עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by Vladgi,

מצאתי אצלי מצלמת פולארויד ישנה ,קשה לי להגיד איזה דגם במדוייק כי לא רשום עליה.בכל מקרה (מנהלים אגב אל תנעלו כי לא מצאתי מקום אחר בשביל ההודעה אז בבקשה תבליגו) אני לא זוכר אם היא פועלת על סוללות או מטען?אם סוללות אז איפה לשים אותן??? וכמה עולה פילם למצלמה כזו בכל מקרה? אגב זה המצלמות האלו שמפתחות את התמונה במקום..

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. מישהו יודע איזה חיבור עדשה כנראה עומד להיות למצלמה הזו של ניקון: http://www.dpreview.com/news/0504/05040802nikondslrs.asp בתודה מראש

• 8 תגובות
    • 921 צפיות
  3. Started by urich,

זהו עברתילעידן הדיגיטליאבא שלי אמר לי היוםקונים מצלמה. עשיתי בדיקה קצרה בזאפ למחירים עדכניים הלכנו לחנות וקנינו. 2300 שקל כולל sd 256 kingmax (סתם פירמה לא ) כולל מטען וסוללות פשוטים של 60 שקל לדעתי תיק למצלמה שעולה 80 שקל. שטויות כמו קורס צילום והדפסת תמונות מתנה שממש לא מעניין אותי. ומצלמה אחת...... konica minlota z3 פשוט רציתי זום חזק ולפחות 4 מגהפיקסל. אני יודע שהתמונות הן טובות אבל לא כאלהשיפילו אותך מהכיסא אבל אחרי קצת עבודה (הורדת רעש והקטנת הרזולוציה (לאקרופ). התמונות יצאו חדות וטובות. כמובן שראיתי כמה ביקורות לפני ופשוט החלטתי שזה מה שאני צריך- אין מצלמה מושלמת אבל זאת כמעט מושלמת בשבילי). בקיצור מצלמה שמתאימה לי בדיוק. עוד מעט נעלהתמונות של המחשב …

• 7 תגובות
    • 948 צפיות
  4. Started by stingeR-,

אוקיי , לקחתי את העדשה הרגילה שבאה עם המצלמת רפלקס של אבא שלי(לא ה210MM) וניסיתי לראות דרכה בלי מצלמה , התגלה לעיני שהיא מגדילה לרמות מדהימות ובחדות מצויינת , חיברתי אותה למצלמה שלי , לרוב הפתעתי היא התאימה בול! , בקיצור , צילמתי איתה כמה תקריבים מאוד מאוד קרובים(מאקרו של 1ס"מ ואפילו פחות) אז בשביל שתראו פרופורציה : ועכשיו לקטע היפה , הפרחים הלבנים הקטנים מאוד שאתם רואים במרכז התמונה , תקריב של כמה מהם : ועוד שני תקריבים של אמנון ותמר בצבעים שונים :

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by OutRaGe,

הכותרת אומרת הכל תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  6. Started by huber,

שלום אנשים. אחרי ניסוי וטעייה הגעתי למסקנה שעל מנת להעתיק תמונות מהמחשב אל המצלמה יש צורך בתוכנה שמצורפת אליה במקור ואין ממש דרך בנמצא (נכון לעכשיו למיטב הבנתי) לבצע זאת רק ע"י האשף של מערכת ההפעלה. מכיוון שאת הדיסק המקורי לא שמרתי בטיפשותי, אני מחפש בעלים של מצלמה שכזו שיהיה מוכן לאפשר לי להעתיק את התוכנה הספציפית מהדיסק שנקראתCanon ZoomBrowser EX. יש פה מישהו כזה?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. פסנתר כנף מזדקן, תוצרת YAMAHA... Olympus C8080WZ

• 34 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by D-M-X,

אני מתלבט בין מספר מצלמות קומפקטיות: canon a520 canon s410 casio z55 casio z40 olympus mju400 מה מאלה הכי טובה? למישהו הצעה אחרת עד 2000 ש"ח?

