צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי השבוע במתנה מצלמת pentax optio 30 ואני מעוניין "להטביל" אותה בצלילות שלי. האם קיים מארז צלילה תת מימי גנרי, או אוליי אפילו מארז צלילה ייעודי למצלמה הזו ? תודה רבה וערב טוב !
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
שלום חברים!!! אני קנתי מדפסת שיודעת גם להדפיס בגודל של 10*15 CM אבל אני לא יודע אך לעשות את זה באיזה תוכנה אני יכול לשתמש בה כדי לעשות את זה או אולי אני יכול להדפיס גם בתוכנה של ווינדוס תעזור לי בבקשה המדפסת שלי היא BROTHER MFC-215C
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
גם שאני מצלם בחדר שצריך פלאש הפלאש לא קופץ. ואם אני מצלם בחוץ שיש אור והפלאש פתוח הוא מצלם עם פלאש. האם יש איזה פונקציה במצלמה שצריך להפעיל עלמנת שהפלאש יקפוץ אוטומטי מתי שיהיה צריך כי אם לא אז מתי אני אדע שצריך פלאש ? נראה לי מוזר כי במצלמות הרבה יותר ישנות הפלאש קופץ לבד.
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
-
מי מבין המצלמות הבאות תתן לי את האיכות הכי טובה בסרטוני וידאו קצרים באור יום: Canon PowerShot A590 IS Fujifilm FinePix J10 Casio, Exlim EX-Z77 Fujifilm, FinePix F480 ולמה ? האם יש מצלמה אחרת מומלצת בארץ באותו תקציב ? תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
חבר מחפש מצלמה מקצועית (אני לא מבין בזה בכלל) עד 6000 ש"ח או קצת יותר (אבל קצת) תודה
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
איזה מצלמה טובה יותר מבין שני אלה (תמונות ופרטים בפנים) http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Camera&model_id=592305 או http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Camera&model_id=591737
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
מחפש בעקרון מצלמה בתקציב של 1500 פלוס מינוס... המצלמות שנראו לי הכי רציניות בסכום הזה היו או ה-canon A700 או ה-sony dsc w7 ואין לי מושג מה עדיף אם ישלמישהו המלצות בשבילי על אחת מהם...איזו עדיפה או אולי דגמים אחרים שלא העלתי כאן אז שיעזור לי בבקשה...
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
אהלן חברה. ההורים שלי מעוניינים לקנות מצלמה חדשה לבית, חצי אוטומטית ממה שהבנתי. אני כרגע לא מבין גדול בצילום (מקווה להיות אחרי שיקנו אותה ;D) אז איני מבין בדיוק בכל הנתונים שרושמים על המצלמות הללו (וגם הם לא יותר מידי..) ולכן קיוויתי שתוכלו לעזור לי פה אחרי שראיתי אי אלו דיונים מקצועיים על צילום פה בפורום. ההורים שלי קיבלו המלצה חמה על מצלמה מסוג: Panasonic Lumix DMC-FZ100 שעולה בדיוק 2200 ומגיעה ללא כרטיס זיכרון, ואני לא יודע לגבי בטריה מכיוון שלא רשום שם.. זה העמוד עם הנתונים שלה: http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=3454&p=20 אם אתם חושבים שיש מצלמה אחרת בתקציב הזה שיותר טובה אשמח לשמוע המלצות.. עוד בקשה אחרונה, אני זקוק גם לכרטיס זיכרון טוב, עדיפות שתהיה לו …
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
מה אתם ממליצים? החיישן של D5000 יותר גדול, אבל אין לי מושג מה באמת זה אומר. איזו מהן מצלמת יותר מהר (מרגע הלחיצה)? איזו מהן מצלמת תמונות איכותיות יותר בISO גבוה? יש עוד מצלמות באותו סדר גודל שכדאי לי לשקול? ועוד שאלה - אני קונה את המצלמה בארצות הברית. אפשר לעשות אחריות בינלאומית על מצלמה? איך עובד כל זה? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
אהלן, ההורים נוסעים לסרי לנקה וחשבנו לשדרג את המצלמה שלנו. הבעיה היחידה היא עניין הסוללות, אמי מתעקשת על מצלמה עם שתי סוללות AA. אמי משיגה סוללות שמחזיקה טיולים שלמים בגלל זה היא מתעקשת. אני ננעלתי על הSX 230 ואז הבנתי שיש שם סוללה קטנה שלא מחזיקה הרבה. האם יש מצלמה בטווח מחיר הזה שיכולה לתת פייט למצלמה המדוברת באיכות הצילום? איכות הצילום לנופים הוא הקריטריון החשוב ביותר במצלמה חוץ מעניין הסוללה כמובן. אם אין מצלמה כזאת אכריח אותם לקחת את הקנון+סוללה חלופית או שתיים. תודה רבה ושבת שלום!
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
אמא מיואשת- נמאס לי מהמצלמה שלי-למיטב זכרוני זו CANON A8: אני מצלמת בעיקר את הילדים וארועים שונים (לעיתים מצלמת נופים כמו תיירת סטנדרטית) , אבל המצלמה לא מספיקה לעמוד בקצב -זמן התגובה של המצלמה איטי במיוחד והילדים כל הזמן זזים...ויוצאים מהפריים (כן, כן, אני חובבנית )גם כאשר אני מעבירה לתוכניות הייעודיות הקיימות במצלמה- המצב לא משתפר. בנוסף- איכות צילום הסרטונים במצלמה שלי ירודה במיוחד- כמעט כמו סרט שנשאר משנות ה-60 |(-:, אגב, ניסיתי כרטיס זכרון מהיר- לא הרגשתי שיפור במהירות התגובה. אני מחפשת מצלמה שתהיה קלה לתפעול מהיר (בלחיצת כפתור) ושתגיב במהירות, אה, וגם עם פונקציית ביטול עיניים אדומות התקציב- עד 1500 ש"ח האם תבואו לעזרי?
