לא ממש משנה.. ישנם שני דברים שלא הבנתי ולא מצאתי הסבר מפורט בחוברת הוראות: 1) מה זה הקלטת SP ומה זה LP? 2) אני יכול להקליט באיכות 12BIT ובחוברת כתוב שזאת הקלטה של שני ערוצי סטריאו, או 16 ביט בהקלטה של ערוץ סטריאו אחד. מישהו יכול להסביר לי עליהם? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש זיכרון מסוג בנפח של 1 ג'יגה. רציתי לדעת אם אני מכניס זיכרון בנפח 1 ג'יגה למצלמה, עלול להשפיע על משך צילום תמונה בודדת? ז"א, מהרגע שצילמתי תמונה אחת ועד הרגע שאני יכול לצלם את התמונה הבאה, יהיה זמן ארוך יותר מאשר צילום על כרטיס בנפח 256 מגה? פשוט שמעתי שעלול להיווצר מצב שבגלל שמדובר בזיכרון בנפח של 1 ג'יגה, הזמן של אחסנת תמונה ואפשרות לצלם את התמונה הבאה עלול להתארכך עד מאוד. תודה רבה לעוזרים, זה נורא חשוב לי!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הכרטיס הזה http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=7782 יהיה מהיר ואמין מספיק? קניתי TZ6 והיא בדרך... למצלמה השניה שלי, FZ7, משודך כרטיס של סאנדיסק ULTRA II והוא סבבה. זה יתן ביצועים דומים? המלצה לתיק זול וטוב ל TZ6 ואולי גם מגן מסך יתקבלו בברכה תודה
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
יש ברשותי את הF700 של Fuji ביחד עם שני כרטיסי זכרון, אחד של 16MB שסופק עם המצלמה ואחד 64MB שקנינו, לרגל טיסה לארה"ב אנחנו רוצים לקנות כרטיס זכרון 1GB מסוג , והשאלה שלי היא איזה עדיף, של פוג'י או אולימפוס? האם הפוג'י מהיר יותר או להפך? תודה.
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
היי, אנחנו כנראה הולכים לקנות Canon A610 וכמובן רוצים לקנות כרטיס זכרון תואם בנפח גדול ככל הניתן. בהתלחה חשבנו על 1GB אבל אז ראינו את הTranscend SD 2GB X150 ב323 ש"ח בלבד. מה אתם חושבים על הכרטיס הזה? האם הוא מהיר מספיק? הוא אמין? איך הוא ביחס לKingston וSanDisk? כמו כן, יש מצב שהוא מוחדש או משומש? (אם יש כרטיסי זכרון מחודשים בכלל) תודה.
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מתאר לעצמי שאני עומד לשאול שאלה די פשוטה, אבל נראה לי שהיא הכי מתאימה לפורום הזה. אני יודע שבגיבוי של גוגל תמונות ניתן לאחסן בחינם תמונות ווידאו שהם מגדירים באיכות טובה אך לא מלאה. ההגדרה שלהם לאיכות טובה, להבנתי, היא תמונות עד 16 מגה פיקסל ווידאו עד איכות 1080P. רציתי לדעת אם ניתן למיין את התמונות במחשב לפי קריטריון של מגה פיקסל כדי לדעת איזה תמונות ייאבדו איכות בגיבוי מסוג זה ואיזה לא. ובכלל אם יש לי תמונות מעל לכמות זאת. לדעתכם, גיבוי זה מספיק? האיכות שנשמרת שם היא טובה מספיק? תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 22.1k צפיות
- 1 follower
-
-
איך אני עושה את זה כי זה מייאש לשבת מול המצלמה ולעבור תמונה תמונה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת איך משיגים את האפקט של בנאדם שקוף בסרטון? הרי אם אני סתם ילביש אותו מכף רגל ועד ראש בצבע ירוק אז הוא אכן יעלם מהמסך אבל לא יראו שום דבר מאחוריו... איך עושים שהרקע והסביבה עדיין תראה מאוחרי השחקן? כי אם הוא זז אז שלא יסתיר שום דבר... חשוב לציין שאני רחוק מלהיות מקצוען בתחום הצילום אז אם אפשר, במילים פשוטות תודה מראש לעוזרים עריכה: משהו בסגנון הזה:
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה באתר הזה רשום ב spec של המצלמה SX1 IS - Continuous shooting = max 4 fps למה הכוונה שהמצלמה יכולה לצלם 4 תמונות בשניה? איך מפעילים את המצב הזה במצלמה הזאת? אשמח לתשובה תודה
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש אפשרות להבזיק כמה פעמים בזמן חשיפה ארוכה, כשאני משתמש בפלאש מובנה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
-
-
-
בשבוע האחרון יש מבצעים לקנון A-75 ו-A-85 וה-A-80 כמעט ולא מופיעה במבצעים. למה לא מפרסמים אותה, ומה ההבדל בינה לבין ה-A-85
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עדכון- השאלה למטה יש לי מצלמה של סוני מדגם HandyCam DCR-HC24e. למה כשאני מקליט למחשב דרך כבל USB ה- FPS נמוך מאד? לפעמים הוא יורד מתחת ל- 15 אפילו... האם כבל FIREWIRE יפתור את הבעיה? האם תוכנה אחרת חוץ מ- MOVIE MAKER תעזור? ודרך אגב שום דבר לא פועל ברקע, וגם התוכנה של המצלמה עצמה מקליטה ב- 15 FPS.. למרות שמוגדר 30. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום הרבה פעמים נתקלתי בתמונות שבאוויר רואים מין שורה ירוקה כזאת, לדוג' התמונה הזאת: מה זה בדיוק ואיך זה נוצר? תודה
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
המצלמה הזאת מוצגת כבעלת מייצב תמונה, אבל אני הבנתי שדווקא למצלמה זאת אין את המייצב, זה נכון ? http://www.priceless.org.il/scripts/prodView.asp?idproduct=323
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס זיכרון עם הרבה זיכרון לטיול ארוך בחו"ל וחשוב שיהיה באיכות טובה, אולם אני לא מצליח להבדיל בין סוגי הכרטיסים. פזלתי לכיוון כרטיס SanDisk Extreme III x133 SDHC 8GB שעולה 260 ש"ח. מישהו יכול להסביר מזה בידיוק SDHC? מהו אומר הHC? והאם זה מתאים למצלמה שלי (Canon Power Shot A620)? תודה מראש, ליאור.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מצלמה שהסוללות בה הם AA X4 עכשיו הסוללות GP שהיו לי משום מה כבר לא מספיק טובות למצלמה, חשבתי שהמצלמה כבר מתה.... עד שהלכתי לחנות והמוכר ניסה לשים SANYO והמצלמה חזרה לעבוד. בכל מקרה אני יקנה את הSANYO השחורות, 1) יש לי מטען GP, שמטעין 8 שעות, האם ניתן להשתמש בו או מומלץ לקנות מטען אחר? 2) האם מטען מאבד עם הזמן את כח הטעינהה שלו? ואם אתם ממליצים לי מטען אחר, אשמח להמלצות אודה לעזרתם.
-
- 10 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
יש לי מספר סטים של Eneloop ומטען LaCrosse BC-900. טענתי את הסוללות ב-200ma ועקב תופעה שקרתה לי בכל הסטים שתמיד לאחת מהסוללות לקח משמעותית יותר זמן להיטען מיתר הסוללות, שאלתי בפורום בחו"ל שמתמחה בנושא (http://www.candlepowerforums.com/vb/forumdisplay.php?f=9) ואמרו לי שזה לא טוב לסוללות לטעון אותן ב-200ma כי המטען הרבה פעמים לא מזהה כאשר הסוללות מלאות ולכן ממשיך לטעון אותן וגורם לטעינת יתר, דבר שיכול להזיק לסוללות, והמליצו לי לטעון את הסוללות ב-1000ma. שאלתי היא, אם אני בודקת באמצעות המטען את הקיבולת של הסוללות ובמידה והקיבולת תקינה, האם זו מספיק אינדיקציה לכך שהסוללות תקינות? תודה מראש על כל תשובה/רעיון.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-