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by PhP dUdE,

אני אוהב לצלם תמונות שיש אחריהן סיפור,סבא שלי לחם במלחמת העולם השניה קיבל עיטורי מלחמה,אבל מת מהפגע הכי רע,סרטן,בן אדם שאף פעם לא שתה אף פעם לא עשה רע לאף אחד אף פעם לא עישן אבל בכול זאת מת לפני שהזכרתי להכיר אותו,זה רק מוכיח שהעולם לא הוגן,הוא מת לפני שנולדתי לייתר דיוק שאמא שלי הייתה בת 19 אבל הוא אף פעם לא נהפך לעוד שם שמדברים עליו במשפחה בחגים,הוא היה בן אםד טוב והיה עוזר לכולם ותמיד אני מרגיש שהיא איתי בלב. ושאני כותב את השורות האלו אני בוכה כי כול כך עצוב לי שלא הכרתי אותו ואני אף פעם לא מבין למה אנשים טובים מתים. הנה תמונה קטנה שמוקדשת לו,לא מצאתי את הדיסקיות המקוריות אז השתמשתי בתחליף,מקווה שלא העמסתי אותכם יותר מידי.

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  10. אני ממש רוצה לדעת מה אתם חושבים על המצלמה הזו? האם יש לה מתחרות בקטגורייה שלה...? מי לדעתכם (אם יש) עדיף בקטגוריות שלה? הנה לינק: http://www.dpreview.com/reviews/nikoncp5700/ תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  11. שלום לכולם!! אני מחפש מצלמה דיגיטלית חדשה (לא מחודשת!!!!!). קריטריונים: מחיר בסביבות 2500 ש'ח +-. MP 5+ (מגה פיקסל 5+) זום אופטי 4+. ואם אפשר כמה דגמים, ועוד יותר אשמח אם תתנו לי פרטים נוספים בלינקים למוצר שאתם נותנים!!! תודה ושבת שלום!!!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Saliman,

אלו הן מספר תמונות שצילמתי בבוקר בהיר אחד בדרכי לבית הספר לאחר שהלילה שלפני היה גשום. מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by mula,

שלום אני חדש בפורום זה והוא תותח!!! ושאלתי איזה מצלמה טובה יותר מבין שני אלה : http://www.220v.co.il/site/productspec.asp?id=2167 http://www.digitalplace.co.il/?P2853 ם יש למישהו מצלמה באותה רמה מוזמן להציעה. תודה מראש לכול מגיב.

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  14. Started by HoT-DoG,

נפלה ליידי A75 לכמה ימים, אז השתעשעתי קצת עם מאקרו ;D [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  15. Started by KoM,

עיבוד כבד לתמונה שפשוט דרשה תוצאה כזאת. המקורית בצבעוני. שתי גרסאות... התמונה המקורית צבעונית כמובן...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אני רוצה להקטין רזולוציה לתמונות שיש לי על המחשב אבל לא לפגוע בתמונה עצמה כלומר ללא חיתוכים ... כנראה כבר דיברו על זה פה ולמרות שעשיתי חיפוש אז לינק יעזור מאוד תודה ...

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום. אני מחפש מצלמה קומפקטית עם זום גדול ומייצב חזק, חשוב שהיא תוכל לתפוס עצמים נעים בבירור. איכות תמונה צריכה להיות טובה מאוד וגם וידאו חשוב שיהיה 480*640 עם 30 פריימים. צימצמתי אפשרויות ונשארתי עם הS1 והZ3 כל אחת עם היתרונות והחסרונות שלה... כרגע אני פוזל לכיוון הS1 בעיקר בגלל המחיר הזול יותר והמסך המסתובב. (ד"א הוא גם ברזולוציה הרבה יותר טובה מהמסך של הZ3) עוד סיבה זה הגודל שאם אני לא טועה יש הבדל גדול בינה לבין הZ3. אני רוצה גם הרבה אפשרויות ידניות שזה אחד הדברים שחסרים לי במצלמה הנוכחית. (HP 735) האם יש הבדל גדול בין האיכות והחדות של התמונות והוידאו בשתי המצלמות האלה? עוד שאלה. מצאתי כמה אתרים אמריקאים שמוכרים Z5 חדשה לגמרי+כרטיס זיכרון 256 ב1900!! ביחד עם משלוח לאר…

