עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by Shadowman,

המים יצאו כמו בפר קראיי...

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  2. יש תקציב (עד 1700 שקל), עכשיו ההתלבטות היא לגבי: ה T10 של סוני. או ה EXS600 של Casio. ולטעמי הפוג'י המקבילה אליהן אינה מספיק קטנה כדי להכנס לכיס. שניהן קיבלו ביקורות סבירות ומעלה (7.8 בערך בעולם), מה דעתכם? אשמח לחוות דעת נוספות בקשר גם למצלמות אחרות. תודה.

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  3. Started by Decktor,

בשעה טובה קניתי היום את ה A710 הנה אחת התמונות הראשונות שצולמו איתה (אשתי צילמה)

• 12 תגובות
    • 968 צפיות
  4. Started by wow,

1 לי יש S9000,האם אני יכול להרכיב פילטר על העדשה והאם זה מומלץ ? 2 איזה סוגי פילטרים יש עוד ומה מומלץ ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by KoM,

אומרים שכתום הוא צבע שובב, לא האמנתי... אבל תראו מה עשו הפלאפונים שלי בזמן שלא הייתי, והם חשבו שלא אדע... המשתתפים : 2XW800 ו-L2 אחד... (תודה ענקית לדני שאירגן את הכל לתמונה אחת וכתב את המשפטים החזקים למטה )

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by hagai-,

מישהו מכיר את המצלמה ויכול לתת חוות דעת?

• 1 תגובה
    • 989 צפיות
  7. שלום לכולם.. אני מעוניין לרכוש מצלמת וידאו, והידע שלי בנושא לא נרחב כל כך. התקציב שלי הוא עד 3000 ש"ח, רצוי באיזור ה2000 ש"ח. אשמח גם לדעת אילו תכונות חשובות ואיך לבדוק אותן בכדי לדעת האם מצלמה היא כדאית.. בתודה, אודי.

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  8. Started by yair23,

החלטתי שהגיע הזמן סוף סוף לקנות מצלמה בלי לחכות לשום דבר אחר (כרגע אני חורש לפסיכומטרי שיהיה באפריל) תכננתי ללכת השבוע לקנות מצלמה ופתאום אני רואה שיצא משהו חדש, A510 .. "מחליף הA75" ... קראתי שההבדלים הם שוני בכרטיס זכרון, משקל וגודל שונים, קטן וקל יותר ... ושיש זום אופטי גדול יותר ... מה אתם אומרים ? ללכת על ה510 או על ה75 ? מה ההבדל בכרטיס הזכרון אומר ? בתודה מראש, יאיר ב.א.ס.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by quantoM,

שבוע הבא אני טס לארה''ב וכרגע אני מחוסר כל מצלמה. רק אציין שאני כלל לא בקיא בסוגי המצלמות השונות. אכתוב את ההודעה הבא בצורה הרובוטית והמרובעת ביותר לפי השאלון שנעוץ בדף הבית של הפורום: 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? 1,200 שקל. 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. רמת ידע? יודע לקחת תמונות בצורה סבירה כמו כל בן-אדם מן השורה 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? מצלמות דיגיטליות. קשה לי להגיד שהציוד הגביל אותי באופן כלשהו 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? תמונות שלי ושל חברים, של נופים מוכרים ושל סתם דברים יפים שאני רואה, קשה לי להגדיר. דיי כללי ורגיל 5. האם אתה מתכוון להדפיס את תמונותיך לגדלים גדולי…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by Lol10k,

ראיתי באתר אחד את המצלמה הנ"ל ב500 שקל רציתי לדעת איך היא? אני מחפש מצלמה זולה לצילום ביתי בעיקר. לצלם את הילדים... רציתי לדעת האם היא נותנת תמורה למחיר,והאם באמת האיכות שלה היא 5.1MP או שזה סתם על הנייר אם אפשר תמונות שצילמו איתה, תודה

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  11. Started by guyo,

הצלם אבי גולדברג http://www.avigoldberg.com מציג את תערוכת צילומיו "בראשית" http://www.guy-olami.com/Recomm.htm בגלריית החלונות, בקומה 3 בקניון עזריאלי במהלך כל חודש מרץ הכניסה חופשית בשעות הפעילות של הקניון ממני גיא עולמי: אוצר גלריית החלונות http://www.guy-olami.com [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by benor,

• 7 תגובות
    • 798 צפיות
  13. Started by HORADRiM,

נתפס בשעת מעשה... [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אז הגיע הזמן לעלות שלב ולהתחיל להכנס לפאן האומנותי יותר בצילום. לאחר 3 שעות צילום ועריכה אני מעלה בלעדית לפורום האתר את התמונה "שנאה" שתדבר בעד עצמה.

