צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אני מתחיל עוד מעט לשחזר מספר תמונות מתוך האלבומים העתיקים המשפחתיים, החלטתי להתחיל עם התמונה הנ"ל. עד כמה שהבנתי מי שמופיעה כאן היא אמא של סבא שלי, היא הופיעה במחזות גדולים והייתה בתפקיד בלרינה( בלט ). היא הבלרינה השנייה משמאל (לא בטוח בזה 100%, אוודא זאת בימים הקרובים). גם בשנה עצמה אני לא בטוח אבל זה סביב ה-1930. מה שבאמת הפתיע אותי בתמונה הוא הדקדקנות לפרטים, תפאורה, ניצבים והרעיון של המחזה. שימו לב גם מצד שמאל למה שמתרחש שם. התמונה נסרקה בעזרת HP 4400c, ברזולוציה מטורפת . התמונה המקורית : התמונה ששוחזרה : התמונה ששוחזרה [רזולוציה גבוהה יותר] : קישור לתמונה מקווה שאהבתם ניסיתי איך שיכולתי לערוך את התמונה. היא תודפס בהמשך על נייר בחנות צילום כאמור.
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
תמונה שצילמתי היום, מה דעתכם? (צולם במקרה האמת, סתם השתעשעתי עם המצלמה תוך כדי שחבר שלי נהג, אין לכם מושג איזה פרצופים מצחיקים אנשים דופקים לכם כשהם עומדים ברמזור ומסתכלים עליכם ומקבלים פלאש לעיניים P: ) לא ממש מצאתי לה כותרת אחרת, כמה אנשים אמרו לי שזה נראה כמו הדרך לאוושויץ o_O [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית. הידע שלי בתחום לא ממש גבוה ואני יודע רק שהתקציב שלי הוא בין 1000 ל2000 שקל. מה המצלמות המומלצות היום למשתמש הממוצע והרגיל?? התקציב אצלי אין לו משמעות רק נתתי בערך תחום של כסף שבו אני רוצה לקנות מצלמה. איזה חברות הן המועדפות היום במצלמות דיגיטליות ?? אני רוצה כמובן שיהיה זכרון נורמלי עם אפשרות להרחבה(?), זום, לפחות 3.0 פיסקל(לא שזה אומר לי הרבה), וכל הפיצ'רים והשטויות שחשובים בצמלמה דיגיטלית. אז על איזה דגמים אתם ממליצים ?? תקציב: 1000-1500 תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכם ידידי, יצאתי לחוף ראשון בשקיעה וצילמתי קצת . ( פעם ראשונה שאני מעלה תמונות) התמונות צולמו במצב צילום "שקיעה" במצלמה : ניקון קול פיק 8800 [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אנשים אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטאלית חדשה בתקציב של 2000 ש"ח (יש אפשרות לחריגה למען מכשיר משמעותית טוב יותר ) .. !! בבקשה תמליצו לי על מצלמות שונות .. כמובן לא סתם אטלא למה אתם ממליצים דווקא את המצלמה הזאת מה טוב בה ואם אפשר מפרט של המצלמה .. !! בנוסף הייתי רוצה לדעת מידע כללי על מצלמות דיגיטאליות .. על מה אני צריך להסתכל ??? זום ? רזולוציה ועוד !!! אם אתם חושבים שכדאי להשקיע קצת יותר כסף באיזו מצלמה יותר טובה שהביצועים שלה משמעותית יותר טובים לפי המחיר ... או להפך האם אתם חושבים שכדאי להשקיע פחות במצלמה דיגיטאלית ... תכתבו הכל .. רק בבקשה דברים מוכחים או נסיון אישי ... !!! תודה מראש .. !! בנוסף רציתי לפני זה לקנות מצלמת וידיאו דיגיטאלית שהיא גם מצלמת תמונות רגילו…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נגיד יש לי תמונה בגודל 600 או 700 kb איך אני יכול להוריד איכות של תמונה נגיד לצורך להכניס אוהת לפאלפון והיא צריכה להיות קטנה יותר מ300 kb באיזה תוכנה מישמשים אם צריך ביכלל
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
זה ממש דחוף בבבבקשה תעזרו מצלמה FUJI E500 מחיר: 1450 מתנות: זכרון 128 מטען מה אתם אומרםי על המצלמה הזאת??? בבבבבבקשה דחוווווף!!!! חייב תשובה ב10-15 דק' הקרוסות
-
- 6 תגובות
- 987 צפיות
-
-
