צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
בזמן האחרון מפרסמים בקטלוגים של הרשתות הגדולות לציוד משרדי מצלמות באזור ה 500 שקל ואפשרות לשתשלומים נוחים ! האם מישהו נתקל במצלמה ששווה לקנות ? וכמו שאתם מבינים אינני צלם גדול ואני גם לא מוכן להוציא סכומי ענק על מצלמה . המצלמה בעיקר תשמש אותי לשימוש יומיומי (צילום משפחה, ארועים וכו..) . אז אני פתוח להצעות וגם המלצמה למקום רכישה יתקבל בברכה. תודה
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
אבא שלי רוצה לקנות מצלמת וידאו חדשה. הוא מתנגד לתת לי תקציב וטוען שאתם צריכים לזרוק דגמים בכל מיני מחירים... אין לי מושג מה הקטע שלו. אז אני צריך הסברים מה הטכנולוגיה הכי טובה כרגע.. DV, כרטיס זיכרון או סתם קלטת... לא צריך HD או משהו כזה... עדיף שיהיה אפשר להעביר למחשב ולצרוב על DVD למשל או סתם לגבות על המחשב. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום יש לי מצלמה של פוצ' E510 ורציתי לדעת אם אני יכול לצלם סרט ושהפלש יעבוד בזמן ההסרטה זה אפשרי? אם כן אך? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
לקחתי את המצלמה המהוללת שלי לסופ"ש בצפון הרחוק. להלן התוצאות העגומות (חלק א'). מבט מהטיילת של עכו - הנושא של אנשים על רקע השמש השוקעת f/7.1 1/1250 http://picasaweb.google.co.uk/fungiman/NorthernExposure/photo#5162820371705111666 דייג על החוף מול צפון עכו - חיתוך מהמקור f/4.5 1/1250 http://picasaweb.google.co.uk/fungiman/NorthernExposure/photo#5162820376000078978 הסיילון, עמדה ישנה על החוף מול בוסתן הגליל f/4.1 1/640 http://picasaweb.google.co.uk/fungiman/NorthernExposure/photo#5162820380295046290 אותה עמדה הפעם כנגד השמש השוקעת f/4 1/1250 http://picasaweb.google.co.uk/fungiman/NorthernExposure/photo#5162820384590013602 איזור ההרחבה של בוסתן הגליל עם ענני שכבה "מאיימים" ממ…
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
קראתי דיונים רבים בפורום, ואף דגתי דגמים מומלצים העונים על הקריטריונים שלי, אשמח לעצתכם. הצורך הוא למסרטה ביתית אמנם, לתיעוד ארועים משפחתיים, טיולים וכו', אך באיכות גבוהה, חשוב לי לצלם באיכות FHD, למטרת הצגת החומר על LCD גדולה בסלון, עריכת חומר הגלם בתוכנות כגון Adobe Premier וכו' התקציב הוא סדר גודל של 1,000$ כאשר להבנתי, עדיף לרכוש בחו"ל, ולרכוש בארץ אחריות/ביטוח MACK, וזאת מפאת העובדה שהמחירים בארץ כמעט כפולים, וללא הצדקה, לכן תשוו את התקציב למחירים בחו"ל, ולא למחירים בארץ. מסרטה קומפקטית שמירה על דיסק קשיח (לפחות 60 ג'יגה = 4 שעות AVCHD באיכות גבוהה) שמירת ב Full HD 1080p תמיכה בפורמט AVCHD מנגנון ייצוב אופטי חיישן 3CCD - בתנאי שלא מייקר יותר מידי את המוצר פרט לחיישן …
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
http://www.dpreview.com/news/0907/09073007nikond300s.asp שיפורים עיקריים: 720p HD video, including autofocus while recording SD card slot in addition to existing CF slot Faster continuous shooting (7fps, vs. 6fps) Socket for external microphone Live View and Info buttons Discrete 'OK' button in multi controller Interactive settings display screen Auto and Extra High Active D-Lighting options Quiet drive mode Virtual horizon
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי בעיה בטיימר של המצלמה קאנון אני רוצה לשנות את הזמן כדי להיכנס לתמונה אבל זה לא נותן לי לשנות את האפשרות מ-off לon זה כאילו קפוא אז מה עושים? כי איבדתי את החוברת הוראות.......
