עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. הבקשה בכותרת. תודה מראש slim_shady.

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  2. תודה :-*

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שמי טל, יש לי Canon PowerShot S1 IS, ולאחרונה נכנסתי לתחום צילום חרקים, אשמח לשמוע את דעתכם וביקורתכם! תודה. הגלריה שלי: http://sapog.deviantart.com/gallery/

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by matan_18,

שלום לכם, אני עומד לרכוש מצלמה דיגיטלית ואני מתלבט בין שתי מצלמות למרות שאחת מהם הרבה יותר טובה מהשנייה Olympus C8080 שהיא מצויינת. והשניייה:Nikon Coolpix8800 הניקון מגיעה ללא כרטיס זיכרון

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. ברשותי מצלמת וידיאו גידיטלית של סוני DV לא זוכר הדגם המדוייק וזה לא כ"כ רלוונטי... כאשר אני מחבר אותה למחשב הנייד שלי בחיבור ה- FW הוא פשוט לא מזהה את ההתקן, וזאת גם כאשר אני משתמש בתוכנת לכידת הוידיאו של SONY או של ה- WINDOWS. יכול אולי להיות שזה בגלל שבנייד שלי אולי אין חיבור FW עם כבל שמגיע מספק כח כמו שיש בכרטיסי FW של שולחניים? או שזה לא קשור ?? ומה עושים ??? תודה אנשים !

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  6. Started by NOSTREDAMUS,

היי חברים, הרי לכ שני צילומי פורטרייט, אחד שלי ואחד של חיילת מהמחלקה. כמו תמיד אשמח לתגובות. 1. 2.

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by ToPI,

אני מחפש לקנות מצלמה דיגיטלית.. ואין לי שום מושג איזה לקנות.. בגלל זה אני בא ושאול אותכם איזה הכי כדאי לי לקנות שהתמונות יצאו באיכות ממש טובה.. וסכום עד 1500 גג.. כמה שפחות יותר טוב ושהצלמה תיהיה באיכות טובה... שמעתי על A85 .. ובכל זאת אין לי מושג מה הכי כדי לי לקנות.. ? ואם יש לכם מושג מאיפה לקנות בראשל"צ ולא דרך האינטרנט. :>

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  8. Started by IAF.ofek,

אהלן,אני כרגע בהתלבטויות בנוגע לקניית קנון A85 ,שבקרוב עומדות להעלם מעולמנו ושמכירן ברצפה. בדקתי באתר קאמרה 4 סייל DPS לגבי הדיל של השילוש הקדוש- דיל מוכן: תיק מתנה + מטען powerhouse לבית ולרכב 2500 + Canon A85 + lexar 128 mb סה"כ- 1,470.00¤ ולאחר מיכן "בניתי" שילוש משודרג באותו מחיר- דיל מורכב: מטען GP PowerBank Travel 2100 -מחיר: ¤ 155.00 Canon A85 Canon PowerShot -מחיר: ¤ 1,175.00 San-Disk CompactFlash 256MB -מחיר: ¤ 139.00 סה"כ 1,469.00 ¤ עכשיו ההיתלבטות שלי עם ללכת על הדיל המוכן- בשקל אחד יותר יקר ( ;D),בא עם סוללות יותר חזקות (אבל יצרן לא מוכר),זיכרון בעל נפח יותר קטן + בונוס תיק. או על הדיל השני-שעם סוללות יותר חלשות,זכרון יותר גדול,ובלי תיק. מה דעתכם בעניין,תוכ…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by KoM,

אולימפוס C2040 ישנה...

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. קניתי את המינולטה Z5 בשעה טובה ואני מחפש לקנות כרטיס זיכרון מהיר אך אני לא יודע איזה הכי מהיר אני יודע שיש EXTREME ויש ULTRA וכו' אבל איך אני יכול להשוות? בקיצר האם יש אתר שמשווה כאלו נתונים?יש כזו חיה? בתודה מראש לכל העוזרים נועם

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  11. Started by jeyjey,

מה עדיף? אולימפוס D535 + 256MB, שנתיים אחריות ב1040 ש"ח או קנון A510 + 128MB, שנה אחריות ב1140 ש"ח שתיהן חדשות מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  12. Started by maor5,

