צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
האם ניתן במצלמת Sony DSC T500 לשנות חשיפה ? המטרה היא ליצור תמונת HDR בפוטושופ , ככה שאני צריך רמות חשיפה שונות למשל לשמים לעצים ולאובייקט (לצורך הדוגמא) . תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
יש לי חצובה שבמקור היא לפרוז'קטור, משהו מסיבי ויציב. יש לה בורג 1/4 רגיל בקצה, האם אפשר לרכוש ראש כדורי מאיפשהו ולחבר לה? כדי שאני אוכל להטות את המצלמה לצדדים ולמעלה/למטה... תודה
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום...מחר אני קונה מצלמה דיגיטלית ואני צריך המלצה למצלמה לפני הקנייה. יש לי בסביבות ה-1500 ש"ח להשקיע + כרטיס זיכרון של 256 MB (או יותר אני לא יודע). אני מעוניין שהמצלמה תיהיה בעלת איכות גבוהה, נוחה להפעלה (אבא שלי לא מבין כלום) ושאיכות התמונות במצבים שונים יצאו באיכות טובה( בלי עיניים אדומות, לא תמונות שרופות וכו') ללא הגדרה ידנית (כלומר הכל אוטומט) אבא שלי מאוד מעוניין במצלמת אולימפוס...מצלמה אחת שמצאתי היא Olympus C-50, היא טובה...שווה את הכסף? אם לא תמליצו לי בבקשה על מצלמה של אולימפוס.. תודה רבה...דוד.
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
חברה חוות דעת לגבי צלם מתחיל שכמוני כמה פידבקים והערות בונות לא יזיקו תודה!
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני מעוניין בהמלצה למצלמה דיגיטלית טובה ב 250$ לא משהו גרנדיוזי שקשה לשימוש אבל גם לא משהו פשוט מדי של "לכוון וללחוץ" תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
תמונה די ישנה שלי לאחר עריכה קטנה: http://img403.imageshack.us/img403/2768/skyba3.jpg
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
היי, אני טסה עוד שבוע לתאילנד לשבועיים וחצי ואני מחפשת מצלמה לטיול בתקציב של 1,500 (כולל כרטיס זכרון ותיק), אני מחפשת מצלמה קטנה כדי שאוכל להסתובב איתה בקלות. על מה אתם ממליצים? תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
-
שלום. יש ברשותי כיום מצלמה S600 של סוני, שאני לא ממש מרוצה ממנה. מה שאני מעוניין זה מצלמה עם חיישן גדול מספיק שיוכל להפיק לי תמונות איכותיות עם עומק שדה רדוד. שמעתי ביקורות טובות על FUJI6500 שזה גבול התקציב שלי גם (כ1500 ש"ח), אך שמעתי שהחסרון שלה הוא זמן ארוך בין תמונה לתמונה. מעבר לכך היא מצלמה גדולה מאוד,משהו שלא הכרתי עד עכשיו ואני מקווה שלא אצטער על הגודל.. השאלה היא,האם מישהו מכיר מצלמה אחרת במימדים קטנים יותר שיכולה להפיק לי תמונות איכותיות עם עומק שדה רדוד גם כן, מיייצב תמונה במידה ויש זום גבוה... תודה!
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מצלמה עם עדשה רחבה לשימושים ביתיים (הבנתי שזה יותר שימושי מעדשת 35-140 וכו') אמרו לי על RICOH אבל אני לא כל כך מכיר את החברה הזו אין משהו של החברות המוכרת יותר? איזה מצלמות מומלצות יש ?
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
-
שלום!! אני מעוניין במצלמה שיהיו לה את התכונות הבאות : 1. חיישן בגודל סביר 2. כמות MP נאה 3. זום נורמלי ( אין לי מושג כמה זה נורמלי .. פעם ראשונה שלי בפורום הזה :-X ) 4. עדיף למצלמות שתומכות ב CF כי יש לי כבר כרטיסי CF ..... אחד 256 אחד 65 ועוד אחד של 8 ...... עכשיו עדיף למצלמה עם זמן מחזור נמוך ( כלומר בין צילום לצילום ) וגם לזמן אתחול נמוך .... אני ממש לא מכיר את התחום ואני מתחיל להתעניין בו אז תעזור לי קצת ....( אפשר אפילו לשלוח אותי למאמרים אם יש לכם ....) עריכה : אם יש מנגנון לייצוב תמונה זה מעולה .......
