צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
קניתי מצלמה Canon A510, והיא באה עם כרטיס זכרון 128 של החברה הנ"ל, רציתי לדעת אם הם מוכרים בכלל וכשאני יקבל את המצלמה, איזה קצב של העברת נתונים זה הממוצע בערך. הכרטיס SD כמובן. פרטים: http://www.sagatek.com.tw/fsd_e.htm ואם מישהו יודע כמה זמן יש לי אחריות על הכרטיס. תודה :-*
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אוקיי , אבא שלי היה מצלם המון , למד וידע כמעט כל מה שצריך והוציא תמונות מדהימות עם המצלמה הזאתי , עכשיו אני צריך להתחיל להתנסות , מה דעתכם עליה ומה היא שווה(וגם העדשה) : [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים, בכל הנוגע לתפיסה טובה של מרחב בצילום אני עדיין טירון מסתבר. מבקש לדעת מה זה בדיוק TELEFOTO ו- FLEXIZONE מה זה פוקוס של 9 נקודות, איך ליצור עומק שדה טוב? איך לקבל פוקוס מושלם על אובייקט (אני רק יודע שפורטקייט טוב לעשות בזום מוגדל כי זה יוצר עומק טוב וחדות לאובייקט אבל האם להשתמש בפוכוס נקודתי, ממורכז, ע"פ תווי שטח ?) אני מנסה להעזר באתר המעולה של ACDSEE אך השפה המקצועית לא תמיד ברורה לי.
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
1.סימו לב לאנטנה הסולרית במיכל הכחול 2.עורב על צמרת העץ ( העץ בגובה של בניין 5 קומות) 3. אני מודע לכך שהתמונות זקוקות לעריכה כמו חיתוכים, ניקוי, וכו'.. אבל תוכנת העריכה שכרגע יש ברשותי היא הצייר של החלונות, ואיתו אני מקטין את התמונות על חשבון האיכות, אבל זה מה יש כרגע. למישהו יש המלצה לתוכנה חינמית לעריכה? כמו כן התמונות עם העורב צולמו על זום מקסימלי של המצלמה (Z1) ובלי חצובה, ועם ידים רועדו של מעשן כרוני.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי את המפרטים שלהם ולא ראיתי הבדל משמעותי חוץ מהרזולוציה של מסך LCD שלהם של W1 זה 123.00 ו - W5 זה 115.000 למרות ש W5 יותר חדשה יצא גם W7 שהיא 7.1pixels האם שווה לקנות את אחד הדגמים האלו והזה מהם ואם יש מצלמות שוות יותר בתקציב שלהם
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
אני לא יספר איך זה קרה... כי זה לא משנה, המצלמה נפלה על המסך כשהוא היה פתוח ועכשיו הוא שבור... השאלה שלי כמה עולה תיקון של דבר כזה? והאם זה נכלל באחריות ?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש הבדל משמעותי בין ההספקים השונים כלומר 1800, 2300, 2400 וכו'? מבחינת זמן שימוש? והאם הייתם נוגעים בסוללות הישראליות שכתוב עליהן "כוח טורבו" ? תודה
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שמורת טבע ליד שפיים : התמונה האחרונה לא יצאה כל כך טוב , יותר מידי אור , אבל בכללי כל שאר התמונות נראות לי מצויין , עדיין ללא חצובה
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, זה התראד הראשון שלי בפורום צילום (i feel nasty ;D) והנה תמונה שצילמתי לפניי כמה זמן עוד בחורף מהבית שלי, מצלמה לא משהו.. ניקון coolpix 2300 אני חושב של אחותי. דעות plz http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/m/i/s/t/e/r/b/l/a/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200401311513003028/200502121746286289/DSCN3536.JPG בעע למה וואלה חייבים לשים לינקים כל כך ארוכים :-X
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 דגמים Fuji s-5500/5100 או Canon a95 תודה לעוזרים התקציב שלי זה בערך 1700
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
לפני כשנתיים קנינו מצלמת מיני DV מסוג Canon MV530i קנינו גם כרטיס לעריכת וידאו ותוכנה שתומכת בו.. לאחר הקניה ניסינו לצלם איתה ואז להעביר למחשב בכל אופן לאחר ההעברה והעריכה , כל דקת צילום שקלה בסביבות ה1.2GB+ זה היה לפני שנתיים ואני כותב את זה רק היום כי לא ידעתי על פורום מקצועי שעוסק בתחום אז אני מקווה שתוכלו לעזור תודה רבה לעונים ומקווה שתוכלו לעזור כי בנתיים היא סתם מצלמה לקסטות ולסטילס דיי מפוקסל אז שוב תודה לעוזרים ומחכה לתגובות ( דרך אגב אחלה פורום יש פה )
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
ואם לא...אז מה הא.ב. שצריך לשיפ לב במצלמות??? לדעתי 3.2 מגה פיקסל... זום אופטי 3X מה עוד??