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by ALÞHA,

• 8 תגובות
    • 936 צפיות
  16. Started by PhP dUdE,

אהלן,אחרי תקופה שלא היתי בפורום בגלל שהיתי מושעה חזרתי ;D בוא נפתח בשניי תמונות חמודות שצילמתי אתמול:

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by auphyr,

חפרתי קצת ברשת, בפורום ובזאפ ולא הגעתי למשהו מסויים. אני מחפש קומפקטית איכותית וטובה - זום טוב, תמונות באיכות, וידאו FHD וצילום מהיר (בין תמונה לתמונה). שיהיה גם WIFI. מחיר : עד 1000, עדיפות יותר לכיוון ה-700. תודה.

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by shlomom,

שלום, מה דעתכם על השדה הקצור פס אדום בשמיים:

• 7 תגובות
    • 909 צפיות
  19. Started by ras81,

יש לי מצלמה מצויינת, יש לי כמה אפשרויות בינהם לבחור גודל בין 2560*1920 או 2080*1560 או 1600*1200 מה בעצם נותנת לי האפשרות הראשונה שתופסת הכי הרבה זיכרון, כלומר האם ההבדל הוא רק באפשרות להדפיס על נייר גדול יותר או שהשההבדל ניכר גם על צג מחשב או על הדפסה על A2/4 או נייר תמונות סטנדרטי (קטנות לאלבומים). תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. האם ניתן במצלמת Sony DSC T500 לשנות חשיפה ? המטרה היא ליצור תמונת HDR בפוטושופ , ככה שאני צריך רמות חשיפה שונות למשל לשמים לעצים ולאובייקט (לצורך הדוגמא) . תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  21. http://bit.ly/ND03yL (כן, ברור שזה לינק שמגדיל לי את הסיכויים על כל מי שמצטרף דרכי. אז מה?) תהנו, ואם מישהו מכם זוכה במקומי - הוא מקבל מכות

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Chevy,

כפי שקראתם או שעדיין לא הייתי שבוע שעבר ב-Digital City ונכחתי בהרצאות הקשורות לפורום ובנושא צילום דיגיטלי. אשמח לשמוע את דעתכם על הטיפים לצילום שהובאו (במידה והייתם) ומה שקראתם בסיקור שרשמתי. סיקור MS Digital City - צילום דיגיטלי (הפנורמה / סיור-וירטואלי בעמוד הראשון אני עשיתי, מקווה שהעברתי לכם את ה"אווירה" שהייתה שם) כמו כן שאלה נוספת היא האם כבר יצא לכם לממש חלק מן שיטות הצילום שהובאו

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  23. Started by Posford,

שלום לכולם, אני לא מבין בתחום הצילום כך שאני רוצה להתייעץ איתכם. אני מעוניין לקנות מצלמה דיגטלית (או משולבת עם וידאו) איכותית מארצות הברית. היעוד של המצלמה הוא צילום אירועים משפחתיים, טיולים, קצת צילום פנאי וכו'. מעוניין בשם של מצלמה ודגם שכדאי ומשתלם לקנות אותה בארצות הברית. סביבת מחירים 1000-2000 ש"ח. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  24. Started by etay34,

שלום, רציתי לקבל הצעות ממכם על מצלמות דיגיטליות טובות אבל מאוד! לא פשוטות, משהו עם עדשות מתפרקות אפילו עם HD.. שיהיה משהו באמת חזק ואיכותי.

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  25. נושא הסדנא הוא למעשה ספין של פתיל "סביבת העבודה" שרץ כבר יובלות בדיון הכללי אם איני טועה וכן ניתן למצוא כמותו בפורומים רבים אחרים, אנשים מצלמים את סביבת העבודה שלהם ומעלים לפורום, התמונות לרוב מאוד סטנדרטיות ודומות זה לזו. מטרת הסדנא היא מעט שונה, המטרה היא להציג את סביבת העבודה האישית כפי שאתם רואים אותה או כפי שהייתם רוצים לראות אותה, זאת בטכניקה של העמדת אוביקטים באופן שונה ו/או בחירת זווית אישית, בחירת תאורה, קומפוזיציה. זוהי סדנת צילום ולא גרפיקה ממוחשבת, אז בבקשה מינימום עיבוד תמונה (חידוד, ניקוי רעשים, קרופ וזהו בערך). על מנת להוסיף אתגר, ליישר קו בין החברים ומאחר שמדובר בסדנא ראשונה ובסיסית - ללא שימוש במבזק חיצוני (אבל אפשר מקורות אור מלאכותיים אחרים - כגון פנס ש…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.