עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. בקשר לתמונה השניה... איך עושים את זה שחלק יהיה באדום ולק בשחור לבן? עריכה: את התמונה הראשונה שצילמתי, צילמתי תוך כדי נסיעה באוטו עם חלון סגור. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  2. Started by MYST,

טוב אז זה הולך כך אני בטוח ששאלו פה אלף פעם את השאלה הזאת או משהו בסגנוןן יש לי מישהו בחו"ל שצריך לחזור בזמן הקרוב ואני בקשתי ממנו אם הוא יכול להביא איזה שהיא מצלמה באיכות < עד כמה שניתן> מצוינת עם פנקציות נפח זיכרון גבוהה זום מטורף בקיצור חלום קטן אבל יש בעיה כמו לכולנו :'( :'( :'( נכון מזומנים אז עד 1000 שקל עם סטיה קלה מאוד לצצדים בתודה.......................... : : : : : : : : : : : :D :D

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  3. שלום, אני מתלבט איזו מצלמת כיס עם זום גדול לקנות: canon S3 או Fuji 9100/9600. בעקרון לא היה לי יותר מדי ספק ש-canon עד שהתחלתי לקרוא מה שאתם כותבים בפורום על ה-fuji. האם באמת ה-fuji הרבה יותר טובה? זה לא חסרון שאין לה מייצב תמונה? חוץ מזה, התפרסמה ביקורת ראשונה למצלמה והיא פחות מתלהבת מה-canon: http://www.megapixel.net/reviews/fuji-s9100/s9100-results.php http://www.megapixel.net/reviews/canon-s3is/s3-results.php ברור לי שכל בחירה שאעשה תהיה טובה, אבל אשמח לקבל תשובה על מנת שאוכל לקנות מצלמה תודה

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  4. Started by MODY69,

תמונה די ישנה שלי לאחר עריכה קטנה: http://img403.imageshack.us/img403/2768/skyba3.jpg

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  5. Started by Sprut,

שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש מצלמה קומפקטית, אני כנראה יקח את הPANASONIC TZ7 מה דעתכם היא מצלמה טובה? אני גם מעוניין לרכוש סוללה נוספת והבנתי שבגרסא החדשה אפשר להשתמש רק בסוללת פנסוניק מקורית..... מה חד בגרסא הזאת? והאם ניתן להוריד לגרסא ישנה יותר על מנת שהמצלמה תקרא סוללות מזוייפות ( שעולות כ10$ באיביי) מה היתרונות והחסרונות ואיך הפלאש במצלמה! בתודה!!!!

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  6. חשבתי על ה FUJI 5600 , השאלה אם זה הבחירה הכי נכונה או לא ? מישהו מכיר חנות זולה באילת ?

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  7. Started by hutc,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות Sony A100 ורציתי לשמוע הערות והארות, בונות, בנושא. יש עדשות של מינולטה, אז הנטייה היא "ללכת על זה". תודה.

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  8. Started by epichorus,

שלום , רציתי לדעת מהי מהירות כרטיס זכרון הכי נמוכה שמתאימה למצלמה אך לא תפגע במהירות המצלמה עצמה? לדוגמא : האם מהירות X60 היא מעבר למהירות המצלמה וההבדל בינה לבין X150 הוא לא משמעותי... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  9. ה-D5 תעלה כ-$800 דולר בחו"ל ותספק תכונות מאוד דומות ל-D7 המעולה שלהם. היתרון הגדול שלה על כל המתחרות: מייצב תמונה מובנה שעובד עם כל העדשות שמתאימות למצלמה. תשלבו את זה עם איכות תמונה טובה ב-ISO גבוה, ואתם מקבלים מצלמה מעולה לצילום באור קיים ללא פלאש. http://www.dpreview.com/news/0507/05071503kmmaxxum5d.asp מינולטה (או ליתר דיוק קוניקה-מינולטה) הכריזה גם על שיתוף פעולה עם סוני לייצור מצלמות DSLR חדשות. זה יגדיל את מבחר העדשות והמצלמות שמשתמשות בבאיונט של מינולטה, ייאפשר הורדה של המחירים ויציע שילוב מעניין של טכנולוגיות ייחודיות שיש כיום לשתי החברות. אם מישהו חשב שהעתיד של מינולטה בתחום ה-DSLR מעורפל, נראה שעכשיו, עם Sony, הם יכולים אפילו לאיים על השליטה של קאנון וניקון…

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  10. בגלל ההתענינות הגבוהה של חברי הפורום ובגלל שמדובר בתערוכה "מעולה" קבלו עוד תמונות (אם אכלתי אותה אז עד הסוף)

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  11. Started by dd7,

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=375577 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=18642 האם אפשר עליהם ביקורות\סקירות בעברית? או השוואות.. תודה

• 9 תגובות
    • 722 צפיות
  12. Started by Shizel,

שלום איזה מצלמה אכי כידי לרכוש מקיאספי עד 100+\- לצורך צילום תמונות לא איכותיות אבל מובנות וצילום קליפים לעלה לאתרים כמו יווטוב סמתי עין על שתיים אחת של CREATIVE והשניה עם 1.3MP תעזרו לבחור יש שמה הרבה

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  13. Started by blitsi,

אז ככה אני מחפש מצלמה עד 1600 ש"ח, אני לא בדיוק מבין במצלמות ולא אכפת לי הגודל אז מה יש לכם להמליץ לי? זה די דחוף...

