צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
ראיתי את ה S1 ב 2700~ ש"ח ויש לי שתי שאלות: 1) כדאי לקנות בארץ? 2) האם הS1 היא בחירה טובה?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
גם הם צולמו בקיץ (חופש גדול) , וגם הם צולמו בשעה הכי לא טובה , אבל לא היתה ברירה, מחכה לתגובות [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני נוסע לאילת בעוד שבוע שבועיים אז חשבתי בוא נקנה מצלמה אז אני צריך המלצה למצלמה דיגיטלית בין 1800-2000 שח (מצטער אם זה לא מתאים לפה לא יודע לאין זה אמור להתאים)
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נניח וכדור מקרמיקה דחוסה ששוקל פחות מ0.4 גרם יפגע בפילטר UV במהירות של 100-200 קמ"ש, זה עלול לגרום נזק לעדשה או שהפילטר יספוג הכל?
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מקווה שזה לא נחשב הפרה של מדיניות האתר (כי האתר בחו"ל). אם כן אז אני כבר אסתדר. יש למישהו נסיון עם קניית מצלמה ב newegg? כלומר מבחינת המחירים הם 10. האם האספקה והאמינות בסדר לדעתכם/מנסיונכם? מה עושים אם זקוקים למימוש אחריות? שולחים לחברה ישירות? והאם ניתן לרכוש שם עם כרטיס אשראי ישראלי או שחייב להיות מונפק ע"י בנק אמריקאי - לא הצלחתי להבין מהאתר.
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
הקנייה של המצלמה נעשתה קצת לחוצה.. בגדול אני מחפש מצלמה לטיול בתקציב של 3500 שח שתהיה הכי טובה בסה"ך אני לא מבין גדול בצילום, אבל כן חשובה לי מצלמה DSLR כדי שאני לא אוכל את הלב אחרי הטיול ראיתי את האופציות האלו: Pentax K200D KIT ב- 2800 שח Canon EOS 450D KIT ב-3300 שח Nikon D60 18-135 ב-3600 שח יש עוד אופציה לפנטקס עם עוד עדשה 50-200 ב-3500 שח באותם תנאים מי מהשלוש עדיפה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתחיל בסיפור: יום חמישי, עוד יום בטכניון... כל היום אני רואה מטוסים באויר שמשאירים קוים וצורות בשמים (שובלים לבנים). כבר בטכניון ראיתי מין עין כזאת בשמים - מטוס שעשה פניה רחבה ויצר עם השובל שלו מין עיגול/אליפסה... תוך כדי נסיעה הביתה אני רואה שבמקום שיש לי עליו תצפית מהבית שלי יש איזה מטוס שיוצר עין חדשה... כל הדרך רק חיכיתי להגיע הביתה לפני שהשובל יתפזר, וכשהגעתי ישר עליתי לגג וצילמתי.. אחרי כמה תמונות של העין עצמה, הסתכלתי מסביב וחשבתי שגם השמים ראויים לצילום - החלטתי לעשות נסיון ראשון בפנורמה (), והתוצאה לפניכם: (זאת גרסה מוקטנת לכ-15% מהגודל המקורי. לחיצה על התמונה מקשרת לתמונה בגודל של כ-40%. התמונה המקורית (4844X1563) שמורה אצלי...) ההדבקה לא מצוינת - בכל זא…
-
- 8 תגובות
- 834 צפיות
-
-
היי , אממ , כמו שראיתם בת'רד אחר , יש לי את ה K100D , ללא פלאש חיצוני בינתים. משהו ממש מוזר לי , גם חבר שלי קנה את המצלמה הזאת , שנינו משתמשים בסוללות gp2500 ואחרי פחות מ 50 תמונות עם פלאש הם פשוט נגמרות... זה נורמלי ברפלקס? חשבתי אולי בגלל שהמייצב עובד + פלאש פנימי + מערכת ה auto focus , אז זה גומר סוללה מהר יותר... אבל ככה מהר יותר ?!? עם המצב הזה הוא נכון , אני צריך לפחות 4-5 סטים של gp2500\2700 .
