עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. שלום לכולם, אני מתלבט בקניה בין מינולטה Z6 לבין קאנון A700. קישורים: http://zap.co.il/model.asp?model_id=360435 http://zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Camera&model_id=400898 ההתלבטות: 1. יש לי את הדגם Z1 של מינולטה והייתי מאוד מרוצה ממנה 2. יש ל-Z6 זום יותר גבוה ומייצב תמונה. 3. קאנון חברה שנחשבת ליותר טובה. 4. ה-A700 דגם יותר חדש, מתחבר ב-USB2, צריך פחות סוללות, מסך יותר גדול, רזולוציה יותר גבוהה. 5. אני לא מומחה גדול ולא מבין בנתונים הנוספים שמפרסמים בכל מצלמה (כמה מ"מ עדשת הזום, אסא וכו') אז כאן אני אצטרך את ההמלצות שלכם. או שאולי יש לכם מצלמה אחרת שאתם יכולים להמליץ עליה בטווח המחירים הזה (כולל הסבר למה היא עדיפה). תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 799 צפיות
  2. לדוגמא: ראיתי כמה וכמה פעמים צלמים משתמשים בזה, אניל א בטוח אבל אני חושב שזה נועד לסינון השמש :-\ מישהו יכול להסביר לי על זה יותר? תודה, רומן.

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  3. Started by ALÞHA,

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  4. Started by Black_Citadel,

אתמול בלילה לא מצאתי את האוטו בחנייה בין מאות מכוניות, בחושך מוחלט, אז השתמשתי בFLASH MODELING של הAF540FGZ שלי איזה 15 פעם רצוף בלי לתת לו לנוח בין טעינה לטעינה, כיצד יכול להתבטא הנזק לFLASH TUBE בטווח הקצר ובטווח הארוך ? רק כשהגעתי הבייתה, אמרתי אני יקרא קצת למה משמשת הפונקציה הזאת בכלל, סתם כי זה עניין אותי, ובמניואל היה רשום שאחרי 10 כאלו צריך לתת לו מנוחה של 10 דקות כדי שלא יתחמם יתר על המידה ויתקלקל. מיותר לציין שקיבלתי חרדה שמא קרה משהו לפלאש המסוקס הזה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by adam_godin,

השניה עברה קרופ רציני... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  6. סתם מעניין אותי

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  7. ברוך השם אני מחליף את הסוני עם הקלטות הענקית שלי.. צריך המלצות למצלמת וידאו עם הפרטים הבאים: מחיר עד 2500 שקל... מוכן להתגמש ממש ממש קצת. זום אופטי של 30+ ושיכלול סטילס ברמה טובה. אם מישהו יכול להמליץ לי פה על כמה אפשרויות אני אודה לכם. תודה

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  8. Started by KoM,

אהבתי בעיקר את ההשתקפות שנוצרת על החלונות השקופים ואת הצורות שנוצרות...

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. טוב ככה קניתי מינולטה Z3 ואני מרוצה ממנה עד הגג...! אחלה מצלמה עכשיו יש לי בעיה א. לא קיבלתי חוברת הדרכה בעברית איתה... ויעני אני יודע איך עושים את הדברים הבסיסיים כמו לצלם לעשות וידיאו טיימר וכו' אבל לדוגמא יש כול מיני מצבים יעני יש את העיגול הזה ואני יכול לסבוב ולבחור ואני לאדע מה כול אחד אומר שם...חוץ מוידיאו מישו אולי יודע ויכול להסביר לי? מי שלא הבין אז אני מדבר על זה: http://www.rar.co.il/files/Rar-1128704526.jpg

• 10 תגובות
    • 805 צפיות
  10. Started by Bar_B_q,

איך אני יכול אחרי שאין כלום בכרטיס זיכרון במצלמה לחבר אותה למחשב ולהעתיק אליה תמונות מהMY PICTURES? כי שאני מנסה לגרור או להדביק זה לא מאפשר... CANON POWER SHOT A700 זאת המצלמה? נראה לי כי כל התמונות שמצלמים ושמורים על המצלמה הם ללא שם קובץ ורק שאתה מעתיק אותם אתה עושה להם שמות לקבצים אז אולי צריך איזה תוכנה צד שלישי כזה שתעקוף את המגבלה של המצלמה ? רעיונות מישהו? תודה

