עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. חבר שלי נוסע לחול והוא ביקש מדודה שלו שעומדת להגיע מחול מצלמה כי ההפרש בין הארץ לארצות הברית הוא ענקי, בכל אופן מבין כל המצלמות שמתאימות לצרכים שלו הוא סינן 2 מצלמות : minolta dimage f100 ו- canon photoshot s50 אני מבקש שתענו לי בכנות בלי דעות קדומות, איזה מצלמה נותנת יחס עלות\תועלת גבוהה יותר? ואיזה מצלמה איכותית יותר?

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  2. יש לי דודה שעומדת להגיע מחול ואני רוצה לבקש ממנה לקנות בשבילי מצלמה דיגיטאלית כי ההפרש בין הארץ לארצות הברית הוא ענקי, בכל אופן מבין כל המצלמות שמתאימות לצרכים שלי סיננתי 2 מצלמות : minolta dimage f100 שעולה בחול : 165$ ו- canon photoshot s50 שעולה בחול 300$ +\- אני מבקש שתענו לי בכנות בלי דעות קדומות, איזה מצלמה נותנת יחס עלות\תועלת גבוהה יותר? ואיזה מצלמה איכותית יותר?

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  3. מקווה שתהנו - הראשונה כמו שרואים עברה עריכה [attachment deleted by admin]

• 31 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. Started by יולו,

שלום, אני חדש כאן, קוראים לי יואב הנה התמונה הראשונה שאני יעלה כאן בפורום: אני מצלם עם: CANON EOS 300D kit lens 18-55mm sigma lens 70-300mm

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  5. כידוע אני חייל ואין לי כל כך זמן להתעסק איתה, ולכן רק היום לאחר חודשיים שהמצלמה אצלי התחלתי לנסות אותה באמת, והנה התוצאות, תמונות ראשונות שלי מהצלמה, ניסיתי גם את המאקרו. מעוניין לשמוע תגובות והמלצות לשיפור [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 790 צפיות
  6. היי, הקצבתי לעצמי כ-1700 ש"ח לקניית מצלמה דיגיטלית. אני חושב לקנות את הcanon S1 IS. 1. למישהו יש את המצלמה? איך היא? 2. חושבים שאפשר לקנות מצלמה טובה יותר (SLR) באותו כסף? 3. מה דעתכם על הfuji 5X00? על מינולטה Z3?

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  7. Started by Chevy,

בהמשך לנושא הקודם, ציינתי שבערב יום העצמאות צילמתי עם ה-Canon A75 של חבר, אז הנה לכם התמונות. אציין כי הן בחשיפה של 0.8 שניות ובצמצם 4. (צולם במצב Manual) 1. 2. 3. 4. לא יצאה ממש בפוקוס כי שכחתי לקבוע MF אבל יצאה נחמד בכל אופן. התמונות עברו הקטנה וחידוד ב-Photoshop CS2 ( )

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by masterb,

hp [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  9. Started by Nick_Less,

יש לי Photoshop CS איך אני יכול להקטין את הרזולוציה לגודל שאפשר לשלוח לפורום? צילמתי ביום העצמאות כמה תמונות של זיקוקים ועוד כמה תמונות של מכוניות בחשיפה ארוכה ואני רוצה לשלוח לפורום תודה

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  10. Started by KoM,

מזכרת מהירדן הגועש...

• 8 תגובות
    • 832 צפיות
  11. Started by KoM,

תמיד נראה טוב... עיבוד קל ופילטר כחול...

• 8 תגובות
    • 957 צפיות
  12. הי חברה, אני צריך להכין פוסטר להצגת פרויקט הסיום שלי ורציתי לדעת מה איכות התמונות שאני צריך להכניס פנימה כדי שתתקבל איכות הדפסה טובה.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  13. Started by raananan,

שלום, רציתי לדעת איך המצלמה החדשה של אולימפוס דגם c765. היא עושה רושם טוב אבל יש כמה דברים לא בטוחים לגביה. ראשית אומרים שבתנאי אור לא טובים היא מוציאה תמונות גרועות, שנית יש לה סוללה מיוחדת שזה אומר שאם היא נגמרת אז אתה תקוע (אפשר לקנות עוד סוללה אבל זה יקר). בקיצור אם יש כאן מישהו שיש לו אותה והוא יכול להמליץ או לא אז שיכתוב. תודה

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  14. שלום לכולם דוד שלי יש מצלמה של MINOLTA DVnax 505 si נדמה לי שזה השם שהיא לא דיגטלית ושני אני קורא לזה צינורות AF=28-80 וווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו AF-75-300 כמה כול הציוד הזה שווה זה רק למבינים בלבד??

