עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by KoM,

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום, לפני מס' שנים חגגתי בר-מצווה והחלטתי לקנות מצלמה דיגיטלית. כנראה שעשינו סקרי שוק, וקנינו בלונדון את Kodak DC-4800 מאז עברו כמה וכמה שנים, ואני עדיין מתחרט על הקנייה הכ"כ יקרה, וכמעט שלא נגעתי במצלמה הזאת. http://www.kodak.com/global/en/service/products/ekn006609.jhtml?pq-path=10/3905/3915/683 מצלמה שאולי יש לה יכולות צילום טובות, אבל מאוד כבדה, מגושמת ולא נוחה. השנה החלטתי סוף סוף לקנות חדשה, ועכשיו אבא שלי נוסע לחו"ל, ואני צריך המלצות על מצלמות. אני מחפש מצלמה עם איכות טובה, לצילומים של משפחה, אירועים, חברים.. תמונות חובבניות רגילות. מה בעיקר אני מחפש שהיא תהיה קטנה, ושאני פשוט אוכל לתחוב אותה לכיס בג'ינס. וכבר ראיתי כאלה (של Casio), אבל הן בטח נורא יקרות... התקציב…

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  3. Started by eran1,

שלום לכולם. אבא שלי קיבל מצלמת וידיאו JVC GRD 33. עכשיו הציעו לו אפשרות לשדרג את המצלמה לאחרת בתוספת תשלום, נתנו לו 2 אפשרויות: 1. JVC GRD 250 בתוספת של 400 ש"ח. 2. HITACHI 550 בתוספת של 2000 ש"ח. נסתי למצוא ביקורות על המצלמו אבל לא ממש מצאתי ואני לא כל כך מבין במצלמות וידיאו אז ני מבקש עזרה לגבי למה כדאי ושווה לשדרג את המצלמות. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  4. אז הגיע הזמן לעלות שלב ולהתחיל להכנס לפאן האומנותי יותר בצילום. לאחר 3 שעות צילום ועריכה אני מעלה בלעדית לפורום האתר את התמונה "שנאה" שתדבר בעד עצמה.

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שלום אני לא מבין כ"כ בתחום המצלמות הדיגיטאליות אלה יותר בתחום הפילים הטובים והישנים ( יש לי מצלמת רפלקס :) בקיצור, אחותי רוצה לקנות מצלמה דיגיטאלית בתקציב של עד 500 ש"ח ורציתי את המלצותיכם למצלמה טובה ככול האפשר במסגרת התקציב הזה. מחכה לתשובתיכם.

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  6. מה שכתבתי בכותרת. אני ממש לא מבין בעניין. שיהיה 128MB. (שיהיה זול כמובן).

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by PhP dUdE,

אל תדאגו אני לא משתמש בהם בשביל סקייטבורדינ קיבלתי אותם מחבר כי אני צריך אותם בשביל המכונת CNC ;D

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אז ככה, אני מתלבט בין המצלמות הבאות: Fuji FinePix E550 Canon Powershot A95 C765 Olympus (קצת מעל התקציב, ושמעתי שגם בה, כמו במצלמה שיש לי היום, הצילום בתנאי אור לא טובים ממש לא טוב) עכשיו אני עם FINEPIX S3000, מצלמה די זוועתית לדעתי, אז רציתי לקבל קצת עזרה בהחלטה לגבי המצלמה הבאה שלי... תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום לכולם, אני מעוניינת לרכוש מצלמת רשת איכותית אשר מסוגלת להפיק תמונות סטילס איכותיות ככל האפשר לצילום פנים. בחיפושים שלי מצאתי את ה logitech pro 4000 אבל לא ניסיתי אותה בפועל. האם מישהו מכיר אותה ויכול לחוות את דעתו? האם יש מצלמות מומלצות אחרות? מהם הפרמטרים החשובים אשר משפיעים על איכות התמונות שהמצלמה מפיקה? ממש זקוקה לעזרתכם, קרן

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  10. Started by orlupo,

האם יש הבדל באיכויות הצילום בין Z1 ל-Z10/20 בגלל החיישן שהוא 1/2.7 במקום 1/2.5? בתודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by waizman,

היום בים המלח... עבר הבהרה קלה בפוטושופ והקטנה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by surfface,

הנה כמה תמונות שצילמתי

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  13. חחח אני איבדתי את הכבל שלי ועכשיו אני צריך חדש. תודה מראש slim_shady.

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  14. Started by KoM,

עיבוד כבד לתמונה שהייתה אחרת לגמרי...

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by integral,

מה אתם אומרים? ב 350 שקל אפשר לקנות 512 ULTRA II של SANDISK? שווה או עדיף לרדת ל SD הרגיל באזור ה 230-290 ש"ח (תלוי ביצרן).

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום אני מעוניין להביא מצלמה מחן"ל חשבתי על ה A510 של CANON ורציתי לדעת על אתר להזמנה או יותר נכון לברר מחירים בארה"ב

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  17. Started by waizman,

מאקרו, התכנון היה לצלם אותו ישן אבל הוא בדיוק פתח עיניים... לפחות תפסתי אותו סוף סוף - הוא מהיר! ;D [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. אני מצלם במצלמה של ב-5 מגה פיקסל 2560X1920 ואחרי שאני מעביר למחשב אני רוצה להקטין את הרזולוציה לכל מיני מטרות שונות איך אני עושה את זה?....עם איזה תוכנה?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  19. Started by shshmul,

אין לי מושג מה הדבר הזה ,אולי יתוש כלשהו? מי יודע?! אשמח לקבל ביקורת,עדיין מתלמד תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by waizman,

a rocky road [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. היי חברים, אני שמח להודיע שחבר הקהילה matan_18 הוא בעליה הגאים של מצלמת NIKON COOLPIX 8800 באמירה מוסגרת אומר שבהחלט התרשמתי מהשיפור שעשו ניקון בדגם הספציפי, איכות בנייה מדהימה, מצלמה מאסיבית, איכותית וגם ברמת הצילום מרשימה לא פחות. ונעבור לתמונות (הרשתי לעצמי להשוות איכות מול הקנון הקטנה): אני בפורטרייט (קאנון a95) אני בפורטרייט (ניקון) מאקרו - קאנון מאקרו - ניקון ואני הייתי חייב לצרף את עצמי למועדון החרציות אז הנה (צולם עם הקאנון)... כמובן שאנצל ההזדמנות לומר למתן תתחדש תהנה מהרכש החדש אני חושב שאתה בעל אחת המצלמות המקצועיות יותר פה בפורום. מי יתן ותפגיז בתמונות איכותTM

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by stingeR-,

שני פרחים שצילמתי היום , ספונטני...(תודה מיוחדת לאבא של HOLY J שגידל את הפרחים האלו : [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  23. Started by shshmul,

תצפו בהן ולאחר מכן תאמרו לי מה אני צריך לשפר בעתיד וגם הן הוקטנו מגודלן המקורי תודה מראש [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by malcolmx9,

לפי ההצעה שהבאתם לי, אני הולך לקנות מצלמה דיגיטלית Canon A60. אני רק מנסה לארגן את יתרת הכסף ע"י מכירת חלי חומרה...מהמחשב שלי. רק מישהו הציע למכור לי את המצלמה (יד שנייה)... ציטוט שלו: אתם אומרים שהיא יותר עדיפה? ובכמה הוא צריך למכור לי אותה אתם חושבים? היא יד שנייה

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  25. היי לכולם. יש לי מצלמת SLR רגילה canon eos 300 עם עדשה 28-200 . השאלה שלי היא אם אני קונה מצלמה דיגיטלית של canon נגיד את אותו הדגם canon eos 300D אני יכול להעביר את העדשה שיש מהמצלמה הרגילה לדיגטלית או שאני צריך לקנות עדשה שמתאימה לדגם הדיגטלי. תודה לכל העונים וחג שמח!!

• 4 תגובות
    • 793 צפיות

דיונים חדשים בפורומים