עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. לא הצלחתי לימצוא אף סקירה בנושא הזה....בעברית אז כמה שאלות- סליחה על הבורות המוחלטת! 1. האם נכון ש MicroDV הוא פורמט הקלטה טוב יותר מהקלטה ישירות על DVD ? 2. האם HD הוא ערובה לאיכות הצילום 3. פעם היו לקנון מצלמות של 3CCD ב 3000 ש"ח - האם עדיין קיימות כאלו מצלמות כיום ? של חברות אחרות? 4.מה דעתכם על היטאצ'י כמותג למצלמות ? 5. מה דעתכם על המצלמה Hitachi דגם: DZ-GX5100SW ( היא הושקה לפני כשנה - האם שווה למרות שזולה מאוד? ) http://www.getit.co.il/Group/43357/ תודה מראש לכל מי שעוזר

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  2. קניתי לפני מספר חודשים מצלמת וידאו של קנון... עם המצלמה הגיע דיסק ובו תוכנה מעולה ששמה בנושא ההודעה. אני משתמש בה המון כדי לחבר ביחד קליפים של קבצי m2ts. העניין שפירמטתי את המחשב וכשבאתי להתקין התוכנה מחדש גיליתי שהדיסק אבד.... האם מישהו יכול לעזור לי להשיג את התוכנה או לשלוח לי אותה? תודה מראש ;D

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. כן אני יודע שהטווח גדול, ואני מעדיף גם שיהיה זול. מה אני מחפש: 3MP - נראה לי מספק ביותר. זום אופטי X3 - כנ"ל, נראה לי מספק נוחות הפעלה מחירי זיכרון לא מוגזמים מקסימום איכות יחס למחיר אני מטלבט בין ה HP 735 NICON 3100 והCANON A70 כשהמחירים הולכים ועולים בהתאמה כמובן.... כמו כן, יש גם את הHP720 המזדקנת... יש טעם להכניס אותה להשוואה? המחיר שלה חצי מחלק מהאחרות.... מה אתם אומרים? למישהו יש המלצה? (תזכרו, אני לא רוטשילד...)

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Nick_Less,

תמונה שצילמתי היום,יש לי עוד כמה תמונות של שקיעות אם תרצו אני אעלה גם אותן.. צולם בSony F828 חשיפה 1/30 צמצם F5.6

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אני צריך רק כמה תמונות ואז היא תשכב בארון ללא שימוש אין לי צורך במשהו מקצועי ממש משהו ברזולוציה כמו 1024 על 700 ומשהו שניתן לחבר למחשב בUSB אני מרים פרויקט מודינג ואני חייב לצלם הכל אז משהו פשוט וזול אבל שיראו טוב אין לי צורך במצלמה חוץ מהעניין הזה תודה למי שעוזר

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  6. השאלה בכותרת תודה

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  7. Started by aleXtazi,

שלום חבר לי הביא לי מצלמה מתנה ביגלל שהוא קצת מפגר ושבר אותה קצת הוא פירמת לה את הזיכרון הפנימי ועכשיו היא לא רוצה להידלק היא נידלקת מרא תמונה כזאת ואז זה ניתקע עם אני יסים cf כארד זה יעזור לי להפעיל ולהישתמש בה?? ומה אני יכול לעשות בנושא תכנאי יוכל לתקן את זה??

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by oren12,

אני מעוניין לרכוש מצלמה חדשה, שתהיה בעלת 12-14 מגה פיקסל, עם זום אופטי ודיגיטלי טוב, עם וידאו וסאונד (אם יש HD גם מעולה) הסתכלתי בינתיים על Olympus FE47 נראה נחמד לא יותר מזה, הביקורות עליו לא עשו עליי רושם. אם אפשר המלצה, תודה רבה אורן מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 700 ש"ח, עדיף סוללת ליתיום חזקה, וכרטיס זיכרון 2-4 ג'יגהאילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בכל תנאי תאורה האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליי…

• 27 תגובות
    • 6.1k צפיות
  9. Started by nas,

היי, אחותי נוסעת לדרום אמריקה לשנה , והיא צריכה דרך לאכסן את כל התמונות .. ראיתי מן כאלה HDDים ניידים שיש להם כניסות לכרטיסי זכרון בשביל לאכסן תמונות .. יש לכם אולי קצת יותר מידע על זה ? דגמים ביקורות מחירים ? תודה.

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  10. Started by Or ei,

אחרי חיפושים בEBAY מצאתי אצל בן אדם אחד מהונג קונג (יותר נכון חנות איביי) http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=380067146516&_trksid=p3907.m32&_trkparms=tab%3DWatching http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=380067484530&_trksid=p3907.m32&_trkparms=tab%3DWatching לפי הדרוג הוא בסדר גמור והוא גם שולח לארץ , בגדול הכול נראה טוב אבל אף פעם לא הזמנתי מEBAY (יש לי חשבון בPAYPAL ו EBAY) יש למישהו ניסיון עם זה ? ולאיפה המשלוח מגיע? למכ"ס, אליי הבייתה , לסניף דואר הקרוב?

