עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by שניצל,

לפני כמה חודשים הייתי עם חברתי בברצלונה. סוף סוף עברנו על התמונות כדי לפתח אותן (זה נחמד שיש אלבום פיזי להסתכל בו), אז בחרתי כמה תמונות להעלות. התמונות צולמו ב-Fujifilm A350. שוק לה בוקריה: מבט מלמעלה: המנזר שעל מונסרט: מנזר סן ז'ואן על אחת מפסגות ההר:

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלומות! מישהו שמע/ראה/צילם/יש לו את המצלמה הזאת? מי שכן, אם יוכל, שירשום מה הוא חושב עליה ואם היא שווה את הכסף (2500-2800~) ודה רבה לעוזרים ולקוראים!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. Started by agf,

שלום, 3 תמונות שצולמו עם פוג'י שש וחצי K. הכל עם עדיפות צמצם ומצב מאקרו,ב- 28 ממ ,וצמצם 4. התמונות לא עברו עיבוד,אלא רק השלישית עברה הסבה מ- RAW ל- JPEG. ראשונה חשיפה רגילה (הייתי צריך לבצע spot meter או center meter כדי שהחשיפה תהיה יותר טובה): שניה - חשיפה של 2 סטופים ב- under ,כדי שה"לבן" לא יישרף: שלישית - כמו השניה ,אבל ב- RAW: רק שתראו כמה טווך דינמי RAW נותן! ואני יודע שאפשר להעלות את החשיפה ולשחק עם הצבעים,אבל רציתי שתראו תמונות ישירות,בלי עיבוד.

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  4. זאת אומרת אם יש לי תמונה בגודל 5 מגה[3000x2000] איך אני מקטין אותה ל1 מגה ושתשאר 3000x2000 פיקסלים תודה

5. Started by shlomom,

כפי שכבר ציינתי רכשתי לאחרונה את ה S9100 ורציתי לחלוק אתכם את רשמי הראשונים מהמצלמה. אני לא צלם מקצועי או חובב כבד אבל מתכוון להשתפר בתחום ולכן הביקורת שלי לא מתימרת להיות מקצועית אלה רק חוות דעת אישית. יתרונות: - איכות הצילום טובה מאוד לדעתי במרבית המצבים. - מצב וידאו יחסית טוב ומספק וידאו טוב לטעמי. - במצבי תאורה בעייתיים ה ISO הגבוה (עד 1600) בא לעזרה אבל לא הייתי אומר שה 1600 הוא אופציה רצינית ה 800 נסבל בהחלט. - התפעול שלה נוח ודי אינטואיטיבי - היות וזו לי המצלמה (הדיגיטלית) הראשונה אני יכול לומר שהתרגלתי אליה תוך יומיים ואני יודע מה עושה כל כפתור ואיפה הוא - עדיין לא מבין איך לנצל את כל התכונות כמובן. - יש למצלמה כפי שניתן לראות בנתונים ובתמונות תושבת לפלאש ח…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by doscape,

היא עולה 395ש"ח ב KSP http://www.woot.com/Blog/ViewEntry.aspx?Id=2437 המצלמה מצויידת בחיישן יחסית גדול 1\1.8 הבנתי שהמכסה בטריה שלה בנוי לא הכי טוב, אבל חוץ מהעניין הזה טוענים שהיא מעולה.

• 4 תגובות
    • 965 צפיות
  7. Started by eladh16,

שלום יש לי מצלמה דיגיטלית עם צריכת סוללות גבוה ולכן אני רוצה לקנות סט של סוללות נטענות(AA). כרגע יש לי סט של GP 2700 mAh. אחרי חיפוש באינטרנט מצאתי את ה +GP ReCyKo. האם הם טובים? מה מיוחד בסוללות האלה? וכמה mAh הם? כדאי לקנות אותם במקום עוד סט של 2700 mAh? תודה

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by MiD,

לא מזמן רכשתי מצלמה דיגיטלית קנון A75, וברצוני להדפיס תמונות באיכות טובה ובמחיר לא גבוה (גדלים רצויים: 15X10, 18X13). על אילו חנויות אינטרנט תוכלו להמליץ לי? אזור מגוריי הוא הצפון הנידח, אם זה חשוב. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Maxx,

שלום, אני מתכוון לקנות לאבא (מבחינתו לצלם זה רק וללחוץ) את Panasonic Lumix DMC-FX50 בגלל: - מסך גדול - מייצב תמונה - 28mm - גודל קומפקטי אני יודע שיש לה בעיות של רעשים, אבל לא נראה לי שזה ממש יורגש בתמונות משפחתיות רגילות. אני קונה אותה ב camera4less ב-1666, האם יש חלופות טובות יותר? כרטיס הזכרון הוא אחד משני אלו: Transcend SD 2GB X150 - ב-170 ש"ח או את ה- 4GB ב-260 ש"ח. האם המצלמה יכולה לנצל את המהירות? תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  10. Started by big foot,

קיבלתי מצלמה חדשה OPYMPUS FE-115 רציתי לדעת מה ההבדל בין: SHQ,HQ,SQ1,SQ2? נ.ב אם למישהו יש המלצות וטיפים לפונקציות המצלמה תודה מראש BIG FOOT

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  11. Started by GUNZ,

מה ההבדל בין מחודש לרגיל לפעמים כותבים במכירות ברשת מחודש מישהו יודע מה זה אומר?

