צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום קיבלתי לאחרונה מצלמה אולימפוס IR-500 .מתברר כי התפריטים (באנגלית) מופיעים בצורת ראי. ז.א. אם אני רוצה לקרוא אותם צריך להעמיד ראי ממול ואז ניתן לקריאה. האם מי שהוא יכול לעזור בפתרון הבעיה?. אגב ניסיתי לחפש ברחבי האינטרנט ובאתר של אולימפוס אין שום דבר. תודה למשיבים
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני חדשה בכל התחום של הצילום וידאו /צילום סטילס ומעוניינת לרכוש תאורה לצילום וידיאו ביתי . נתקלתי בכל מיני ציוד תאורה כמו סופט בוקס, מטריות, טבעת וכו' וקצת קשה להבין מה הכי יתאים לי ומה הכי טוב. אני מעוניינת בצילום סירטוני אוכל בעיקר (הכנת מתכונים) אני מניחה שבנוסף לכך התאורה תוכל לשמש אותי בצילומי סטילס אז אני אשמח אם למישהו יש המלצות לציוד תאורה טוב במחיר סביר. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי, אשמח לעזרתכם בבחירת מצלמה לא יקרה (1500-2000) שתתן תוצאות טובות. חשבתי על משהו בנוסח ה-G16 של קנון. שכבר לא מיוצרת המצלמה מיועדת בעיקר לטיולים, נופים, תקריבים וצילום בעלי החיים בבית, גם בתנועה. וידאו פחות חשוב. גודל ומשקל לא משמעותיים עם עדיפות למצלמה שיושבת טוב ביד, קשה לי לצלם עם מיניאטורות קלילות, וחשוב לי שתהיה עינית, הרגל מותנה ישן תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עבור הסרטת שיעורי תורה, אני מחפש מידע עבור מצלמת ווידאו, שאפשר לחבר אליה מקרופון, מיועד להעלות לאתר אינטרנט, לא מחפש משהו מידי יקר, אבל משהו שיעשה את זה עבודה כמו שצריך. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש הגבלים מסויימים? נגיד מצלמות תרמיות?
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הי לכולם אני מעוניין לקנות מצלמה לצילום וידאו, כאשר הרזולוציה הנדרשת היא 720p, והשאיפה היא ל-FPS גבוה.. אין לי צורך ב-4K וכל זה, אני מעדיף משהו במחיר טוב, רק באמת חשוב שה-FPS יהיה טוב מה שייתן צילום חלק גם כשהמצלמה בתנועה/שינוי זוית. מישהו יכול להמליץ על משהו טוב ובמחיר טוב? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, יש לי מצלמת וידאו שקניתי לפני עשור. אני רוצה להשתמש בה כמצלמת רשת, אבל המחשב אפילו לא מזהה אותה (חיבור USB כמובן) אשמח לעזרה בתפעול המצלמה. https://www.amazon.com/Samsung-SC-MX20-Memory-Camcorder-Optical/dp/B001FA1OHW/ref=sr_1_2?dchild=1&keywords=SC-MX20&qid=1587831508&rnid=493964&s=electronics&sr=1-2
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לחבר שני גופי תאורת לד כאלה בטור לכבל אחד 220V. נתוני גופי התאורה; 4A Operating Voltage: 9-32V 12V 24V Led Work Light Bar יש לי את השנאי שבתמונה. 01. האם השנאי שיש לי מתאים? 02. אם התשובה לשאלה 01 היא כן, אז איך מחברים? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
-
-
מי יכול להמליץ לי על מצלמה לרכב לנהגת חדשה, ב300-600 כולל התקנה,עדיף ללא צורך במתקין שרואה מה נעשה מלפנים ומאחור,עם מסך 3 אינץ' לפחות,עם קבל במקום סוללה, שיכולה לעזור לנהג בשדה ראיה, ולתעד תאונה ח"ו עדיף שנתיים אחריות תודה
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
כדי לקבל המלצה טובה ככל האפשר לדגמים ספציפיים שיתאימו לצרכים שלכם, קראו את השאלון המתאים וענו על כמה שיותר שאלות: - שאלון לקניית מצלמה קומפקטית או מצלמה דמויית-SLR - שאלון לקניית מצלמת DSLR כדי שיהיה קל להבין את ההקשר של התשובה, העתיקו את השאלות להודעה חדשה בפורום והוסיפו את התשובות מייד לאחר כל שאלה. אם השאלות בחלק השני לא ברורות לכם, אתם יכולים לדלג עליהן, אבל חשוב שתענו על השאלות שבחלק הראשון (עשר השאלות הראשונות).
