צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3231519,00.html
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מרבית המחפשים פה עצות לגבי מצלמות לאחרונה מציינים שהשימוש העיקרי של המצלמה יהיה "להעלות לפייסבוק" רק רציתי להזכיר שפייסבוק שומרים לעצמם את הזכות לעשות שימוש מלא בכל חומר שאתם מעלים לאתר, הווה אומר - להשתמש בו לפרסומים שלהם, לפרסום של חברות הקשורות להם או אפילו למכור את החומר לצד ג', מבלי לבקש את רשותכם וכמובן מבלי לשלם לכם אגורה שחוקה כתמלוגים. אישית, מאחר שאני לא רוצה שתמונות אישיות שלי שאני מעלה לרשת ירעו בשדות זרים מבלי שתהיה לי שליטה על כך, אני מפרסם אותם באתר שמכבד את זכויות היוצרים של החברים בו ומסמן אותן כ-all right reserved. סתם נקודה למחשבה.
-
- 16 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אז אולי לא הכי קלאסית כמו הבל אייר, אבל עדיין נעימה מאד לעין... עוד משהו שמתקשר לסט... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=177501.new#new
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי השבוע את ה-Canon A95, והיא מצלמה מעולה ומוציאה תמונות באיכות ממש טובה! אז החלטתי לצאת לגג ולצלם קצת את הפרחים: 1. 2. 3. וזה סתם הלגו של אח שלי מה דעתכם על התמונות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
שלום יש לי את המצלמה הזאת כשנתיים, היום בערב במהלך שימוש החל המסך להתנהג מוזר, התמוה נראתה מרוחה ומטושטשת ככה שאי אפשר לראות הרבה מן התמונה, גם בצילום וגם בצפייה התמונות שצולמו כבר. לאחר מכן הכל חזר להיות טוב ואחר כך שוב אותה בעיה. יש לציין שהתפריטים המשיכו להראות כרגיל, כנ"ל הOSD (תצוגה מספרית על הצילום, וגם התמונת פתיחה של המצלמה האם מישהו נתקל בבעיה ויודע על פתרון?
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-
-
הנתונים: Normal focus range Macro focus range כל אחד צאיך להיות כמה שיותר קטן או גדול? בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
imaging-resource Fujifilm FinePix S9100 digital camera - Full Review Lets go digital FujiFilm FinePix S9600 | Digital Camera Review
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
איך ניתן לצלם במצלמה קטנה ללא מיצב תמונה או חצובה,תמונה שלא תצא מטושטש , יש טיפיםן ? :
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
מכה בעדשה השאירה נתז בגודל עשירית מילימטר. לצערי ברזולוציה נמוכה אפשר לראות פגיעה בצילום, כמו כן כשיש מקור אור אל העדשה יש סינוור בנקודה הזו. זה דיי במרכז. מה עושים ? מישהו מכיר מעבדות טובות בדרום ? מישהו יודע כמה דבר כזה עשוי לעלות ?
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום, אני נוסעת אוטוטו לטיול ארוך במזרח ומחפשת מצלמה ששוקלת מעט הכי איכותית שיש. (כבר די אובדת עצות...) יש לציין כי אני חובבת צילום וברשותי מצלמת slr אך אינני רוצה לסחוב את המצלמה איתי (בטרקים יהיה קצת קשה עם המשקל שלה..) חשוב לי שהמצלמה תהיה איכותית (כמה שאפשר), אני לא נעולה על הקומפקטיות, רק חשוב לי שהיא תהיה לא כבדה מידי נאמר שעד 500 גרם בערך עם הסוללות. שיהיה לה זום לפחות 7x, מהירות התגובה שלה חשובה לי, שהסוללה שלה לא תגמר מהר ועדיף שתעבוד על סוללות AA (למקרה שלא יהיה איפה להטעין את הסוללות, את ה AA ניתן להשיג בהרבה מקומות) התקציב שלי הוא (בערך) 2000 ש"ח. תודה רבה,מעין.