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מצלמה קומפקטית בתקציב של כ-1000 שקלים (מצלמה בלבד). מבחינת גודל, רצוי שהיא לא תעבור את סדרת A של קאנון (וגם מצלמות מהסדרה הזאת הן בגדר מוצא אחרון), ואם קיימת מצלמה כזאת עם שליטה ידנית מלאה, מה טוב. אין חשיבות למגה פיקסלים (6, 8 או 10, אין הבדל אמיתי לצרכים ביתיים), זום זה בונוס נחמד אבל מעבר ל-150-160 מ"מ זה רק בונוס ומייצב תמונה זו תוספת רצויה. הדבר האחרון - יש עדיפות למצלמות של אולימפוס (אבל לא חייב), וכמו כן עדיפות לחנויות באזור חיפה והקריות. אחד הדברים הכי מרגיזים שיש זה זמן טעינת הפלאש אחרי צילום במצלמות האלה, לכן אני מעדיף מצלמות עם מינימום לאג בין תמונה לתמונה. אחרי קצת שיטוט בזאפ מצאתי את הפאנאסוניק LZ8 (איך היא מבחינת גודל?):http://zap.co.il/model.…
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
בעיקרון הוא חשב על ה-CANON A640 שנראה לי אחלה בשבילו אבל אמרתי נשאל את המומחים פה קודם. אגב הוא מצלם בעיקר בטיולים בבית וכד'.
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית Fuji FinePix A210 מה אתם אומרים על המצלמה הזאת????? שווה את הכסף???? עריכה: מה זה ISO ואיך זה משפיע בצילומים????כמה מומלץ שיהיה במצלמה ISO????
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי מעוניין לקבל המלצות למצלמה בסדר גודל של עד 800 ש"ח. קומפקטית, קלה לתפעול ואיכותית (עד כמה שניתן בסדר גודל כזה).
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
-
שלום, אחרי התלבטויות ומחשבות http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=334414.0 בסוף קניתי את ה- K100D Super בסופו של דבר מה שהכריע זה המחיר, המצלמה עלתה לי סה"כ - 1618 ש"ח(בארה"ב). קיבלתי אותה לפני כמה ימים, וזה פשוט תענוג להתחיל לצלם, אחרי מצלמת פילם(מינולטה). בינתיים אני לאט לאט לומד אותה, ופשוט נהנה מאיכות התמונות. בכל מקרה, רציתי להודות לכל מי שיעץ ועזר, תודה רבה עזרתם לי מאוד.
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
-
יש לי 2 מצלמות שיואמי, האחת זו המצלמת ומסתובבת 360 מעלות, והשניה פשוטה יותר. שתיהן היו בשימוש והכל היה תקין. כרגע שצי המצלמות לא מצליחות להתחבר: 1. מצלמת 360 מעלות: היתה מחוברת ללא בעיות עד לפני כארבעה ימים , ואז פתאום האפליקציה כותבת מצלמה לא מחוברת. כל הנסיונות להתקינה מחדש לא צלחו. כולל ריסט למודם , למצלמה, כולל התקנה מחדש של האפליקציה. המצלמה לא מצליחה לזהות את הקידוד QR , בשלב הזה אין זיהוי לוויפאי של הבית, למרות שאני בוחרת את הרשת שלי בבי. בדקתי והסיסמה נכונה. בהגדרות הוויפי בטלפון מצאתי שנוספה לי רשת נוספת, רשת של המצלמה - ויתכן שזו הבעיה?! מי נתקל במצב הזה? 2. לגבי המצלמה הפשוטה יותר, גם היא לא מזוהה באותו השלב, אבל כשרק היא מחוברת לא רואים את…
-
- 1 תגובה
- 4.2k צפיות
-
-
רכשתי מארה"ב את הcanon 400d. החוברות הוראות באנגלית וקצת קשה להבנה, האם מישהו יוכל להגיד לי מאיפה אפשר להשיג חוברת הוראות? אולי יש באינטרנט בתור קובץ pdf?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
טוב מצלמה למשתמש ממוצע פשוט ולא יותר, צילומי תמונות באיכות טובה-רגילה ואולי גם הסרטה. אז זהו שאני לא מבין כול כך במצלמות וגם האם התקציב הזה חונק? 1k יספיק למשתמש ממוצע ופשוט? תודה
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה פשוטה אבל טובה (לא משו שיתפרק לי אחרי חודשיים) בתקציב של עד 500 ש"ח. דברים שחשוב: -השימוש העיקרי שלה יהיה מתחת למים אז חשוב שתהיה נגד מים!! -בטריה מובנת שנטענת עם כבל (פחות חשוב אבל עדיף). תודה!
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
היי חברה, לרגל הולדת ביתי הראשונה שצפויה בימים הקרובים, אני רוצה לקנות מצלמת וידיאו דיגיטלית. מכיוון שזה תחום חדש לחלוטין בשבילי הייתי מעוניין בהמלצות וכן דגשים על מה לא להתפשר ומה לא צריך. המחיר בכותרת הוא כיוון כללי אבל לא צריך להשתולל כי אני צריך לקנות את זה בסופו של דבר. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-