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  18. אם מישהו שמכיר את המצלמה או נתקל בבעיה יכול לעזור זה יהיה אחלה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Overclocker,

אז ככה, בסופ"ש האחרון שעבר עלינו לטובה, היה לי פתאום חשק (וגם קצת זמן) להתנסות בצילומים טיפה שונים מהרגיל. הכוונה, כפי שמרמזת הכותרת, לצילומים "מהונדסים", מעין צילומי מעבדה שמכינים את התאפורה והתאורה מראש.. אילתרתי לי בבית מקום מתאים, רקעים ומנורת לילה כתאורה.. (מצלמה קנון S500 - קומפקטית) לפניכם התוצאות: הלימון אגב, זהו לימון מוטנטי ענקי שנקטף בחצר. לתמונות ברזולוציה גבוהה יותר: http://www.jugend.co.il/gallery/showphoto.php?photo=112253&cat=500&page=1 http://www.jugend.co.il/gallery/showphoto.php?photo=112252&cat=500&page=1 http://www.jugend.co.il/gallery/showphoto.php?photo=112166&cat=500&page=1 [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Access Denied,

הסיפור הולך ככה, יש לחבר של ההורים שלי אפשרות להביא לי מארה"ב מצלמה דיגיטלית כשהוא בא לבקר אוטוטו.. וההורים הסכימו לתת לי תקציב של עד 2200 שח (500 דולר בארה"ב) למצלמה כשחייב להיות לה זום ממש גדול (מינימום x10 באופטי) ורצוי כמה שיותר איכותית ההתלבטות שלי אחרי מס' בדיקות היא בין שלושת המצלמות האלו: Konica Minolta DiMAGE Z5 Panasonic DMC-FZ5 Panasonic DMC-FZ20 איזה מבין שלושת המצלמות הנ"ל עדיפה ?? (ורצוי להגיד למה..) : תודה לכל מי שעונה נ.ב. השוואת המצלמות ב-די.פי.רוויו

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. בדיוק ביום שני התכוונתי להזמין מצלמה דיגיטלית: CANON A60. רק שהיום מצאתי מישהו שמוכר את המצלמה הבאה: מה אתם אומרים? שווה לי לקנות אותה במחיר הזה או בכל זאת להישאר על ה-CANON A60?

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  22. Started by dannyboy,

שלום חברים. אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית בתקציב של עד 2000 שח (רק למצלמה) דוד שלי המלץ לי על ה- canon a95 התכלתי להסתכל ומצאתי גם את הדגמים s1 ו- a520 מישהו יכול בבקשה להגיד לי מה מבין אלה הכי טוב...אני לא צלם מקצועי ואפילו לא חובב...מצלמה ראשונה שלי(וכמו כולם אני רוצה משהו טוב...חחח ;D ) אז השאלות שלי איזו מבין מצלמות אלה היא הכי טובה ובמה? תודה רבה לעוזרים דניאל

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. אמא שלי החליטה לקנות מצלמה דיגיטלית שתשמש גם לצילומים רגילים בטיולים וכו, וגם לצילום מעט יותר מקצועי בתור תחביב אישי שלה. המצלמה צריכה להיות עם לפחות 4 מגה פיקסל ו256 זיכרון (אם ניתן לקנות זיכרון זה בנפרד במחיר סביר אז זה בסדר). טווח המחירים גמיש ויכול גם לעלות בכמה מאות שקלים אם זה דרוש. כמו כן אמא שלי מתעקשת שהיא רוצה מצלמה עם זום אופטי של 12 ואני הייתי רוצה לדעת עד כמה זה חיוני והאם באמת דרוש זום כזה לצילומים חובבניים. ומה אתם אומרים על המצלמה minolta dimage z3 ? תודה מראש על העזרה. אם אפשר אז תנו לי גם את שם החנות שמוכרת את המצלמה עליה אתם ממליצים.

• 7 תגובות
    • 929 צפיות
  24. Started by orlupo,

האם מישהו יכול להביא תמונות של Z1 ו-Z10? רצוי גם תמונות של צילומי לילה... בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 957 צפיות
  25. סתם מעניין אותי לידע כללי אוליי זאת? http://www.steves-digicams.com/2005_reviews/1dsm2.html

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים