צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
רצוי עם אופציה לכרטיס זיכרון וסוללה רזרבית במחיר סביר תודה
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני חושב שזה רעיון טוב לעשות סטיקי של מצלמות דיגיטיליות מומלצות במקום שכל הזמן אנשים ישאלו את אותן השאלות. ולציין את המחיר לצידן (המחיר ששמתי לא משקף את המציאות) אז מה אתם אומרים? 2MP Canon A60 1000 NIS Nikon 2100 1000 NIS 3MP Canon A70 1500 NIS Nikon 3100 1500 NIS 3MP With High Zoom Olympus C740 1800 NIS Minolta Z1 2000 NIS 4MP Canon A80 2000 NIS Nikon 4300 1700 NIS 4MP With High Zoom Olympus C750, 765 2500 NIS, 2700 NIS Minolta Z2
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
EXIF: Canon G6 1/400 Sec F/8 [attachment deleted by admin]
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכם, לפני מספר שבועות רכשתי מצלמה Ricoh G3. בצילום באור יום הכל בסדר ואין שום בעיה, התמונות מצוינות והאיכות מדהימה. כאשר אני נמצא במקום חשוך קמעה ואני מצלם עם פלאש, כל התמונה נהרסת, התמונות עם פלאש פשוט יוצאות דפוקות, הכל חשוך מסביב, איפה שהפלאש - רואים, גם קצת סביב.... וזהו, הכל הרוס. חשבתי שזה ככה, בגלל הפלאש, אבל שמתי לב שבמצלמות אחרות, שעושות פלאש כפול, אין את הבעיה, התמונות הרבה יותר טובות והרבה יותר מתאורת החדר המקורית נשארת בתמונה, זאת לעומת תמונות שלי עם המצלמה הנ"ל, בהן הפלאש הורס הכל. רציתי לדעת האם זה בגלל המצלמה או שמא זה בגלל שהפלאש של מצלמה זו הוא פלאש בודד? אם זה בגלל הפלאש הבודד... מה ניתן לעשות כדי לשפר את המצב? יש לה חיבור פלאש חיצוני?
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
במצלמת קנון a3300 עם כרטיס זיכרון sandisk בהדלקת המצלמה מופיע - 'memory card error והמצלמה לא מצלמת. מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה מצלמה פשוטה, לחובבים. לא צריך אפשרויות מיוחדות מדי ולא צריך זום ענקי. מה שמעניין אותי זה איכות תמונה טובה- בעיקר בצילומים בתוך הבית, כאשר התאורה מוגבלת. התקציב גמיש אבל אני רוצה כמובן עד כמה שיותר זול, ראיתי שבחנות בשם camera4less מוכרים מצלמות במחירים מעוררי חיוך(וזה כמובן חשוד.. ) , למשל nikon coolpix4600 ב800 שקל!! אולי הם פשוט לא עובדים עם היבואן הרשמי?
-
- 10 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שאני מפתח תמונה דיגיטלית דואגים לחתוך לי מהתמונה קצוות עליונים ותחתונים, אני מחפש תוכנה שתחתוך לי לפי בחירה שלי, למשל לחתוך יותר למטה וטיפה מלמעלה במקום בצורה שווה, אשמח לעזרה בזה..
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
רוצה לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית בסיסית. השימוש היחידי הוא צילום משחקי כדורסל בחצובה (פחות חשובה איכות הסאונד). התאורה אם יצא לכם לטייל באולמות הספורט בארץ לא אידיאלית (הכל פלורוסנט עמום), אבל בהתאם לתקציב אין דרישה לשום דבר מפואר. מכיוון שאין לי חיבור FW אעדיף להשתמש במצלמה עם יכולות USB או עם כרטיס SD. ביד 2 מצאתי כמה דגמי mini-dv מעניינים שנמצאים בעדיפות שניה כרגע. יש גם מצלמת SD של טושיבה - camileo s10 ב600 ש"ח ~ שמצלמת בFHD אבל בביקורות לא הרשימה מרתיע אותי איכות הצילום מחוץ לתנאי תאורה אידיאליים. אחרי חיפוש ראשוני הEBAY מצאתי בעיקר זבל ג'נרי. ולשאלתי העיקרית, מעבר להצעות שיתקבלו באהבה האם במחיר שהצבתי אוכל לקבל תמורה הוגנת?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לא ידעתי לאן לשייך אבל זה הכי קשור לפה אז ככה, התקציב הוא עד 2500 (כן אני יודע שזה קצת) אבל השימושים הם סתם דברים לצילום המשפחה בטיולים וכדומה - לא משהו רציני. אני גם צריך שזה יכלול כרטיס זיכרון (שיוכל לעשות צילומים לא רק וידאו - רצוי אך לא מחייב באפשרות הזו) תיק נשיאה מרופד כך שאם יפול לא ינזק וקלטות וידאו לצילום אני לא מבין בצילום ולא במצלמות וידאו לכן אשמח אם גם תפרטו ותסבירו מדוע המכשיר שהבאתם הכי מתאים לצרכים שלי. תודה מראש לכל העוזר
