צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אחרי חיפושים ארוכים בארץ (באינטרנט) לא הצלחתי למצוא חנות עם מגוון של דפי פוטו בעיקרון אני מחפש דפים של קנון Photo Plus II אבל אם יש המלצה לדפים איכותיים אחרים אז גם טוב תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה תקציב שעומד לרשותך? 300-500 2. מה רמת ידע שלך? נסה להעריך את רמתכם וניסיונכם. בדוק את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. אין י הרבה ידע במצלמות, אני לומד מהר 3. באילו מצלמות התנסת בעבר? מה הגביל אותך בציודך קודם? מצלמה המעולה של סוני, היא לא שלי 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה? (הערך במידת האפשר גם שימושית - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים באור יום, הרבה תמונות של ילדה בתוך בית, מעט תמונות ברחובות חשוכים באמצע הלילה, מעט מאוד תמונות של ילדה במופעי ריקוד באולם חשוך, מעט תמונות ציפור ממרחקות רק בשעות ערביות) לא משהוא ספציפי 5. האם אתה מתכוון להדפיס את תמונותיך לגד…
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם.. אני מעוניין לקנות 2 מצלמות, אחת אינטרנט, והשניה דיגטלית. אז ככה, המצלמת אינטרנט לא צריכה להיות משהו מיוחד עם גימיקים עליה וכל מיני זומים ותוספות כאלה, אפילו לא חייב שיהיה עליה מקרופון., מה שחשוב זה שיראו סבבה ושיהיה פשוט להתקין אותה, או כמו שאמרו לפני "משהו קטן וטוב" עכשיו למצלמה הדיגטלית.. היא יותר לטיולים וכאלה, משהו משפחתי... אממ מה שבאמת חשוב וראיתי את זה אצל חברים זה שיש מקרים שלוקח למצלמה שעות (ציני) עד שהיא תופסת את התמונה, חשוב לי באמת שהמצלמה פשוט תצלם בקליק אחד קטן.. אממ עדשה טובה עם זום סבבה (לא זום דיגטלי) , וגם שהיא תתחבר בקלות למחשב. אני דיי כורדי (בלי להעליב) בכל העסק הזה ובאמת שהמצלמה זה רק בישביל התמונות. תקציב פחות או יותר זה 1500 ש"ח, א…
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
טוב אז ככה... אני מחפש מצלמת וידאו (דיגיטלית) אבל משהו טוב לא סתם. -או DVD או MINIDV -בעלת חיבור מיקרופון חיצוני -נוחה לשימוש אמממ התקציב שלי בערך 3000 אבל ניתן לחרוג מעט. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מבקש עזרה בנושא בו אני לא מבין כלל, מצלמות דיגיטליות. אבא שלי מתלבט בין שתי מצלמות: Panasonic DMC-LS75 בכ-750 ש"ח Pentax Optio E30 בכ-550 ש"ח הצרכים שלו בסיסיים ביותר והוא לא מחפש פיצ'רים מיוחדים. מישהו יכול להמליץ על אחת מהן ? או על אחרת בטווח המחירים הזה ? תודה רבה נ.ב. לי יש coolpix 4300 שאני מרוצה ממנה מאוד, רק שתבינו כמה אני לא מבין במצלמות...
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לקנות את ה-G10, בכל אתר שרציתי לקנות אני רואה שיש אפשרות להרחיב אחריות לאחריות בין לאומית של ל Mack, מישהו מכיר את האחריות? יצא לו לממש אותה? האם השירות דרכם הוא טוב או שאתם ממליצים לא לעשות את זה? שנה זה קצת מעט אחריות וחשבתי לקחת 3 שנים, כבר קרה לי שאחריות הצילה אותי לאחר שנה וחצי עם המצלמה הקודמת שלי...