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  15. Started by N N C,

יש גם סיפור מאחורי התמונה הזאת. הבית שאתם מסתכלים עליו היה שייך לשכנה שלי שנפטרה, אחרי שהיא נפטרה הילדים רבו על מי יקח את הבית, לאחר שלא מצאו פיתרון השיח הזה הופיע וחסם את הכניסה לבית... סיפור אמיתי... נ.ב. כמו ששמתם לב, יש פה בעיה קלה של פוקוס (או שאני היחיד שרואה את זה), אם יש לכם טיפים על איך להתמקד על אובייקט שכזה אני אודה לכם מאוד, כי ניסיתי לצלם את זה המון וזאת התמונה הכי טובה שיצאה לי... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  16. Started by AcidBurns,

אתם בטח בטוחים שאני הולך לשים פה תמונה של המחנות או של אחד הגטאות או איזה משו שקושר לשואה או משו כזה...אבל ממש לא... התמונה היא מהשנה מהמסע שלי לפולין עם כל השכבה, מממממממ...יש לחבר שלי canon eos300 למי שלא'דע היא עולה 799$ עם עדשה מחורבנת הוא קנה עדשה של סיגמה ב1000 ומשו ש"ח 70 על 300..קיצור..היינו בנסיעה בתוך ווארשה ולקחתי לו את המצלמה כמו ברוב הטיול..תבינו אותי עם כזה דבר קשה שלא לצלם...מסכן הילד..חחחח ישבנו כל החברה מאחורה והחלטתי לעבור קדימה לקצת התיישבתי במושב השני, והאוטובס עצר באחת הצמתים לכמה שניות בעקבות הרמזור וקלטתי את זה בזווית העין..בהזדמנות היחידה שהייתה לי דפקתי בה תמונה.. אני מתחנן לתגובות אגב התמונה צולמה ממרחק של כ5 מטר )בלי הגזמה( . אני מתחנן נואשות…

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  17. Started by Tapeworm,

בדרך לאילת אילת וירדן

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לכולם ראיתי שבאתר של וואלה מכירות כמובן מפרסמים את המצלמה S2 http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?auction_id=1619779 האם זו באמת היא ? והאם ההבדל בין ה S1 לS2 הוא גדול חוץ מהזום והפקסלים כמובן?

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  19. Started by Tapeworm,

מישהו מתנדב לספור?

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Tapeworm,

ללא עריכה חוץ מהקטנה וקצת Levels:

• 10 תגובות
    • 952 צפיות
  21. Started by faceless,

כלבה בחשיפה ארוכה עריכת מנהל הפורום: תדאג להעלות תמונות במקסימום 800x600, לא מעבר. וכן תדאג לכתוב בעברית ולא עם "Caps Lock" (תיקנתי לך....)

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  22. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שימו לב לתמונה בים יש שם סירת מפרסים!!! נדיר. מקווה שנהנתם. נוף בצפת http://img96.echo.cx/my.php?image=dscf01408tg.jpg סירת מפרסים. http://img257.echo.cx/img257/5928/dscf01509la7re.jpg כלב יושן. http://img59.echo.cx/img59/6956/dscf01483lm.jpg

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. מה דעתך על הכרטיס הנל למצמה הנ"ל? יש סיכוי שהוא לא יתאים למצלמה? המלצות על כרטיס אחר? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  24. Started by oFiR 22,

פשוטו כמשמעו, רציתי לקחת את הספר לקרוא וזה מה שראיתי: http://img251.echo.cx/my.php?image=img0956s1qb.jpg אחר כך כשפתחתי את הספר גיליתי למראה עיניי את זה: http://img144.echo.cx/my.php?image=img0958s2aa.jpg פעם ראשונה שלי שראיתי תולעת ספרים, ומה איתכם?

• 11 תגובות
    • 898 צפיות
  25. Started by elad-k1,

מחפש מצלמת וידאו הכי טובה שעד 2000 שקל.. תודה

• 0 תגובות
    • 596 צפיות

דיונים חדשים בפורומים