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  11. שלום לכם, לא מזמן רכשתי מצלמה דיגיטלית ואיני מבסוט מצילומי הלילה שלה ומהרעיון המרכזי שבשביל צילום לילה מומלץ להניח את המצלמה על משטח יציב ואסור שהאובייקט יזוז כי הוא יצא מטושטש. שמתי לב שהמצלמה הזו מצלמת מצויין בלילה וידאו רק שהרזולוציה והאיכות ירודה, לכן חשבתי כבר לרכוש מצלמת וידאו דיגיטלית וכך לפתור את הבעיה של צילומי לילה (ממילא כמעט כל מה שאני מצלם בלילה עדיף לצלם בוידאו) : אני ממש לא בעניינים בקשר למצלמות וידאו ואשמח מאוד אם תעדכנו אותי בעניין - חברות מומלצות, מצלמות טובות, מצלמות הידועות כבעייתיות וכו'... תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. שלום לכולם, על הכרטיס בוצעה פעולה FORMAT ולאחר מכן צלמו תמונות נוספות על הכרטיס. למיטב הבנתי, אם לא היו מצלמים תמונות נוספות, היה אפשר להציל. האם יש מצב שאפשר להציל את התמונות משם? (התמונות שצולמו לפני הפורמט)? תודה.

• 8 תגובות
    • 3.6k צפיות
  13. Started by X XX,

שלום ושנה טובה אני מעוניין לקנות מצלמה קומפקטית דיגיטלית במחיר של עד 2000 שקל למטרת טיול ארוך לדרום אמריקה ולהמשך החיים. הדרישות שלי הם :חברה אמינה,עדשה טובה ורחבה , זום גדול במיוחד לצילום נוף,סוללה ליתיום,מסך רחב וטוב,מעל 10 מגה פיקסל(לא קריטי לא משנה משהו), איכות התמונות מעולות וטובות,וידאו באיכות מעולה. לא גדולה מדי. בכללי עשיתי סיקור והשוואות מחירים ומצאתי רק 2 מצלמות עם הדרישות שלי.. אחת פנסוניק TZ7 והשנייה קנון SX200IS שתיהם מעולות .. החיסרון בTZ7 שאין פונקציות ידניות שעכשיו פחות משנה לי ובהמשך שאני ילמד זה יבאס קצת. קריטי?? ולקנון אי זום בוידאו,פלאש מעצבן שקופץ ותמיד נשאר בחוץ, מסך פחות איכותי. מה אתם אומרים? הלכתי לחנות ושיחקתי עם שתיהם . יותר אהבתי את הTZ…

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  14. שלום לכולם! קודם כל נתחיל בשאלה האם שווה לקנות מצלמה בתאילנד? ידוע שיש חיקויים וזיופים ומצלמות מחודשות ומה לא... אם אפשר לקנות בבנגקוק למשל בחנות אמינה (יחסית) בהפרש מחירים ניכר - עדיף. מה דעתכם? עכשיו לדילמה, אני בן 21 משתחרר, עוד חודשיים - שלושה טס לתאילנד. לא היה לי כ"כ חשוב מצלמה אבל אני ניצב מול אחד הטיולים אם לא הטיול שהכי יהיה כיף ויפה וזורם ומתאים להשקיע בצילום איכותי. וחבל להשתמש במצלמה בינונית. אבא שלי הציע את המצלמה שלנו - ניקון 4800 שהיא בסה"כ די טובה אבל לא מרגישה לי מספיק טובה. אני מתלבט אם ללכת על מצלמה דיגיטלית שאינה SLR, איכותית וטובה או ללכת עד הסוף על SLR. לגבי התקציב - תלוי בהחלטה, אם לא SLR אז איפשהו 1000-2000. אם SLR אז יותר גמיש כלפי מעלה. לגבי הדרי…

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by yotamoo,

שלום, אני יודע שבפורום הזה ואחרים תמיד ממליצים (בסכום שיש לי) על Cannon A75. רציתי לדעת האם בתקציב הזה קיימות מצלמות יותר טובות, כי הרי יש הרבה חברות מעולות כמו אולימפוס וניקון. כלומר אני די נעול על המצלמה הזו, אבל סה"כ אני לא מבין יותר מדי במצלמות ולפני שאני מוציא סכום כזה שהוא רציני בשבילי, אני רוצה להיות בטוח שאני עושה את ההחלטה הכי טובה. תודה רבה, יותם עריכה: שכחתי להוסיף - האם בשבילי, כלצם חובב למטרות ביתיות, לא תספיק ה-A60? כי לפי מה שהבנתי פחות מגהפיקסלים משפיע על גודל התמונה שאפשר לצלם ולא על האיכות... אשמח לתשובה

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by Fertilizer,

מה אתם אומרים http://www.geniusnet.com.tw/product/camera/p533.htm שווה 250 שקל? זה הגיוני?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום יש לי מצלמה דיגיטלית בדגם canon power shot s2 IS. אני צילמתי כמה תמונות וחיברתי למחשב כדי לעתיק תמונות למחשב שלי. לפני שאני מעביר, אני בודק בתוך מצלמה קובץ תמונה אחת. קליק ימיני בעכבר וניפתח תפריט ולוחצים על "מאפיינים" וניפתח חלון שמראה גודל קובץ וגם יש תאריך שבו מתי צולם תמונה ובנוסף גם השעה מדוייקת. אם אני מעתיק קובץ תמונה למחשב, אז התמונה לא תישמור לי תאריך ישן אלא היא נישמרת בתאריך חדש של היום במחשב. איך פותרים את הבעיה כדי לישמור תאריכים ישנים ולא לישנות אותם? זה חשוב לי לדעת מתי תמונה מצולמת. מיכאל

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  18. Started by D@nny,

קבלו תמונה שצילמתי אתמול ממטוס כשחזרתי לארץ....לא תמונה מקצועית או משהו אבל התלהבתי ממנה מאוד

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by ablabl,

לאחר שמכרתי את ה-450D שלי אני מחפש מחליפה. חשבתי בגדול על ה-550D+עדשה 17-70 של סיגמה עם צמצם של 2.8-4,או עם הטמרון 18-50 וצמצם של 2.8. אשמח אם מישהו שמבין יותר ממני יוכל לעזור לי בנושא. 1.תקציב 4K. 2.רמת הידע היא בינונית. 3.הייתה לי 450D כשנתיים,בעיקר הזום ותאורה חשוכה. 4.מכל הסוגים.בעיקר צילומי טבע אבל גם הופעות וצילומים "חשוכים" יחסית. 5.לא.שימוש בייתי בעיקר. 6.אני חושב ש17-70 זה מעולה אבל אני אסתפק גם ב18-50 אם ההבדלים משמעותיים. 7.כן הגודל חשוב למדי(בעיקר לא גדולה כמו ה40D וכגון) 8.לא 9.לא 10.לא 11.לא 12.יהיה נחמד אם יהיה בה ווידאו HD.לא חובה. תודה!

20. Started by Cyron,

שלום אני עומד לפני קניית ה-A610 של Canon, וההתלבטות האחרונה של היא האחריות האם עליי להתעקש על אחריות של קרט שמייקרת את המלצמה או ללכת על אפשריות אחרות שמוצעות ברשת כגון 4H ? תודה לעזורים

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  21. Started by PyroGhost,

טוב היום יצאתי לעוד סט עם הדוגמנית הקבועה שלי, בין התמונות צילמתי גם תמונה של העגיל שלה בבטן ובעזרתו הנדיבה מאוד של דני הגעתי לעריכה הבאה : תגובות יתקבלו בברכה, תודה מראש לכל המגיבים, יוסי.

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by eliav-peretz,

שלום, קיבלתי מצלמה Canon A610 ואני צלם מתחיל. צילמתי שתי תמונות תגידו לי אם הם טובות ואם יש עצות לשיפור.. אם כן איך? http://img510.imageshack.us/img510/1298/img00561wg.jpg http://img506.imageshack.us/img506/9540/img00789mz.jpg

• 9 תגובות
    • 837 צפיות
  23. ניסיתי שנה לעלות אותן בצורה נורמאלית, מצטער על החוסר נוחות זה מה יש... בתמונות אתם יכולים לראות: 1. האגם המלאכותי בתורכיה 2. מפלי קורשונלו 3. המלון Limak Lara שנמצא באנטליה http://img136.imagevenue.com/img.php?image=61248_T_022_122_322lo.jpg http://img143.imagevenue.com/img.php?image=61243_T_021_122_645lo.jpg [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 824 צפיות
  24. Started by weissby,

האם קיימת שיטה כלשהי במצלמה דיגטלית סבירה יחסית (כזאת של 5 מגה פיקסל לדוגמה) לצלם בצורה כזאת שיהיה אפשר לראות מתחת לבגדים של אנשים? שמעתי שיש אפשרות לשחק עם ההגדרות צבע של המצלמה ולחזק תצבע הירוק או משהו כזה כי ..כי אל זוכר למה חח.. וביקצור במצלמה שלי אנלא מוצא דרך לשלוט בהגדרות צבע כמו שהראו איפה שנאי ראיתי מישהו מכיר איזה דרך לעשות את זה?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.