צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
תמונה מטיול ... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלומות אנשים 8) מה אתם אומרים על התמונה? חוצמיזה אני צריך עזרה.. יש לי קאנון A75 ויש לי בעיה עם תמונות מאקרו, כמעט תמיד שאני מצלם פרח לדוגמא הפרח יוצא מטושטש והרקע יוצא חד.. למה זה? מה אני עושה לא נכון? אילו הגדרות צריך להגדיר כדי לשנות את זה? אגב שמצלמים במצב ידני מה ההבדל בין המצבים שאני יכול לצלם בהם?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבחירת מצלמה דיגיטלית אז ככה דוד שלי צריך להגיע בקרוב מארהב וחשבתי לבקש ממנו שיביא לי מצלמה דיגיטלית משם השאלות שלי הם : 1)האם בכלל משתלם להביא מארהב מצלמה דיגיטלית 2)בבקשה תעזרו לי לבחור מצלמה אני צריך מצלמה אכותית לכל המשפחה. קלה לשמוש ושתהיה עמידה המחיר לא צריך להיות יקר מידי ולא זול מידי משהו ממוצע כזה למשפחה אז תודה רבה לכל מי שיעזור לי וחג פורים שמח לכולם
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
אשמח לתגובות, תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית. לא מחפש משהו מקצועי, לא מעוניין להיכנס עמוק לתחום הזה. אני רק אצלם מדי פעם חברים, משהו ברחוב וסתם דברים קטנים כאלה. אין לי מושג במצלמות דיגיטליות, אבל בבקשה תמליצו לי על מצלמה דיגיטלית (+אביזרים נלווים) הכי זול ואיכותי שיש (לא יודע כמה זה זול במצלמות דיגיטליות. 1000? 1500? אין לי מושג.)
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אזהרה והמלצה ! ברשת עלו בימים האחרונים 3 תחרויות צילום שבמבט ראשון נראות ממש ממש שוות ! אבל כל זאת נכון עד שלא קוראים את האותיות הקטנות ! כמה מכם ממש טורחים לקרוא מסמכים של מספר עמודים ? אז זהו, שגם במקרה דנן לא קראתם, אז "אל תבואו בטענות" אתם מוזמנים לעשות כרצונכם, אבל אל תגידו אח"כ - לא שמענו, לא ראינו, לא ידענו מי שייתן יד לניצול מחפיר שכזה, או בעצם הזמנת עבודה חינם, אל לא להיקרא צלם ( וגם אם רובכם חושבים שאם אתם צלמים חובבים או אקראיים, וכולה איבדתם זכות על צילום אחד ?! אז מה קרה ? ) תחשבו טוב טוב למשמעות של עולם הצילום, אנחנו יורים לעצמנו ברגל, ואני לא בקטע של להציק לכם ואני גם לא נסחף ! אז שלא יעבדו עליכם ואל תתנו יד לשערוריה הזו, הצביעו ב"עיניים" ! ממני,…
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
טוב, קודם כל חוות דעת כללית על המצלמה תעזור לי להחליט.. ואיך היא בצילומי בהם התאורה גרועה או צילומי לילה? כי למצלמה שיש לי עכשיו ממש קשה איתם.. והאם למישהו יש הצעה למצלמה יותר טובה עד 1700~ (לא כולל כרטיס זכרון ובטריות+מטען) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
-
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ההתמקדות הייתה דווקא על מרכז הפרח המדהים הזה. והנה קבוצה קטנה מתחממת בשמש..