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחר טס לחול ומעוניין לקנות עוד היום בערב מצלמה בשווי של עד 1500₪ פלוס מינוס. אין לי איזה שהוא ידע עמוק בתחום אלא חובבני בלבד. מעוניין לרכוש מצלמה בעלת איכות תמונה טובה וזום אופטי גדול ככל שניתן. תודה מראש על ההמלצות. - - - תגובה אוחדה: - - - מתנצל, לא שמתי לב לשאלון: . מה התקציב שעומד לרשותך ? סביבות 1500 ש"ח 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. ידע בסיסי וחובבני בלבד. 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? לא התנסתי במשהו מיוחד. 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו …
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין לגבי קניית מצלמה של קנון - מצלמת רפלקס מדגם 450D / 500D נאמר לי בחנות שניתן להרכיב למצלמה עדשות מדגמים ישנים של מצלמות רפלקס פילים ישנות של קנון השאלה היא האם הדבר באמת נכון? ואם כן, הם יש בדבר חסרונות ומה המשמעות שלהם מבחינת איכות התמונה הסופית? העדשה היא לטווחים גדולים של 70-200 ללא מייצב תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חושב על לקחת את המצלמה המצוינת בכותרת לחו"ל ולהשתמש בה הן לתמונות סטילס והן להקלטה. מנסיון קודם, אלא אם מדברים בקול די רם, או מתקרבים, המצלמה מתקשה לקלוט את הדיבור או את הסאונד. השאלה היא האם ניתן לממשק למצלמה הזאת מיקרופון אלחוטי? תודה רבה לכל המגיבים.
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בזמן עריכת סרט יש אופציה לעבוד ב AVI שכל שעה מצולמת הופכת ל-13G שלא מאפשר לצרוב או DVIX או MPEG שכל שעה מצולמת הופכת ל~ 2.5G באיזה פורמט עדיף לעבוד ?
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם. קראתי \ שמעתי באיזשהו מקום שבארץ מפתחים תמונות דיגיטליות עד 6 מגה. אם אני אשלח לפיתוח תמונה של 8 מגה, האם בחנות "יקטינו" אותה לפני הפיתוח או שלא יוכלו לפתח בכלל ? שאלות נוספת לגבי גודל תמונה: במצלמות הדיגיטליות יש אפשרות צילום של 3:2 (כמו במצלמת פילם) ו-4:3 (כמו במסכי מחשב). אם אני מצלם את אותה תמונה ב-2 האפשרויות, האם אחת התמונות "תחתך" ע"מ להתאים את עצמה לפורמט השני או שפשוט התמונה תצולם במלואה כאשר ב"אופציית הפילם" התמונה תהיה יותר פנורמית וב"אופציית מסך המחשב" היא תהיה יותר גבוהה ? שאלה אחרונה : האם חנות הצילום יכולה לפתח את 2 סוגי התמונות או שהיא מוגבלת לאופציית 3:2 ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
canon sx210 או pansonic tz 10 ? איזו טובה יותר בצילום וידאו ?
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
בוקר אנשים! יש לי מצלמת HP Photo Smart 720 (נא לא להביע את דעתכם בנושא המצלמה, עשו את זה בערך בכל חנות צילום שנכנסתי אליה היום... תודה) לפני כמה ימים, אחרי כמעט שנתיים וחצי שלוש של עבודה מצויינת המצלמה עשתה טיפה בלאגנים במסך, לא עשתה פוקוס, הריצה מעין גלי צבע על המסך (כאילו המסך הוא אקולייזר) הייתה מוסיפה צבעים ועוד המון דברים בסגנון ניסיתי להחליף בטריות, לתת לה להירגע (להוציא את הבטריות ולהכניס אחרי שעה כדי שזה יאפס את הזיכרון שלה לתאריך וכאלה, חשבתי אולי משהו נתקע), סגרתי והפעלתי, חיברתי למחשב וניסיתי לאפס ממנו (מה שלא מצאתי איך עושים) השורה התחתונה, המצלמה לא פעילה כרגע... חבל לי לאבד אותה כי כמה שהיא ישנה היא ממש טובה, יש בה צ'יפ של 256 מגה שזה מצויין ועוד המון ה…
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
היי! קיימת ברשותי מצלמת וידאו מסוג JVC דגם GRD350 . אשמח לקבל מכם הגדרות למצלמה ע"מ לקבל צילום איכותי וברור. צילמתי כמה פעמים אך הצילום לא חד במיוחד. תודה!
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לקניית מצלמה בסכום של עד 600 שקל תודה יותם
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
המוכר בדיוטי פרי אמר שלא... זה נכון? אם זה נכון אז עד איזה נפח כרטיס המצלמה תומכת?