-
- 0 תגובות
- 10.4k צפיות
-
-
תגידו לי אם המצלמה הזאתי טובה או לא פשוט מאוד אל תמליצו על אחרות וכל מיני... יש לה פלאש טוב? וכמה עולה כרטיס זיכרון 512 אלייה? אפילו 256 מגה.... http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6058 תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום אני מחפשת מצלמה שייש לה לפחות 10 מגה פיקסל גודל פיזי לא יותר מ10X5.5X2.3 ס"מ מייצב תמונה אופי בעדשה מסך לפחות 2.7 אינץ זום אופטי לפחות 3X תומך בפורמט AVI בוידאו שיתאים לתוכנת סטודיו ביצוע זום בזמן צילום תומך ברכטיס SDHC בלבד אחריות של היבואן עדיף 24 חודשים תודה ענת
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
סוני Cyber-Shot עולה כשליש פחות עם קונפיגורציה דומה ולכן שאלי: מה ההבדל בין הסדרות הגורם להבדל כה גדול במחיר? SUPER STEADYSHOT DSC-W80 עולה למעלה מ1300 ואילו Cyber-Shot DSC S730 עם נתונים דומים עולה רק 700 ש"ח ו Cyber-Shot DSC W110 עולה 1000ש"ח בלבד כולל 1 גיגה וקורס צילום
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני לא מבין את המושגים בשאלון שבנעוץ אבל בגדול התקציב שלי הוא 500 ש"ח עם אפשרות להוסיף 250 ש"ח אם תחליטו שזה הכרחי. אני לא בקיא במושגים ולא יודע מה צריך לבדוק ואיזה תכונות צריך. שוב, אני צריך בעיקר לצילומים קצרים
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
בזמן עריכת סרט יש אופציה לעבוד ב AVI שכל שעה מצולמת הופכת ל-13G שלא מאפשר לצרוב או DVIX או MPEG שכל שעה מצולמת הופכת ל~ 2.5G באיזה פורמט עדיף לעבוד ?
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש לי מצלמת וידאו עם יציאת DV מקוצרת. רציתי המלצה למעבדה באיזור באר-שבע לתיקון. אשמח לשם מלא של המעבדה\חנות + טלפון. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אם הייתה לכם אי פעם התלבטות לגבי הפלאש הבא למצלמת הפנטקס שלכם, הינה קישור שיסביר לכם כל פרט קטן וקטן בצורה אובייקטיבית ומעניינת לגבי הפלאשים. יש פה סיקור על רוב הפלאשים, תכונות, איכויות ובקיצור, הכל. http://knol.google.com/k/matthew-miller/pentax-p-ttl-hot-shoe-flash-comparison/3jwk7bitq8i8/1?domain=knol.google.com&locale=en#view תודה למשתמש mattdm מפורום pentaxforum.com על כתיבת המדריך הנפלא הזה. בהצלחה.
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני צלם ממש ממש מתחיל , לאחרונה קניתי מצלמת אולימפוס SP560UZ ויצאתי לטיול וצילמתי קצת . בינתיים מצאתי תמונה אחת שאני רוצה דעה עלייה אני ימשיך לחפש ויעלה . רק שתדעו לא נדעתי בפוטושופ כי אין לי מושג איך משתמשים בו
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
-
http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=715572 http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=691817 שלום, אני רוצה לקנות מצלמה ביתית לצילום טיולים/בילוים/חברים/משפחה וכו'... אין לי ידע מקצועי בצילום ואני מחפש משהו שיתן תמונות באיכות טובה גם ביום ובלילה ובנוסף יתן איכות וידאו סבירה עד טובה(יהיה שימוש של וידאו במצלמה גם כן) למצלמה קומפקטית ראיתי את שתי הדגמים הנ"ל שהרשימו אותי אבל כמו שהבנתם אני בטוח שאתם מבינים בזה קצת יותר ממני אז אשמח לשמוע מה אתם ממליצים מבין השתים ואם יש לכם המלצות נוספות בנושא אשמחל לשמוע לגבי המחיר אני יכול לקנות את שתיהם באותו מחיר בדיוק ככה שאין לזה משמעות
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
hello. im in thailand with my olympus SP570 and for some reason there is no sound in videos! i tried everything and nothing helped.... anyone knows? thx, ofir.
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שאני מצלם(Panasonic TZ5) שהיד שלי רועדת, ויוצאות תמונות טיפה מטושטשות(בעיקר בזום אופטי גדול) וזה מאוד מפריע לי. אז אני רוצה לקנות חצובה רגילה(לא שולחנית) כדי שאני אוכל לצלם והתמונות לא יצאו מטושטשות. אני מחפש חצובה טובה וזולה, שמתקפלת להכי קטן שאפשר עד מחיר של 100-150 שקלים והאם יש למישהו המלצה איך אני אוכל לצלם יותר טוב ובלי טשטוש שהמצלמה ביד? חשבתי על החצובה הזאת: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=418306 מה אתם אומרים? ואתם יודעים האם מוכרים חצובות בבאג או באופיס דיפו? כי יש את המבצעים המטורפים האלה וזה יהיה מאוד משתלם לקנות עכשיו תודה אריאל
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-