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  14. תודה מ

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  15. שלום לכולם, אני מחפש דיגיטלית שתהיה קומפקטית מצלם נופים,אנשים לא משהו מיוחד... איך הOLYMPUS MJU 760?? ואיך הFE240 לעומתה??האם מדובר באותו המלצמה רק בגוף אחר?? מה יש עוד בתקציב שלי שיכנס לי בסביבות ה6-7מגה פיקסל?? ומבחינת איכות מסך ISO רגישות עדשה שיהיו טובים וגבוהים ככל האפשר.. תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  16. Started by ALÞHA,

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  17. מצלמה עד 1000-1500 איכותית קלה לתפעול אני לא מבין כלום במצלמות דיגיטליות אז מה כדי לפי התקציב ? תודה

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  18. Started by intel suck,

איזו מצלמה עדיפה מבין השניים??

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  19. Started by pinky_28,

היי, אני טסה עוד שבוע לתאילנד לשבועיים וחצי ואני מחפשת מצלמה לטיול בתקציב של 1,500 (כולל כרטיס זכרון ותיק), אני מחפשת מצלמה קטנה כדי שאוכל להסתובב איתה בקלות. על מה אתם ממליצים? תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  20. Started by PyroGhost,

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  21. שלום, אני מחפש מצלמה קומפקטית בתקציב של כ-1000 שקלים (מצלמה בלבד). מבחינת גודל, רצוי שהיא לא תעבור את סדרת A של קאנון (וגם מצלמות מהסדרה הזאת הן בגדר מוצא אחרון), ואם קיימת מצלמה כזאת עם שליטה ידנית מלאה, מה טוב. אין חשיבות למגה פיקסלים (6, 8 או 10, אין הבדל אמיתי לצרכים ביתיים), זום זה בונוס נחמד אבל מעבר ל-150-160 מ"מ זה רק בונוס ומייצב תמונה זו תוספת רצויה. הדבר האחרון - יש עדיפות למצלמות של אולימפוס (אבל לא חייב), וכמו כן עדיפות לחנויות באזור חיפה והקריות. אחד הדברים הכי מרגיזים שיש זה זמן טעינת הפלאש אחרי צילום במצלמות האלה, לכן אני מעדיף מצלמות עם מינימום לאג בין תמונה לתמונה. אחרי קצת שיטוט בזאפ מצאתי את הפאנאסוניק LZ8 (איך היא מבחינת גודל?):http://zap.co.il/model.…

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  22. Started by lll21,

שלום לכל חברי הפורום. בשבועות האחרונים התעסקתי במציאת מצלמה דיגיטלית שמתאימה לי. בין שאר האתרים שבהם גלשתי עברתי גם בפורום הזה ולאחר קריאת התגובות אני מעריך את דעת הכותבים בפורום מאוד. לאחר קריאת הרבה מאוד ביקורות צימצמתי את הבחירה לשתי המצלמות הכתובות למעלה. (ויתרתי על RICHO R5 כי אני לא רוצה להסתבך עם משלוח מחו"ל וביטוח, לא בשבילי.) (LX2 נראה כמו ביזבוז כסף- לא ממש שידרוג של הLX1). אני יודע שה LX1 מציעה יותר אפשרויות ידניות, מה שגורם לי להעדיף אותה, וRAW שאני לא בטוח שאני אשתמש באפשרות הזו. הFX מציעה את אותן תכונות פחות או יותר בחבילה יותר קטנה. השאלה שלי היא האם החיישן היותר קטן בFX נותן ביצועים פחות טובים משמעותית? העובדה שהFX מציע ISO יותר גבוה לא נראית לי משמעותית. …

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  23. Started by MODY69,

שלום לכם חברי הצלמים אני קונה בקרוב רפלקסית ושקלתי הזמנה מחו"ל. במהלך שיטוטי ברשת מצאתי את הלינק הבא: http://www.expresscameras.com/prodetails.asp?prodid=460117#inthebox האם זה הגיוני ש- D200 תהיה עד כדי כך זולה? אני בטוח ב- 99% שזה זיוף אך מכיוון שאין לי שום נסיון בהזמנה מחו"ל ואני לא מתמצא במחירים שם, אני לא רוצה לקבוע ב- 100%. אז מה אתם אומרים, יש סיכוי שמוכרים D200 ב- 400$?

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  24. Started by Tal14,

אני רוצה לקנות מצלמה דיגטלית, טובה-איכותית! אני צריך שהמצלמה תהיה בכרטיס sd. מקס' 700 ש"ח איכות הכי טבוה שאפשר,שיהיה מסך יחסית גדול ואיכותי עם רבה אפשרויות! תודה מראש

• 8 תגובות
    • 720 צפיות
  25. Started by -impreza-,

חברים זאת תמונה בין הראשונות שלי עם המצלמה אז לא לרדת עליי יותר מדי ואני רוצה תגובות לשיפור תודה הטישטוש בתמונה זה בגלל שצילמתי את זה לפני הסורגים של הכלוב

• 4 תגובות
    • 720 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.