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
המוכר בדיוטי פרי אמר שלא... זה נכון? אם זה נכון אז עד איזה נפח כרטיס המצלמה תומכת?
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
יש לי את המצלמה S6500, ותיק שמספיק בשביל להכיל אותה ואולי חביסת מסטיקים :-X. אני מחפש תיק יותר נורמלי, משהו שיספיק למצלמה, לארנק ואולי לנגן MP3 גם (X5). תקציב לא משנה לי, רק לא להתפרע יותר מדי, סך הכל תיק . יש למישהו המלצות?
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
ה-D5 תעלה כ-$800 דולר בחו"ל ותספק תכונות מאוד דומות ל-D7 המעולה שלהם. היתרון הגדול שלה על כל המתחרות: מייצב תמונה מובנה שעובד עם כל העדשות שמתאימות למצלמה. תשלבו את זה עם איכות תמונה טובה ב-ISO גבוה, ואתם מקבלים מצלמה מעולה לצילום באור קיים ללא פלאש. http://www.dpreview.com/news/0507/05071503kmmaxxum5d.asp מינולטה (או ליתר דיוק קוניקה-מינולטה) הכריזה גם על שיתוף פעולה עם סוני לייצור מצלמות DSLR חדשות. זה יגדיל את מבחר העדשות והמצלמות שמשתמשות בבאיונט של מינולטה, ייאפשר הורדה של המחירים ויציע שילוב מעניין של טכנולוגיות ייחודיות שיש כיום לשתי החברות. אם מישהו חשב שהעתיד של מינולטה בתחום ה-DSLR מעורפל, נראה שעכשיו, עם Sony, הם יכולים אפילו לאיים על השליטה של קאנון וניקון…
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
בגלל ההתענינות הגבוהה של חברי הפורום ובגלל שמדובר בתערוכה "מעולה" קבלו עוד תמונות (אם אכלתי אותה אז עד הסוף)
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
-
אתמול טיילתי עם כמה חברים והיה ממש כיף עד שחזרתי הביתה, חיברתי את המצלמה וגיליתי שהמסך שלה שבור. המצלמה המדוברת היא A400 של CANON. עכשיו אני רוצה לדעת אם מישהו פעם החליף מסך במצלמה כזאת או בכל מצלמה אחרת ומכה זה עולה בערך להחליף כי נגמרה לי האחריות. אני בכללי דיי מבואס בגלל זה כי רק קניתי כרטיס זיכרון והתחלתי להישתמש בה והיא נשברה כך שאני מאוד מודה לכל מי שעוזר לי מראש!
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
חבר שלי שרוצה את המצלמה רוצה מצלמה עם זום אופטי גדול מ3X לא מהקומפקטיות תודה
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
מה בעצם קובע את איכות התמונה?? כמה שיותר מגה פיסקל ?? לא ככ נראה לי,כי יש לי לדוגמא (אין לי משהו אחר כדי להמחיש) מכשיר סלולארי,עם 1.3mpx ... ועוד אחד אחר עם 1.3mpx ובשני האיכות היא פשוט מדהימה ,רואים יותר חלק,וברור יותר,התמונות טובות יותר. בקיצור,גורם לי לחשוב שחדות ואיכות תמונה (בלי קשר לרזולוציה),זה לא התפקיד של כמות \גודל המה שזה לא יהיה (מגה פיסקל).
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה הפירוש במצלמות (אזורי מיקוד) ??? תודה..........
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
תמונות ראשונות -CX7430. אה ותראו איך נשרפתי.. אה וזה שיש לי שיער ארוך לא אומר שאני בחורה.. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-