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
מחפש חנות אמינה שמייבאת את הדגם הנ"ל החנות היחידה שהצלחתי למצוא בה מצלמה של פנסוניק בי-ם היא פוטו שוורץ ושם יש רק את ה TZ5 או TZ7 והמחיר קצת יקר לי לTZ7 והTZ5 פשוט מיושנת באותו מחיר של הTZ6 אז אין טעם לקנות אותה. שאלה נוספת, חשבתי על האפשרות לקנות את המצלמה בארה"ב ולקנות אחריות בינלאומית בארץ, מישהו עשה את זה? איך ואיפה עושים את זה? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אחים שלי אני רוצה לקנות מצלמה חדשה.. Canon A85 ורציתי שתביאו לי מחיר לגביאה.... שיהיה כלול הכול.. כרטיס זיכרון 256 אחריות 3 שנים של קרט וכו' במחיר הכי נמוך שתמצאו... תודה לעוזרים... אתם חושבים שכדי לי לחסוך כמה מאות שקלים ולקנות את ה75a?? אם כן תנו לי גם הצעה של 75a תודה רבה...! ;D ;D
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז אני לא מבין גרוש במצלמות דיגיתליות, אבל זה אחלה דבר אפשר לצלם להעביר ישר למחשב, יש את המסך הקטן הזה שרואים מה אתה מצלם וזה. אז התקציב שלי הוא 1000-1300משהוא כזה אני רוצה את המצלמה בישביל לצלם את החברים, כול מיני דברים מצחיקים בעיר, ירושלים עיר מצחיקה, אני לא הולך לצלם נופים ודברים כאילו. אז עם תוכלו להמליץ לי על מצלמות, ואתרים איפה שאפשר ליקנות את המצלמה שהמלצתם. אני מבקש לא לירשום לי משהוא בסיגנון של Canon 123 ABD כי זה לא אומר לי כלום, תזבירו קצט בבקשה
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אחרי מסע בפורומים השונים ואתרי סקירות שונים ומשונים הגעתי לסוף דרכי ואני בדרכי לקנות מצלמה דיגטלית משלי אחרי שה NIKON 3100 שלי עברה בירושה לאחותי . :yelclap: המצלמה המיוחלת היא CANON A95 , המצלמה + כרטיס זכרון 512 סאן דיסק ULTRA II +תיק קטן , מטען GP +4 סוללות 2000MAH יעלו לי 2,206 ש"ח :jump: הואיל והסכום הינו משמעותי עבורי אני רוצה תגובותיכם לעניין האם בחרתי בחירה טובה או לא או אולי באותו סכום יכולתי לקנות משהו טוב יותר ***הערה*** אני מתכונן לצלם בעיקר INDOOR ובלילה , כמובן שהמלמה תשמש אותי גם בטיולים משפחתיים אבל לא הרבה נא תגובותיכם לעניין הבחירה שלי :nixweiss:
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
מחפש מצלמה לשימוש משפחתי.. עד 1500 ש"ח.. חשבתי על ה Canon A610 יש מצלמות אחרות שמומלצות במקום?
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מצלמה חדשה יעוד: סטילס, מסך דיי גדול(אבל זה לא הכי חשוב), זמן תגובה בין צילום לצילום מהיר ככל האפשר, מותג אמין ושתהיה קומפקטית ככל האפשר. תקציב: 1000-1500 ש"ח. הכי הכי הכי חשוב זה זמן תגובה בין תמונה לתמונה, אם אפשר שיהיה במהירות שיא, באיכות גבוהה מאד כמובן שתיהיה התגובה המהירה(כגון 3 מגה פיקסל ומעלה). גם חשוב, לא שהיא תעבור בין תמונה לתמונה מהר, אלא גם שתצלם ותעבד את התמונה מהר ככל האפשר(אם תרצו תתקראו לכל הבוכטה הזאת שכתבתי כאן"צילום רציף מהיר"). תודה מראש. .swg
-
- 11 תגובות
- 975 צפיות
-
-
-
-
שלום אני רוצה לקנות מצלמה עם המפרט הבא: -בתקציב של עד 1500 ש"ח. -עם לפחות 3 מגהפיקסל עד 4 (אין לי צורך בתמונות יותר גדולות). -שתהיה עם מאקרו, חשיפה ארוכה וכל הפונקציות האלה. -סוללה נטענת עם מטען. -אין לי העדפה לחברה אבל שתהיה טובה. -חיבור לטלוויזיה. פחות חשוב: -אפשרות לצלם וידאו עם אודיו. -עם כרטים זיכרון גדול (512MB +). אם אפשר את החסרונות של המצלמה וקישור לחנות זולה וטובה