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אנשים אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטאלית חדשה בתקציב של 2000 ש"ח (יש אפשרות לחריגה למען מכשיר משמעותית טוב יותר ) .. !! בבקשה תמליצו לי על מצלמות שונות .. כמובן לא סתם אטלא למה אתם ממליצים דווקא את המצלמה הזאת מה טוב בה ואם אפשר מפרט של המצלמה .. !! בנוסף הייתי רוצה לדעת מידע כללי על מצלמות דיגיטאליות .. על מה אני צריך להסתכל ??? זום ? רזולוציה ועוד !!! אם אתם חושבים שכדאי להשקיע קצת יותר כסף באיזו מצלמה יותר טובה שהביצועים שלה משמעותית יותר טובים לפי המחיר ... או להפך האם אתם חושבים שכדאי להשקיע פחות במצלמה דיגיטאלית ... תכתבו הכל .. רק בבקשה דברים מוכחים או נסיון אישי ... !!! תודה מראש .. !! בנוסף רציתי לפני זה לקנות מצלמת וידיאו דיגיטאלית שהיא גם מצלמת תמונות רגילו…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, יש לי תקציב של 2000 עד 2500 שקל מקסימום. שמתי עין על 2 דגמים: Panasonic Lumix DMC-TZ60 או Sony CyberShot DSC-RX100 II אני מחפש זום (לא חובה מטורף), תמונות איכותיות, צילום טוב בלילה ומצלמה קומפקטית! מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
-
-
כמה שיותר תגובות. לזכרה של ה350D שנגנבה :-\ יהיו עוד תמונות בהמשך. הצעות לעריכה ושיפורים יתקבלו בשמחה. תמיד נראה לי שאפשר לערוך את זה בדרך הרבה יותר טובה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לרכוש מצלמה קומפקטית לצורך טיולים, בסביבות 1000 ש"ח (לא כולל כרטיס זיכרון וסוללות). אשמח לקבל המלצה, להלן התשובות לשאלון שחשובות לי. בנוסף הייתי רוצה לקבל חוות דעת על Sony DSC W320. תודה. האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא - אין כוונה לרכוש חצובה. האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך, פלאש חיצוני מאפשר לצלם בקלות תחת תאורת חדר - ללא מריחות תנועה כתוצאה מרעידות היד או תנועה בנושא, ועם תוצאות הרבה יותר מחמיאות מאשר עם פלאש פנימי. העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד 1200 ש"ח לפלאש חדש. לא. האם חשוב…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
תסלחו לי על כמות התמונות הגדולה מהרגיל... היה קצר, צבעוני ומעניין. אני חושב שכמות הצלמים ביום הזה היתה גדולה מכמות החוגגים.
-
- 9 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אמרו לי שעוד 3 חודשים יוצאת המחליפה של canon 720 מישהו יודע מה היא ויש לו פרטים עליה?
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום לכולם.. בתקופה האחרונה אני מחפש לקנות מצלמה דיגטלית, לאחר חיפושים לא קצרים וקריאת לא מעט ביקורות התמקדתי סביב 3 מצלמות 1) CanonS50 2) C-750 3) ixus400 לי אישית יש חיבה ל S50 בגלל האיכות המצויינת, הגודל שלא קטן מדי ולא גדול מדי והמסך הגדול יחסית. ולכן רציתי לדעת ממשתמשים במצלמה הספיציפית הזו (או בדגם ה S45 הדומה) על המצלמה מתוך נסינו של מי שהשתמש בה. אשמח לקבל מידע לדוגמת הבעיות הקטנות שמפריעות במצלמה הזו, ומבפר שאלות מעט יותר ספיציפיות. 1) עד כמה איכותיות התמונות במצב AUTO, כי המצלמה נועדה בין השאר לשימוש של שאר חברי המשפחה. 2) כפי שהבנתי המצלמה עובדת בשיטת 2 shutter click (או בעברית - חצי לחיצה בשביל פוקס), שוב אבקש לדעת כיצד משתמשים חדשים שייתכן וישכחו ללחוץ את חצ…
-
- 27 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
אני קצת מתלבט. תודה.
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מה31 למרץ אין יותר PENTAX. מה31 למרץ אימרו HOYA. מוזר.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התנסות ראשונה עם העצמית החדשה שלי (Canon EF 70-200\4L IS) צילמתי כמה אדניות פרחים שנתקלתי בהן [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
כולם מכירים בית הספר לאמנות,צילום,קולנוע - מנשר. מה אתם חושבים על הסרט בערוץ 2 על מנשר ? http://www.keshet-tv.com/VideoPage.aspx?MediaID=42914&SourceID=23 תקציר : אבי תורג`מן סיים את לימודי הבימוי וההפקה באוניברסיטה הפתוחה, אבל בבית הספר "מנשר" לאמנות סירבו לקבלו כי הוא חירש. מביה"ב נכתב: "קבלתו תמנע מהסטודנטים האחרים להתקדם, וגם להם יש זכויות" דעתכם חשובה
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 874 צפיות
-