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
תיכנסו מהלינק זה מהקור הגדול http://www5.domaindlx.com/alextazi/picture%20002.jpg http://www5.domaindlx.com/alextazi/picture%20004.jpg http://www5.domaindlx.com/alextazi/picture%20006.jpg אוקצור אני יצלם עוד כמה תמונות מחר ויעלה לפה...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש עוד כרטיסי זיכרון עם 10 שנים אחריות? ראיתי לפני כמה זמן באתר של לירה כרטיסים של PQI והורידו ל-3 שנים אחריות או מצאתי כרטיסים של חברת Dane-Elec. האם יש עוד דבר כזה? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני מחפש כבל FIRE WIRE 1394 DV למצלמה panasonic nv-gs11 ראיתי שיש 4/4 ו4/6 איזה כבל מתאים למצלמה? תודה
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, התברכתי ב A95 חדשה, ואשמח לקבל טיפים לגבי מה משמעות הזכרונות שבשוק ואילו סוללות מומלצות : 1) זיכרונות : אני יכול להביא מחו"ל SIMPLE TECH STI-CF/1GB בזול יחסית או בארץ סוגים אחרים (למשל compact flash 1 GB של Dane-elec) ב 50% יותר (בעצם כמה חשובה האחריות). בנוסף ראיתי פרסום לזיכרונות של RIdata בעלי מהירות גבוהה (ויקרים יותר באופן משמעותי), האם יש משמעות לכך (ומהיא) ? 2) סוללות : האם יש לכם סוג סוללות ומטען מומלץ, מלבד שיהיה יותר מ 2100MAh?
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמת FinePix 5100/5500 Fuji אני רוצה חוות דעת של אנשים שמכירם או ישיש להם אתה המצלמה דרך אגב זה דחוף ליי אבא שלי משגע אותו בבקשה עזרה המצלמה מגיעה +כרטיס זיכרון 64 MG+תיק נשיאה +מטן וסוללות .... כל זה 2080 שווה? אם למישהו יש הצאה בפחות ולא בחנות אניטרנט כי אני קונה בתוים ......
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום לכם , ברשותי מצלמה תוצרת אולימפוס דגם D490 אשר עשתה ועדיין עושה את עבודתה נאמנה . (2.1 מגה פיקסל) הזמנתי מחו"ל מצלמה חדשה :אולימפוס C8080 עם 8.1 מגה פיקסל מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
יש לי כרגע Niokon coolpix 3100 שעשתה את שלה בהחלט, הרבה מאוד תמונות יש לי מהמצלמה הזאת, אבל לפעמים אני אומר לעצמי שהגיע הזמן להתפתח ולהביא משהו קצת יותר רציני שלא יהיה בו את הפאקים שיש בניקון שלי. הפאקים הם: כפתור הפעלה מעצבן, חישן גרוע בלילה (בלי פלאש זה מצלם זוועה בלילה), פלאש שזולל בטריות (כנראה שזה מה שיהיה בכל מצלמה), הקלטת סרטונים בלי סאונד. חבר שלי הציע לקנות את המצלמה ממני, אז זרקתי לו שב-500 של הוא יוכל לקחת אותה (עם כרטיס זיכרון 128 בטריות מטען). השאלה אם כדאי לי (וכמובן אם אני לא עושק אותו, כי עדיין הוא חבר ואני לא בא לעשות עליו כסף), אז אם אתם יודעים מה ה"מחירון" של המצלמה תגידו לי. אהה כמובן אני לא אמכור בלי שתהיה לי מצלמה ביד, אז על איזו מצלמה אתם ממליצים (ב…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה: Z5 ו-Z3 נראה כאילו Z3 מובילה בנתונים הטכניים.... אני טועה?! ולגבי Z3 מול S1 נראה לי שה-Z3 יותר טובה... האם אני שוב טועה?! עכשיו אם הולכים על ה-Z3... מי היבואן הרשמי של מינולטה? בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה הציעו למצלמה של אולימפוס C-370 ב590 שח... שווה?? יש משהו בדיוטי פריי שהוא טוב??? (בבקשה תגידו לי כי FireFox לא נכנס לי לאתר של סקאל)... יש לה אפשרות של צילום וידיאו עם קול?? יש איזה מצלמה באיזור מחירים הזה...שהיא גם טובה...(מומלץ בלי כרטיס )..
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
היי חברים, מבקש חוות דעתכם על התנסות ראשונה (ויש לומר לא קלה!) בצילום בחשיפה ארוכה. אמבולנס ואם כבר אז נוסיף כמה נמלים עמלות (עוד זום ! אני רוצה עוד זום !!!) ואת סל הניצחון
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-