כל התמונות צולמו במצב סופר-מאקרו עם מצלמה MINOLTA DIMAGE Z1. החילזון בתמונה הראשונה תפס זולה בפרח - כך הוא היה.. [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אתמול באתי להעביר תמונות למחשב מה-Canon A75 של אחותי , אני נכנס למחשב שלי , ולהפתעתי המצלמה לא נמצאת שם כפי שהיא נמצאת שם בד"כ. נכנסתי ל-ZoomBrowserEx (התוכנה שמקבלים עם המצלמה) וגם שם שאני עושה Browse and download images זה רושם לי "No Camera found". בכל מקרה היום מחקתי את הדרייברים והתקנתי מחדש, והכל נשאר אותו דבר , אין תגובה במחשב שלי ולא ב-ZBEX. ניסיתי גם לחבר את המצלמה ל-USB של המודם שאולי ה-USBים האחרים נפגמו או משהו אבל גם אותו דבר. עוד מה שמוזר, שאני מחבר את המצלמה יש את הצליל הזה שיש ב-WinXP שהוא מזהה משהו מחובר ל-USB. מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה ? תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
-
-
-
- 6 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום, ברשותי Canon A80 העדשה שלה כבר דיי התלכלכה. האם יש איזה משהו שאני יכול לקנות בשביל לנקות את העדשה, או שכבר יותר שווה לי לשלם לאיזו חנות צילום שתעשה בשבילי את זה? אני קצת מפחד לשרוט את העדשה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אח שלי קנה מצלמה של HP ב 850 שקל, קצת זילזתי תאמת בהתחלה. אבל היום קיבלתי את המצלמה וקצת שיחקתי איתה, זאת הפעם הראשונה שאני מצלם עם מצלמה דיגיטאלית (או בכלל פעם ראשונה שאני מצלם עם מצלמה לכיף). 3 תמונות, שניים בצוהוריים אחת אחרי הצוהוריים-
-
- 7 תגובות
- 864 צפיות
-
-
-
איכות תמונה יוצאת יותר טובה, כאשר היא על זוום יותר נמוך? (אני מדבר על זוום אופטי) תודה!
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
הנה בא הבוקר, יצאתי לגינה ופתאום גיליתי שהורדים התחילו לפרוח... החלטתי לחגוג זאת עם סבב מקרו חביב... הראשון השמש קצת שרפה אותו... שטויות, הוא יהפוך לקומפוסט השני כבר נראה הרבה יותר בריא: והתמונה שלדעתי יצאה הכי טוב:
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
ניסיון ראשון לשילוב שחור\לבן וצבעוני באותה התמונה...
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אפילו ביום זוועתי כמו זה אפשר למצוא תמונה יפה... ועכשיו לשאלה, שמתי לב שלרוב תמונות יוצאות הרבה יותר כהות על מסך המחשב מאשר על מסך המצלמה, מה הסיבה לכך ?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אנשים לפני מספר חודשים קניתי את המצלמה שייחלתי לה הרבה זמן CANON A95 שרכשתי ב CAMERA 4LESS חודשיים המלצה שירתה אותי נאמנה עד שחבר טוב שלי איבד לי אותה , כמובן כמו כל חבר טוב הוא קנה לי מצלמה חדשה במקומה אבל הוא רכש אותה בארה"ב הבעיה שלי עם המצלמה היא שאני לא יכול לשמור את ההגדרות שאני מגדיר את המצבים השוני כגון P AV TV M וכדומה , במצלמה הישנה הגדרתי את המצבים השונים ל צורות צילום ששימשו אותי כגון שחור לבן VIVID צמצם מהיר צמצם איטי , אבל במצלמה החדשה ברגע שאני מגדיר מצב מסוים למשל אם אני מגדיר את P לצלם בשחור לבן , אוטומטית כל שאר המצבים הופכים לשחור לבן למרות שלפני זה AV היה מוגדר VIVID . נא עזרתכם
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
הלכתי לי היום בדרך הביתה מביתספר, ראיתי חתול יושב בסבלנות מתחת לצמח ומסתכל על שני יונים שהיו באיזור, החלטתי לצלם.. מה דעתכם? (A510) [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום חברים , היום חבר שלי נתן לי תמונת משפחה ישנה והוא ביקש ממני לנסות לשפר אותה. בכללי לא נעשה פה דבר כ"כ מיוחד , רק הרבה עבודה... מה אתם אומרים?: [attachment deleted by admin]
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כמה שאני אוהב את המצבים שהמצלמה מתכווננת לבד אליהם ;D מה אתם אומרים אפשר לשפר, לתקן, להעיר... תודה נ.ב. מישהו יכול להסביר לי בבקשה (אם יש כמובן הסבר) לצורה שבה התלכדו העננים המצורפים בתמונה השלישית? זה נראה כמו מין "פצצת אטום אווירית" ( :s05:) [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-