• 8 תגובות
    • 893 צפיות
  12. Started by Mistborn,

יש לי שאלה לגבי העדשה הזו: שמעתי שהאיכות שלה פחות טובה משאר העדשות של קנון ברמת L... זה נכון? יש מישהו כאן שהרגיש שהיא לא מספקת? או לא לפחד? כי בסך הכול ייצוב תמונה די חשוב לדעתי, ועבור צמצם מהיר יש לי Canon 50mm f/1.4... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. המצלמה היא לצילומים רגילים, בבית ובטיולים וכו' מספיק זום ממוצע: 3-4 ( אם יש יותר מה טוב, רק שלא יבוא על חשבון הקומפקטיות - סעיף הבא) חשוב שתיהיה קומפקטית, לא מחפש את הסופר קומפקטיות, אבל גם לא דמוי SLR האלה (ולכן גם לא מחפש את המצלמות עם 10 זום אופטי) עכשיו הבנתי (ותקנו אותי אם אני טועה) שאם החיישן יותר גדול אז בדרל כלל הוא גם יותר רגיש וככה יותר קל לצלם בתאורה של בית אז חיפשתי כמה מצלמות על חלק קראתי פה שממליצים הרבה, בכל מקרה אלה המצלמות מתלבט בינהן: canon A640 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=469627 canon IXUS700 http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Camera&model_id=130850 Fuji F31FD http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=502514 איזה מהם תיהיה מתאימה לי…

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  14. בזמן האחרון כשאני מצלם הרבה מהתמונות יוצאות עם סוג של כתם, שערתי שזה מהשמש אבל גם כשהמצלמה מופנת לצד שני מהשמש הכתם עדיין נמצא, מישהו יכול להסביר לי? תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Noder,

היי...אני אעשה את זה מאוד תמציתי - איזו מצלמה עדיפה קנון SX20 או פוג'י SH10 ?? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by ALÞHA,

• 12 תגובות
    • 896 צפיות
  17. משהו מכיר עוד חנויות שמוכרות לארץ ציוד צילום ?

• 10 תגובות
    • 872 צפיות
  18. Started by rbu99fm,

אם מישהוא יודע איפה ניתן להשיג הוראות הפעלה ל- A95 בעברית, באינטרנט...??? יש לי הוראות הפעלה באנלית.... תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  19. Started by יולו,

שלום, אני חדש כאן, קוראים לי יואב הנה התמונה הראשונה שאני יעלה כאן בפורום: אני מצלם עם: CANON EOS 300D kit lens 18-55mm sigma lens 70-300mm

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  20. היי אני רוצה לקנות את הCANON הזו בתור מצלמה ראשונה שתתן לי גם אופציות ידניות וגם אוטו' טוב, ראיתי לאחרונה כל מיני אפקטים מגניבים שעושים בלילה עם פנסים, האם המצלמה הזו מסוגלת לצלם סוג כזה של תמונות באיכות טובה ? או שאתם בכלל ממליצים על מצלמה אחרת אני גם אשמח להצעות עד 1600 ש"ח המצלמה היא לשימוש כללי, צילומי משפחה, טיולים, וכו.. תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  21. Started by ophir555,

מעונין לקנות דיגיטלית ע 3000 שקל דרישות לא נעול על מותג כל שהוא מצלמה בעיקר לטיולים , משקל פחות חשוב זום גדול עם מייצב צילום רצף מהיר רצוי יכולת מאקרו סבירה איכות תמונה נקודה חשובה כולל בזום מקסימלי ו6 ומעלה מגה פיקסל אפשרות לפלש חיצוני חשבתי בתחילה על רפלקסית דיגיטלית , אבל הבנתי שבמחיר הזה אוכל לרכוש רק משומשת ואני מעונין במצלמה חדשה ולכן אתפשר על דמוי האם מצלמה של 6 מגה תאפשר הגדלה של עד א-3 בלא גרעון ורעש בצילום 100 אסא תודה

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  22. Started by ^GunX^,

טוב אז חבר שלי נוסע לחול ואני צריך זיכרון למצלמה החדשה שלי -canon a95 , אז אני צריך 512 מגה ושיהיה חברה טובה וכמה שיותר מהיר התקציב הוא בערך 200 ש"ח חשבתי על הסאןדיסק אולטרא 2 אבל אני לא חושב שזה ישפיע בכלל במצלמות כאלו ... מחכה לתגובות (זה די דחוף) תודה. *שכחתי להגיד : חובה שהכרטיס יהיה מהחנות הזאת : http://www.bhphotovideo.com/

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by rony1880,

http://www.21.tv/pr-94985/מצלמה_דיגיטלית_Samsung

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. היי אנשים , מקודם חזרתי מפסטיבל בראשית , הנה כמה תמונות שלקחתי. אני מקווה שהם פחות גרועות מהקודמות , אחרי הכל , הכישרון שלי שווה ל___ נ.ב וכן , אני יודע שבתמונה האחרונה היה עדיף בחורה עם גוף טוב , מאשר חבר שמנמן

• 6 תגובות
    • 979 צפיות
  25. למה מצלמות דיגיטליות כ"כ אטיות? אי אפשר לשים זיכרון DRAM ב- 2$ כדי שמהירות לא תוגבל למהירות ה- SD? חשוב לי במצלמה שני פרמטרים: - מהירות צילום (2 תמונות בשניה ללא FLASH, עם FLASH קצת פחות) - גודל מאד קומפקטי (חצי גודל מ-F31) איכות תמונות - עדיפות שניה. האם בכלל קיימות כאלה מצלמות? תקציב 1500 ש"ח.

• 5 תגובות
    • 802 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.