צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
נכון שחזרתי לפני שבוע וחצי, אבל רק היום ישבתי עליהן לראות איזה אפשר לפרסם. אמנם רוב התמונות פרטיות, אבל מצאתי כמה נחמדות לפרסם. כל התמונות הוקטנו ב50% ונשמרו ברמות פירוט שונות בעזרת Photoshop. (ע"מ לצמצם את הגודל) רק הבהרה: אני ממש לא מבין כלום בצילום - מטרת הדיון היא לחלוק איתכם את התמונות, לא לשמוע טענות/ביקורות על זוית הצילום או דברים בסגנון. (למרות שביקורת בונה תמיד תתקבל בברכה) Barra Beach - From Porch BJJ Mundial - Roger Gracie VS Marcelo Garcia Christ The Redeemer Statue 1 Christ The Redeemer Statue 2 Christ The Redeemer Statue 3 Christ The Redeemer Statue 4 Copacabana Beach From Boat 1 From Boat 2 Hippie Market Ipanema Beach I…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אהבתי את הפורום וההיחסות הרצינית לנושא אני מעוניין במצלמה הנ"ל בעיקר בגלל הזום והוידאו וכפי שהבנתי גם התמונות יוצאות לא רע העיניין הוא מאיפה לקנות והפרשי המחירים והאחריות-היבואן הרישמי מוכר ב1800 שח ואחריות ל3 שנים חנויות אחרות בהרבה פחות(כמעט 400 שח פחות) אבל אני לא יודע איך הנושא של האחריות וחלק מהם נותנים רק שנה מלאה ועוד שנה או שניים על חלקים בלבד. אשמחמ לשמוע התיחסות בנושא שנית לגבי כרטיס זיכרון-הבנתי שאם מצלמים באיכות גבוה של וידאו HD יש צורך בכרטיס גדול ומהיר.איזה כרטיס ממולץ(סוג ,חברה) תודה
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי! אני אשמח מאוד אם מישהו מכיר תוכנה שיכולה לפתור לי את הבעיה הבאה: נניח שאני רוצה לבחור מספר מצומצם של תמונות מתוך ספריה ובה הרבה תמונות. אז הדרך הכי נוחה לעשות זאת, ב-WINDOWS לפחות, היא לפתוח ספרייה, להעביר למצב של תצוגת תמונות ממוזערות ולהתחיל לבחור תמונות עם ה-CTRL. אבל יש עם זה שתי בעיות: א) בכל לחיצה צריך ללחוץ על ה-CTRL, ואם שכחת - כל הבחירה הלכה. ב) התמונות מופיעות בקטן. לכן, תהיתי אם מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת להציג את התמונה על כל המסך - ואם רוצים לבחור אותה אפשר ללחוץ על כפתור מסוים, ובסוף ניתן לבצע העתקה של כל התמונות שנבחרו. מישהו מכיר? תודה רבה! (וסליחה על ההודעה הארוכה...)
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מצלמת דמויית SLR או DSLR אם התקציב יאפשר את זה. מילאתי את השאלון: # מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1500-1800 שקל, אפשר לחרוג טיפה # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם וגם, אבל בעיקר באור יום לצילומי נופים # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? אני לא מעונין במצלמה בעלת פלאש חיצוני ישיר, אלה רק פלאש מובנה. הצילומים שלי הם יותר לנוף, אבל גם צילום של אנשים # האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא # האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא # האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? כן, אבל לפעמים הפלאש המובנה של המצלמה חשוב לצילומי אירועים משפח…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קנו לי את המצלמה Fuji F700, אני לא מכיר אותה כל כך, אז רציתי לשמוע את הדעות שלכם לגביה תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מצלמה Canon 1000D XS , איזה עדשה טלפוטו הכי מומלצת לצילום מטוסים (ממרחק גדול), נופים ושימוש רגיל ? התקציב שלי הוא גג 800 שקל.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לעביר תמונות מהמצלמה דיגיטלית שלי למחשב.אני חייב להתקין את הדיסק שקיבלתי? או שמה שיש בדיסק זה רק תוכנות מומלצות?