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
ראיתי באיזה מקום שמשהו המליץ בלילה לשנות הגדרות iso ואז הוא יתמוך ב3200iso אני לא כזה הבנתי אבל משהו שקשור להגדרות של המצלמה שתצלם טוב בלילה .אם יש למשהו מושג בהגדרות מומלצות ללילה אשמח לשמוע. ואם אפשר הסבר על התוכנה שבמצלמה is שלא הבנתי מה היא עושה ואיך משתמשים איתה
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום רב, רציתי לדעת איזה כרטיס זכרון מתאים לצילום סרטונים ב HD (1080p לפי מה שהבנתי הכרטיס צריך להיות מסוג Class 10 הבעיה שגם שם זה מתחלק לפי מהירויות 30 45 95 mb השאלה היא , האם 30MB מספיק או שעדיף ללכת על 95MB ? תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אבא שלי רוצה לקנות מצלמה, הוא ראה מודעה בעיתון שמוכרים מצלמה של סמסונג דגם vp-mx10 במחיר 800 ש"ח. האם יש מצלמות נוספות פחות או יותר באותה רמה ואותו מחיר שכדאי לשקול? מה דיעתכם על המצלמה? תודה עריכה: אני רואה שלא עונים לי, אז בינתיים מצאתי כתבה שעשו על המצלמה הזו שהוסיפו בה קבצי דוגמא של סרטים שעשו איתה. כתבו שאיכות הצילום והוידיאו בינה לבין מצלמות דיגיטליות רגילות היא אותה איכות! ולכן הוא ממליץ יותר לקנות מצלמה HMX10 שכוללת רזולוציה של HD. למרות שהיא כפול 10 אופטי. קישור לכתבה ולסרטי דוגמא: http://lesterchan.net/blog/2008/06/03/samsung-vp-mx10-review/ באמת מבאס שזו האיכות, למרות שאפשר לשפר את הרעשים עם פלאגין בשם NEAT VIDEO. אבל יש מצב שאבא שלי יסתפק בכל זאת עדכון: החלטנו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מצלמה חדשה (בסכום של כ- 2000 ש"ח) + כ.זיכרון ונרתיק. חשבתי על המצלמה שכתבתי בכותרת. תנו דעותיכם בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
טוב, שלום לכולם. רובכם פה עוסקים במצלמות סטילס דיגיטליות, אבל אני צריך עזרה בבחירת מצלמת וידאו דיגיטלית. זה מה שאני רוצה במצלמה: צורה ומשקל - חשוב מאוד שתהיה מצלמה קטנה, קלה, קומפקטית ונוחה. קלות שימוש - שתהיה קלה לתפעול וכמובן שתהיה בה האופציה של צילום אוטומטי לחלוטין. גודל מסך - הרוב זה 2.5, אבל לא אתנגד ליותר אם יש... זום אופטי של X20 חיישן גדול (הרוב זה 1/6 אז כנראה אלך על זה, אבל אם יש משהו יותר טוב בלי השפעה גדולה על המחיר אני אעדיף כמו 1/3). רזולוצייה גבוהה של צילום הווידאו - הבנתי שהנפוץ זה 500 אלף פיקסלים ומעלה... אז כמה שיותר, יותר טוב. מייצב תמונה איכותי (נגד זעזועים). כניסה למיקרופון חיצוני ולאוזניות. מוכנה לחצובה. מגיעה עם תאורה מובנת למקרה שאני …
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
מה ההבדל בין 2 המצלמות ומה כדי יותר לקנות... שימו לב למחיר ולתוספות שמקבלים בחלק מהחניות ב-A550 תיק סוללות וכרטיס זיכרון גדול מתנה http://zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Camera&model_id=503009 מצלמה Canon PowerShot A550 - פרטי המוצר http://zap.co.il/model.asp?model_id=519685 מצלמה Canon PowerShot A460 בזאפ תודה..
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום .. אמא שלי מחפשת מצלמה בתקציב של עד 300$ , כולל כרטיס זיכרון של ג'יגה . קצת קשה לי להכווין אתכם מבחינת דרישות , אבל בסך הכל המצלמה צריכה להוציא תמונות טובות במצב אוטומטי . אין צורך בכל מיני פונקציות ידניות וכאלה .. את המצלמה אני מתכוון לקנות בדיוטי פרי . תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן טריפ למכסיקו, וחשבתי להתחדש במצלמה שתעזור לי לתעד באמת כל רגע מהטיול. אני מדבר על CANON POWERSHOT D10 החסינה למים עד 10 מטר!! אני אקנה אותה בארה"ב לפי המחיר : $316.00 לפי מה שהבנתי הסוללה שלה נגמרת מהר אז אני אקנה עוד סוללה שיהיה ספייר. מה אתם חושבים?
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
חשוב שיהיה לה זום אופטי לפחות X15 שתהיה קטנה ונוחה ועם אפשרות לצילום סטילס על כרטיסי SD... חשבתי על ה PANASONIC PVGS12 איך היא? תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-