עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by Array,

אשמח להמלצות קונקרטיות : תקציב : כ 3,000 ש"ח / 700$ - 800$ בהתייחסות למחירים בארה"ב, מכיוון שאני לא מוצא שום הצדקה לרכוש מסרטה בעלות כמעט כפולה בארץ. צרכים : מסרטה קומפקטית ונוחה FHD 1080p שמירה בפורמט AVCHD שמירה על גבי דיסק קשיח (לפחות 60 ג'יגה) בלבד מנגנון ייצוב אופטי עדיפות ל 3CCD במידה ולא חוגר מהתקציב באופן משמעותי אשמח לקבל המלצה לדגמים ספציפית בתקציב והקריטריונים הנ"ל. תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  2. Started by Black_Citadel,

אחי הקטן נגע לי בעדשה עם האצבע ונהיה עליה כתם קל, עם מה אני מנקה את זה ? (אין לי שום נוזל ייעודי לזה או כל דבר אחר) תודה רבה

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  3. Started by wewe1,

http://www.ynet-shops.co.il/shop/Template/groupsalesproduct.aspx?came=572&AuctionId=7698614 בעיקר לשימוש ביתי .

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  4. Started by aaviran,

שלום, לאחרונה פרצו לביתנו וגנבו את האולימפוס c-700 uz המתיישנת שלנו, וכעת אנחנו מחפשים מצלמה חדשה. התקציב הוא 1500-2000 ש"ח. הסתכלנו בינתיים על 4 דגמים: Olympus SP-510 UZ Canon Powershot S2 Canon Powershot S3 Fuji FinePix S5600 הדרישות שלנו מהמצלמה הן כמובן איכות תמונה טובה, וזום אופטי גבוה (10 ומעלה). איזו מצלמה מומלצת ביותר?

• 7 תגובות
    • 718 צפיות
  5. Started by parAzoid,

שלום לכולם. בתחילת השבוע קיבלתי את הF100FD החדש שלי D: הייתי רוצה ממכם עזרה בהגדרות של המצלמה. בעיקרון אני משתמש באפשרות צילום אוטומטית אבל יש כמה הגדרות שאפשר להגדיר כמו הISO לדוגמא. יש אפשרות בין 3200 ל-400 AUTO ISO, יש אפשרות של MACRO (אין לי מושג מה זה), יש DUAL מוד שזה אמור להפחית רעידות ידיים וטשטוש ויש FACE DETECTION. תעזרו לי במה להשתמש ומתי, ועל כמה להגדיר את הISO (ואז המצלמה בוחרת בכמה ISO להשתמש מתוך נגיד ה1600 הנתונים לה). תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  6. Started by stojakovic,

קיצר, המשפחה שלי מחפשת מצלמה כמה שיותר פשוטה, כמה שיותר קומפקטית וכמה שיותר איכותית... אני לא ממש מבין במצלמות, אבל קיבלנו הצעה על canon ixus75 ב1000-1100 שקל בערך... איך ההצעה? כדאי ללכת על זה? (1100 שקל זה התקציב בערך) ד"א זה כולל SD של ג'יגה... אם ללכת על זה תגידו, אם אתם ממליצים על משהו אחר אז תביאו לינק... 2 דברים שמאוד חשובים לאבא שלי- 1. תוצרת יפן או גרמניה או משהו כזה... לא מלזיה או סין... (לא יודע למה... אבל הוא תקוע על זה...)- בגלל זה כמעט כל הדגמים של ניקון לא באים בחשבון. 2. אחריות מקורית של היבואן!! לפחות 3 שנים... זהו... תודה!!!! ובכללי, גם אם אתם ממליצים על מצלמה אחרת, תגידו איך הIXUS 75... תודה!!!!

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  7. Started by neogod,

בזמן האחרון מפרסמים בקטלוגים של הרשתות הגדולות לציוד משרדי מצלמות באזור ה 500 שקל ואפשרות לשתשלומים נוחים ! האם מישהו נתקל במצלמה ששווה לקנות ? וכמו שאתם מבינים אינני צלם גדול ואני גם לא מוכן להוציא סכומי ענק על מצלמה . המצלמה בעיקר תשמש אותי לשימוש יומיומי (צילום משפחה, ארועים וכו..) . אז אני פתוח להצעות וגם המלצמה למקום רכישה יתקבל בברכה. תודה

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  8. Started by Or ei,

אני צריך מצלמה פשוטה ואיכותית אני מאמין שאמא שלי לא תלמד את כל ההגדרות של המצלמה אלא תשים על מצב אוט' ותצלם ככה שחשוב הפשוטות וגם האיכות צריך להכניס גם כרטיס זיכרון וסללות ונרתיק תודה עריכה: המליצו לי על canon a580 מישהו מכיר אותה ? עריכה 2 : היום הולדת מחר אז אני צריך לקנות את זה היום\מחר ככה שאני אשמח לאיזה תגובה מהירה

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  9. Started by zoman,

כמה סחלבים שצילמתי :

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  10. Started by shlomom,

11. המצלמה היא לטובת חברה שלי, שמעצבת חלונות ראווה, ככה שהיא צריכה לצלם תמונות במרחק קרוב ואולי עם זום גדול. כמו כן, עדיף שהמסך שלה יהיה גדול ככל האפשר ושתהיה נוחה לשימוש. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  12. Started by yakir8,

