עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by Rule The Pc,

איכות [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by guyo,

שיח גלריה עם הצלם זאב דקל בתערוכת הצילומים "קרן אור" יום חמישי 20/01/05 ב 19:00 גלריית החלונות קניון עזריאלי קומה 3 הגלריה פתוחה לקהל הרחב בשעות הפעילות של הקניון התערוכה תוצג עד ה - 01/02/05 בשם הצלם: זאב דקל http://www.guy-olami.com/Guest7a.htm ממני: גיא עולמי הפקות http://www.guy-olami.com אוצר גלריית החלונות נשמח לראותכם זאב דקל - כל הזכויות שמורות [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  3. Started by המלאך בלבן,

יאלאא תגידו מברוק קניתי היום את המצלמה הזו לאחר התלבטיות רבות אשמח לקבל עליה קצת ביקורת מכם ? ואיך אני משיג חוברת מלאה עליה בעברית ? יש דבר כזה ? ברכת אור ואהבה

4. Started by t d,

שלום לפני כמה שעות רכשתי באינטרנט את המצלמה: canon powershot a80 בנתונים כתוב שהיא צריכה 4 סוללות של AA , לא הזמנתי אותה עם בטריות משום שאמרו לי שכדאי לי להשקיע קצת בסוללות ולקנות לפלות 2300 עם מטען מיוחד... מישהו יכול להסביר לי מזה אומר? מזה מיוחד? אפה אני מוצא כאלו ומה עלותן? תודה מראש! t d

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  5. Started by N N C,

יש לציין שהמצלמה מגיעה עם אחריות לשנה (בדיוק כמו מצלמה מאותו דגם אבל חדשה) ובמחיר נמוך ב-25 אחוז. (999 לעומת 1320) ערכתי בדיקה לערך מחודשת/refurbished ולצערי לא מצאתי מסקנה חד משמעית. האם יש כאן מישהו שקנה את המצלמה הנ"ל או מצלמה מחודשת אחרת ויכול לתת חוות דעת ?

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  6. Started by Spiritus,

מה זה מקארו? מה ההדבל בינו לבין צילום רגיל? אני מעוניין לקנות את ה A75 של קנון. איזה סוג זכרון מומלץ להתאים לה? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  7. נו מה אתם אומרים .. הראשונה מהמרפסת שלי והשניה ... מחוף הים בקרית ים . .... התמונות יצאו בגדלים שונים כי פשוט כול פעם הקטנתי באחוזים שונים .... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  8. Started by Koosi,

אני כבר כמה זמן מחפש מצלמה דיגיטלית נורמלית (לא מעולה -- נורמלית) שאוכל לצלם בצורה חפיפניקית ביותר בטיולים, בבית שלי ואני רוצה לעשות כאלה סרטים חביבים מפלסטלינה ;D אבל אני לא מוצא! כל המצלמות עולות לפחות אלף שקל, ואני לא רוצה להשקיע על מצלמה דיגיטלית כל כך הרבה. לדעתי פשוט אין טעם אם אני לא הולך לצלם נופים ענקיים באיכות טובה מדי! מצדי שאצלם רק ב 3 מגה פיקסל פלוס מינוס, 3.5 נגיד אם יש כזה דבר. אבל יש כמה דברים שלא אתפשר עליהם, למרות שזה מצלמה חובבנית ותו לא: - זום אופטי נורמלי (לא אכפת לי מדיגיטלי) - מסך בגודל הגיוני (אם כבר דיגיטלית) - ?.3 מגה פיקסל - אפשרות לחבר למחשב דרך USB - כמות זכרון שתתאים לאיכויות התמונה (לדוגמא, אם אני רוצה מצלמה עם איכות 3אז שיהיה …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Dan4,

אני מתכנן לקנות מצלמה דיגיטלית סביב ה2000 שקל והמליצו לי על אולימפוס C765. חשוב לי שהתמונות יהיו באיכות גבוהה ובכלל לא חשוב לי מוידיאו במצלמה.אז איך איכות התמונה במצלמה זאת? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  10. Started by audio,