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום, ידידה שלי ביקשה ממני לחפש לה מצלמה טובה ב2000 שקל, בלי כל כרטיסי הזכרון וכדומה.. עד עכשו היתה לה מצלמה גנרית ממש מעפנה, בלי שום אפשרויות היא מחפשת משהו מאתגר, והיא מצלמת ממש טוב יחסית למצלמה המעפנה שיש לה אני רוצה להביא לה מצלמה שתוכל להיות ידנית עד כמה שאפשר, אבל יחד עם זאת ידידותית למשתמש (במילים אחרות, לא DSLR מטורפת, וכן, אני יודע שזה לא נכנס בתקציב בכל מקרה P: ) חשבתי על ה S5100, מה דעתכם בנושא? היא לא צריכה זום מטורף, רב הצילומים שלה זה פורטרטים, זום של 4 +- יספיק, מבחינת מגה פיקסלים, אני מניח שמעל 4 זה מצויין, חשוב מאד כמובן שאיכות תהמונה תיהיה טובה, ובעדיפות גבוהה לRAW תודה!
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
http://www.ynet-shops.co.il/shop/Template/groupsalesproduct.aspx?came=572&AuctionId=7698614 בעיקר לשימוש ביתי .
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
בדירה הקודמת שלי היה לי נוף מהחדר לשקיעה וצילמתי כמה תמונות מדהימות... מכיוון שאני תמיד מסתבך בלשים תמונות באתר הזה פשוט תראו אותם בבלוג שלי.. (וזה לא למטרת פרסום P: ) http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=159978&blogcode=4485145 תהנו
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי אפשרות לקנות מצלמה מהדיוטי פריי עכשיו אני לי מושג איזו אני מחפש מצלמה יחסית קטנה בבית חשוב לי אפשריות מתקדמות כגון שליטה על פרמטרים צמצם חשיפה וכו' והתקציב לדעתי באיזור 200$ + מה האפשריות שלי ? המון תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום, לא ידעתי אם לפתוח את הנושא פה או בפורום של החומרה והציוד ההקפי. כנראה ביום שישי הבא, אחרי שאני אקבל את המשכורת, אני אלך לקנות עם אבא שלי את ה F30. עכשיו ראיתי שיש זכרונות של 3 חברות (1GB), חשבתי עד עכשיו שזה לא משנה מה אני לוקח אבל אחרי שראיתי תגובה של מיזהו ב ZAP חשבתי שכדאי לשאול פה. יש 4 חברות שראיתי שיש להם את הזכרון מדובר OLYMPUS SANDISK, FUJI ו LEXAR שיצאה מהתמונה עקב המחיר הגבוהה. הזכרונות של אולימפוס ושל סאנדיסק עולים אותו הדבר, ושל פוגי קצת יותר. מאחר שזו מצלמה של פוג'י חשבתי שאולי הזכרון יעבוד איתה הכי טוב, האם זה כך? איש אחד בתגובות של זאפ טעון שיש בעיות עם הדחיסה בכרטיס של אולימפוס והמצלמה שלו לא מזהה בצילום וידאו את כל הנפח של הכרטיס.. אני קצת מ…
-
- 7 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני צריך מצלמה פשוטה ואיכותית אני מאמין שאמא שלי לא תלמד את כל ההגדרות של המצלמה אלא תשים על מצב אוט' ותצלם ככה שחשוב הפשוטות וגם האיכות צריך להכניס גם כרטיס זיכרון וסללות ונרתיק תודה עריכה: המליצו לי על canon a580 מישהו מכיר אותה ? עריכה 2 : היום הולדת מחר אז אני צריך לקנות את זה היום\מחר ככה שאני אשמח לאיזה תגובה מהירה
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית אבל אני לא יודע איזה כידי לי חשבתי אל Canon PowerShot A620 או Canon PowerShot A700 אבל אני לא יודע בדיוק (אני מעדיף בסביבות 1000-1500)
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
http://www.dyxum.com/news/index.asp#162 יש שמועה שמסתובבת שסוני הולכת לצאת עם החיישן הבא במותג שלה אלפה ( שמבוסס על מינולטה שנרכשו על ידה) זה נראה כמו החיישן של ה D200 !!! אם כך יהיה זה הולך להיות מעניין , ושוק ה DSLR ובמיוחד ניקון יקבלו מכה . אנחנו הצרכנים רק נרויח ...