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שאלות הכרחיות מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1500-2000 אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בעיקר בשעות היום אך גם מעט בערבים האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא חושב האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך, פלאש חיצוני מאפשר לצלם בקלות תחת תאורת חדר - ללא מריחות תנועה כתוצאה מרעידות היד או תנועה בנושא, ועם תוצאות …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החלטתי לקנות את המצלמה הנ"ל באיזה חנות אתם ממליצים להזמין אותה איזה חנות הכי זולה חשבתי על camera4less אבל אין להם את המצלמה הזאת יותר לפי מה שהבנתי (אם אני טועה תקנו אותי) אני מחפש גם חנות במרכז לא משהו חאפרי חנות עם שם.. האם היבואן קרט מוכר גם לבודדים וכמה עולה אצלו המצלמה איזה עוד חנויות יש באיזור המרכז שמוכרות את המצלמה באיזור ה1500 שקל כמו camera4less בדקתי בZAP פשוט אני לא מכיר כל כך את החנויות אם יש לכם המלצות הודה לכם.. איזה עוד ציוד עלי להזמין עם המצלמה מה אתם ממליצים.. בתודה מראש עידן
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לחבר שני גופי תאורת לד כאלה בטור לכבל אחד 220V. נתוני גופי התאורה; 4A Operating Voltage: 9-32V 12V 24V Led Work Light Bar יש לי את השנאי שבתמונה. 01. האם השנאי שיש לי מתאים? 02. אם התשובה לשאלה 01 היא כן, אז איך מחברים? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
ערב טוב ומבורך ! ביום שישי האחרון קיבלתי את המצלמה שהזמנתי Sony DCS-F828 , ואני מתלבט איזה כרטיס לקנות לה, או אולי כרטיסים חח הנה הפרטים - למצלמה החמודה יש 2 כניסות לכרטיסים, כניסה לכרטיס מסוג MemoryStick , וכניסה לכרטיסי Microdrive - CompactFlash , ויש מתג העברה לשימוש בין שיניהם - ז"א שאפשר לשים גם כרטיס MS וגם CF - מה עוד - שוב פעם לפי סוני, על כרטיס מסוג MS אפשר להקליט סרטונים לא מוגבלים בזמן, רק במקום, ומחירם גבוה מאוד (יחסית ללCF) . השאלה היא - האם כרגע כדאי לי לרכוש כרטיס 256MB בתצורת CF ULTRA 2 כרגע, ועוד כחודש בערך כרטיס MS Pro 512MB מהיר לסרטונים ( סרטים יותר חח ) ולהשתמש בהם במקביל ? תודה רבה, וגם אני אבקש המלצה לכרטיס CF מהיר ואיכותי בנפח 256MB - וכרט…
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
-
-
http://www.bsdphoto.co.il/productspec.asp?id=3861
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה כדאי לקנות היום? אני צריך המלצה למצלמה לידידה שלי, התקציב אמור לכלול מצלמה קומפקטית, סוללות+מטען (במידה וזו לא סוללה מובנית) וכ.זיכרון.
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני לא מבין את המושגים בשאלון שבנעוץ אבל בגדול התקציב שלי הוא 500 ש"ח עם אפשרות להוסיף 250 ש"ח אם תחליטו שזה הכרחי. אני לא בקיא במושגים ולא יודע מה צריך לבדוק ואיזה תכונות צריך. שוב, אני צריך בעיקר לצילומים קצרים
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
על איזו מצלמה אתם ממליצים? S1??? Z2??? יש הצעות המלצות?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי היום סוף סוף את הA610 שלי, ועל האריזה רשום שהיא מחודשת. האם תהיה לי בעיה בזה שהיא מחודשת? זה כמו לקנות אוטו יד שניה... הם מחליפים שם את החלקים ועושים בדיקה חוזרת לחלקים? או שפשוט נידפקתי?
