עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by TheReaper,

יש לי את ה sony cybershot dsc-V3 מישהו יכול לתת לי בערך ביקורת עליה או אתר עם ציונים לגביה?

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  2. דרישות - מיקרופון מובנה צבע שחור או אפור או כחול או כהה פשוט מתלבש על מסך [LCD לצורך העניין] תקציב...עד 200 לדוגמא.. המלצות?

3. עם 256 MB ... מקווה שיספיק ... - לכמה תמונות בערך על האיכות הכי גבוהה ?

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  4. Started by Black_Citadel,

אני צריך מצלמה קומפקטית חדשה, תמיד המליצו פה על הF40 של פוג'י שהייתה עולה איזה 700 שקל בזמנו, מה היום המקבילה שלה בטווח מחירים הזה ? תודה רבה דרישות: אותן דרישות שהיו לאנשים אשר קנו את הF40 - עובי, איכות תמונה, וצילום וידאו ברמה טובה מאוד. חשבתי על הA590 של קאנון, הבעיה שהיא לא "SLIM"ית ושטוחה, כזאת שמתחלקת לכיס של הג'ינס בקלות (כמו הF40), והצילום וידאו שלה לא משהו, אבל יש אותה ב510 שקל בוואלה, שזה אחלה מחיר. חשבתי גם על הF50, אבל 800 שקל זה כבד מדי.

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  5. Started by Lost Spirit,

היו לי המון התלבטויות אם לפרסם או לא, החלטתי לפרסם. התמונה צולמה כsnap-shop בזמן שהלכתי באיזור התעשיה לחפש עבודה אשמח לתגובות והערות.

6. שלום חברה, אני סומך על עזרתכם, אני חושב לקנות מצלמה. המטרות שלה יהיו בעיקר לצילומי ספורט בים - גלישה, וויקבורד אופנועים וכו'. ההתמקדות צריכה להיות במהירות צמצם - זה הכי חשוב. וכמובן גם זום ל ממש קטן לדעתי יותר מX8. DSLR אני חושב יהיה טוב - אבל איזה:\ ----- הכי הכי חשוב שהתמונות במצב ספורט יצאו לא מרוחות כמו שראיתי בהרבה מאוד מצלמות. צילום בלילה חשוב אבל פחות. תקציב: 2000ש"ח מה דעתכם על אלו: Olympus SP-550UZ או CANON S5 או Fujifilm FinePix S9600/S9100 אולי ? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  7. Started by Inertia,

שלום אני מעוניין לקנות מצלמת וידאו חדשה, אשמח אם תוכלו לתת לי קישורים לסקירות ו\או השוואות בין מצלמות חדשות כולל המלצות וכל מה שיכול לעזור.. תודה

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  8. Started by roisg,

ברשותי מצלמה חדשה SONY TX7. יש לה עדשה רחבה המקבילה ל-25 מ"מ. בצילומים ללא זום בעיקר, בדמויות הנמצאות בקצוות התמונה ובעיקר בפינות נראות מעוותות משהו. האם זו תופעה מוכרת או בעייה בעדשה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? בסביבות ה2000 ש"ח. 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. רוצה להיכנס לעולם הזה וללמוד ולהתקדם - צלם מתחיל בעקרון. 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? מצלמה של סמארטפון ומצלמות קומפקטיות ו"עלובות". הגבלה בעיקר מבחינת איכות תמונה ואי אפשרות שליטה בכל מיני פרמטרים. 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים באור יום, הרבה תמונות של הילדה בתוך הבית, מעט תמונות ברחובות חשוכים באמצע הלילה, מעט מאוד תמונות של הילדה…

10. Started by tascam,

FIRMWARE תמיכה RAW ל CANON http://digicanon.narod.ru/rawenabler.htm על אחריותכם בילבד.

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  11. כיום יש לי את הIXUS I, ואני מרוצה ממנה מאוד. אני מחפש משהו באותו גודל בערך,וחשוב לי מאוד שתהיה קלה וקטנה לנשיאה. חשבתי על ה IXUS 85 IS, אבל ראיתי מצלמות שונות של CASIO ושל PENTAX שהם בערך באותו גודל. אשמח להמלצתכם. תודה רבה!!

12. Started by tzolerguy,

מה דעתכם אפשר לשפר פה על מנת לקבל תמונה יותר טובה... צולם ב 400D

13. Started by hagai-,

מישהו מכיר את המצלמה ויכול לתת חוות דעת?

• 1 תגובה
    • 989 צפיות
  14. שלום לכולם.. אני מעוניין לרכוש מצלמת וידאו, והידע שלי בנושא לא נרחב כל כך. התקציב שלי הוא עד 3000 ש"ח, רצוי באיזור ה2000 ש"ח. אשמח גם לדעת אילו תכונות חשובות ואיך לבדוק אותן בכדי לדעת האם מצלמה היא כדאית.. בתודה, אודי.