אני טס עוד יומיים לניו יורק ואני כבר שבוע רץ אחרי מצלמות לקנות לי איזה מצלמה אני לא מישהו חובבני אני רוצה להתחיל עם משהו קטן ולהתפתח יש לי 330 דולר ככה וזאת המצלמה הכי טובה שמצאתי בסכום הזה הבעיה היא המגה פיקסל שהוא יחסית נמוך 3.2 מה אתם אומרים ללכת עליה? אני בעיקר מרוצה ממייצב תמונה והזום

• 3 תגובות
    • 987 צפיות
  11. Started by Starsky,

שלום, לאחר התלבטויות רבות שקשורות לצרכים שלי, ובעיקר ליכולת הכספית שלי צימצתי כמה אפשרויות שחשבתי עליהם לשני הדגמים הבאים, אנא הציעו לי איזה מהם הוא יותר טוב ויותר שווה לי לקנות. בבקשה אל תתחילו להציע לי מצלמות אחרות, תתייחסו רק לאלו. Minolta DiMAGE X31 או Nikon CoolPix3200 אני חובבן, לכן הלכתי על 3.2 פיקסל, אין לי צורך ביותר מזה. תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  12. למישהו יש מושג מה אומר "אינטרפולציית חומרה" במאפיינים של מצלמות דיגיטליות? האם תמיד יש את זה? חשוב שיהיה? חשוב שלא יהיה?? אין לי מושג בזה אה ועדכון קטן.. אני לא מקצוען ולא מעוניין להיות.. אני רוצה סתם מצלמה חביבה כזו לצילום חפיפניקי יש מחירים די נמוכים לחברות לא מוכרות, ואני רוצה לדעת באילו מהבאות אפשר "לבטוח", אם בכלל: Emage MERCURY NEAO

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by !!צפעון!!,

חברה אני צריך את עזרתכם בנידון, כמעט קניתי את האולימפוס C-5000 אבל בסוף התייעצתי עם ממוחה מצלמות והוא אמר לי שהדגם הזה ספציפית, לא טוב! הוא אמר לי ללכת על הקנון A-95. עכשיו מה דעתכם? באולימפוס יש סופר מאקרו, מ 2 ס"מ. ובקנון אין. באולימפוס יש 5.0 מגה פיקסל. בקנון A-95 5.1 מגה פיקסל.... מאקרו מ 5 ס"מ. תודה לכם..... :

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם, אני מחפש לקנות מצלמה דיגיטלית אבל אין לי שמץ של מושג בתחום ואני לא מבין כלום. הדרישות שלי הן : - זמן תגובה קצר מרגע הפעלת המצלמה ועד לצילום הראשון (צילום בזק אם קוראים לזה כך) - חיי סוללה ארוכים (אני מתכוון להסתובב איתה כך שאני מניח שזה רצוי שהסוללת יחזיקו זמן רב ככל האפשר) - איכות טובה+ (חבל לי לקנות מצלמה שלא תוכל להפיק תמונות באיכות סבירה) - גודל לא מוגזם (אני לא יודע להעריך מה נחשב קטן מול גדול אבל שיהיה סביר וקל לנשיאה) רצוי : - ממשק שניתן לגשת אליו מלינוקס (וכמובן גם מוינדוס) - אחריות של שנה+ - מותג מוכר ומוכח בשוק אין חשיבות ל : - קלות תפעול - יופי חשוב להדגיש שזאת המצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי אבל אני לומד מהר כך שלדעתי חבל לי להשקיע כעת במצלמה "למתחילי…

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  15. אני מעוניין לקנות את ה A75 לפי מה שבדקתי לפני כמה שבועות היא היתה הכי מומלצת ועכשיו סוף סוף נמצא התקציב אבל מאיפה הכי משתלם לקנות ? שהיא לא תהיה מחודשת ועם אחריות טובה ... אני מעדיף כרגע לקנות רק את המצלמה בלי ציוד נלווה כגון כרטיס זיכרון נוסף ומעמד על מנת לחסוך בהוצאות אבל אם יש לך הצעה כדאית אז אני ישקול אותה תודה מראש