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  11. Started by shlomom,

]

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by KoM,

אחרי בצורת ארוכה...

• 8 תגובות
    • 925 צפיות
  13. Started by roisg,

ברשותי מצלמה חדשה SONY TX7. יש לה עדשה רחבה המקבילה ל-25 מ"מ. בצילומים ללא זום בעיקר, בדמויות הנמצאות בקצוות התמונה ובעיקר בפינות נראות מעוותות משהו. האם זו תופעה מוכרת או בעייה בעדשה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by PyroGhost,

עוד תמונה מהיום, בתוספת עריכה של חבר : והעריכה : תודה מראש לכל המגיבים, יוסי.

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  15. Started by re5pect,

שלום! באיזה מדפסת כדאי להשתמש להדפסת תמונות דיגיטליות (של 3-4 מגה פיקסל..), ושההדפסה תיהיה סבירה? (כמובן שהתמונה עצמה טובה) אם זה לא לפה תעבירו.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by orninyo,

אני מחפש עדשה ורסטילית ואני מתלבט בין שתי הבאות: TAMRON 18-270 PZD CANON 18-200 שניהם מיוצבות, הטמרון יקרה יותר ב400-500 ש"ח מה עדיף? תודה.

• 17 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. קיבלתי את המצלמה לפני כמה ימים ואין לי שום בעיה להעביר את התמונות למחשב אבל אני משום מה לא יכול להעביר תמונות למצלמה. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה.[br]פורסם בתאריך: 10.01.2009 בשעה 12:36:44 באמפ.[br]פורסם בתאריך: 21.01.2009 בשעה 18:37:30בכל זאת?

18. הצעות בפרטי... תודה.

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  19. האם ניתן לצלם וידאו או תמונות כשאר המצלמה (Canon S1) מחוברת למחשב באמצעות כבל ה- USB ? תודה.

• 8 תגובות
    • 959 צפיות
  20. הייתי רוצה לדעת מה האופציה הזאת ולמה זה משמש...

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  21. היי חברים, בכל הנוגע לתפיסה טובה של מרחב בצילום אני עדיין טירון מסתבר. מבקש לדעת מה זה בדיוק TELEFOTO ו- FLEXIZONE מה זה פוקוס של 9 נקודות, איך ליצור עומק שדה טוב? איך לקבל פוקוס מושלם על אובייקט (אני רק יודע שפורטקייט טוב לעשות בזום מוגדל כי זה יוצר עומק טוב וחדות לאובייקט אבל האם להשתמש בפוכוס נקודתי, ממורכז, ע"פ תווי שטח ?) אני מנסה להעזר באתר המעולה של ACDSEE אך השפה המקצועית לא תמיד ברורה לי.

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  22. אז ככה, אני מתלבט בין המצלמות הבאות: Fuji FinePix E550 Canon Powershot A95 C765 Olympus (קצת מעל התקציב, ושמעתי שגם בה, כמו במצלמה שיש לי היום, הצילום בתנאי אור לא טובים ממש לא טוב) עכשיו אני עם FINEPIX S3000, מצלמה די זוועתית לדעתי, אז רציתי לקבל קצת עזרה בהחלטה לגבי המצלמה הבאה שלי... תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by asta,

בעיון בדף הבא : http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=canon_s2is%2Ccanon_s3is&show=all רואים שישנם מספר הבדלים .אולם בתור אחד שלא מכיר כול כך את המושגים הטכניים השונים,אני לא ממש יודע עד כמה הם גדולים. האם ההבדלים הללו משמעותיים ושווים את ההפרש של כ-700 שח בין שני הדגמים? חשוב לי : שיצאו תוצאות טובות בצילום ללא פלש ,בתנאי תאורה נחותים. שהקליפ וידיאו יהיה איכותי. שהמייצב האופטי והאוטופוקוס יתפקדו היטב בזום המקסימלי x12 ובתנאי תאורה ירודים , בשני המצבים גם בצילום stills וגם בצילום קטע וידיאו. במידה וישנה מצלמה אחרת (עם מייצב תמונה +זום גבוהה +אפשרות צילום וידיאו 640x480 - fps 30 +מסך מיפרקי +הזנת מתח מסוללות אצבע ניטענות -AA ) …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני מעוניין לערוך את הסרטים שאני מוריד מהמצלמת וידאו הדיגיטאלית מדובר בסרטי AVI אני רוצה לערוך אותם ברמה נמוכה - לחתוך קטעים ולחבר - לא יותר למישהו יש המלצה לתוכנה ששומרת על איכות הסרט המקורי? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by rangerman,

dcresource.com פרסמו היום ביקורת חדשה על מצלמת הכיס המעולה של פוג'י. את ההלהבות שלהם קל לראות בציטוט שזבכותרת, אבל שווה בכל זאת לקרוא את הביקורת, במיוחד למי שחושב לקנות מצלמה P&S חדשה ויכול לחכות כמה שבועות עד שה-F30 תגיע לחנויות בארץ. אני מעריך שהמחיר שלה יהיה כ-1900 ש"ח.

• 30 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.