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צולם עם ה-Canon S50 + עדשה מגדילה (תמונה). הקטנה בלבד. צולם בעזרת המצלמה בלבד לדעתי יצא בסדר, אבל לא משהו מיוחד
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מצלמה Canon A510 אין לי מושג עדיין איך להשתמש בה כ"כ... קיצר, ניסיתי לצלם פה משהו, יצא חמוד לפעם ראשונה לדעתי... ואין לי מושג למה יש שם כאלה פאקים אדומים... אנג'וי [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אני עם הFINEPIX כבר מעל שנה, ונהייתי ממש פריק של צילום והיא כבר ממש לא מספיקה לי... קשה לה מאוד לצלם בלי תנאי אור טובים, צילומים בתנועה, ובנוסף חסרים לה הרבה אופציות לשינוי ידני ראיתי בכמה חנויות שמוכרים את הCANON A96 ב1650~ (חדשה) ורציתי לדעת האם השדרוג יהווה שינוי גדול (או אחד ששווה את הכסף בכל מקרה..) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לקבל המלצות לגבי מצלמות דיגיטליות, חשוב מאוד שיכילו את הפרמטרים הבאים: -טיפול בעיניים אדומות במצב FLASH. -מינימום 4MP. -אפשרות לפוקס ידני ואוטומטי. -צילום וידאו ללא הגבלה במינימום 25FPS לשניה. (כולל Audio כמובן) -קלה ונוחה לשימוש. בבקשה להציע רק מצלמות שמכילות את הפרמטרים הנ"ל, לא להציע סתם. תודה לעוזרים ולעוזרות, בתודה, נתן.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בלקנות מצלמה דיגטלית עד 1900 שקל לא יותר מיידי טוב ולא יותר מידי רע, משהו באמצע שיספיק זום אופטי יותר ב3X זום דיגטלי לא חשוב בין 3-4 מגה פיקסל ושהמצלמה תיהיה קומפקטית כמו זאת למשל: או בגודל הזה (וגם הצורה שתיהיה דומה): אני לא מבין ממש בפרטים הטכניים אז תעזרו לי בבקשה.....
-
- 9 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש Z3\Z5 אבל ראיתי את המצלמה בחנות והיא נראתה לי קצת עדינה ** תיקון, ממש עדינה ! היום יש לי CASIO EX-Z3 והיא פצצה אבל היא קטנה , 3.2MP אז אני מתעניין במצלמות הנ"ל או בכל הצעה אחרת שיש לכם באותו סדר גודל של מחיר. תודה מראש ** בנוסף הייתי במועדון והיה שם מישהו עם מצלמה, הוא צילם בחושך והוא כיוון בעזרת קרן ירוקה כל שהי במצלמה, מישהו יודע לאיזו מצלמה יש את הפונקציה הזו ?
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה דיגיטלית פשוטה הדרישות צנועות. איכות תצלומים סבירה(לא נופים וכו רק משפחה חברים טיולים) אפשרות צילום בלילה ע"י פלאש או פתרון אחר. אפשרות הוספת זכרון בטריות שיספיקו לזמן סביר. ומחיר כמה שיותר נמוך עדיף באזור ה-500 ש"ח ללא אביזרים עריכה: נתקלתי באפשרות לקנות דגם משומש Hp photosmart 318 ב-200 ש"ח מה דעתכם? http://www.reviewcentre.com/reviews2018.html הבנתי ש HP לא מספקים שירות תיקונים גם בתשלום והדגם כנראה לא באחריות אז גם זה שיקול.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מצטער שפתחתי שניי נושאים באותו יום אבל היתי חייב. התמונה הגיע ככה מהמצלמה רק הוספתי קרדיט ומסגרת [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 846 צפיות
-
-
יצא לי היום להסתובב בחוץ קצת, "בטבע" עם ידידה אז צילמתי קצת
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סיימתי לבנות דגם של Huey לדגם של איזור מלחמה בצפון מזרח אסיה-AKA Vietnam. אז לקחתי מצלמה ושיקחתי איתה קצת... תהנו. יש שלוש גרסאות שונות:
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
ביינתים חשבתי על המצלמה Fuji Finepix S3000Z תנו המלצות
-
- 7 תגובות
- 916 צפיות
-
-
חוות דעת ראשונה שלי: היא קטנה יותר ממה שחשבתי אבל נראית מליון דולר. אני אתעסק איתה היום בצהריים ואחזור בערב בשביל לכתוב חוות דעת יותר מפורטת... ביי בנתיים נועם ***עריכה*** תמונת סופר מקרו מסנטימטר בודד!!!
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-