16. Started by audio,

מחפש מצלמה דיגיטלית עד 330 דולר לקנייה ארה"ב פירסמתי בעב את ההודעה הזאת ממשתמש של חבר שלי והביאו לי פה הצעה ל A95 של קנון יש מצלמה לא קומפקטית המאפשרת גם צילום בזום כמו ה S5000 אבל יותר איכותית במחיר הזה אם כן עזרו לי בבקשה

17. אז ככה אין לי שמץ של מושג בצמצם, בזמני חשיפה ב ISO או בפונקציה הזאת מאקרו.... יש איזה שהם מדריכים לצלם המתחיל ללמוד להשתמש במצלמה שלו בצורה קצת יותר מקצועית מ POINT AND SHOOT???

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  18. Started by re5pect,

האם ניתן לרכוש עדשות לקומפקטיות? וספציפית לpowershot A75? אם כן, לינק בקשה ;D

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  19. היי חברים, אמנם זהו לא צילום אלא סריקה דיגיטלית אבל אני רוצה לעבוד על פרוייקט ולסרוק את כל התמונות של סבתא שלי מתקופת השואה בבולגרייה, לתקן ולשפץ ולפתח אותן מחדש. רציתי לדעת אם יש תוכנה יעודית לתיקון קמטים וכתמים בתמונות (במיוחד כתמים). תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. האם תשובה , כמו "כמה שיותר" ,זה תשובה טובה ? צלם ביתי ,חובב, שמצלם תמונות של ,משפחה ,חברים , ותמונות בטיולים +כמה תמונות נוף , שמקסימום התמונה הכי גדולה שידפיס , יהיה דף A4 נניח ,רק נניח שכסף זה לא בעייה אז.כמה מגה פיקסל צריך או כדאי שיהיה במצלמה דיגיטלית ?

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. http://www.pbase.com/snoyes/lightning_strikes חובה לצפות!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by kotel,

http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1437139 תגידו לי אם שווה לקנות אותה.. בהתחשב במחיר ובביצועים....

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  23. טיול חורפי וקריר ביער...

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  24. ערררב טוב, לא מזמן קניתי A75 (מתנת שחרור לעצמי[16יוםלמנאאאאיייייק+יומולדת) וקבלתי איתה GP POWER BANK I, עם סוללות 1800. טעינה ראשונה שענתי אותן היתה למשך... פחות מ-12 שעות, אני חושב, לא זוכרר בדיוק. לא התעסקתי יותר מידי זמן עם המצלמה, קצת תמונות+פלש, קצת וידאו, אבל לא יותר משעתיים, אני מעריך. ואז הסוללות נ ג מ ר ו ... לשאלתי: יש לי ת'מטען הנ"ל + מטען אנונימי TURBO POWER שכלל סוללות של 2000MAH (לצערי 2 סוללות נזרקו בטעות ע"י חבר [FUCKIN' S H I T ! !]) כך שמה שתהיתי: האם אכן ניתן להסתפק במטען הכנראה מעעעפן GP POW... ופשןט לקנות סוללות חזקות יותר ולהטעינן בו *ואולי אפילו כדאי במטען האנונימי??(שנתקבל עם סוללות חזקות יותר(לפי המספר,בכל אופן)) האם אוכל אולי לקנות רק שתי סוללות …

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  25. שלום! קיבלתי עם המצלמה (A75) בטריות נטענות.. טענתי אותם 8 שעות כמו שהיה רשום בעלון של המטען. והיום הלכתי לצלם בטיול, והבטריות הספיקו רק ל5 תמונות שהמסך דלוק. על הבטריות רשום "כח טורבו 2400" (יש לזה שם ממש לא מבטיח..) ואני רוצה לקנות בטריות נטענות טובות למצלמה, שיחזיקו לפחות שעתיים של צילום עם המסך.. אז על מה אתם ממליצים? (התקציב הוא 100-150 ש"ח)

• 4 תגובות
    • 771 צפיות

דיונים חדשים בפורומים