שלום לכולכם! אוקיי, הרבה זמן שאני מחפש מצלמה טובה. אני מתלבט בין Canon PowerShot A520 לבין Canon PowerShot A85 התקציב שלי הוא עד 1000 ומשהו שקל (100 200 שקל יותר לא נורא) אם יש משהו יותר טוב בתקציב הזה אני ישמח לשמוע אההה, שהיה איכות טובה, צילום מהיר וזהו אני חושב? : אממ יש עוד תגידו אני לא מבין בבזה!! טוב תודה רבה למי שיעזור!! :-*

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  13. היי לכולם, אני צריך המלצה למצלמה דיגיטלית עם המאפיינים הבאים: שתהיה ספונטנית, שהזמן שמהרגע שאני לוחץ על הכפתור צילום עד שהמצלמה מצלמת יהיה כמה שיותר נמוך שתהיה לה יכולת לצלם טוב בכל מני תנאי תאורה. לא צריכה להיות עם יותר מדי אפשרויות ידניות.. בתקציב נמוך עד בינוני (משהו ששווה את הכסף אבל לא משנה מטורף)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by eladbu,

מה היתרון של כרטיס אחסון למצלמה בתצורת על כרטיס CF רגיל?

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  15. עד 200 ש"ח. ראיתי בזאפ חצובות, אבל לא של S1.

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  16. Started by KoM,

אולימפוס C2040Z בזמניה הטובים...

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by shimon956,

תמונה בזווית של קצת גלים [תמונה בלי משמעות של שמיים הפיצפונת שלי לפני הפיצפונת שלי אחרי לפני הצונמי !! הצונמי !! ואז רגיעה ואם מדברים על ים אז הנה ים של חרציות !!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by roei88,

איזו מצלמה יותר טובה? ולמה? עוד 0.8mp זה משמעותי? תודה 8)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by KoM,

תמונות ראשונות בתנאי סטודיו.

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. מה חשוב שיהיה במצלמה: 5MP בכל הזומים למיניהם אני לא מבין כל כך מה ההבדל בין זום אופטי לדיגיטלי ואיזה זום נחשב טוב? שלא תהיה גדולה מדי אמממ שתהיה איכותית... שתהיה אפשרות לשים לפחות 512MB זיכרון. ועל מה עוד צריך להיסתכל במצלמה? זהו עכשיו אם אפשר איזה דגם מומלץ שעונה על הדרישות?:\ תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. SAMSUNG ממש משקיעים חזק בפלאפונים עם מצלמות דיגטליות שלהם http://www.gizmodo.com/gadgets/cellphones/samsung/index.php#live-from-cebit-samsung-7-megapixel-schv770-cameraphone-035517 http://www.gizmodo.com/gadgets/cellphones/samsung/index.php#live-from-cebit-samsung-52-megapixel-anycall-phone-with-optical-zoom-035500 7MEGAPIXEL....

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by NetSpider,

קניתי את ה Canon A510 שבוע שעבר , אני עדיין Noob בכל מה שקשור לצילום ... אז הנה תמונה ב Auto סך הכל אני מרוצה מהמצלמה ... יש איזה טיפים למתחילים ?

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  23. Started by ETB,

הורדתי אתמול פוטושופ בגירסת השלושים יום, והתחלתיללמוד קצת את רזי עריכת התמונות. יש מקום בתמונה לליטושים קטנים, אבל דיי אהבתי את התוצעה. מה דעתכם.

• 6 תגובות
    • 923 צפיות
  24. Started by stingeR-,

אז הלכתי היום עם אבא שלי ועם שלושת המצלמות שלי , וצילמנו , המון , והנה כמה מהדברים שצילמנו....(זה רק מעט , הרוב בפילם...) : המרינה בהרצליה והסביבה(ליד המסגד שם) : יאכטות המדרגות לים ולסיום , בקבוק בירה באמצע שומקום...

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  25. Started by valorien,

שלום עליכם. אחרי התלבטות נרחבת וכסיסת צפורניים, המליצו לי על מצלמה של פנסוניק DMCFZ10 שעולה בסביבות ה3000+. עכשיו הרקע שלי בצילום הוא בסיסי ביותר אבל אני מחפש להשכיל בתחום ולכן נראה לי שהיא יכולה להתאים. יש לכם הצעות אחרות למצלמות בטווח הזה או בכלל השגות? תודה רבה רבה.

• 2 תגובות
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים