צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
בזמן האחרון כשאני מצלם הרבה מהתמונות יוצאות עם סוג של כתם, שערתי שזה מהשמש אבל גם כשהמצלמה מופנת לצד שני מהשמש הכתם עדיין נמצא, מישהו יכול להסביר לי? תודה
-
- 6 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אז ככה, הכרטיס התחיל לכתוב לי פתאום CARD ERROR במצלמה, אז שמתי אותו בקורא כרטיסים ושם המחשב כתב שהכונן (הוא רואה אותו ככונן נייד) צריך אתחול.. ואני בלי לחשוב יותר מדי, כי לא היו לי תמונות על הכרטיס אישרתי את האתחול... ועכשיו המצלמה עדיין לא מזהה את הכרטיס, מה אפשר לעשות? (כרטיס של OLYMPUS) תודה ענקית לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
אהלן,אחרי תקופה שלא היתי בפורום בגלל שהיתי מושעה חזרתי ;D בוא נפתח בשניי תמונות חמודות שצילמתי אתמול:
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
HP Photosmart 720 כדאי מאוד נכון.?יד שנייה כמובן
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
יש לי היום olymus c-5050 שהיא מצלמה מעולה אני חייב לציין!! אבל בגלל שהתחלתי להתלהב מקטע של צילום חשבתי לשדרג למשהו בכיוון של DSLR....אבל אני לא בטוח אם השיפור יהיה שווה תהשקעה חשבתי על הcanon eos 300D או הcanon eos 350D- שההבדל בינהם נראה לי בעיקר במחיר....הכל מקרה אני רוצה לדעת בעיקר אם יש טעם לשדרג ואם כן איזה דגמים מומלצים במחירים של עד 900$ בארה"ב...
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
עם איזו תוכנה חוץ מהתוכנות של קנון יש אפשרות לפתוח קבצי raw ?
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
-
לפני כשבועיים ביקשתי המלצה למצלמה דיגיטלית בתקציב עד 720 ש"ח בערך. בסוף, לפי ההמלצות שלכם, החלטתי ללכת Canon PowerShot A60 מחודשת. השבוע סיימתי סוף סוף לאסוף את הכסף למצלמה וכבר בשבוע הבא אני קונה אותה. רק שהכרתי מישהו שמבין במצלמות, והוא טוען שהמצלמה Olympus D540/C310 עדיפה על המצלמה Canon PowerShot A60 :-\. שתי המצלמות, מחודשות, הם בערך באותו המחיר. אני כבר שאלתי פה איזה מצלמה עדיפה אבל אתם אמרתם שה-Canon PowerShot A60 יותר טובה. אני רק רוצה להיות בטוח בקנייה שלי: מה עדיף מבין שתי המצלמות שהזכרתי? ל-Canon PowerShot A60 יש רק 2 מגה פיקסל וזום דיגיטלי של X2.5 שלעומתה ל-Olympus D540/C310 יש זום דיגיטלי של X3.2 ו-3 מגה- פיקסל. שתי החברות ידועות, אז מבחינת זה אין בעיה…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איפה אפשר למצוא דרייבר לumax dc astrapix 320s?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום בצהורים עוד שהיתי בבית הספר אבא שלי הלך וקנה לי ולו (טוב מה אני יעשה ) אתה המצלמה פוג'י S5500 מחר היא מגיעה ואני יעלה תומונות שלה (יענו שהיא מצלמת ...) אני לא הכי מבין בזה אבל הבנתי שהיא מצלמה איכותי מאוד אם יש איזה מאמאר עליה או שמישהו קנה ויש לו טיפים .... אני כאן אם אני ירצה לקנות לה עדשות לפי מה שהבנתי יש אפשרות לחבר אליה עדשות .... איפה אני יכול לראות או לקנות עדשות .. למי יש אתר ? אתה המצלמה אני יקבל אם תיק כרטיס של 128 מגה ומטען לא נידפקתי הרבה נכון חחחחח
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הצלם אורי רוזנברג מציג את תערוכת ביכוריו המרשימה המגוונת, מלאת רבדים ואהבת האדמה, המציפה את קניון עזריאלי בצבעוניות רבה ומקצועית תרתי משמע. אורי מציג בתערוכה נגיעות של נוף של טבע, סביבה וחקלאות, כפי שהוא רואה אותה - בעיקר עם מבט על מה שהיה ואינו עוד. התערוכה תוצג במהלך כל חודש אפריל כולל במהלך חול המועד פסח בגלריית החלונות, בקומה ה - 3 בעזריאלי - מומלץ להגיע דווקא בשעות הערב ! הכניסה חינם בשעות הפעילות של הקניון הפתיחה הרישמית ב 07/04 ב 20:00 מצ"ב ההזמנה נ.ב. - קבלו ממני המלצה חמה ! http://www.guy-olami.com/Recomm.htm + מספר מילים של אורי על התערוכה http://www.guy-olami.com/Guest9/Text-DOF.jpg בכבוד רב גיא עולמי אוצר התערוכה ואוצר גלריית החלונות
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם.... אני מחפש מצלמה דיגיטלית (זו תהיה המצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי...הגיע הזמן) אני לא מבין כלום במצלמות דיגיטליות וצריך קצת עזרה, המצלמה תשמש אותי בעיקר לטיולים (משלחת לפולין ועוד) -צילומים חובבניים בעקרון התקציב שלי הוא 1000-1500 (אפשר עוד 200 שח אבל לא יותר. האפשרויות שלי הן: NIKON - Coolpix 2100,2200,3100,3200,4300,4500,SQ etc OLYMPUS - μ-25,30,400,410 / X-250 /E-1 etc - C -3020z,4000z,5050z,700uz,730uz etc Fuji film - Finepix S5000 etc Pentax - Optio -550 etc בבקשה תמליצו לי איזה מבין המצלמות האלה הכי טובה יחסית לתקציב שלי (המצלמות האלה מתחברות לי לנגן iriver h320 - mp3 ) תודה מראש...דניאל
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מזל שהצלחתי בכלל להתקרב אליו [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדלים macro ו-super macro? בתודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אז ככה אני הבעלים הגאה של המצלמה הנ"ל.עד כאן הכול טוב. אבל הבעיה שהמצלמה מגיעה עם ספר בעברית אומנם אך הוא לא מפרט כלום על המצלמה. אפילו לחבר שלי שיש לו את ה- Z1 יש יותר פירוט בספר שהוא קיבל באנגלית!! יש לציין שקניתי מהיבואן "דלתה פילם" ולא מיבואן פרללי שלחתי להם אי מייל אך הם מתעלמים!!! מה לעשות ? איך להשיג את הספר?
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
5-8-10 שניות f-3.2 אם טעיתי במשהו אז תאמרו לי תודה מראש [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
המצלמה: HP Photosmart 735 איך המצלמה? אני רוצה תגובות לשיפור אם יש...תודה!
-
השתעממתי בשעות הקטנות של הלילה אז החלטתי לצלם את השעון שלי Canon S50 + עדשה מגדילה (מאקרו של 4 ס"מ, עם אופציה לזום x3 תוך שמירה על מרחק מינימלי של 4 ס"מ). מצטער על הסט הארוך יחסית, התלבטתי בין 2 ו-3, מה יותר יפה. 1. Casio 4. תקריב של 3. 5. קרופ 100% של תמונהמס'3 1. 2. 3. 4. 5.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שמעתי שהZ5 לא טובה בצילום בלילה. אני מחפש מצלמה עם זום גבוה, אפשרויות זמן חשיפה, רגישות שונה וחדות תמונה (יש לZ5 גם חולשה כאן). האם יש אלטרנטיבה טובה יותר לz5? (במחיר הזה כמובן) תודה נ.ב מה עם ה- z20 ? הבדל המחירים הוא בערך 1000 ש"ח השאלה אם תוספת המחיר ל- z5 שווה את זה, ולא כדאי לקנות את ה-z20 שאני לא יודע אם הבדלי האיכות ביניהם כ"כ גדולים.
-
- 9 תגובות
- 906 צפיות
-
-
-
שלום, ניסיתי לצלם היום כמה תמונות ואני רוצה לשמוע את דעתכם ועצות לשיפור הנה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
שלום! אבא שלי קיבל הצעה לקנות את המצלמה casio qvr51 ב-1450 ש"ח כולל 128 MB ונרתיק איכותי למלמה, בגלל שהוא קונה מהיבואן הראשי, וכאילו דרך החברה שלו או משהו כזה אז לפי מה שהבנתצי זה יוצא זילזול... רציתי לדעת עם זה שווה? בזאם היה רק את QVR61 ו QVR40 שזה דגם יותר מתקםד ודגם אחד פחות מתקדם אז חישפתי באתר השוואות אחר קצת פחות מוכר והכי זול שמצאתי היה ב-1595ש"ח ורק עם 32 MB זכרון (http://www.bazman.co.il/fourth_level.jsp?parentCatId=134&orderBy=3&catId=134&prodId=52_qvr51) הנה פרטים על המצלמה http://www.pixmania.co.uk/uk/uk/41425/p/Price--Casio--QVR51.html# אז מה אתם אומרים?<
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
לא משהו מיוחד כל כך [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
יש ברשותי מצלמה (מאוד ישנה) : Premier DC1500. רציתי לדעת אם אפשר לעבוד עם כרטיס זיכרון (CF) של 128 מגה. במנואל כתוב רק עד 48 מגה, אבל אולי הענין לא מעודכן אז ליתר ביטחון אני שואל פה. האם יכולה להיות בFIRMWARE מגבלה כלשהי לזה? הענין קריטי משום שאם פותחים את האריזה של הכרטיס - אי אפשר להחזיר אותו במסגרת האחריות. תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
דוד של חבר שלי נוסע לטיוואן והוא אמר לי שהוא יכול להביא לי משם מצלמה בזול (ככה זה בטיוואן...) מישהו פה יודע בערך פי כמה יותר זולות שם המצלמות? אני מתלבט בין מספר מצלמות קומפקטיות: canon a520 casio z55 casio z40 olympus mju400 olumpus C450 מה מאלה הכי טובה? אם יש למישהו הצעה אחרת עד 2000 שח אני פנוי להצעות...
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-