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין ברכישת מצלמה דיגיטלית קומפקטית והתקציב עומד על כ-700 ש"ח- לא כולל אביזרים. להלן התשובות לשאלון: *אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אני מעוניין לרכוש מצלמה לצורך תיעוד במסע בית ספרי בפולין. אני מעריך שברוב הסיורים תנאי התאורה לא יהיו אופטימליים-אני יודע שהעננות בחלק משעות היום עלולה לפגוע באיכות התמונות. *האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). מכיוון שאני צלם גרוע, סביר להניח שארבה להשתמש בפלאש שלא לצורך. *האם יש לך נכנות לצלם באור חלש עם חצובה?... לא *האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני?... …
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום אז ככה... שאני מדליק אותה הוא נותן לי לכוון לה תאריך כיוונתי ולחצתי OK אחר כך , הוא פשוט נותן לי מסך שחור! ואני לוחץ על ON ושוב נותן לי תאריך ככה כל פעם , שיניתי בטריה עשיתי FORMAT שיניתי כרטיס זיכרון ואפילו עדכנתי לגירסא החדש 1.11 ... מה אפשר לעשות עוד?
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה ניתן לקנות 25mm to 30.5mm Ring Adapters (למצלמת וידאו) חרשתי את כל החנויות בזאפ שקשורות לציוד צילום הקפי ולא מצאתי :-\ אני יכול להזמין מאיביי 10.99 דולר והמתאם עוד 2 דולר... אבל נכון לעכשיו אין שם את המידה הזאת למישהו יש במקרה? אם כן אני מוכן לקנות ממנו במידה והוא לא צריך.
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום. מדובר במצלמה שבקישור המצורף. אשמח לחוות דעת ו.או להמלצותשונות במסגרת מחיר דומה. http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/5591978/Trail/searchtext%3ESAMSUNG+L313.htm תודה מראש וחג שמח.
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
-
אני מתכנן לקנות בקרוב מצלמת DSLR חדשה. אני צלם חובב רציני שאוהב לצלם ונהנה מזה וכמובן את התוצאות שבאות בסוף. היו לי 2 מצלמות Canon כשהאחרונה היתה Canon 350D וממנה הייתי מרוצה מאוד, אך היא נגנבה עם 3 עדשות. אז אני מתחיל מההתחלה (גוף ועדשות). לאחר קריאת הרבה ביקורות באינטרנט ותשאול אנשים, לא הצלחתי להגיע להחלטה על איזו מצלמה ללכת: 400D החדשה עם 2 עדשות שיכסו את הטווח 18-200 (ויש לי את הניסיון של שנתיים בעבודה עם ה 350D) או לבחור את ה D80 עם עדשה אחת של 18-200 ? מה אתם ממליצים (לא חשוב הפרש המחיר בינהם) ? האם שווה לצלם החובב + כמוני להשקיע עוד קצת (או לא כל כך קצת) וללכת על Canon 30D או אולי Nikon D200 ? יגאל
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז הזמתי לעצמי את הSigma EF530 Super לפנטקס ב14.04. אמרו לי שאין להם את זה במלאי, אז צריך לעשות הזמנה מיוחדת ושזה יקח חודש. לגיטימי. התקשרתי אחרי חודש לשאול מה קורה, הם מתחילים לנסות להתנער. יום אחרי זה, אומרים לי שהייתה בעיה ביבואן, אומרים לי שדיברו עם היבואן ומקסימום שבועיים זה אצלהם. עברו שבועיים, עדיין אין להם מושג מה הולך שם, אומרים שמחר ידעו בדיוק. ולא טרחו אפילו להציע כלום על כל העיקובים האלה. רק אמרו לי "אתה יכול לבטל אם אתה מרגיש לנכון", וזה היה ללא צעקות מצידי. לבטל הזמנה ולנסות את מזלי עם שפע, שאמרו גם שיקח להם חודש בזמנו? לנסות חנויות אחרות? נשמע סביר בכלל תרחיש כזה? (לא מציין את שם החנות, כי אני רוצה לראות איך זה יסתיים קודם)
-
- 6 תגובות
- 926 צפיות
-