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
כמו שכתבתי יש לי Z5 ואני מעוניין להחליף אותה למצלמה קומפקטית ואיכותית (גם בלילה). חשבתי על - EXILIM Z70,מה אתם אומרים? יש המלצות? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
מחפש מצלמת וידאו איכותית אבא שלי נתן לי אוקיי להתחיל לבדוק ולברר וזה מה שאנ עושה .. אני מחפש מצלמה וידאו שתיהיה איכותית שיהיה לה זום אופטי גבוהה שאיכות הccd יהיה גבוה חשוב שיתמוך בכל סוגי הקבצים ושהאיכות תמונה הפיקסלים תיהיה גבוהה אני די מחפש ורוצה משהו טוב ולא סתם משהו.. יש לי מצלמה סטילס דיגיטלית לכן זאיכות התמונה כאשר אני יצלם תמונה ידוע שלא יצא איכות טובה. בתודה ליאור
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום =] כרגע יש לי Olympus FE-110 שאני מתעב אותה כ"כ!!! אני רוצה לקנות מצלמה מהמשכורת שלי ואני מוכן לשלם עד 1500 שקל, כמובן שאני מעדיף פחות. אני רוצה מצלמה שלא תהיה מאוד מסובכת ושאני יוכל להשתמש בה גם כשאהיה קצת יותר ממתחיל. חשבתי על שתי מצלמות בנתיים: Canon S3 IS ששמעתי מחבר שקנה שהיא מצלמה מצונית. Canon Powershot A630 ששמעתי מדוד שלי שהיא מצלמה גם כן מצוינת. [הבדל של איזה 350 שקל בין שתי המצלמות - הS3 יקרה יותר] עוד מצלמות ? המלצות? טענות? הערות? הארות? תודה!
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
סוללות 2600 מיליאמפר איכותי מבית MDK! מה זה? מה ההבדל בין 2300 ל2600. איזה ספק טוב למטענים. מה הבדל המחירים בין הספקים והאם הוא שווה את ההבדל. מה המלצתכם לגבי משך הטעינה יחסית למחיר המטען. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
-
היום דודה שלי נפלה והמצלמה עפה לה מהיד. הפלסטיק הכי חיצוני שעל העדשה נשבר אבל אני לא בטוח שעדה נפגמה מבפנים, בנוסף העשה לא זזה... (כשמדליקים ומכבים את המלצה העדשה לא 'מתקפלת' למצלמה') כמדליקים את המלצמה יש מסך שחור, וגם כשמעבירים לתמונות יש מסך שחור. מישהו יודע איפה אפשר לתן את המלצמה (של CANON נקנת בחול לפני שנתים שלוש) וכמה זה אמור להעלות? לפי דעתי כדאי לקנות מצלמה חדשה. אז יש לכם המלצות? A470 A560 זה מה שאני ראיתי והנראה לי מתאים (מחיר 580+-) המצלמה השוברה זו 75A ככה שבמחינת איכות, כל מה שתביאו לפי דעתי יהיה מספיק.
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני מתלבט בין Casio EX-60Z Canon SD600 Sony DSC-W50 חשוב שיהיה באזור ה1000 ש"ח, תמונה כמה שיותר איכותית, המתנה קצרה בין צילום לצילום, צג LCD ברור ואיכותי וחיי סוללה ארוכים. אשמח גם להמלצות נוספות, קראתי כאן על פוג'י F20, היא יותר טובה מהדגמים שציינתי לעיל (לא בדיוק אולטרא קומפקטית ולא אהבתי שהיא משתמשת בכרטיסי )?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם. אבא שלי קיבל מצלמת וידיאו JVC GRD 33. עכשיו הציעו לו אפשרות לשדרג את המצלמה לאחרת בתוספת תשלום, נתנו לו 2 אפשרויות: 1. JVC GRD 250 בתוספת של 400 ש"ח. 2. HITACHI 550 בתוספת של 2000 ש"ח. נסתי למצוא ביקורות על המצלמו אבל לא ממש מצאתי ואני לא כל כך מבין במצלמות וידיאו אז ני מבקש עזרה לגבי למה כדאי ושווה לשדרג את המצלמות. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-