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ערב טוב, ההורים שלי מחפשים מצלמה דיגיטלית חדשה. אני לא כ"כ מבין בנושא,אמא שלי אמרה לי שהיא מוכנה להוציא עד 2500 ש"ח,שיהיה 256-גיגה זיכרון,והכי חשוב,שהתמונות שיפותחו יהיו באיכות טובה. שמעתי שCanon מייצרת מצלמות טובות,לא יודע מה איתכם,אשמח לקבל המלצות מהצוות המנוסה כאן ד"א המלמה הישנה,אני חושב שזה סוני Z3 או משהו כזה,עוברת עלי ,אין לי מושג ירוק מה אפשר לעשות איתה,אבל אמא שלי לא הייתה מרוצה ממנה בכלל. תודה רבה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
היה אתמול ירח וראיתי מקום עם קומפוזיציה יפה לצילום לילה,אז הלכתי הביתה והבאתי את המצלמה והחצובה וצילמתי את התמונה הבאה. מאוד אהבתי את האפקט היפה שנוצר בירח מסגירת צמצם,וגורם לו להדמות לשמש (לי לפחות זה מה שזה מזכיר) f/8 15 שניות חשיפה http://img80.imageshack.us/img80/1700/img2747edsfiltered4kz.jpg
-
- 7 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אהלן, לחבר שלי יש MINOLTA DIMAGE Z1. הוא מעוניין למכור אותה ולעבור למצלמה יותר רצינית. ההתלבטויות שלו כרגע הם אלה: PANASONIC FZ20 MINOLTA Z5 MINOLTA A1 כאשר יש נטייה ברורה לכיוון ה A1 - מכיוון שיש שליטה ידנית על הפוקוס דרך העדשה...(SLR) מה אתם אומרים בעניין? מי מהם מומלצת?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למצלמה קומפקטית שתצלם כמה שיותר טוב במצב האוטומטי שלה. התקציב הוא עד 1K, עדיף קצת פחות. אין דרישות מיוחדות, זום גדול יחסית נחשב לבונוס רצוי בהחלט. תודה רבה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
http://www.jugend.co.il/invision/index.php?act=idx חשוב לי לומר שבעת ההרשמה מופיעה קוד סודי בן 6 ספרות שאותו יש להקיש, את הקוד יש לרשום מימין לשמאל ולא משמאל לימין ותאמינו לי שאפשר לשבור על זה את הראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אנחנו כנראה הולכים לקנות Canon A610 וכמובן רוצים לקנות כרטיס זכרון תואם בנפח גדול ככל הניתן. בהתלחה חשבנו על 1GB אבל אז ראינו את הTranscend SD 2GB X150 ב323 ש"ח בלבד. מה אתם חושבים על הכרטיס הזה? האם הוא מהיר מספיק? הוא אמין? איך הוא ביחס לKingston וSanDisk? כמו כן, יש מצב שהוא מוחדש או משומש? (אם יש כרטיסי זכרון מחודשים בכלל) תודה.
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מטרת המצלמה: צילום קלטות ספורט (כדורסל, אתלטיקה) באיכות ובמהירות מעט יותר טובה מאפשרות הVIDEO במצלמות סטילס ממוצעות שהוא כמעט מספיק לי. כלומר שתצלם טיפה יותר מהר שיראה חלק ולא LAGS מטורפים. לפעמים אני מודד זמן מדוייק של ריצה בVIRTUAL DUB אז חשוב שזה יהיה נורמלי.. כמובן שזה לא יהיה מדוייק על האלפית כמו HIGH SPEED CAMERA אבל בסדר גמור. אם אפשר לינק מאיביי (אם משתלם והמיסים לא יקרים מדי) אז יותר טוב. כמה שיותר זולה כי אני עני ביותר- בהתאם למטרה. לא מחפש DVD ושטויות. משהו טיפה יותר טוב מסטילס דיגיטלית רגילה זה הכל.. בכמה FPS מצלמה דיגיטלית רגילה מצלמת ד"א ? אם זה 15, אז חייב שהDV תיהיה איזה 25. תודה וד"א לא חייב דגם, אפשר לתת לי לינק לסוג מסויים של מצלמה שתתאים לי ואני כבר א…
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני מחפש תקופה ארוכה פלש למצלמה יש לי אפשרות לפלש פשוט חדש בכ 400 ש"ח אבל נאמר לי שעדיף פלש של ניקון יד שניה אבל אני לא מוצא במחיר טוב מבקשים על פלש ניקון SB80DX 700 ש"ח נראה לי יקר איפה ניתן למצא פלש במחיר טוב?
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
לא מצלמה יקרה ולא מקצועית, אך שיהיו בה פונקציות נחמדות. חשבתי על הניקון nikon 3700 מה דעתכם ?
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
-
-
-
אני רוצה לקנות מצלמת אינטרנט עד 200 לskpe או מסנגיר אני חדש בפורום ואין לי מושג איזה קריטריונים לחפש מה שחשוב שלא יהיו מריחות(עד כמה שניתן) תודה
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
האם יש מצלמה יותר טובה מה S7000 של פוג'י במחיר הזה? והאם אפשר להחליף לה עדשות? או שזאת אופצייה רק אצל SLR אמיתיות?
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-