-
- 12 תגובות
- 926 צפיות
-
-
טוב אז ככה המצלמה הדיגיטלית שלנו די נאבדה(A520) ואנחנו צריכים חדשה. אבא שלי נוסע בקרוב לארה"ב ובעקבות המחירים הנמוכים שם+שפל הדולר אין זמן יותר משתלם מעכשיו לקנות שם. אבל כמו תמיד,הבעיה היא עם האחריות...אז,האם יש חברות שמעניקות אחריות בינלאומית? אם כן,האם תוכלו להמליץ על דגמים מוצלחים בתקציב של עד 250$? דרישות: אבא שלי רוצה מצלמה קטנה שלא תשקול הרבה אני רוצה זום גדול כמה שאפשר להוציא ממצלמה קטנה בתקציב הזה כמובן שתוציא תמונות באיכות טובה וכמו כן כרגע אנחנו פשוט מצלמים בסגנון P&S אבל יש לי רצון ללמוד קצת יותר את התחום ולהפוך למקצוען מתחיל חח אז יהיה מצויין אם למצלמה יהיו גם אפשרויות ידניות שיאפשרו לי קצת התקדמות בתחום בעתיד(בתור תחביב כן לא בתור מקצוע)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לדעת מה ההבדל בין השניים, מרככך פלאש שקוף לבין מרכך פלאש חלבי. בתודה מראש
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יכול לקבל אחת מהמצלמות הבאות בחינם: Canon PowerShot A560 Panasonic Lumix DMC-FX12 איזה מהן טובה יותר? מה לבחור? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפשר המלצה למצלמה דיגיטלית בתקציב של 1300-1500 ש"ח? גם פחות יתקבל בברכה... אני רוצה מצלמה שלא תהיה ממש קופקטית... זאת אומרת לא דקה ממש כזאת... שתהיה איכותית.... שהיחס ביצועים מחיר יהיה טוב... תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
תחילת שבוע הבא אני מתגייס, קובי (KoM) יהיה "עוזר-אחראי-פורום" בחודשים הראשונים עד שאני אתאקלם בצורה שלמה בצבא והוא יפקח וינהל בצורה מלאה את פורום צילום. אני מקווה לשם שינוי שגם חברי פורום צילום יתבגרו ולא יעשו שטויות וחיים קשים לקובי אני אבקר בסופ"שים, כך שלא לעשות בלאגן. תהנו, תצלמו ותתקדמו - אחראי פורום צילום שלכם, דני.
-
- 36 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לקבל המלצות לגבי מצלמות דיגיטליות, חשוב מאוד שיכילו את הפרמטרים הבאים: -טיפול בעיניים אדומות במצב FLASH. -מינימום 4MP. -אפשרות לפוקס ידני ואוטומטי. -צילום וידאו ללא הגבלה במינימום 25FPS לשניה. (כולל Audio כמובן) -קלה ונוחה לשימוש. בבקשה להציע רק מצלמות שמכילות את הפרמטרים הנ"ל, לא להציע סתם. תודה לעוזרים ולעוזרות, בתודה, נתן.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צריך המלצה למצלמה אכותית- תקציב כ2000 ש"ח שלום רב, אני צריך את המלצתכם לגבי קניית מצלמה אכותית בתקציב של 2000 ש"ח בערך הדרישות שלי מהמצלמה והשימוש העיקרי: אני צריך את המצלמה בעיקר לצילום פנים הבית, אני מצלם תמונות כמו ציורי שמן וכו' ואז אני רוצה להפיק הדפסים מהם, לכן חשוב לי: 1)מגה פיקסל גבוהה להדפסות גדולות. 2)חשוב מאוד שהמצלמה לא תעוות את קצוות התמונה 3)איכות התמונה חשובה ביותר - ראיתי שיש מצלמות שהתמונות נוטות לצאת עם רעש ברוב המצבים(לדוגמא במצלמות קנון ראיתי שהתמונות עם פקסלים נקיים יותר) 4)שהמצלמה תצליח ליטפוס פוקוס טוב על התמונה ממרחק של כ2 מטר בערך- שיצליחו ליראות את הטקסטורה של הקנבס למשל. כל השאר לא משנה לי, לא צריך לא נופים ולא כלום , רק בישביל…
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-