שלום יש לי מצלמה של פוצ' E510 ורציתי לדעת אם אני יכול לצלם סרט ושהפלש יעבוד בזמן ההסרטה זה אפשרי? אם כן אך? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  13. Started by wow,

תסתכלו בשני התמונות. בראשונה השמש או האור או לא יודע איך לקרוא לזה הפכו את התמונה לפחות מעניינת לעומת השנייה ששם התמונה יותר חשוכה והרבה יותר יפה. עכשיו השאלה שלי היא איך אני גורם לזה לקרות ? http://d-spot.co.il/forum/uploads/post-5644-1140545482.jpg http://d-spot.co.il/forum/uploads/post-2571-1140467624.jpg

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  14. Started by MODI,

לקניה בארה"ב מNEWEGG או כל חנות אחרת בארה"ב. אני צריך שתיהיה קלה וקומפקטית ושתקליט או על דיסקים או על זכרונות פלאש לדעתי זאת http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16830112021 קטלנית. ד"א כמה שעות אפשר להשים על דסיק 4.5GB ועל פלאש 4.5GB?

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  15. Started by x-boy_24,

חבר של בן דוד שלי עשה את זה מה דעתכם [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  16. Started by meboaz,

אני מחפש מצלמה דיגיטלית עד 2500 ש"ח. אני מעדיף כמה שיותר קטנה אבל הבנתי שהקומפקטיות שנכנסות לכיס בקלות זה על חשבון הזום וחשוב לי שיהיה זום תודה רבה

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  17. שלום =] כרגע יש לי Olympus FE-110 שאני מתעב אותה כ"כ!!! אני רוצה לקנות מצלמה מהמשכורת שלי ואני מוכן לשלם עד 1500 שקל, כמובן שאני מעדיף פחות. אני רוצה מצלמה שלא תהיה מאוד מסובכת ושאני יוכל להשתמש בה גם כשאהיה קצת יותר ממתחיל. חשבתי על שתי מצלמות בנתיים: Canon S3 IS ששמעתי מחבר שקנה שהיא מצלמה מצונית. Canon Powershot A630 ששמעתי מדוד שלי שהיא מצלמה גם כן מצוינת. [הבדל של איזה 350 שקל בין שתי המצלמות - הS3 יקרה יותר] עוד מצלמות ? המלצות? טענות? הערות? הארות? תודה!

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  18. Started by Spirit Crusher,

בנענע שלי רוצה לקנות מצלמה לצילום חובבני יומיומי. עכשיו יש לה מצלמה של אפסון שמתוך 10 תמונות 9 יוצאות מרוחות ומגעילות. התקציב שלה הוא 2000 ש"ח. יכול להיות שידיו של מי שיצלם עם המצלמה יהיו במצב "פרקינסון" קל...אז לקחת בחשבון. ורצוי שהמצלמה תצלם מהר...זה לא קריטי כלכך אבל שלא יצטרכו לחכות איזה 10 שניות בין כל תמונה כמו במצלמות מעצבנות של HP. נ.ב. מה אתם אומרים על Z3 של מינולטה? תודה.

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  19. Started by benor,

לכל מי שפקפק במצלמה, תראו איזה תמונות יפות אפשר להפיק איתה . http://www.dpexpert.com.au/gallery/PentaxK100D מהתמונה הזאת התרשמתי לטובה: http://www.dpexpert.com.au/gallery/PentaxK100D/StPauls_001 (ISO 3200) בהחזקת יד . נ.ב. אני רואה שאנשים מתעסקים יותר מדי עם הציוד שיש להם, אני חושב שזה בכלל לא משנה אם יש לך Pentax, Nikon Canon או מה שזה לא יהיה ... תתעסק בצילום עצמו ותניח את הציוד לרגע בצד.

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  20. Started by ben060,

איך המצלמת וידאו הזו מישהו יתנסה בא? אני מחפש מצלמת וידאו במחיר הזה בערך, אשמח אם מישהו יביא המלצה? ושאלה: מה זה minidv ואיך הופכים את זה לDVD כדי לראות בו?

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  21. שלום לכולם ראיתי שבאתר של וואלה מכירות כמובן מפרסמים את המצלמה S2 http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?auction_id=1619779 האם זו באמת היא ? והאם ההבדל בין ה S1 לS2 הוא גדול חוץ מהזום והפקסלים כמובן?

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  22. Started by בר שאטי,

יש לי בעיה בטיימר של המצלמה קאנון אני רוצה לשנות את הזמן כדי להיכנס לתמונה אבל זה לא נותן לי לשנות את האפשרות מ-off לon זה כאילו קפוא אז מה עושים? כי איבדתי את החוברת הוראות.......

23. שלום אני מחפש חצי מקצועי ולכן מבקש: 1) מייצב 2) X12 3) 5M לפחות ואז יש לבחור בין סוני לקנון: H1 H2 H5 או IS2 IS3 ויבואן רישמי או יבוא מקביל ללא אחריות ראויה מחפש לשמוע את דעתכם בכל הנושאים, בברכה, יהודה

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  24. Started by gbox,

בס"ד www.priceless.org.il אשמח לשמוע על ביקורות\הצעות תודה רבה ושבוע טוב

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  25. שלום אני מתלבט בין שתי המצלמות האלו. מישהו יודע איזו מהן יותר טובה ולמה? תודה

• 0 תגובות
    • 716 צפיות

דיונים חדשים בפורומים