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  15. Started by quantoM,

שבוע הבא אני טס לארה''ב וכרגע אני מחוסר כל מצלמה. רק אציין שאני כלל לא בקיא בסוגי המצלמות השונות. אכתוב את ההודעה הבא בצורה הרובוטית והמרובעת ביותר לפי השאלון שנעוץ בדף הבית של הפורום: 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? 1,200 שקל. 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. רמת ידע? יודע לקחת תמונות בצורה סבירה כמו כל בן-אדם מן השורה 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? מצלמות דיגיטליות. קשה לי להגיד שהציוד הגביל אותי באופן כלשהו 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? תמונות שלי ושל חברים, של נופים מוכרים ושל סתם דברים יפים שאני רואה, קשה לי להגדיר. דיי כללי ורגיל 5. האם אתה מתכוון להדפיס את תמונותיך לגדלים גדולי…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. http://bit.ly/ND03yL (כן, ברור שזה לינק שמגדיל לי את הסיכויים על כל מי שמצטרף דרכי. אז מה?) תהנו, ואם מישהו מכם זוכה במקומי - הוא מקבל מכות

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by etay34,

שלום, רציתי לקבל הצעות ממכם על מצלמות דיגיטליות טובות אבל מאוד! לא פשוטות, משהו עם עדשות מתפרקות אפילו עם HD.. שיהיה משהו באמת חזק ואיכותי.

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  18. שלומות! מישהו שמע/ראה/צילם/יש לו את המצלמה הזאת? מי שכן, אם יוכל, שירשום מה הוא חושב עליה ואם היא שווה את הכסף (2500-2800~) ודה רבה לעוזרים ולקוראים!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. Started by big foot,

קיבלתי מצלמה חדשה OPYMPUS FE-115 רציתי לדעת מה ההבדל בין: SHQ,HQ,SQ1,SQ2? נ.ב אם למישהו יש המלצות וטיפים לפונקציות המצלמה תודה מראש BIG FOOT

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  20. Started by rony1880,

http://www.21.tv/pr-94985/מצלמה_דיגיטלית_Samsung

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. Started by guyo,

וואהל סנטר – כנסים, אמנות ואירועים מתכבד להזמינכם לתערוכתו של אדוארד אלמשי - אמן רב-תחומי מלאכת מחשבת אוצר התערוכה והגלריה: גיא עולמי הפתיחה 03.01.2010 בשעה 19:00 וואהל סנטר - כנסים, אמנות ואירועים דרך קרן היסוד (רחוב מקס ואנה ווב) מול אוניברסיטת בר-אילן (בכיכר הגדולה) לתיאום ביקור: 037360662 למידע נוסף על התערוכה של: אדוארד אלמשי - מלאכת מחשבת http://www.guy-olami.co.il/index.php?module=staticcontent;task=view;id=726 אוצר התערוכה והגלריה: גיא עולמי וואהל סנטר, כנסים, אמנות ואירועים - ינואר 2010 תאריך הנעילה: 31.01.2010 [br]פורסם בתאריך: 31.12.2009 בשעה 17:24:42 אורי מחלב - צלםאוסף הפתיחה 03.01.2010 בשעה 19:00 וואהל סנטר - כנסים, אמנות ואירועים דרך קרן היסוד (רחוב מקס וא…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ido7,

צריך מצלמה לכבוד הטיול לדרום אמריקה. אני לא מבין בצילום ככה שאני הולך לצלם רק על אוטומטי , עדיף שתיהיה קטנה יחסית (אבל מסך 2אינץ' ככה) ונראה לי שכדאי שתיהיה גם על בטריות ולא סוללה נטענת (הסיבות ברורות לא ידוע איפה יהיה לי שם חשמל להטעין) , שתיתן לי את הצילום הכי איכותי שיש על אוטומט ... תקציב עד 600 ש"ח ככה. תודה

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  23. אני רוצה לקנות מצלמת וידיאו דיגיטלית עד 2000 ש"ח ואני לא ממש מבין בהם אני רק רוצה המלצה על אחת טובה.... תודה מראש

24. Started by יונית,

יש לי איזשהו באג במצלמה שחוזר על עצמו כל הזמן, נורית ההדלקה מהבהבהת ושינו אזישהו סימן בצוך המצלמה ולאחר כמה שניות היא מתכבה, אם מישהו מכיר ויכול לעזור, אנא...............

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  25. Started by Buffer,

היי, יצאתי לסיבוב ראשון(בערך) עם המצלמה החדשה שלי(400D) ולא שמתי לב שה-ISO היה 1600 =\ הצילומים היה בשדה באור יום מלא. זה נראה על הפנים, האיכות לא טובה ויש מלא רעש בתמונה. אפשר לתקן את זה?

• 1 תגובה
    • 704 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.